Ayak fetişizmi, insanlarda çok ilginç bulduğum bir konu olduğu için anketini yapmak istedim
Normaldir
Sapıklıktır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
https://hizliresim.com/YvpP8z
Bu son derece normal.. Kiz ayaklari cok tatli ve estetik.. sizin baklava vücudu ya da kasli kollari sevmeniz gibi.. nese kız arkadaşım benden önce bilmiyormuş böyle bişey. . ama ona yaptığım ayak masaji çok hoşuna gitti ve ayaklarina ilgili olmam.. iyiki böylesin diyor bana cok memunuz.. iliskimizi olumlu bile etkiledi yani.. topuklu ile yürüyünce ağrıyan ayaklarini ovmam en büyük zevki ve tum vucudunu tamemen dinlendirdigini söylüyor. . ve ayaklarini öperken beni çok masum buluyor 😇.. Yani sonuna kadad seviyorum ayaklari ve bu bir sapiklik degil !
peki ayak fetiştlerinin çoğu mazoşist veya itaat etme eğilimi mi gösterirler?
itaat etme eğilimi oluyor oda hoşuna gidiyor.. kisaca ona prenses gibi davraniyorum.. bak normalde öyle basit biri değilim ve başka kiza buna yapmam.. ama bana o zevki yasatinca.. NE DERSE.. zevkle yerine getirme isteği duyuyorum. . ki sana anlatamam ya.. bu cok farkli bir boyut.. ! burada yazmakla olmaz!! önyargılı olmayin sapik diye kesip atmayin yeter. .
Yani bir kadının vajinasını yalamak normal kabul edildiğine göre ayakların öpülüp parmakların emilmesin de ne anormallik olabilir ki. Madem erkek kadının ayaklarından zevk alıyor o zaman oda normaldir..
B yi seçtim. İnsan sevgilisinin partnerinin eşinin her yerini öpsün bizi ilgilendirmez ama yoldan geçen hanzonun bacak ve ayaklarıma bakıp etkilendiğini dile getirdiğini görsem ayakkabıyla o ağzını açtırırım onun ağzına öyle bir ayak sokarımki bakalım fetişliği kalırmı daha. Ben buna şok fetiş tedavisi diyorum :).
ha ha ha aynısını bende yaparım :)
Şükürler olsun. Benim gibi düşünen birisi çıktı :). Teşekkür ederim en iyi cevap için.
Cevap
20Cevap
herkesin bir fantezisi vardır. normal değil mi yani bu? benim gibi ayak fetişlerinin de fantezisi budur. kabullenelim, ayak fetişizmi sapkınlık veya anormallik değil.
dışlamamak erdemliktir , +1
teşekkürler bro..
Bence A şıkkı
Mesela ben ayakalrdan başliyarak dudaklara kadar her santimi yalamaktan hoşlaniyorum meselaaaa :)) :)) ;) ;) 😉😉
ben bilemedim ironik bir durum yaw :)
qülsem mi ağlasam mı hesabı..
ne ayaklar war ama insan qörünce içi qidiyo ben bile hayret ediyorum
ayak dediğin ; ince , narin ve bakımlı olacak.
her ayak değil , güzel ayak çekicidir
bir fetisist ile fetisist olmayan erkeklerin sevgililerine olan davranışlarını sadece 3 gün gözlemleyin kimin sapık olduğunu anlayacaksınız
ilerisi hastalık olabilir bende de var mesela şekil üzerine mide bulantısı bile yapabiliyor
hoşuma giden ayak olursa affetmem. bir arkadaşımın vardı çok yalamak istedim nasip olmadı
Ne sapikligi gozunuzu seveyim ya.
Normal
el fetişistiyim ben de
Normaldir, diğer şeylere oranla.
diğer şeylerden kastın nedir
cok abartiyosunuz... 😕 ya sevdiğin biri olduktan sonra.. masaj yapicak öpücek en fazla ne var bunda.. Bütün vücudu nasil rahatlatiyo biliyomusunuz? başka yer olsa sapiklik derim... ama ayakta ne var.. sapik olan her türlü kızlara sarkar.. ben ilişki içi bahsediyorum. . !! başkasına yapilan kasti hareket her türlü sapikliktir ki bunu yapmam.. yani kontrol dışı bişey degil.. bu zamana kadar sadece kiz arkadaşım ile bu duyguyu yaşadım ve cok hoşuna gitti.. bana bu şansı tanıdığı için ona minnettarim.!
Sapkınlık değildir bence
Herkesin hayatina kimse karisamaz
Fetiş olmayan büyüsünu anlayamaz
Sapıklık değil saçmalık
Normaldir.
@yaramderin Her daim hocam, hoşuma gitmese de yadırgamam.
Bunu normal gorenler sizdeki mideye osurayim
normal bence..
Sapkınlık anormal bir durum
ne alaka mk
Zorunuza mı gitti fetişistler :D
Normal
Sapıklık
sapıklıgında ötesi
Sapıklıktır
Sapıklık