+1 yılAz önce yaşadığım durum:) Cilt doktorlarının hepsinin muayeneleri dolu olduğu için kadın cildiye dr’dan randevu aldım. Genital bölgemde siğil olduğu için gitmiştim. Şikayetin ne diye sordu ben de anlattım. Geç şöyle bir görelim dedi. Ben de tamam dedim. Muayene yatağına uzandım, o da kontrol etti. Elinde spreyle falan bişeyler sıktı. Sonra tamam giyinebilirsin dedi, oldu bitti :) Öyle yorumlarda bahsettiğiniz gibi sertleşme falan hiçbişey olmadı. Aksine içine kaçtı utançtan:) Utanmak derken öyle değil tabi, doktorun kadını erkeği olmaz arkadaşlar. Sağlık bu. Şakaya ve ihmale gelmez. Kadınlar erkek doktora, erkekler kadın doktora muayene olabilir gayet. Lütfen bu kafalardan çıkalım. Sağlığımıza ve hayatımıza bakalım.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Koyarım ortaya: https://i.hizliresim.com/8lWY4k.jpg
22 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılGöğüs ucuma biyopsi için gittiğimde, kadın seçmeme rağmen erkek bir doktorla karşılaştım, ilk kez olduğu için çok utanıyordum ama sonraki muayenelerde alıştım... sağlığınız için kalçanız da olsa, vajinanız da olsa penisiniz de olsa açacaksınız...
45 Yorumla
Soran+1 yılson cümle biraz fazla yapıcı olmuş
- +1 yıl
yapıcıderken...
Soran+1 yılsanki siyasetçi cümlesi gibi geldi bana yani miting yapıyorlar orada söyleniyor gibi
- +1 yıl
:))))
Erkekte olsa kızda böyle bir durumda utanılır başka bir açıdan düşünülürse sağlık için yapacak bir şey yok. Doktorlar yemin ediyor asla başka gözle bakmayacağım diye
01 Yorumla
Soran+1 yıltabi öyle de erkeklerin farklı bir durumu daha var tatlım malum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılİçeri girdiğimde rahatsızlığın ne diye sordu onu bile utancımdan söyleyemedim ama doktor hanım beni sıcak kanlıkla karşıladığı için durumu açıkladım. (Sorunum cinsel organımda benek gibi bir şeyler çıkmasıydı) Aç bakalım dedi. Biraz utanarak açtım ve utanmaktan dolayı küçücüktü diğer arkadaşın dediği gibi öyle hikayelerde anlatılnalar gibi değil yani yok doktorun yanında şöyle yok cart curt zaten o niyetle gidende bir şey diyemiyorum artık. Sonra etrafına baktıktan sonra sprey getirdi o spreyi sıktı ama çok fena yakmıştı.
00 Yorumla
+1 yılBir bayan doktor muayene kontrol amacı ile eline aldı biraz tuttu elinde fakat tahrik olmadımi anda dùşünemiyorsunuz zaten hiç bir tepki göstermedi penisim göstermiş olsa bayan doktor hoş karşılar mecburen.
02 Yorumla
Soran+1 yılsıvı bir şey geldi mi sonuçta bayan biri tutmuş
- +1 yıl
Bariz 1 şekilde hatırlamıyorum geldi ise bile o anda onu görücek durumda değildim peyroni diye bir erkek hastalığı var ve beni rahatsız ediyor idi penisim den 7 iğne yaptılar birazda canım yanmıştı.
daha once bır kere gosterdım ınıkdı benımkı bıranda tavan yaptı kalktı utandım bıran snra elledı benımkını neyı var vs sordu bende anlattım ucundan zevk suyu geldı guldu doktor cok capkınmıs senınkısı dedı bende oyle dedım :P az daha bosalıyorumm ellemkten hasat ettı benımkını azmıs oda bellı :)
12 Yorumla
Soran+1 yılsıvı geldiğinde gerçekten öyle mi dedi
- Cinsel Yaşam konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yıldoktorun gördüklerinin yanında standart damgası vurur standart muaynemi yaparım gelicek olan Turk Kadını Yani bir Manken ya da güzellik kraliçesi değil Ayrıca ilk defada cinsel organ görmüyordur herhalde :D
00 Yorumla
+1 yılÇok utanıyorum açıkçası. Doktorun buna mecbur olmasınada açıkçası üzülüyorum. Ama hastayım ve oda doktor neticede bakmak zorunda ise yapacak bişi kalmıyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. başıma gelmişti önce gittim bir baktım dr kadın oha dedim vazgectim sonra dedim ben ne utanıyorum.. girdim anlattım çıkar dedi al dedim bende3:))
014 Yorumla
Soran+1 yılciddi misin
- +1 yıl
ewet nee olacaktı hatta çarsıdaymış öğlen vaktiydi bekledim sonra bekleme yerin de bir kadın geldi çekici şıkır şıkır bir kadın cildiye bekleyen var mı dedi benm dedim neyin var anlattım odaaya gir dedi çıkar dedi bende çıkardım hatta eldiven giyer demiştim giymedi kalemle bir saga sola yukarı kaldırdı baktı yazdı ilacı tmam :)))
Soran+1 yılsertleşme falan
Soran+1 yılöyle bir şey olmadı yani derin bir uyku çekti
Soran+1 yılhiç bir şeye neyse yanlış anladın sanırım özür dilerim
Soran+1 yılbu sorunu tüm üyelerin görüceği yerde paylaşman daha hoş olur kişisel bir soru oldu bu
Soran+1 yılben sana sormadım sen gördün cevap verdin
Soran+1 yıltamam
+1 yılbaşıma gelmiş biri olarak söylüyorum... junior benek benek olmuştu... çıkardım mecbur.. kadınla gözgöze geldik eldiven aldı baktı inceledi... hiçbişi olmadı.. öyle korkulcak bişi yoktu... sonucta onlar alışkın
011 Yorumla
Soran+1 yılnasıl gittin iç çamaşırını seksi bir şey mi giydin
temizmiydin- +1 yıl
tabiki... tüysüz bir şekilde... duş alıp cıktım evden... normal boxer giymiştim
Soran+1 yılgeçmiş olsun
- +1 yıl
neden sorma ihtiyacı hissettin bunu..:)
Soran+1 yılbizde jinekolog muhabbeti olur ya ordan aklıma gelmişti merak ettim
- +1 yıl
fantezik bir hissiyat var sanki
Soran+1 yıldervişin fikri ne ise zikride ona göre olurmuş
- +1 yıl
yok öyle bir durumda deilim... saol
Soran+1 yılsen de sağ ol yardımcı oldun merakıma
- +1 yıl
rica ederim kolay gelsn..:) hatta doktor ismide veririm samsundaysan
Soran+1 yılyok saol
bacak aramda o bölgeye yakın sayılır. et beni var, utanıyorum doktora gitmeye bulunduğum yerde de kadın cildiye uzmanı var. cinsel bölge olsa daha çok utanırdım sanırım. işin kötüsü bir de kalktığını düşünsene bakarken olur ya:)
027 Yorumla
Soran+1 yılen kötüsüde o sanırım
Soran+1 yılufak olmasa öyle şey olsa sorun yokmuş anladığım kadarıyla
Soran+1 yılyok öyle değil kalmış ya ufak olduğundan mı utanmışlar
ufak olmasa utanmaz gibi anlam çıktı da
Soran+1 yılsana yardımcı olmak isterdim ama üzgünüm
Soran+1 yılkonuşalım o zaman hadi sor
Soran+1 yılevliyim ama doğum yapmadım sen evli misin
Soran+1 yıleşim onaylamazsa gitmem
Soran+1 yılben kaliteyi tercih ederdim
Soran+1 yılben kadın dr niye utanim ki
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılbu konuşma fazla oldu konuşmayalım
Soran+1 yılanlayışın için teşekkür ederim
Soran+1 yılkonuşa bilir miyiz
+1 yılAcaba böyle sırf göstermek isteyen saflar var mıdır, hani burada pmlerimizi dolduruyorlar ya. Ondan merak ettim.
02 Yorumla
Soran+1 yılbence bayan birine göstermek için gidenlerde vardır yani
Bir arkadaşım kadın bir doktora hemoroidini göstermek zorunda kalmıştı.
Tıpta ayıp yok :)03 Yorumla
Soran+1 yılhemoroidini anlamı?
Soran+1 yılanladım saol
Erkek doktora gögsünü göstermek zorunda kalan kadın ne hisseder,
Düşünülen şey yaşadıgın saglık probleminin bir an önce düzelmesidir tabiki.
İkisinide Saglıkla kullanasınız :p :))10 Yorumla
+1 yılHastahane hayatimda ilk gosterdigim zaman erkek dahi olsa cok utanmistim.
Ancak gel git alisinca erkek kiz onlar leb demeden veriyorsun leblebiyi :) ekrek kadin farketmiyor00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnanın üroloji uzmanından hiç birşey hissetmedim üstelik okadar elle kontrol etmesine rağmen sağlıkçılar birşey hissetmez hanimefendi o onun işi Çok sıradan şeyler bunlar 1.5 yıl staj yaptım hiç bir kadından etkilenmedim
00 Yorumla
+1 yılNereden göstermek zorunda kalıyorsun arkadaşım neyın var gösterecek kadar geçmiş olsun?
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle bayan olmasini isterim.
Cok mecbur deglse asla göstertrmem.
Cnk Erkek milleti guven olmaz.
Ayrica bakire ise bakamaz.02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani hasta dese sorunum bu ben bakireyim bakmam mı diyecek
- +1 yıl
Bakire bir kiza bakma zorunlulugu yok.
Kisi istemedigi surece tabi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla ben bayan olarak erkek jinekologtan utanıyorum biraz, tıpta utanma olmaz ama bayan doktor tercihim oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yıltahmin ediyorum
+1 yıldoktor olmasa piyasada anlarım ama her taraf doktor neden kadına göstereyim ki
10 Yorumla
+1 yılTıpta ayıp olmaz derler ama merak ettim cevapları :D
02 Yorumla- +1 yıl
aynen neymiş bizim erkekler :D
benim çükümü birçok kız gördü açık söyleyeyim hiçç utanmam. hatta hoşuma bile gider dokunması falan :) o utanır mı bilemem tabi
00 Yorumla
+1 yılBurasi turkiye. Bu kadar mezhebi genis insanlar degil cogu insan. Ne yapar ne eder tanidik falan derken hemcins doktorunu bulur. Ona acar gosterir
00 Yorumla
+1 yılHastalığın şakası olmaz gösteririm doktorunda kadını erkeği olmaz..
00 Yorumlaben bisey demeden gereken cevabi organ verir zaten.
00 YorumlaBen gösterdim. Biraz çekiniyordum ilk sonra sevgilinle 2 gün içerisinde ilişkiye girdin mi dedi evet dedim. Sohbet ettik geçti çekingenligim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBakayim dedi gostermedim resmini cektim bakti olma dedi daha sonra
00 YorumlaUtanırım yüzüne bakamam heralde hele bir de benden büyükse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kaç kez kontrole gittiğim için çift taraflı kabakulak geçirdiğim için başka nedenlerden dolayı da hiç bir şey hissetmiyorum açıkcası sağlık konusunda ayıp ya da utanma olmaz.
00 YorumlaDoktor soyun bakayım derse bu saatten sonra ben mi utanayım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yıleğer utanacaksa neden o mesleği yapıyo ben biraz utanırım zaten eliyle incelerse fişeği namluya sürer
00 Yorumla Erkek doktora randevu alırım
Ama her türlü utaniriz00 Yorumla
+1 yılYaşamadım böyle bişey ama çok utanırdım heralde.. gözleri kapatır gösterirdim mecburen.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbir kadına doktorda olsa onu göstermek doğru değil diye düşünüp, hep erkek doktor seçerim :)
00 Yorumla
+1 yılyapmam öyle bişy bı hanfendıye karşı onu öperım dha ıyı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDalgayi kaldiririz en fazla eminim kadin bakarken cok hoslanir :) bikmistir zaten kukuya
01 Yorumla
Soran+1 yıleşi varsa
+1 yılbunu bende çok düşündüm sırf merakımdan gideceğim kadın doktora :)
00 YorumlaSağlık için sorun olmadı hiç. Onlarda zaten alışık.
00 YorumlaBen utanırım ama hemen ereksıyon olur zor olur muayne
00 YorumlaBen bir suredir muayene oluyorum ilk zamanlar çok cekiniyordum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Daha önce mutlaka görmüştür bide benimkini görsün sorun olmaz
00 Yorumlavalla ben gösterdim hatta uyandı bile
yüzü kızardı doktorun ama bir şey demedi00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılutanırım ama mecbur çıkarırım çüküm rahat olmadımı yuvasına kaçar :)
00 Yorumla
+1 yılTam tersini düşün anlarsın :D
12 Yorumla
Soran+1 yılben utanıyorum canım da doktor hiç çekinmiyor mu?
- +1 yıl
Ya doktorlar sana hasta obje gözüyle bakıyo alışmışlar artık hergün yüzlercesini görüyorlar onlar için utanmak diye bişey olamaz. Olsaydı nasıl tedavi ediceklerdi :)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇıkarır masaya koyarım gerekirse. :):
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGostermem korkmasini istemem)) dogru cevap vermek mumkunmu hic akilli)
00 YorumlaGercekten zor bir durum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılilk bir kaç dakika utandım sonra alıştım
00 Yorumla Çıkarıp vururlar masaya şimdi dur dur :D
10 YorumlaYani dokunursa kızarım :D
00 Yorumlagarip bir durum değil ereksiyon oluyorlar hemen
00 Yorumlayanlış mesajlar verirsek sıkıntı olur :D
02 Yorumla
Soran+1 yılvermemek yanlış değil mi
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. sorun değil de benimle yaşıt doktorlar utanıyor :D
00 Yorumlasağlık konusunda utanmam.
00 Yorumlahiç başıma gelmedi bilmiyorum
10 Yorumlane yani hapsemi gircem :D
00 YorumlaUtanmam, hoşuma gider.
00 Yorumlabenim için sakıncası yok :P
00 YorumlaKadın veya erkek utanır insan
00 YorumlaBisi hissetmem ne. hissetmemiz gerek. ki :)
00 Yorumlasağlık bu ne var ki bunda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Utanırım..
01 Yorumla
Soran+1 yılutanma kuçu kuçu
O cük orada çıkacak arkadaş problem olmaz: )
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat