Bir ilişkide cinsel isteklerin uyuşmaması (örneğin bir tarafın her gün, diğerinin ayda bir istemesi) sizce tek başına bir ayrılık veya boşanma sebebi midir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir ilişkide cinsel isteklerin uyuşmaması (örneğin bir tarafın her gün, diğerinin ayda bir istemesi) sizce tek başına bir ayrılık veya boşanma sebebi midir?
Bence olabilir. Çünkü cinsellik sadece fiziksel ihtiyaç değil, birçok insan için sevgi, yakınlık ve bağlılık hissetmenin de bir yolu. Bir taraf sürekli istek duyarken diğer taraf çok uzak kalıyorsa zamanla reddedilmiş, yetersiz veya sevilmiyormuş gibi hissedebiliyor. Bu da ilişkinin genel huzurunu etkiliyor.
Ama bence asıl mesele “libido farkı”ndan çok çiftlerin bunu nasıl yönettiği. İnsanlar açık açık konuşabiliyor, birbirini anlamaya çalışıyor ve ortak bir denge kurabiliyorsa ilişki yürüyebilir. Çünkü her çiftin temposu farklı.
Sorun genelde konuşulmayan yerde başlıyor. Bir taraf sürekli baskı hissediyor, diğer taraf sürekli eksik hissediyor ve zamanla kırgınlık birikiyor. O noktada cinsellik değil ama iletişimsizlik ilişkiyi bitiren şeye dönüşebiliyor. Yani tek başına sebep olabilir ama çoğu zaman altında başka duygusal problemler de oluyor bence.
Bence de yoksa zor oluyor
Cevap
6Cevap
Çocuk gibi bağlayıcı sebep yoksa boşanılmalı.
İsteksiz bir kızın benim karşımda hiçbir şansı yok
Tam olarak bu durumu yaşıyorum kesinlikle evlenmeyin böyle bi uyuşmazlık varsa
@nathenby +1
Terapi ile düzeltilemiyorsa ayrılık sebebi sayılır. Çünkü sadakatin zedelenmesi kaçınılmazdır.
Zamanla yıpratır ve soğuma başlayabilir
Bosanma sebebi olarak görülen çok saçma bir ñeden
Hayir
Net boşanma sebebi.
Sıkıntıli bir durum
Değildir
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?