+1 yılCinsellik fiziksel ve ruhsal açıdan bir çok faydaya kapı çaldığı için güzel. Günümüzde bence orta yaşlıların da bol bol cinsellik yaşaması gerekiyor. Ama yaş ilerledikçe çoğu kesim bunu bir anda ötekileştiriyor. Cinsellik olmadan güzel bir evliliğin süreceğini destekleyen biriyim, bu ayrı bir konu ancak düzenli olarak yapılması da oldukça faydalı
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. Yeterince yapılmalı bence de.
En İyi Cevaplar
Bir esprisi yok, mastürbasyon yapmışsındır illa ki. Ayni şey sayılır yani güzel gelen şey kısmı için diyorum. Orada orgazm olmak zevk veriyor işte ve bu da canlıların doğasında var. Üremeleri için
013 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım hiç ama anladım.
Soran+1 yılMastürbasyon.
Soran+1 yıl19.
Soran+1 yılBu senin problemin öyleyse 😃
Soran+1 yılPeki 🤷♀️ yalan söylememi gerektirecek bir mevzu yoktu oysa
Soran+1 yılSen nasıl diyorsan öyle (dir) 😃
Soran+1 yıl🤷♀️
+1 yılBence hiç karıştırma öyle bı güzelliği olduğunu sanmıyorum büyük ihtimalle 5 dakikalık bir zevk ve sonrası acı pişmanlık
Bana kalırsa evleninceye kadar olmamalı014 Yorumla
Soran+1 yılZaten yapmayacağım hiçbir şey 🙂
Meraktan kastım hissini merak ettim yoksa evlenmeden asla düşünmüyorum.- +1 yıl
Güzel gelme sebebini söyleyeyim o zaman sadece şeytanın ve nefsin oyunu bunun aklına düşmesi gibi
- +1 yıl
Basit bir oyun
Soran+1 yılHaklısın. Ben evlenince yapacağım yani helal o durum. 😆
- +1 yıl
Yani o zamana kadar başka bir münasebete gitmeyelim ki Rabbimizde karşımıza öyle birini çıkarsın Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Soran+1 yılEvet ya herkes bir şekilde dengini buluyor zaten. Temizle evlenmek istiyorsak temiz olmalıyız. Gerçi samimi bir tövbeyle pişmanlık da yeter, neticede o da günah işlememiş gibi olur ama kendi adıma kirlenmeyeceğim. Pişman olmuş biriyle belki olurum karakteri güzelse. 🙂
Soran+1 yılZaten bakir misin diye sormam evleneceğim zaman karakterine bakarım belli olur
- +1 yıl
Samimi bir tövbe etmiş biri ile günahsız temiz biri aynıdır ama günahından dönen insan çok nadir Allah affetsin.
- +1 yıl
Herhalde sorulmaz böyle bir şey en azından bu şekilde ben kendi adıma kendime dikat edip kalanı da Allah a tevekkül ederek seçim yapacağım
Soran+1 yılHaklısınız günahından dönen nadirdir, özellikle bu mevzuda bir kez tadını alan bırakamıyor gibi. Aynı şekilde ben de öyle düşünüyorum. Görücü usulü mü evleneceksiniz? Kendimiz bulmaya kalkıştığımızda flört durumları ister istemez oluyor, bilmiyorum ne yapmalı..
- +1 yıl
Profilimde bununla alakalı bir soru sormuştum girip bakabilirsiniz evet en hayırlısı görücü usulü ama biri ile tanışarak ta evlenebileceğime inanıyorum yeterki dinini bilsin. Yani kuralları sınırları bulunan bir ilişki ye de hayır demem. Tabi bu da çok düşük ihtimal çünkü benim gibi düşünen pek insan olduğunu sanmıyorum.
Soran+1 yılOkudum. Haklısın aslında ama öylesi kimseyi bulmak zor ama imkansız değil neticede. Hakkımızda hayırlısı.
- +1 yıl
Amin cümlemizin inşallah.
Soran+1 yıl🙂🙂🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖn sevişme sırasında birbirinize dokundukça heycanlanıyorsun nefes alış verisleriniz bile değişiyor bu bile tahrik ediyor insanı öpüşmeye başlayınca ve daha da yakınlaşınca iki tarafta ıslanmaya başlıyor ve tam o işi yaparken o kadar zevk alıyorsun ki bitmesin istiyorsun sözlerle birbirinizi bir de tahrik ettiniz mi daha da güzel oluyor ama en önemlisi orgazım olabilmek o olunca hafifliyorsun sonra da tüm vücudun gevsiyor ve uyku bastırıyor
84 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler bayağı detaylı anlatmışsın
- +1 yıl
imzamızı nereye atıyoruz boşuna yorum yazmayalım madem :)
Soran+1 yıl@siyahcorap ahahah
Gizli Üye(36-45)+1 yılO anki dokunuşlar, birbirinize olan bakışlar, birbirinize sarf ettiğiniz cümleler, onun hoşuna gittiğini bildiğin şeyleri yapmak (karşılıklı), normal hayatınızda da bu konuyu konuşup birbirinizi ozletmeniz/yükseltmeniz bunlar çok güzel duygularmış.
