Güncellemeler
+1 yıl
Sizce de değil mi
Güncellemeler
+1 yıl
☺️☺️☺️☺️
Sevgilim çok iyi ve düşünceli birisi. Beni hic kirmaz bir şey için. Ona ne zaman gitsem de çırılçıplak soyar masaj yapar öper koklar. Dusumu aldırır sonra elleriyle giydirip saçımı kurutur, saatlerce çırılçıplak dursam da cinsellik istemez kendini frenler. Çok iyi değil mi sizce de
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
hiç normal değil bu nasıl mümkün çırılçıplak sevdiği kadın uzun süre yanında duracak ve adam dokunmayacak? senin aklın alıyor mu bunu yani
bak hasta olursun seni giydirir ona bir şey demem ikiniz birlikte uyursunuz giyinik olursunuz hadi ona da olabilir belki derim ihtimal vermem ama neyse derim ama masaj yapacak bir de dokunacak bu çok tuhaf geldi yani imkansız ötesi 😃
Herkes cok sasiriyo ben de inanmazdim ama gercek ellese de ileri gitmyor
tamam en çok seninkisi seviyor 😂
Ya dalga gecmeyinn😔
Üzülüyorum
neye üzülüyorsun
İmkansız ötesi demenize😔
yani inanasım gelmedi
Gerçekten gerçek kendini tutuyor hatta ben yükseldim birkaç kez o durdurdu şey mi acaba
iradesi çelikten bile daha güçlünün de güçlüsü demek ki
Evet birine desem inanmazda o haldebile sakin kaldi ic camasirimi giydirdi
bir de iç çamaşırını mı giydirdi yani 😃 bak hayatım sana gerçeklerden bahsetmem gerekiyor artık galiba
kadın erojen bölgeleri çok tehlikelidir karşındaki erkek isterse hoca olsun sendeki o detayları gördüğü zaman asla dokunmadan duramaz, kokun görüntün onu çılgına çevirir çünkü inan bana sen kendini çıplak gördüğün gözle görmüyor o senin göremez yani sağlıklı bir erkek hele bir de seni seven bir erkek bunu x2 olarak düşün tavrını
Evet çok doğru ama seviyor öpüyor yükselmiyor sanırım namusuma leke vermekten korkuyor
O halde cok pardon domalmistim oksarken dur askim diyip kilodumu giydirdi gercekten baskasi olsa yapardi
bir de domalmıştın ve bunu yaptı öyle mi ahaha ben başka bir şey demiyorum bak sana 😃
Gerçek yapmadi bişey o an fena olmuştum
sen bunun gay olmadığına emin misin? çünkü sen o pozisyonda durduğun zaman anormal aşırı hemde bi tepki vermiş normal değil
Dedim ya soruda ama gay olsa niye benimle olsun o da aklimi karistirdi
bilemedim belkide aşırı libidosu düşüktür dicemde bunun onunla bile alakası olamaz ama ya
Libido olmasada azmasi lazim yani çünkü cirilciplagim ve ona donugum ve cok pardon popom nerdeyse onun agzinda herseyimi goruyo askim kocam felan da diyom tepki yok
hiç normal değil bi problem var ama sen bilmiyorsun ne olduğunu
Konusmuyo ayiplamam ki dese de
gay değil orası kesin öyle olsa seninle olmaz bununkisi başka bir şey ama üzerine düş derim ne olduğunu bulacaksındır
Yani isteksiz olsa dese de terketmem ki zaten. Ve saatlerce cirilciplak kaldigim oluyor yaninda cunku eminim birsey olmayacagina
bu isteksizlik bile değil ya bu bambaşka bi şey
Cevrede hic mi hic yok benzer bisy o ozel biri. Ben cok rahatim onun yaninda , o soydu yikadi felan giyinmeden ev islerini de ediyom onun bulasigini yikiyom tatli ediyom sanki normal gibi
açıkca soruyorum bu adam seni öpünce dokununca falan sertleşmiyor mu?
Şöyle diyim sertlik oluyo hissediyom ama otesi yok
o zaman peygamber sabrı mı var bu adamda ya 😂😂😂 tövbe tövbe
İste bilmiyom ki ben bunu aska yoruyom, ben mutfaktayken de geliyo cirilciplagim arkamdan sariliyo opuyo cok afedersin popomu tokatlayip cikolata alip iceri gidiyo
haydaaa 😂😂 yav böyle aşk olmaz bunu aşka yorma tamam aşıktırda aşktan böyle yapmaz bi erkek yani erkekler o an aşk meşk vs tanımazlar sen izin verdiğin sürece neyse enişte çıplaklığına mı alışmış senin anlamadım
Ne zaman isterse soyuyor ki zaten. Afedersin soyunca da çırılçıplak ediyor itiraz etmiyorum. Her yerimi goruyor ama normal karşılıyor. Sadece öpüp elleyip birakiyo saatlerce ciplak kalmak ne demek yani sifir erki
Belki psikolojktir
Bugün konuştum onunla
Aşk ve cinsellik güzel değildir...
Neden
Bir yanılmadır, yalandır o saflığı ve masumiyeti bozar.
Masumiyet hep var ama
Seni zehirlemesine izin verme.
Evet ama dayanamıyorum ona
İste böyle sinsidir ki bu yavaş yavaş kanına karışır insanı zehirler öldürür.
Bişey yapmıyor ki ama
O bir şeytan sinsi bir şeytan
İyi de bisey olmuyo ki