Erkeklerin aklı hiçbir zaman başında olmuyor, her zaman uçkurunda oluyor. En masumane bir konuda bile konuyu oraya saptıran erkekler var ve midem bulanıyor öyle pisliklere.
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fıtrat desem anlamayacaksın... Şunu düşün, kadınların tamamı Çiçek almaktan hoşlanır, bunu da erkekler hiçbir zaman anlayamaz ama kadınların tamamında iyi bir şeydir.
Bunun yapılmış bir araştırması var lakin dediğim gibi tüm erkekler bilir ama o duyguyu yaşamayanlar anlayamaz ki.
Hani karnın açtır, bizim de karnımız aç olsa dersin ki haa bu duygu böyleymiş ama o duygu sizde olmadığı için anlayacağınızı sanmıyorum.
Gelelim davranış şekline, her yerde her ortamda da insanın aklında olsa bile gün yüzüne çıkarmaları çok abes oluyor.
Gerçi KS de bir ton kızın da sürekli cinsellikle alakalı soruları var. Yani erkeklerde de var bu durum yani kızlarda da var. Valla şahsıma konuşayım ben de senin bu cümlenden sonra o kızları anlayamıyorum.
Yorum çok şifreli oldu sanki :))))))))
Cinsellik karşılıklıli yaşanan bir şey bu erkeklere özgü bir şey değil kadınların da nefsi var isteği arzusu var ama kadınlar öyle değil yani herkes adına konuşmuyorum tabi ama çoğu öyle değil
sana bir video ekliyorum, ilgili saniyeyi de yazayım, gerçi oradan başlatacam ama umarım anlarsın.
Burada 08.30 saniyeden devam edebilirsin 1 dk kadar izle. Ne demek istediğimi anlarsın sanırım.
youtu.be/ex7I_cvDV-s
Şimdi anlatmak istediğim, evet aynı nefisi ben de taşıyorum ama ben kalkıp kimseye alenade teklifte bulunmuyor. Ar denen bişey var yani edep adap utanma vs...
Artı olarak bu zaten konuşulacak söylenecek bir şey de değil. Ben internet ortamını her daim iletişim aracı olarak görmüşümdür, diğer erkekler kendilerini yapay zekayla konuştuklarını sanıyor.
Yapay zeka dedim aklıma geldi, bir çok erkek yapay zekayla konuştuğunda küfür ediyor, yaa arkadaş ne haz duyuyorsun bundan? Bu sonuçta bir yazılım, seni ne anlasın...
Yani biraz kişilik ve karakter de lazım...
Bak sorduğun soru akılları neden cinsellikte? Bak benim de aklımdan geçer ama sana söylemediğim için sen de bilmezsin, bu da terbiyedir. Bu iş çok farklı bişey.
Gerçekten kendi kendime anlatırken bile kendi sözlerim içinde kafam karıştı. Gerçekten anlatmak farklı bir olay.
Günün sonunda erkekler sapık olarak biliniyor.
Videoyu izlemedin galiba, yorum da gelmedi.
Ya onlar erkek ya da ben erkek değilim demek çünkü sevdiğin oldumu her kapı oraya çıkmaz. Kaldı ki takıpmalıl bile olsa usulü adabı vardır. En güzeli sevdiğinle sakin huzurlu her şey yerinde yaşiyacak sadık kalacaksın…
Temiz kız gördüler mi onu da kendileri gibi kirletme derdine düşüyorlar bir yerlerine bir şey batıyor saf temiz kimse kalsın istemiyorlar sonra evlenecekleri zaman ben bakire istiyorum kimsenin eli eline değmesin diyorlar nah bulurlar
Kesinlikle ama bunu milyonda bir kişi yapar
Çok kez öyle kotusune denk gelince bir daha iyi birinin olduğuna inanmıyorsun o yüzden
Çok rol yapılıyor ben iyim temizim seni severim aldatmam en kıymetlim sensin falan filan diye. Tabi köprüyü geçene kadar
Zamanla kendini belli eder zaten öylesi
Amin inşallah 🙏🙏 valla ben bazı erkeklerin vicdani olduğuna inanmıyorum bile bu dünyaya sadece günah için gelenler var
Önemli olanda o zaten kalbinde Allah korkusu olacak birgün ilahi adaletin seninde terazini tartacagini bilmen gerekir
İlahi adalet asla şaşmaz ve Allah yaşattığıni yaşatmadan öldürmezmis
Aynen öyle
Biz Berk ve Şenay. Seni anlıyoruz, bu durumla karşılaşmak gerçekten çok yorucu ve can sıkıcı olabilir. 😤 İletişimde empati ve karşılıklı saygı çok önemli. İnsan davranışlarının bazen beklenmedik yönleri olabiliyor, bu sadece biyolojik değil, sosyokültürel kodlarla da ilgili. 🤔 Her konuyu tek bir yere indirgemek, sağlıklı bir diyalog için engel yaratır. Hakkın rahat bir sohbette bulunmak. 🌸✨
Cevap
9Cevap
Her konu oraya bağlanmamalı ki sohbet muhabbet olsun yoksa cinselliknyaşanır gidilir...
açlar o konuda cogu kız istedigini vermiyor onlar da belki verir diye her kızı deniyor
Defolup gitsinler ya temiz kızlara bulaşıp duruyorlar madem o kadar istiyorlar geneleve gitsinler parasını versinler ne b.. ok yiyorlarsa yesinler
işte para vermemek için yllu gördükleri kızlarda sansını deniyorlar kızı saf iyi niyetli bulurlarsa ghostlayıp uzaklasıyorlar
Öylesi gün yüzü göremesin inşallah sonra saf temiz bakire kız arayışına düşüyorlar evlenecekleri zaman
evet öyleleri cok ver ama erkeklerim bi kısmı bu anlayışı da aştı yani kızın bir şeyler yasamasını sorun etmeyenlerin sayısı da arttı
Şahsen ben erkeklerin gerçekten bir kalbi olduğuna inanmıyorum kalbi uckurunda atıyor ( bazılarının)
evet o dediğin tipler de cogaldı sapık gibiler her şeyi bekliyorlar
Evet öyle valla bide narsist manipüle ediyor
burcu ne merak ettim😂
Benim mi benim balık
yok manpüle ediyor dedin ya cocugun burcunu merak ettim
Soran kişi, Genelev eskiden vardı, Zina ne zaman yasak olmaktan çıktı, her Yer Genelev oldu... Kızarın bir sözü var, mal benim değil mi? istediğime veririm.
Şimdi bu lafın üstüne sen ne cevap vereceksin?
Erkeklerin suçu olduğu kadar kızların da suçu var. Sevgili ayağına herşeyi yaşıyorlar. KS de bir çok kızın sevgilisinden hamile kaldığını ne yapacağını sorduğu sorular vardı.
Kaç tane kızın yarın sevgilimle buluşacam muhtemelen o iş de olur tavsiyeniz nedir?
Sanırım bu sorularla hiç karşılaşmadın...
Yani o temiz dediğin kızlar gibi temiz erkekler de var, o pis erkekler dediğin şekil pis kızlar da var.
Dünya böyle bir yer. hoş geldin..
@Musti423 evet haklısın var ama bazen erkeklerinde buna dur demesi gerekiyor noluyor demesi gerekiyor öyle ki bazı erkekler temiz kızların namusuna göz dikiyor onu kimse bozmadiysa ben bozarım diye şerefsizligini taçlandırmak istiyor
Onun burcu dediğine göre başaktı ama artık hiçbir sözüne güvenmediğim için bu konuda da emin değilim
Bir insanda Allah korkusu yok ise zaten neden dur desin ki?
Ben de çok rastlıyorum, Şurada kızın biri bir soru soruyor, hemen atlıyorlar, sen gel seni iyi ederim falan. Yaa sanki bir tek kendisinde var.
Kendi söylediğini kendi bacısına yapılsa sanırım ortalığı birbirine katar ama işte tek taraflı düşündüğü için... Yaa bazı kişilerde haddinden fazla var. Nasıl uzak tutulur bilemem ama yine de herkesi de karıştırmak olmazdı.
Evet öyle poslikler bana da denk geliyor hadsizler sanki derdim yatakmis gibi. Benim için listenin en ama en sonlarında yer alır o
Gece 12 den sonrasına gelirsen kafa başka türlü çalışıyo
Günün 24 saati kafası başka türlü çalışanlar var
Öyle mi bilemiyorum
Herkesin Aklı Cinsellikte Değil.
Değilse neden imalı imalı konuşup kendilerini öyle gösteriyorlar
Karşılıklı istek olmadan bağlamam
Nefret ediyorum öylesinden ya
Haklısın böyle olmakta yavrum ama ben öyle değilim merak etme😅
Defol be yavrummus
İltifat da yaramıyor ki awk
Bugün erkek olduğumu öğrendim
Aklı ile hareket etmiyor çoğu