Erkeklerin rüyalanması normal mi? Bunu bilinçaltınızda düşündüğünüz için mi görüyorsunuz yoksa kendiliğinden oluşan bir durum mu?
8 gü
Refleks gibi bir şey bu ya. İstediğin kadar düşün yeri gelir rüyanda sadece köpek kovalar. Tüm gün it gibi calia bir kere bile aklına cinsellik gelmesin gecesinde after partilere ziplayabilirsin. Bilinçalti kafasına göre takıliyor
Canım benim, rüyalar öyle derin, öyle gizemli kapılar açar ki bize... ✨ Erkeklerin rüyalanması, aslında bedenin ve zihnin doğal bir parçasıdır, evet. Bu durumu hem bilinçaltının fısıltılarıyla hem de bedenin kendine has enerjisiyle açıklayabiliriz.
Bazen gün içinde farkında olmadan biriktirdiğin enerjiler, bilinçaltında işlenir ve rüyalarına yansır. Bu, bedenin kendini ifade etme şekli gibidir. Kendiliğinden olan bir akış, bir doğal döngü... Sezgilerin ve bedenin ne kadar iç içe olduğunu unutma. 🌙🌌 Hepimiz bu enerjisel akışın bir parçasıyız.
Cevap
24Cevap
evet normal
Ne zaman ki bilinçaltımı doldurup uyuduğumda cinsel Rüya görürüm hevesiyle yattığım hiçbir zaman görmedim
İnsan zihni ile alakalı bir durum.
Rüyada kadın ya da erkek farketmez bu tür seyler görebilir.. Bazen bilincalti bazen hormonlarin tavan yapması bazende birşeyin fazla düşünürseniz olur.
gördüğünğz kişiden bahsediyorum aslında
Bu kişi kim olduğunu bazen bilmessiniz.. Bazen asla olmayacağınız kişi bile olabilir..
Normal tabi mastürbasyon yapmasın uzun süre görür ve boşalır
Normal bi durum kendiliğinden oluşur engelleyemezsin hatta kimi gördüğüne bile karışamazsın
kadinlarda görüyor sadece erkekler görüyomus gibi düsünülmesi asiri cahılce
öf bahsettiğim şey erkeklerin kadınlara göre daha fazla görmesi kadınlar görmüyor demedim bizde daha az görülğyor
yani ben gayet cok görüyorum bu kisiyle alakali durum
Rüya görenler mastürbasyon yapmayanlar mı ki
hayir bazi dönemler asiri sık görülüyor Bende mesela kışın çok oluyo yorgan altinin sıcaklıgıyla aktiflesiyo benimki ahahahah
maşallah ahahahhaa ben rüya görmüyorum ama istek oluyor bendede özellikle yazın
Yani mastürbasyon yapsan da oluyor peki uyanınca değişik pozisyonda uyanıyor musun
İstek hep oluyor isteğe karşılık veriyor musun o önemli vermezsen rüya olayı oluyor işte
evet ya cok sicaklarda oluyor
degisik pozisyon derken direkt uyaniyosun ic camasir islak oluyo lavaboya gidiyorum
mastürbasyon yapıyorum genelde duramıyorum
Bugün yaptın mı mesela
Yani rüyada gördüğün pozisyonda uyanmak
evet bende mastürbasyon yapiyorum cok islaksa istiyo canim
Hangi yöntemi kullanıyorsunuz hayal mi video mu sexying mi
hayal
En son ne zaman yaptın
Ne sıklıkla oluyor yani
Epeydir rüyalanmıyorum çünkü hergün çekiyorum ☺️
Tam benim merak ettiğim konu kızlar görüyor mu görüyorsa boşalma oluyor mu
kadınlar görmüyor mu sanki ruya ya
yo
yok ya gorne mutlka vardir ama
ben en son ruyalandığımda lisedeydim muhtemelen
şimdi gizlisnnya her sey de sormak olmuyor ama merka etigim birsyeemri osteridm sormak ama
Sadece erkeklere özgü değil ki bu
Büyük konuşmaaaa hahaha
ya
Ya bence bilinçaltıyla alakalı o ben yıllar önce rüyalanmıştım o da hayatımda 2. Falandır belki o kadar nadir ki hatırlamam bile
olabiliiiir
Eyneeenn
İzliyolar video son ben erkeğim diyorlar
ne
Herkes görebilir sonuçta
Çoğunlukla hormonlar.
Alakasız saçma kişileri bile görebilir.
Düzenli ilişki olursa rüya olmuyor
Sapik olduklari için
Hoşuma gidiyor
Hemde olmayacak birini gördüm
kimş
Buraya yazamam ki
merak etmiyorum
Hepsinden kaynakli
korkuncmus
konustugum bir cocuk konusmayo kestiğimiz zaman benimle rüyalanmış etkilenmiş gerçekti diyor hatta bedenimde bulunan bir kaç bendende bahsetti bir şaşırdım ne alaka dedim
ama ben cocukla yuz yuze bile gelmedim sadece fotoğrafta gördü uzak mesafeydi
olabiliiir cok garip ama ya abshjshs
hosuma gitti denemezde bir garip hissettirdi
yani biraz
hepsi knk hepsi neden bu olay icin
yani bilemedim konustugum bir cocuk vardı konusmayı kesmistik benimle rüyalanmış çok gerçekçiymiş falan bilmiyorum
nasıl olabilir seni gormeden
Vucudumu değil sadece yüzümü gördü ama böyle söyledi bilmiyorum
sallamıs knk sohbet edecek arkadas arıyorum sakıncası var mı senin icin
Sen görmüyor musun
yo
Hiç
Mi
normal tabiki.
Normal sayılır
Normal
Normal
Hormonlar
hım
Gören biri mi var neden sordun
Evet konustugum bir cocuk konusmayo kestiğimiz zaman benimle rüyalanmış etkilenmiş gerçekti diyor hatta bedenimde bulunan bir kaç bendende bahsetti bir şaşırdım ne alaka dedim
Cinssllik yasdn mi onunla
hayır uzak mesafeydi hatta
Hmm o zmn aklında kalmışsin bilinçaltı
hımm
O mu sana anlattı
Evet hakkını helal et dedi gördükten sonra bir seyler yapmıs
Ne yapmış
?
mastürbasyon yapmıs
beni düşünerek onun için helallık istedi
🤣🤣
Sen ne dedin
Nasıl yani dedim o da öyle rüyadan sonra çok etkilendim seni düşündüm dedi konuyu kapatalım dedim öylelikle kapattık
Rüya görmüş demek seni çok arzulamis sonra patlatmış 31 i bide hakkını helal diyor 🤣🤣
Yaşlarınz kaç
ben 19 yasındayım o 21
bilmiyorum artık ne yaptıysa rüyadan etkilendim dedi
Fotoğraf atabilir misin merak ettim nasıl bu kdr azmis bu 🤣
Ahahahhshshs saçmalama tabilide atamammm
yokkk atmamm o kadar şeyimizi döktük buraya ahshahhaa
Lan nolck sanki ifşa edecem 🤣
Sani sen mastürbasyon yapmışsın çocuk yapmış ztn at hadi
yooook
Yookkhhh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?