Partnerinizin sosyal medyada cinsel içerikli veya aşırı dekolteli paylaşımları beğenmesi sizce bir "dijital aldatma" mıdır?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Partnerinizin sosyal medyada cinsel içerikli veya aşırı dekolteli paylaşımları beğenmesi sizce bir "dijital aldatma" mıdır?
Bence bu tamamen ilişkinin sınırlarına bağlı bir konu. Kimisi için sadece “beğeni”dir, hiçbir anlam taşımaz. Kimisi içinse partnerinin sürekli böyle içeriklerle ilgilenmesi saygısızlık gibi hissettirebilir. Özellikle bunu gizli yapıyorsa veya abartı hâline geldiyse insan ister istemez rahatsız oluyor.
Ben şahsen tek bir beğeniyi direkt aldatma olarak görmem ama sürekli cinsel içerik takip etmek, karşı tarafa yürümek, flörtleşmek veya partnerini değersiz hissettirecek davranışlar artık masumiyet sınırını aşabiliyor. Çünkü dijital ortam da sonuçta gerçek hayatın bir parçası.
Bir ilişkide en önemli şey bence “Ben bunu yapsam karşı taraf nasıl hissederdi?” diye düşünebilmek. Eğer yapılan hareket partnerin güvenini kırıyor ve konuşulduğu hâlde devam ediyorsa, o zaman olay sadece sosyal medya olmaktan çıkıyor.
Yooo ben şöyle anlarım bu güne kadar böyle giyinmeni istemiyordum ama artık hoşuma gidiyor sende öyle giyinebilirsin ve seni de beğenmiş olurum dediğini anlardım ve yapardım 😅
Cevap
5Cevap
Aldatma sayılmaz hukuken kusur olarak görülür guven sarsıcı neden oalrak gösterilir
Bakmasin bakmamali saygisizlik olarak görürüm ben yetmiyormuş diye düşünüyorum ama hukuken sayılmıyor bildigim kadarıyla
Herkes beni ilgilendirmez herkes yapıyor diye ben yapmam bu yanlis farkı olmali herkesten yoksa beyinde var herkes kullanmiyor
Bakmam vücut sevmiyorum o yaslari geçtim ben ama gencler kaslı seviyor
Anladın ama inanmadın bence
Doğrudur beni tanımıyorsun o yuzden inanırım sunu soylebilirim ama yakışıklı veya kaslı olmasi tek başına birsey ifade etmez kriterlerim farkli hem Bu daha buyik bir sorun benim açımdan
Zor begenmem ama farkli işliyor bende sanirim dis görünüş degil mesela bana hissettirdiği onemli ya da verdigi deger onu kalici yapar
Bak be adam ama beğenmek nedir gözün kör olmasın
Seninkiler şeş beş olmuş 😂😂
İyice bahaneler üretilmeye başlandı aldatma için 😂😂 dijital aldatma diyelim
aldatma aldatmadır dijital falan bahanesi kurtarmaz
Bence Aldatmadır Ve Olmamalıdır.
Yok baya sadakatli hareket akk
Aldatacak birileri düşer mi acaba arayışındadir 😄
İlgi arıyordur
evet
Bence öyle amasyada
Değildir.
Evet aldatma