Bir insanın hayatı boyunca yaşayabileceği en kusursuz cinsel deneyim, sadece en çok aşık olduğu insanla mı mümkündür?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir insanın hayatı boyunca yaşayabileceği en kusursuz cinsel deneyim, sadece en çok aşık olduğu insanla mı mümkündür?
Çok aşıktım çok teslim olmuştım. Bi tek o oral yaptı mesela. aramızda bi de 8 yaş vardı benim ilkim o ise aşırı tecrübeli aşırı hiperaktif. Sabaha kadr 10 dan fazla boşaltıyordı beni. Başka bi dinamikti elinde oynatıyordu sanki beni yatakta.
Şimdiki erkek arkadasımlada sevişiyruz ona yapıyorum ama o hiç yapmadı. O zevki unutamıyorum iliklerime kadr hissetmiştim. Onun böyle kötü toksik sadakatsiz bir insan olmamasını dilerdim.
öyle olmasaydı asla bırakmazdım onu.
şimdiki erkek arkadasım sağlıklı huzurlu düz ilişki işte ömürlük.. günde 1-2 anca. Ama o zamanki hisler bir kez yaşanır.
Kaldı şimdi bile düşünüce bi oral yapısı vardı beni kıvrandırıyordu karakter olarak tiksindim ondan ama o yaptıgını hâla canım cektiği oluyor
Hayır. Çok kosuyor peşimden özledim diye kaç kez yazmıs dirrkt engelledim. Olmaz artık.
Aman bırak ya, valla her şey tutku değil. Bana köpek gibi davrandıkran sonra beni ezdikten sonra exleriyle konustuktan sonra napayım ben o adamı hayatımda. Bakma böyle anlattıgıma cok cektirdi bana cok. Ben toydum çok masum sevmiştim. Ama o neler yaptı. Hep acıyla hatırlıyorum psikologtan destek alarak ayrıldım düşün.
Aynen öyle beş yıl sevgili kaldım bir kez bi hediye bi çiçek almadı biliyomusun annesine ablasına altın alırdı kadınlar gününde derdim demek ki almayı bliosun durumu da iyiydi cok. Şimdiki sevglimle birlşkte oldugımda normal maaşlı calısan biriylem on gündür birlşkteydk bana altın bileklik almıstı şok olmustım. O sasknlıgmı hala unutamıyorum neden aldınki demiştim durduk yere
teşekkür ederm amin cok sagol
Bir kadın için evet bu konu tartışmaya kapalı erkek için herhangi bir yorum yapamam ama kadın en güzel en unutulmaz cinsel zevki sadece gerçekten sevdiği ve aşık olduğu adam ile alır
Hayır, aşık olduğun insanı seçemezsin, cinselliği iyimi uyumlumusun değilmisin bilemezsin aşık olursun, ama partnerini isteklerine göre seçebilirsin, biz erkekler aşık olmadanda bir kadını delice arzulayabiliriz ve onunla bütün fantezilerimizi zirvede yaşabiliriz, aşk başkadır cinsellik başka
Kimseye aşık olmadığım için o duyguyu bilemiyorum ama latin bir sevgilim olmuştu hayatımda önemli bir yeri vardı onunla paylaştığım anlar benim için pek unutulabilir değil.
Cevap
11Cevap
şimdi o aradaki cinsel cekimde cok onemli, asik oldugun kisiyle daha fazla zevk alabilirsin ama tam tersi bi olay da yasanabilir. kesin konusulamaz bence. en kusursuzu diyemem
Bence hayır.. Sevgi ve hoşlantı başka bisey cinsellik uyum farklı bisey.. Hic olmayacak birisi cekici gelebiliyor
Bence en çok kafa uyumu olan kişi
O zaman bedenle beraber beyin de orgazm oluyor
Öyledir ya tutkulu seks bambaşka bir durumdur iz bırakır
daha yasamadim en cok asik oldugumu bilemiyorum ancak simdite kadarki en iyisi en sert yapabileni kac kere bosaldigimi hatirlamiyorum bile
Uyum daha önemli aşktan
Ten uyumu olmazsa aşık olsa da olmaz o iş
Herkes ile bunu yapar
Ben böyle düşünüyorum.
Evet kesinlikle
Kesinlikle öyle. en iyi cinsel deneyim ilk aşkınla yasaniyor
Bence evet, duygu olmadan zaten yaşanmıyor
O kadar ezik ki erkekler esc gidiyor
Sevdiğin insanla yaşamak dimi en iyisi
Evet
Evet bence
Tutku olmadan olmaz