Bunu merak ettim açıkçası insanlar ne düşünüyor evet cinsel yaşamda fenomen olmak dışarıdan nasıl görünüyor sizce?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu merak ettim açıkçası insanlar ne düşünüyor evet cinsel yaşamda fenomen olmak dışarıdan nasıl görünüyor sizce?

Yani gözlemlediğim kadarıyla en kolay fenomen olunan kategori cinsel yaşam
Cinsel yaşam fenomenlerine bakıyorum çoğunun pek bir şey bildiği yok.
Ama dışarıdan böyle aklı fikri ilişkide gibi bir izlenim yaşatmıyor o konuya ilgisi vardır bilgisini olabildiğince insanlara yardım edecek şekilde kullanıyordur
Tabi sen nasıl görüyorsun bilmşyorum ama inan bana zor bir kategori çok dikkatli olmanız gereken bir kategori ve bencelerime sorularıma bakarsanız öyle gereksiz şeyler değil
Bütün fenomenlere bakıyorum hepsinde de cinsel yaşam fenomenliği var bu kadar zor elde ediliyor olsa herkes alamazdı
Tabii sitenin soru çoğunluğu cinsel yaşam üzerine olduğu için de daha kolay
Valla ben çok zor aldım kaliteli benceler veya aşırıya kaçmayan sorular sormak zor
Bu arada kapak fotoğrafında benden mi bahsediyon 😂😂
Aaaa yeni farkettim:d beni sana benzetmişler 😂
Valla kim ama nokta atışı yapmış
Zaten zor olan bir şeyi hakkınla elde etmek bende mesela elimden geldiğince o kategoride bilgimi insanlarla paylaşmaya yardımcı olmaya çalışıyorum bu gerçi sadece cinsel yaşamla sınırlı değil her alanda.
Sendemi cinsel yaşamda fenomen olmak istiyorsun
Benzerliğimiz var demekki😂
Herkes mi olmak istiyor😂 benden olsa olsa sağlık veya cinsel yaşam fenomeni olur bilemem
Yardım ederim sevdim seni
Teşekkürler ama ben kendim bir şekil hallederim🙂🙏🏿
Yardım almazsan olmaz
İlla ben olmak zorunda değilim yani ama yardım alman gerek
Yardım olmadan neden olmasın?
Çünkü fenomen ya da mod olmayanlar yönetime ulaşamıyor ve sorularının güzel olması gerek cinsel yaşamda olmak istiyorsan bilen birinin yardımı iyi olur burada kaç ay üst üste ayın fenomeni oldum cinsel yaşamda
Sen yardım almış mıydın?
Evet halada alıyorum sagolsun biri var bana yardım ediyor
Sponsor gibi bı şey mi bu😂
Yok be mesela sorularımı önce sorardım artık sormuyorum öğrendim ya da mesela kural dışı olan soru ve yorumları atıyorum ona
Hmm bilgi alıyor ve yardımcı mı oluyorsun kısaca
karşılığında da onlar sana fenomenlik veriyor veya bu konuda yardımcı oluyor?
Fenomenliği kimse veremez sadece yönetim verir ama senin bildirmen lazım istediğini
Yönetime eskiden ulaşabiliyorduk diye biliyorum şimdi onu da değiştirdiler mi
Evet sanırım
Bayılıyorum bu siteye ya😊
Neden
Sürekli saçma sapan değişiklikler yapıyorlar işe yarar bir yenilik görmedim daha.
Bundan bende şikayetçiyim ve defalarca bildirdim ama işte
Siteyi pek önemsemiyorlar sanırım aslında değişiklikler ve yenilikler yapılsa eskisi gibi canlanır ve tekrar güzel faydalı bir ortamı olur
İnan uğraşanlardan biri benim mailler atıyorum vs ama dikkate alınmıyor pek
Direkt iletişime geçilemez mi acaba🤔 veya ne bilim keşke sitenin düzenleme kısmını da birilerine devretseler kendileri uğraşmayacaksa
Çok admin var aka cevap bile vermiyorlar
Bir tanıdığım vardı aslında bir sene öncesinde çok aktifti ona bir bakayım
Eic için teşekkürler
Açıkçası fenomenlik konusunda her zaman teşvik ederim ve desteklerim yeri geldiğinde rehberlik de ederim ancak cinsel yaşam etiketi istisnadır bu etikette tam tersi asla teşvik etmem ve desteklemem çünkü hem hassas bir konu, hem özel hayat konuları soruluyor hem de kötüye kullanılıyor bu sebeple cinsel yaşam konusunda fenomenliği desteklemiyorum tabi olmak isteyenlere de saygı duyarım.
Ben kötüye kullanmıyorum gördün mu hiç
Kurallara uygun olmayan sorularım varda şikayet edip kaldırabilirsiniz.
Yetkiniz var yani bunu kullanının ama iade olur mu evet çünkü yönetim görüyor zaten.
asci/chef olup fenomen olan kisiler disinda geri kalan topunun bos oldugunu düşünüyorum. ne biliyorda neden fenomen olmus mesela? askta mi ustalasmis veya cinsellikte sınır mi asmis 😀
Şimdi şöyle elbette herkes kendi bildiği konuda fenomenlik almalı evet yemeğe ilgim var biliyorumda bir şeyler ve fenomen oldum ve baktım cinsel yaşamda iyiyim bilgi olarak em azından bu sitedekilere göre o etiketide aldım.
KS bana karşı çok ayrımcı geçen haftalar da bir soru sordum ve kaldırıldı madem bu site de cinsel sorular kaldırılıyor o zaman neden "Cinsel Yaşam" diye bir kategori var düzgün bir şekilde yazılmış başlıklar olduğu halde neden kaldırılıyor iletişim amaçlı tür de oaylaşım yapsam tamam derdim ama bu çok saçma
Sorun kaldırıldığı zaman itiraz edebilirsin benimde kaldırılıyor.
Cevap
11Cevap
Normal bir şey, amaç kendini pazarlamak değil de tecrübesiz olanlara yardımcı olmaksa tabii.
Sence benim amacım ne dışardan bir göz ile bak
Etiketi sevdiğin için aldın, soruların güzel.
Eyw
Sen kendini nasıl hissesiyorsun
Mutlu musun değilmisin
Sen ona bak dışarıya değil.
Bu işi teoride hatta pratikte göstererek yapanlar var
Düşünmedim hiç açıkçası bir albenisi artısı yok birilerine extra bir özellik kattığını da düşünmüyorum
Biraz sapkın biraz sallapati. Seksi gorunmuyor.
Normal konu etiketlerindeki Fenomen etiketi gibi görüyorum.
Sapppikkkk görülüyor sjsjssshd
Ayıp oluyor
Çok efendi ve terbiyeli insanlarız
Ver mehteri
Herkesin ilgi alanı olduğu tek konu 😂😂
Tırt zırt pırt. Ülkenin % 99u cinsellikte hiper masterken sizin bu sitede fenomen olmanız devede testis 😅
İki cümle kuramayan birinin yorumu üstelik ülkenin %99 unu tanıyor yazık
Konu ilgimi çekse de fenolar ya da u, m, s gibi titrler ilgimi çekmiyor.
sadece ciddi bir arkadaşlık oluşmuyor , ön yargı bence , benim yaşadığım bu
😂😂😂 tuhaf.
Garip haydar dümen KS hali
Bende olaydım iyiydi ama yardım eden yok
Ederiz kral yeterki kaliteli paylaşımlar yap
Eyvallah
Cinsel yasam fenomenligi de ne
Kötü görünüyor bence
Kötü
bir farkı yok
Gayette normal
Fenomen degilim