Karşılıklı sevgi bağı ve güven olmadıktan sonra da yapılacak bir şey değil. Karşınızdaki kişi sizi zorlamamalı ve anlamalı, ne istediğinizi bilmeli. O yüzden dikkat etmek gerekir
42 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler güzel açıkladınız
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılMastürbasyon yaparken nasıl zevk alıyorsan bu da öyle bir şey herhalde bende bakireyim yaşamadım bilmiyorum
66 Yorumla- +1 yıl
Prof konuştu 😅
- +1 yıl
Doğru soluyo ama alakası yok 😁
Soran+1 yılMastürbasyon da yapmadım ki onu da bilmiyorum 😆
- +1 yıl
Kalpsiz kadin sen arkadaslarin kusurunabakma kesinlikle cinsel iliski yasamadiklari belli 🤣
- +1 yıl
Bakirim mastürbasyon yetiyor bana
Henüz yaşamadım bilmiyorum ama vajinal birleşmeden ziyade sevdiğin biri ile ten teması, sarılma, öpüşme ve sevişme daha çok zevk verir ve tatmin eder diye düşünüyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. Deneyip göreceğiz. 😅
Soran+1 yılAma sevişmeden bir anlamı olmaz zaten haklısın.
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılyasamadigin icin daha cok merak ve izledikce hayalinin sana verdigi rahatligi yasamak belkide guzel geliyor olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım. Neyi izledikçe? 🤔
- +1 yıl
p*rno gibi
Soran+1 yılİzlemiyorum ki
- +1 yıl
izleyip izlemedigini bilmiyorum ben genel soyledim cevaplarim genelde kisisel degil senin gibi belki biri daha vardir diye biraz daha genisletip yaziyorum
Soran+1 yılAnladımm
abartılıyor. çoğunlukla bu ulkede 2 kişilik mastrbasyondan ileri gitmiyor. sadece başka bır bedenın sana dokunması hazzı
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm teşekkürler
+1 yılEvlilik sekse en uzak şeydir. Seksi evlilikte yaşayacaksan, yaşayacağın asıl şey seks değil hayal kırıklığı olacak.
05 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyarıma * ben öyle düşünmüyorum. 😃
Soran+1 yılama
- +1 yıl
Sen düşünme. Olunca görürsün anyayı konyayı.
Soran+1 yıl🤷♀️ o da benim problemim seni bağlamaz.
- +1 yıl
Aynen bana ne. Ben diyeceğimi dedim
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendini anlamış karşısındakini anlamış özgür biri için harika bir şey Ama sen daha küçüksün sanırım o yüzden yaşamadım
08 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındayım. Evlenince yapmayı planlıyorum.
- +1 yıl
Seni daha çok küçükmüşsün zaten zamanla öğreneceksin bir sıkıntın diye yanlış bir şey yapma
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Daha çok küçüksün zaten Sakın hiçbir şey yaşama, zamanla öğrenecek ve yaşayacak mutlu olacaksın
Soran+1 yılAynen vaktini beklerim zaten. 🙂
- +1 yıl
Mutluluklar Dilerim
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamanla asiri siradan bi sey oluyor bence zevkten degil sadece sevdigin kisiyle seni yakinlastiran bi seye donusuyo
33 Yorumla
Soran+1 yılFazla yapınca o da sıradanlaşıyor demek her şey gibi..
Cevap sahibi+1 yılYani aynen oyle ilk ya da baska biriyle ilk kez yapiyor olmakta belki heyecanlandiriyor ama sonra ayni yine
Soran+1 yılAnladımm
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsel ilişki sırasında her yerin titrer ve derin bir haz alırsın, nasıl derlersede anlatamazsın. Farklı ve her zaman isteyebileceğin bir duygu. Kanın iliklerinden çekilir gibi uyşturucu almış gibi bir his.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılDilindeki tad olma sendomlarindaki hissi cinsellikte düşün ağız dilde vajina kilitoris
02 Yorumla
Soran+1 yılNey
- +1 yıl
Neyy ney
Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Yaşayınca anlarsın.. tabi partnerin (koca, sevgili veya her neyse) önemli olan.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsevmediğiniz ya da yemediğiniz bir yemeğin lezzetini size anlatsalar ne kadar anlarsınız?
05 Yorumla
Soran+1 yılBir başka yemeğe benzeterek tahmin ederim. Mesela hic lazanya yemedim ama canım çekiyor. 😂
- +1 yıl
elbette ama sadece tayhmin :P
Soran+1 yılEvet belki de beğenmeyeceğim 😃
- +1 yıl
ya da tiryakisi olacaksın vazgeçilmezin olacak :P
Soran+1 yılBakalım 😆
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sana sormalı merak ediyorum diyorsun merak ettiğine göre biliyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılDerken 🤔
+1 yılO yakalanacak uyumla istekle ve beklenenlerin karşilanmasiyla alakalidir...
