Bunu merak ettim açıkçası insanlar ne düşünüyor evet cinsel yaşamda fenomen olmak dışarıdan nasıl görünüyor sizce?

Bunu merak ettim açıkçası insanlar ne düşünüyor evet cinsel yaşamda fenomen olmak dışarıdan nasıl görünüyor sizce?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
KS bana karşı çok ayrımcı geçen haftalar da bir soru sordum ve kaldırıldı madem bu site de cinsel sorular kaldırılıyor o zaman neden "Cinsel Yaşam" diye bir kategori var düzgün bir şekilde yazılmış başlıklar olduğu halde neden kaldırılıyor iletişim amaçlı tür de oaylaşım yapsam tamam derdim ama bu çok saçma
Sorun kaldırıldığı zaman itiraz edebilirsin benimde kaldırılıyor.
Ettim ama boşuna KS çok değişti çok eskiden böyle değildi
asci/chef olup fenomen olan kisiler disinda geri kalan topunun bos oldugunu düşünüyorum. ne biliyorda neden fenomen olmus mesela? askta mi ustalasmis veya cinsellikte sınır mi asmis 😀
Şimdi şöyle elbette herkes kendi bildiği konuda fenomenlik almalı evet yemeğe ilgim var biliyorumda bir şeyler ve fenomen oldum ve baktım cinsel yaşamda iyiyim bilgi olarak em azından bu sitedekilere göre o etiketide aldım.
Sen kendini nasıl hissesiyorsun
Mutlu musun değilmisin
Sen ona bak dışarıya değil.
Bu işi teoride hatta pratikte göstererek yapanlar var
Düşünmedim hiç açıkçası bir albenisi artısı yok birilerine extra bir özellik kattığını da düşünmüyorum
Seks grumesi sanılıyorsunuz ama bildiğin abazasınız🤣🤣
Annene bacına mı aslıldık
Çoğul konuştum bak seni kastetmedim
Sen niye üstüne alınıyon🤨
Sanılıyorsunuz ne demek
Hakkatten lisede Türkçen kaçtı senin karnede 🤦😅 o sonundaki"uz" eki çoğul zekidir bak 5 kişi çekimi siz i temsil eder ben sen o biz SİZ onlardaki siz.
El kapito😏
Boş yapıyorsun
Birinin işine gelmedimi hep böyle söyler zaten 😅
sadece ciddi bir arkadaşlık oluşmuyor , ön yargı bence , benim yaşadığım bu
😂😂😂 tuhaf.
Cinsel yasam fenomenligi de ne
Fenomen degilim
Kötü
Hiçbir şey
bir farkı yok
İyi hemde baya iyi
Boş işler