Çiftler arasında yaşanan kıskançlık cinselliği olumsuz mu etkiler yoksa ceza mantığı ile daha ateşli bir sevişmeye mi yol açar?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çiftler arasında yaşanan kıskançlık cinselliği olumsuz mu etkiler yoksa ceza mantığı ile daha ateşli bir sevişmeye mi yol açar?
Partneri kaybetmek istememe odaklı bir kıskançlık cinsel hayatı anlık olarak hareketlendirebilse de; şüphe, kısıtlama ve güvensizlik barındıran kronik bir kıskançlık cinsel hayatı uzun vadede kesinlikle olumsuz etkiler. Sağlıklı bir cinsel yaşamın temel yakıtı kıskançlık değil, karşılıklı güven ve özgürlük hissidir.
Kendini kimseyle kıyaslamadan olabileceğin en iyi hale en hızlı zamanda en doğru yöntemle varmak gerekir... Gerisi yalnızca zamanı boşa tüketmektir... Değiştirebileceğimiz şeylere odaklanmak en doğrusu...
Aşırı ise, kıskançlıktan huzursuzluk kaos vs varsa olumsuz etkiler. Kadınlar kırgın küs ya da soğuduğu insanı sevsede yaklaşamaz. ( kişiye göre de değişebilir. Bazıları çok sever kıskanılmayı.)
Ama dozunda bir kıskançlık var ise gönüller alınıyorsa normal ya da stabil ise etkilemez.
Cevap
18Cevap
Ölçüsüne göre değişebilir ama bence kötü etkiler istemem birisi beni kıskansın beni kısıtlasın böyle olunca soguyorum gerçekten yani beni çok itiyor
cinsellikten bağımsız kıskançlık olmalı zaten mutlaka.
Tamam zaten kıskançlık olmalı ona lafımız yok. Soru zaten kıskançlığın cinselliğe yansıması
Orası kişiye göre değişir. herkes aynı değil.
Yaşamadım cinsellik ama bence etkilemez olumsuz şekilde, insan aşıksa eşine. Seven kıskanır sevdiğini.
Olabilir kıskançlık güdüsüne kapılarak daha baskın olabilir cinsel hayatta belki de.
Baskın basanındır :D
Evlendikten sonra bakarız etkiliyor mu diye 😂 cinsel hayata şu an velekul haram diye bakıyorum aksksk
Kıskançlığın normal dozda olanı afrodizyak etkilidir, sahiplenme duygusunu tetikler bu da ateşi zirveye çıkarır
Bence kıskançlık cinsel hayatı olumsuz etkilemez iki insan birbirini sevdikten sonra o tartışmalar onlara tutku verir.
Ben kıskanırsam daha ateşli yaparım diye düşünüyorum
Aşırısı olumsuz etkiler, ama dozunda iyidir 👌🏻
Himm, seyyy...👉🏼👈🏻
Ben bilemedim 🙄
Dozunda kalırsa olumlu etkileyebilir belki..
Olumlu etkiler daha çok becermek ister erkek
Ayarında olduğu sürece olumlu diyorum
Ayarında olursa yatak da sert olur fenaaa
Daha ateşli olmasına yol açar
Olumlu etkiler. Daha hırslı olur xxd
Fazlası da iyi değil bazen biraz rahat bırakmak lazm çok üzerine gidersen başka kadınla yatar
Olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum
Fazlası zarar
tartışma sonrası gelen ben ne yaptım hissi 😱
Her şey dozunda iyidir
Bence daha ateşli olur
Daha hırslı olabilir, etkileyeceğini düşünüyorum
İnsanı bıktıran bir şey...
Tadında bırakmak lazım
Kısksnçlık cinseligi olumsuz etkiler
Her şeyin aşırısı fazla ve zararlı
Erkek can acıtır fena
Olumlu etkiler