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm her ilişki bir değildir doğru tabi
Madde bağımlılığı gibi alıştınmı bırakamıyon gitgellere 😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden başlamadan önce iyi düşüneceksin 😆
Soran+1 yıl😅😅😅
+1 yılİstediğin an direkt kocanla yatarsin rahatlarsin ve yek vücut oluyorsunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılAnladık o kadarını da 😅
- +1 yıl
Ee nesi güzel demişsin Al sana cevap düzenli bı ilişkin ve hayatin olur
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Ama kocayı uzmeyesin valla kaçar gider:)
Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Çok yapınca olmuyor turşusu çıkıyor idarali kullanmak lazım
06 Yorumla
Soran+1 yılÖzlemek de lazım
Soran+1 yılDaha çok özlemek o zaman 😆
Soran+1 yılOoo naptın sen de 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılTen tene olmak kadar heyecan zevk verici bir şey olmadığı için.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma niyeee
- +1 yıl
Birine giriyo biri sokuyo olay basit gibi görünse de çok zevkli. Yaşamadan anlayamaz insan anlatsak da
Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Şeytanın tuzağına düşüyorlar emin ol hepsi eğleniyormuş numarası yapıyorlar
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki? Evlenip yapmak kötü bir şey değil ama zina edenler konusunda haklısınız.
Soran+1 yılAnladım sizi. Haklısınız. Ben de zinaya karşıyım. Allah hepimizi korusun.
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Orgazm olursan harika bir şey. Sinir stres kalmıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama, sen böyle anlatıyorsun ama ben yaşamadığımdan kafamda canlandıramıyorum o hissi 😅
Eğer fiziksel ise sapıkça ama eğer duygusal ise paha biçilemez
06 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Bence de öyle. Duygusal bağ kurduğun biriyle yaşaman gerekir.
Soran+1 yılAbazalar var bir de 😅
Soran+1 yılAynen öyle. Hakkımizda hayırlısı diyelim.
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbunu ben de yaşamadığım için tecrübe değil sadece heyecan kısmından bahsedebilirim.
düşüncesi çok kışkırtıcı.031 Yorumla
Soran+1 yılHmm hayali güzel diyorsun bence gerçeği de güzeldir ama fazla beklentiyle yapmamak lazım
- +1 yıl
kesinlikle güzeldir aksini iddia etmedim :)
beklenti ile değil akışına göre yapmak güzel.
planlı olmamalı.
merak ettirmeli,
hissettirmeli.
azdırmalı falan...
ya ben daha fala konuşmayayım mı ne etkileniyorum şu an :)
Soran+1 yılTamam sustuk 😆
- +1 yıl
aslında istediğim bu değil tabi ki biliyorsun :)
ama özel konuşmuyoruz sonuçta :)
Soran+1 yılProfilindeki yaş doğru mu?
- +1 yıl
evet neden ki?
Soran+1 yılHiç cinsellik yaşamadım dedin ya neden o kadar bekledin evlenmeyi düşünmüyor musun
- +1 yıl
düşünüyorum ama henüz o kişiye rastlayamadım :(
Soran+1 yılUmarım kisa zamanda rastlarsın ama aşırı seçici de olma mükemmel biri yok 🙂
- +1 yıl
yine nasibimize dua düştü desene :)
ben de sen de düşünüyorsun sandım :)
mükemmel birini aramıyorum zaten sadık sevgi saygı dolu biri olsa yeterli.
Soran+1 yılBen 19 yaşındayım henüz evlenme planım yok 🙂
- +1 yıl
Gizli Üye
(25-29)
buna aldandım :)
Soran+1 yılYa onu başta öylesine seçmiştim kaldı öyle 😅
- +1 yıl
yıktın hayallerimi :)
- +1 yıl
peki ihtiyacını nasıl gideriyorsun?
Soran+1 yılHiçbir şey yapmıyorum
- +1 yıl
hadi canım.
nasıl dayanıyorsun peki?
Soran+1 yılBazen yükseliyor ama gelip geçiyor sürekli yüksek değilim ki sen sürekli mi isteklisin
- +1 yıl
evet felaket hem de.
yapmadığım ya da azmadığım gün sayısı o kadar az ki.
şu an bile seni merak etmemeye ve hayal etmemeye çalışıyorum :)
Soran+1 yılYaşın var ve hep bastırmışsın normal tabi hemen bul birini evlen sana da yazık 🙂
- +1 yıl
yaaaa :( :)
tamam haklısın ama hiç yardımcı olayım deniyor mu bak :D :D
Soran+1 yılEvlenelim mi 😂 aramızdaki yaş farkı yaşımdan fazla
- +1 yıl
tamam bunun olamayacağını biliyorum yüzüme vurma :)
ikimizin de suçu değil.
öteki konuda yardımlaşırdık en azından :)
Soran+1 yılÖteki konu ne 🤔
- +1 yıl
cinsellik.
Soran+1 yılOlmaz dedim ya ben hiçbir şey yapmayacağım 😅 seksting falan da yapmam nude da atmam ne yardımım dokunabilir sana
- +1 yıl
sexting yapmam demeseydin iyiydi :)
diğerlerini ben yapardım :D
Soran+1 yılMesajda sevişmek kadar saçma çok az şey vardır 😂
- +1 yıl
gerçeği olmayınca çalıştırabildiğin tek şey hayal gücün oluyor maalesef :)
Soran+1 yılBul be gülüm o kadar da zor değil şartlar müsaitse
- +1 yıl
tamam ararım sağ ol tavsiye için.
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar güzel bir şey olsaydı insanlar farklı arayışlara girmezdi bilmem anlatabildim mi
28 Yorumla
Soran+1 yılAbartılıyor mu diyorsun 🤔
Cevap sahibi+1 yılZevk tabii ki alırsın fakat şöyle düşün çikolata yemek de insana çok keyif verir veya diyelim senin maddi durumun zayıf ayda yılda bir dışarıdan yemek yiyorsun, o yemeğe ulaştığında büyük haz duyarsın. Ama onu haftada 3,4 gün yediğini düşün, artık gına gelir, bıkkınlık gelir bu herkeste oluyor. Fazla yakınlığın getirdiği uzaklık gibi düşün. Sonra kocam beni aldattı karım beni aldattı kocam bana swinger teklif etti cart oldu curt oldu
Soran+1 yılEvet, anladım seni. Fazlaya kaçınca sıradanlaşıyor ve dopamin eşiğin yükseliyor. Böylece daha uç fanteziler arıyorsun veya aldatıyorsun (ki sanki onda ayni malzeme yok..)
Cevap sahibi+1 yılFarki insan farklı ten farklı tepkiler hiç hafife alma insanların zaten cinsellik zaafı
Soran+1 yılAnladım seni teşekkürler bakış açısı kazandırdın 😇
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, biz kadınlarin masum aşk hülyalarina kapilmasini hiç istemem çünkü sonu hüsran oluyor, önce kendimize güvenmeli hayatta tek başımıza tutunmali, daha sonra eş vb aramaliyiz. Kadınların uyanık olması lazim bazı kadınlar aldatılıyor ama ruhu duymuyor yıllar sonra öğreniyor vs Bu sitede de çok görüyorum beyaz atlı zengin yakışıklı prensini arayan kızları ama hayaller paris hayatlar Somali 🤣🤣
Soran+1 yılAh be.. 🚬 naptın böyle
Cevap sahibi+1 yıl😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. En mutlu olduğun anı düşün. evlilik uyum içinde olursa o mutlu anındaki gibi mutlu olursun o anda.
011 Yorumla
Soran+1 yılAnladım gibi. Kafada canlandırmak zor yine de.
Soran+1 yılVakti gelince o da olur 🙂
Soran+1 yılYoo sadece merak 😃
Soran+1 yılHaklısın.
Soran+1 yılAnladım sağ ol
Soran+1 yılSize de
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanlara harama uçkur çözmek güzel geliyor Öldüklerinde başlarına gelecek olanlardan habersiz
05 Yorumla
Soran+1 yılGüzel dedin, ben de zinaya karşıyım.
Cevap sahibi+1 yılNe güzel Allah karşına helal süt emmiş birini çıkarsın
Soran+1 yılAmin bekarsanız size de öyle hayırlı biri nasip olsun 🙂
Cevap sahibi+1 yılBekar değilim ama evli ve mutsuz biriyim
Soran+1 yılAnladım ama neden mutsuzsunuz ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlatamam ama bir kez yaptım ama en keyif aldığım olaydı
Bence imkanın varsa çabuk evlen 😀
012 Yorumla
Soran+1 yılAhaha ya herkes diyor ki sürekli yapınca o bile sıradanlaşıyor ilki kadar zevk almıyorsun yani fazla acele etmeye gerek yok 😆
Cevap sahibi+1 yılHaklı olabilirler tabi ama aşk ya da sevgi varsa zevk almak ta tamamen bitmez bence
Soran+1 yılRamamen bitmez elbette ama azalır zaman içinde.
Cevap sahibi+1 yılGençken evlenebilirim keşke yaş ilerleyince istek azalırsa gençlik boşa gidecek
Soran+1 yılHmm bilmiyorum bence de gençken evlenmeliyiz 20'lerde evlenilmeli 30'lar çok geç.
Cevap sahibi+1 yılvar mı bi sevgilin düşünüyormuş evlilik
Soran+1 yılYok ben 19 yaşındayım şu an.
Cevap sahibi+1 yılDaha çok genç misin
Eşine saklamanın çok iyi bu devirde senin gibi bulmak zor maalesef
Soran+1 yılKendim nasıl biri olmak istiyorsam eşimden de onu bekliyorum 🙂 hayırlısı artık.
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlamazsan sohbet etmek istersen gizliden çıkarım
Soran+1 yılPek vaktim yok ama sağ olun teklifiniz için 😇
Cevap sahibi+1 yılSizde sağolun fikriniz değişirse yazın
İyi akşamlar dilerim 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende evlenmeyi bekliyorum aşırıda istiyor merak ediyorum bu isteğimi bastırıyorum hep
09 Yorumla
Soran+1 yılFazla da bastırmamak lazım. Uygun birini bulup evlen yaşın geldiyse ve şartlar müsaitse.
Cevap sahibi+1 yılMüsait her şey yaşımda geldi ama cidden düzgün birini bulmak zor zevklerimizin uyuştuğu sekstingle yetiniyorum sadece 🥲
Soran+1 yılÇok da zor değil. İlle de kendin tanışman gerekmiyor. Ailene söyle sana kız bulsunlar. Tanış seversen evlen, sevmezsen sıradaki adaya bak. Seksting ben hiç yapmadım da nude falan sıkıntı, atma millete başın ileride derde girer 😅
Cevap sahibi+1 yılYo sıkıntı olmuyor düzgün biriyle zaten fake instadan geçici yüz göstermeden atıyoruz gayet zevkli bence 😂
Cevap sahibi+1 yılBenimde hoşuma gidiyor bakması yorumlaması felan aşırı azıyorum karşı tarafta öyle
Soran+1 yılNe diyeyim 😅 iğrenç bence ama senin hayatın senin kararın
Cevap sahibi+1 yılZevkler ve renkler tartışılmaz yaşanır 😂
Soran+1 yılTamam bro 😂
Cevap sahibi+1 yıl🤣
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. yaşamadan bilemezsin anlatılmaz bir duygudur illaki yaşaman lazım
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
hepimiz yaşamadan önce illaki p*rno görüyoruz ya da bir şekilde duyuyoruz kafamızda canlandırıyor hayal kuruyoruz olağan üstü bir şey gibi düşünüyoruz ama ilk yaşadığında heyecan deneyimsizlik filan derken birde rahat olmadığın bir ortam ve partnerin etkisi ile çok kötü deneyim yaşayıp bumuydu seks diyebilirsin o sebepten ilk yaşayacağın an zaman mekan partner ruh halin hepsi çok çok önemli
Soran+1 yılAnladımm
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğin sevgilin eşin iyi ise zevk aldığın noktaları biliyor ise ve seni asla geri cevirmiyor ise çok ama çok güzel 😊
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılBende merak ediyorum o hissi ama bakalım evlenince artik
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibi temiz kalmak isteyenleri gördükçe mutlu oluyorum 😇
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yaşamadan anlaması zor.. mastürbasyon yapıyorsundur ama
019 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım hiç.
Soran+1 yılYok. Bazen isteklenirim ama geçer yani. Kendini tatmin etmek bana boş geliyor.
- +1 yıl
Bir ihtiyaç en masumene şekli de bu eğer bakirelik kaygısı var ise.. ama tabiki senin yaşamın... Sadece zor olduğunu düşünüyorum.. mastürbasyon veya sana yapılan oral bir başlangıç verdiği haz bambaşka.. cinsellik kısmı karşında ki kişiyle alakali birazda evet zevk alırsın ancak bunu dibine kadar yaşatacak kişiyle yaşanan bambaşka
Soran+1 yılBen bakireliği sadece kızlık zarındna ibaret görmüyorum 😃 eşini her anlamda beklemek gerek. Önüme gelenle öpüşüp sevişip sonra da bakireyim mi diyeceğim? Mastürbasyon da prensip meselesi sevmiyorum.
Soran+1 yılAynen benim gibi olsun isterim zaten eşim öyle biriyle evlenmeyi planlıyorum ama nasip.
Soran+1 yılHayırlısı sağ olun
Soran+1 yılBi arkadaş yazın susadığında bi bardak soğuk su iç anlarsın demiş 😂
Soran+1 yılNeyse beklentiyi yükseltmeyelim. Karşıdaki kişiye de bağlı. 😆
Soran+1 yılNasip bakıcaz artık 🤷♀️
Soran+1 yılÖyle.
Soran+1 yılSize de iyi akşamlar.
+1 yılEvlenince anlarsın
53 Yorumla
Soran+1 yılO belli zaten. Şimdi merak ettim sadece. 🙂
- +1 yıl
Ben de merak ediyorum. Çaktırma
Soran+1 yılAhahaha hadi bakalım sen de mi bekliyorsun 🙂
Gizli Üye(36-45)+1 yılVücutta dopamin salgiliyorsun oda seni mutlu ediyor çok bir beklentin yoksa mastirbasyondan çok bir farkı yok
027 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Mastürbasyon da yapmadım daha önce aslında.
Cevap sahibi+1 yılYapmışsın dir illaki ama onun o olduğunu bilmiyorsundur
Soran+1 yılYapmadım hayır. Mastürbasyonun ne olduğunu biliyorum yoksa. 😅
Cevap sahibi+1 yılDokunamadan olmussundur
Cevap sahibi+1 yılİllaki rüyanda filan olmussundur kaç yasindasin
Soran+1 yılRüyalanma yaşamadım hiç o genelde erkeklerde olmaz mı 🤔 ve yaşım 19
Cevap sahibi+1 yılKızlarda olur tabi
Soran+1 yılBilmiyorum ben hiç yaşamadım hatirlamıyorum öyle bir şey acaba fazla istekli olmadığımdan mı böyle
Cevap sahibi+1 yılOlabilir yaa hiç isalandin mi peki böyle bsiey fark ettin mi
Soran+1 yılEvet, ıslanma olmuştu birçok kez.
Cevap sahibi+1 yılİsteğini nasil bastirdin
Soran+1 yılBekledim geçti 😆
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılDüşünerek tatmin olmuş olma geçmesinin nedeni o olamsin
Soran+1 yılHayır düşünceleri savuşturdum 😂
Cevap sahibi+1 yılAcil taktik ver
Soran+1 yılBoş durmayacaksın bu kadar 😄
Cevap sahibi+1 yılOkuyormusun sen
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılHangi bölüm kacinci sinif
Soran+1 yılMühendislik 1 🙂
Cevap sahibi+1 yılBana istek atarmisin snaa bisey sorabilirmiyim
Soran+1 yılNasıl atabilirim gizlisin 😃
Soran+1 yılHem buradan sor
Cevap sahibi+1 yılAcicam at ymm
Cevap sahibi+1 yılolur mu
Cevap sahibi+1 yılCevap verseydin iyiydi
+1 yılDoğal ihtiyaç ama sınırlarını aşan bir ilişki beraberinde hem kişilere hemde topluma zarar verir.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız. Gerektiği kadar meşgul olunmalı. Kafayı bozanlar çok cinsellikle, o kadarına lüzum yok.
Çünkü hayat cinsellik üzerine kurulu.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka 😅
Soran+1 yılHuzur 😆
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Zwvkli olur hele bosalinca kendinden gecersin
04 Yorumla
Soran+1 yılKim boşalınca
Soran+1 yılHmm anladım da kızlar boşalır mı ki 😅
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Mastürbasyon yaparken zevk almıyor musun ki
030 Yorumla
Soran+1 yılHiç yapmadım ki bilmiyorum
Soran+1 yılVardır ya çok bence
Soran+1 yılBazen yükselirim ama genelde düşük
Soran+1 yılHayır henüz yok ve 19 yaşındayım zaten henüz evlenemem
Soran+1 yılEvet ya kaydolurken yanlış yaşı seçmiştim öyle kaldı maalesef
Soran+1 yılHayır denemedim
Soran+1 yılEvet bunu bildiğimden hiç başlamadım
Soran+1 yılYok 😆
Soran+1 yılOymaj 😆
Soran+1 yılYani gerek yok günah ztn mastürbasyon falan hem ben kendimi tatmin etmek istemiyorum evlenene kadar bekleyebilirim çok istekli değilim 🙂
Soran+1 yılKendini tatmin ediyorsun birilerini hayal edip 😃 nesi doğru bunun
Soran+1 yılOnu da izlemiyorum başkalarının ilişkiye girmesini izlemenin nesi güzel
Soran+1 yılBen sadece vakti gelince eşimle yaşayayım yeter çok libidom yükselmiyor zaten 🙂
Soran+1 yıl
Soran+1 yıl😇😇😇
cinsellik ruhun gıdasıdır
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadar diyorsun 😅
Soran+1 yılYok be sevmek sevilmek Allah aşkı bunlar daha özel duygular ama cinsellik de önemli bir ihtiyaç
Bende yaşamadım ama iyi geliyor herhalde
013 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi evlenmeyi bekliyorsun 😃
Soran+1 yılNey 😅
Soran+1 yılHmm iyi bakalım 😆
Soran+1 yılAferin aferin 😄
Soran+1 yılMüslümanım diye 😃
Bir de kendim nasıl olmak istiyorsam eşim de öyle olsun isterim, ona layık olmak için
Her önüne gelenle yatma fikri iğrenç
Soran+1 yılEyw kaptım aferini de 😆
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılZevki , hazzı , heyecanı
07 Yorumla
Soran+1 yılİşte o hisleri tanımla bi
- +1 yıl
Yavrum o hisler zaten bir tanım awk napıyım iki saat edebiyat mı parçalayım sana burada 😂
Soran+1 yılOlur 😆
- +1 yıl
Sekste edebiyata karşıyım ben 😂
Soran+1 yılPüü 😂 ayıp ettin
- +1 yıl
İşte ayıp şeyler bunlar edebiyatı kirletmeye gerek yok 😂
Soran+1 yılAhaha tamam öyle olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım yaşatacak bir erkek çıkar karşına
010 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı ya o kadar da istemiyorum da sadece merak
- +1 yıl
Sen kendini hazırla ama
Soran+1 yılNasıl hazırlayayım 😅
- +1 yıl
Bu kadar isteksiz olma hiç değilse
Soran+1 yılBazen yükselir yani ama genel seyri böyle ve memnunum rol mü yapayım 😅
- +1 yıl
Gerekirse. Rol yapmayı öğren
Soran+1 yıl😳
- +1 yıl
Becerebilirmisin
Soran+1 yıl🤷♀️
- +1 yıl
😂😂😂Alemsin
+1 yılSenle yapsak
En güvenli erkek benim bankacı05 Yorumla
Soran+1 yılTm 🙄😒
- +1 yıl
Oral ve anal olur doya doya olur
Mcigi patlatma yok yalarım doya doya
Konuşalım cesursan
Soran+1 yılSus
- +1 yıl
Sulandı biliyorum susmam
Soran+1 yılHaspam 😒
- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılVerdiği his tabi ki de
05 Yorumla
Soran+1 yılİşte o hissiyatı tanımla diyorum. Yaşamayan biri ne bilsin 😅
- +1 yıl
Kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi çok susadiginda yazın bir bardak soğuk su iç anlarsın 🤣
Soran+1 yıl😂 bu kadar güzep tanımlama görülmedi
- +1 yıl
Ama karşındaki kişi de önemli bak o hissi sana yasatamiosa şansına küs
Soran+1 yılHmm anladım çok da beklentiyi yükseltme diyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Nasil anlqtqlim bunu sana yqsaman lazim
0145 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın da işte yaşamama daha çok var, merak ettim. 😃
Soran+1 yıl19 yaşındayım ve en az 3-4 yıl daha evlilik düşünmüyorum. 😃
Soran+1 yılYepp 😃
Soran+1 yılGöstermiyorum da elletmiyorum da 😂
Soran+1 yılOrtalık malı olmaktan iyidir 😆
Soran+1 yılÖnüme gelenle yaşayayım mi ne diyosun ki şimdi 😅
Soran+1 yılBir tane bakir erkek bulur evlenirim 😆
Soran+1 yılGüvenilir erkek olması yeterli. Sorarım söyler. 😆
Soran+1 yılAman kalsın tecrübeyi de benle yaşasın. Elalemle yatıp yatıp bana geleni ne yapayım?
Soran+1 yılPaslı olsun sorun yok ben pas sökücüyle temizler ışıldatırım 😂😂
Soran+1 yılHallolur sen şeyapma
Soran+1 yılŞeetme
Soran+1 yılAferin
Soran+1 yılNe demek 😂
Soran+1 yılBilmukabele 😆
Soran+1 yılBen niye yemek yapayım 😆
Soran+1 yılZıkkım var yersen zehir var içersen
Soran+1 yıl✨️😇💖
Soran+1 yılBaşlığı değiştirmişler de onlara sitem ettim 😆 saçma olmuş başlık ya
Soran+1 yılÖyleeee
Soran+1 yılNe diyosun 😆
Soran+1 yılMalın biri ya sjdjjd
Soran+1 yılBen artık şaşırmıyorum he de geç öylelere 😆
Soran+1 yılBen her gün giriyorum ya bağımlılık yaptı püü
Soran+1 yılEn iyisi ya ne zamandır kullanıyorsun
Soran+1 yılHmm ben 7 ay önce açmıştım arada birkaç ay kullanmadım ama onun dışınd ahep kullandım
Soran+1 yılBenim çok kankim oldu burada ya
Soran+1 yılEvet bir yönden güzel ama bazı insanlara anonimlik fazla rahatlık veriyor ondan hoşlanmıyorum direkt engel 😄
Soran+1 yılBir gün biri özelden saçma sapan yazıyordu cinsel sorular soeuyordu falan ben de kardeşim dedim engelledi bdbdbd unutamıyorum beni de engelleyen olmuştu hosuma gitti
Soran+1 yılYa dur değiştirmiş site 🤣 dlyark dedim 😂
Soran+1 yılHak etti ama 😇
Soran+1 yılOo eyw hacı 😃
Soran+1 yıl😂 Herkes haddini bilecek
Soran+1 yılGünaydınn
Soran+1 yılİyiyim sen
Soran+1 yılKolay gelsinn
Soran+1 yılDers var 😆
Soran+1 yılEvvet
Soran+1 yılEn iyisi ha 🤣
Mühendislik hocam
Soran+1 yılPC 🙀
Soran+1 yılYok bee 🙃
Soran+1 yılUzaktan ama isteyen gidebiliyor
Soran+1 yılTabi len ne sandın 😏
Soran+1 yılSen ne okudunn
Soran+1 yılVay vayyy işinin ehli 😆
Soran+1 yılAnladımm ne işle meşgulsün peki 😅
Soran+1 yılMaşallah 😄
Soran+1 yılIBAN atıyorum o zaman sbsbs
Soran+1 yılİlk buluşmada öpüşülür iki geç olur 😆
Ya şakadan dedim
Soran+1 yılEheheh tabi len
Soran+1 yılHepsi trol ya ne biçim bi hayal gücüne sahipler hayret ediyorum 😂
Soran+1 yılÇoğu yalan yok eniştesine aşık olmuş da ablası da sorun olmaz demiş de grup yapmışlar da dhhdd hep böyle senaryolar
Soran+1 yılEvettt
Soran+1 yılAyneeeeen
Soran+1 yılVar tabi
Soran+1 yılBrni unutmadın mı len sen hâlâ 😂
Soran+1 yılÖzelim tabi len 😆
Soran+1 yılEyw 🙃
Soran+1 yılİyiyim sennn
Soran+1 yılHmm
Soran+1 yılSana da
Soran+1 yılOldu kardo
Soran+1 yılZaar ki 😂
Soran+1 yılAnadolunun bağrından esintiler 😂
Soran+1 yılAyıp ayıp ne şımarıklığımı gördün aaa
Soran+1 yılO ne demek dndjd
Soran+1 yılFenayım başa belayım 😂
Soran+1 yılYalnız buradan mesajlaşmaktan nefret ettim 😂
Soran+1 yılDm'den yazim bari dur dhdbd
+1 yılEvlenmeden de yaşayabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılBen evlenmeyi bekliyorum ama, prensip meselesi.
- +1 yıl
Keyfine bak ozaman
Soran+1 yılHıhı 🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZevk veriyor ve bence güzel bir şey.
05 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ama bu sözler kafamda bir şey canlandırmıyor. Brn onu sormuştum. 🙂
- +1 yıl
Yani neyi merak ediyorsun sevgiyi mi?
Soran+1 yılHissiyatı
- +1 yıl
Hmmm yani o anlatılmaz ya.
Soran+1 yılBen de öyle tahmin etmiştim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel gerilim en güzel an.
32 Yorumla
Soran+1 yılGerilim mi o ne demek 😅
Cevap sahibi+1 yılHeyecan yani İngilizce’de sexual tension deniyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGösterme mi ister misin?
03 Yorumla
Soran+1 yılNeyi 😅
Cevap sahibi+1 yılFlörtümle beni izlemek ister misin?
Soran+1 yılHayır kalsın 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaradılışımızda var istek arzu.
08 Yorumla
Soran+1 yılDoğru haklısın
Cevap sahibi+1 yılCinsel isteğin şu an yokmu. Hani evlenmeyi vekliyorum merak ediyorum dedinya
Soran+1 yılŞu an istekli değilim hayır sürekli istekli olamam ki bazen yükselir bazen düşer ve genelde düşük seyrediyor benimkisi
Cevap sahibi+1 yılşu an derken yani bekarken. Arada oluyor demekki. Özel bi soru sormak istiyorum
Soran+1 yılŞimdi demek istedim şu andan kasıt ve sorun tabi
Cevap sahibi+1 yılburada sormasam daha iyi. tkp atarmısn
Soran+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yılDüşüncende netlik kazandıracak bişeydi. Peki canın saolsun😊
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç birşeyi abartıyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. Bu kadar kişi de abartmış olamaz ki.
Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Tadını alman lazım anlatmak yetersiz kalıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım.
+1 yılİçine girdiğinde anlarsın neyin güzel olduğunu
01 Yorumla
Soran+1 yılAbi bu ne iğrenç tanımlamadır 😆
+1 yılÇok güzel helalinle yaparsan
07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle planlıyorum 🙂
- +1 yıl
Arkadaş olabilirmiyix
Soran+1 yılGüzel olurdu ama pek vaktim yok konuşmak için
- +1 yıl
Instgram felan var mi
- +1 yıl
Sizi tanımak istiyorum
Soran+1 yılMaalesef 🙂
- +1 yıl
Neden bir şans verebilirsin
+1 yılZevki heyecanı
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte onu tanımlamalısın 😅
- +1 yıl
Bekarım
Soran+1 yılHmm o zaman sen de bilmiyorsun
- +1 yıl
Evet
- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yıldenemen lazım
020 Yorumla
Soran+1 yılOnu anladıl zaten
- +1 yıl
denemelisin diyorum bekleme bence
Soran+1 yılBeklerim ben🙂
- +1 yıl
yaş kaç
Soran+1 yıl19.
- +1 yıl
daha çok gençsin bekle bencede sanal tat
- +1 yıl
hangi şehirdesin
Soran+1 yılSanal falan da yapmam 🙂
İç anadolu ve batı karadeniz arasında gitgelliyim 😆- +1 yıl
Ankara'ya geliyor musun :D sanal yapmam deme o farklı bişey
Soran+1 yılYapmam 😃
Soran+1 yılAnkara 'ya geliyorum evet
- +1 yıl
hiç mi yapmadın sanki :D
- +1 yıl
ne tarafa geliyosun
Soran+1 yılYapmadım 😃
Keçiören tarafı- +1 yıl
yakın sayılırı
Soran+1 yılİyi 😃
- +1 yıl
ne zaman geleceksin
Soran+1 yılYeni döndüm uzun zaman var
- +1 yıl
hmmm ne iş yapıyosun
- +1 yıl
bu tür konular haricindede arkadaşlık var biliyosun dimi
+1 yılBilmiyorum 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi yaşamayanlardansın 😅
- +1 yıl
Evet 😂 evlenmeyi bekliyorum hsh
Soran+1 yılEn iyisi be Allah gönlüne göre versin 🙂
- +1 yıl
İnşallah 🥲
Dünyanın en güzel anı ya o anlar
05 Yorumla
Soran+1 yılAma niyeee
Soran+1 yılHmm tahmin edilmesi güç yapmayan biri için 😅
Soran+1 yılO zaman bekliycem mecbur 😆
Abartılan bir eylem
016 Yorumla
Soran+1 yılHmm ne bileyim bu kadar kişi de abartıyor olamaz gibi gelmişti
Soran+1 yılHmm kendisinden çok hayali güzel diyorsun yani
Soran+1 yılAnladım sağ ol bence de beklentiyi gereksiz yükseltmenin anlamı yok ihtiyacını karşıla ve geç bu kadar
Soran+1 yıl19 yaşındayım.
Soran+1 yıl🙂
Soran+1 yılÇok da değilim ama meraklıyım yani o kadar. Mastürbasyon bile yapmadım hayatım boyunca sen anla oradan. 😃
Soran+1 yılPeki 🤷♀️
Soran+1 yılNeden 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSagliga faydali
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur 😆
- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne