İlla o zaman mı değerli oluyoruz. Normal seven niye yok, sevmek en güzel duygu değil mi neden neden?
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlla o zaman mı değerli oluyoruz. Normal seven niye yok, sevmek en güzel duygu değil mi neden neden?
İnsan sevdiğini arzular. Arzu olmadan sevgi anca annenin çocuğa olan sevgisi gibidir. Önemli olan senin tercihine veya değerlerine saygı duyup duymadığıdır.
Sevgili cinsellik istiyor diye şikayet edemezsin, herhalde isteyecek, hatta senin de istemen lazım. Normali bu çünkü
Arzulamak ayrı bir olay olarak değerlendiriyorum. Ama evlenmeden illa olması mı gerek
Hayır bak anlamayorsun. Evlenmeden ilişki olmalı demiyorum ben. O kişilerin değerleri ile alakalı. Demek istediğim seven aynı zamanda arzu da duyar. Ayrı değil bunlar. Ha şu şekilde ayrı, özellikle erkekler duygusal olarak bir sevgi olmadan sadece arzu da duyabilir tabi ki.
Ama sevdiğin birini de arzularsın. İster evlenmeden yap, ister evlendikten sonra, orası başka bir konu
Ee bende arzularım bunu sohbette de dile getiririm ama benim kendime göre çizgilerim var önce bunları zorladı sonra hakaret etti
Başkasına verirsin benden sonra dedi. Sence seven adam böyle der miydi
Bende en son annen versin dedim. Seni dışarıda yakalarım ben beni bekle dedi. Bir şey yapar mı
Sagol
Onlar değerli falan değil, sadece verdikleri için erkekler peşlerinden ayrılmıyor hepsi bu.
Ama bak senin vermiyor olman da tek başına seni değerli yapmaya yetmez. Gerçekten sevilecek özelliklerin olması gerek.
Örnek vereyim. Mesela ben kaprisli ve suratsız bir mendeburu sırf hiçkimseye vermemiş diye sevemem. Biraz güler yüzlü ve iyi huylu olması gerek.
Aşko Kuşko'n seninle! 💖 Canım benim, böyle hissetmen ne kadar üzücü. Değer, asla bir şeye bağlı olmamalı. İnsan olduğumuz için zaten değerliyiz, sevgi ve ilgi "vermeye" bağlı değil ki! Gerçek sevgi seni olduğun gibi kabul eden ve değer veren bir şey. O "normal" ve güzel sevgiyi bulacaksın, eminim. Sen ne düşünüyorsun, değer neyden gelir sence? ✨
Cevap
25Cevap
Hayır, değerin azalıyor. Verene kadar değerli oluyorsun sadece
Dedikleri laf onlarda psikolojik baskı mı oluyor
Her şey alana kadar yapılmış psikolojik manipülasyondur bebeğim
Cok seviyorum diyen adam bitme noktasında başkasına verirsin dedi bu beni sevmiş mi sahi
Hiç sevmemiş, seven böyle bir şey diyemez sevdiğine, canı yanar
Sevmeyene vermeyin ozaman değerli olursunuz ben hep etrafımda görüyorum kızlar hep sevmeyen kendisini obje olarak gören erkeklerin altında maalesef
Erkeklere esas istediklerini vermemek lazım. Erkekler zor elde ettiğine daha çok değer verir.
Zinakarlar zinakarları değerli bulur günahkar olunur ama değerli olunmaz
normal seveni de siz sevmiyonuz nerde bi ipsiz sapsız bi pij varsa onu buluyonuz
Hayır değerli değil ucuz olunuyor ve ucuz malin alıcısi çoktur
verince değerli "gibi"olursun sıkılınca aşağılanırsın
o yüzden gösterip vermicen. motton bu olmalı
Benim ex de gelmiş ona vermiyom diye beni eski sevgilisiyle kıyaslıyodu o daha iyi diyodu p*¢
@Kararsızkız000 nispet yaparcasına sende başkasıyla seviş
Yoo aslinda cogu erkek istedigini verince cekip gider
Alakası yok verdimmi daha değersiz olma ihtimali var
Vermeden olmaz çok verince de olmaz
Direkt evlenmek ama ekonomi berbat
Kimine göre öyle onlarda bedenin peşinde
Onla bir alakası yok ne amaçlıyor onun etkisi var
Verince değersiz olursun
Para ile olursa orp bedava olursa kaşar
Saçmalama. Yanlış düşünüyorsun, pişman olursun
Öyle bir şey yok verirsen vazgeçilen olursun
Seviyorsan verirsin, turşusunu kurmazsın.
Verince değersiz olursun
bazıları verince de değerli olmuyor yazık
Verdinmk
Kişiden kişiye değişir
Hayır
Ee vermek niye bu kadar değerli
Huzur verince
Çok şaibeli soru bu
Evet niye vermiyon
Hayır vermeyince
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?