2 ayOda memur mu yoksa serbest çalışan mı. Serbest ise yanına gelebilir hatta işi çok iyi ise sen farklı kurumlara geçiş yaparak yaklaşmayı deneyebilirsin
Evlilik gibi bir durum varsa evlenince ayrı şehirler zor olur o yanına gelebilirse gelir
Ama onun işi kazancı iyi ise sen memurluğu dondurup onun yanına gidip onun işinde birlikte çalışabilirsin yani değişik birçok seçenek var
mastürbasyon konusu senin özlemin ve yalnızlığınla alakalı kendini ya kız hissedince onu düşünüyorsun onu düşününce aranızda geçenler aklına geliyor tabi temas etmek istediğin için ve o yanında olmadığı için kendi kendine temas ediyorsun haliyle onunla yaşamak istediğin şeyler seni sürekli mastürbasyon yapmaya yönlendiriyor
Bir muhabbet kuşu bir balık edin bir hobi edin o meşguliyetler mastürbasyon yapmanı azaltabilir
Çünkü sevgiyi temasla ilgiyle veya hobi ilede yaşarsın aynısı olmaz ama yinede işe yarayabilir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı.
2 ayTayin ile o ilişki ciddilesir ise o ilişkinin ana öznesi sen değil paradır. Seni şimdi bu halinle kabul edip evlenmeyeni bana göre si ktir et. Kendini her şekilde kullandırmak tan vaz geç. Senin dayanamadigin yerde herkesle maş yerine vaninakara basıyor. Sen de saf canım ol ve olduğun yerde debelen dur. Allah sana önce akıl versin
01 Yorumla
Soran2 aySanada inşallah
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 ayBelli olmaz bu işlere. Aranızdaki muhabbetler falan nasıl geçti? Daha önce seviştiniz mi? Ne kadar seviştiniz? Tam ilişki mi oldu? Yoksa sadece sevişme mi oldu? O neci o da mı memur? vs bunları bilmiyoruz ki.
00 Yorumla
2 ayAbla bence arada çekim var sende onu dusunuyorsun. Bence aynı ile gidince seks yaparsınız. Zamanla bağıniz güçlenir o da senle ciddi düşünmeye başlar. Şuana kadar seks yaptınız mı bilmiyorum ama aynı şehirde zamanla daha yakın daha iyi olursunuz o da zamanla seninle evlenmek ister. Aranızda çekim olduğu belli. Bence evlilikte olabilir. Gerçi benim tecrübem yok ama ciddilesir gibi geliyor. Adamda seni sevdiği için kendini torpuler sana ciddi bakar.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Gizli Üye(25-29)2 aykendini frenlemezsen karşındaki seni sadece kullanabilir.
1310 Yorumla
Soran2 ayNe dediğini anlıyorum ama bu karşılıklı bir durum
Cevap sahibi2 ayBendede sendeki durum var libidom aşırı yüksek bazen kendimi frenleyemediğim oluyor maalesef ilişki yaşıyorum ne yalan söyliyim
Soran2 aySeçici değilsen sıkıntılı bir durum olur. Cinsellik yaşamak istediğin ve yaşadığın için kendini hırpalama sadece kaliteli olmasına odaklan. Buna değmeyecek insanlarla yaşama
Cevap sahibi2 aygenelde istediğim kişilerle beraber oldum istemediğimle olmam kesinlikle buda beni mutlu etti diyebilirim ama performans olarak bazıları çok pasifti
Soran2 aySeksle mutlu olmazsın demek istediğim bu değildi. Bseyler paylaştığın tanıdığın arkadaşın olabilmiş saygılı ve seni koruyabilecek biriyle yaşamaktan bahsediyorum
Cevap sahibi2 ayEvet bu önemli zaten güven duymadığımla yapmadım şimdiye kadar ve bana birşeyler katmayan insanla yapmam seks dediğin birkaç dakikalık zevk sonra hissettiklerin iyi şeyler olmalı yaptıktan sonra kötü hissettirecekse hiç olmasın.
- 2 ay
Bana lazımsın
- 2 ay
Bana da senden lazım
- 1 ay
yanı bızede oyle kadınlar gelmıyo deıl
2 aySen çok zor birisin belli. Senin gibi bir tane de benim başımda var. Ne yapacağım bilemiyorum.
014 Yorumla
Soran2 ayZor derken?
- 2 ay
Zeki, güzel, iletişim yanı güçlü, rafine zevkleri olan, kültürlü, sosyal, esprili, flörtöz, tez canlı, işini iyi yapan, seçici vs. En önemlisi de potansiyelininin farkında olmak. Bunlardan biri bile eksikse yanılmışım demektir.
- 2 ay
Böyle biri zordur. Ama böyle biriyle hayat akar gider…
Soran2 ayBunlar kadını zor değil net yapar da sen nerden çıkardın benim bu paragraf olduğumu?
- 2 ay
Yanılmışım diyor, özür diliyor ve size başarılar temenni ediyorum.
Soran2 aySoruda kendimle alakalı bsey yok neye dayanarak öyle olduğumu düşündün
- 2 ay
Sorudan değil, yorumlara verdiğin cevaplardan çıkarmıştım.
Soran2 ayTamam bunu sordum nesi zordu cevaplamadın. Kopyala yapıştır yaptığını düşündüm demekki cevaplarımdan çıkarmışsın güzel
- 2 ay
İlk sıfat tahminim yanlış çıktı. Gerisine bakmaya gerek yok.
Soran2 ayNeyseki kendimi sana baktırmak gibi bi amacım yok
- 2 ay
Ooooo. Yine yanıldım:) Hemen anladın. Hadi hoşçakal. Umarım kafana göre birini bulursun. Yoksa işin zor.
Soran2 ayNe zaman kolay oldu ki
- 2 ay
Benimki buldu da ne oldu. Adam evli. İkisi de yaralı. Belki de kabullenmek tek çaredir. Olursa hamur suyu, olmazsa çamur suyu. Böyle durumlarda “anı yaşamayı” öneriyorum. Kendime de ona da. Sen de bir düşün.
Soran2 ayBöyle bseye saygı duyamam. Evli insanlar eşleriyle ilişki yaşarlar. İki insan bekarsa an yaşanabilir o da kısa vadede çünkü gerçekler bellidir ve zamanımız çok değerli. Bu adamı bırakmam gerektiğini biliyorum mesela çünkü bana aile vermek gibi bi düşüncesi yok ama beni seviyor mu değer veriyor mu evet. Kapasitesi yok mu evet. Kendimi korumak için bırakacağım ama onunla olduğum her an güzel olarak kalacak yapacak bsey yok
- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
2 ayTayinin onun olduğu yere çıkacak mı peki garantisi var mı? Veya aranız o kadar mi uzak da gidemiyorsun, ara ara git yanina
08 Yorumla
Soran2 ayYazmışım ya soruda gidecem işte
- 2 ay
Bende kesin mi diyorum orası olacağı. Benim kurumumda seçim yapıyorsun o seçimlerden birine gidiyorsun, ama kesinlik yok, o yüzden sordum
Soran2 ayKesin değil
- 2 ay
Başka yer de olabilir yani
Soran2 ayOraya yakın her yeri yazcam işte 1oo km ye kadar
- 2 ay
Şu an ne kadar var aranızda mesafe
Soran2 ayFarketmez ne mantıksız soru ne önemi va uzak işte
- 2 ay
Ok 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
2 ayAranızda nasıl bir ilişki olduğuna bağlı. Ya tek seferlik ilişki olur. Ya da daha tutku ile bağlanır
09 Yorumla
Soran2 ayBakalım ne olacak
- 2 ay
İstediğin ve umduğun gibi olur umarım
Soran2 ayİnşallah
- 2 ay
👍😍
- 1 ay
Arkadaşlarını ekledi derken. Arkadaşları sizi mi izledi
Soran1 ayGörüşmeye gittik işte iki dkka pis düşünmeyin heyecanlanmışım minnoş bsey yazmışım güncellemişim soruyu anca pis düşünce devam
- 1 ay
Pis düşünce yok. Sen arkadaşlarını ekledi deyince. Eklediden kastın nedir onu sordum
Soran1 ayTamamda normal bir insan buluştular olarak anlar bunu
- 1 ay
Ekledi demişsin. Eklemek ayrı. Buluşmak ayrı. Ben de bunun için sordum zaten. Güzel zaman geçirmen güzel. Ama bir kelime soru işareti doğuruyor
- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
2 aybunun masla ne alakası var ozlem seks ayrı bısey erkek sevmıyomu senı aramıyo ıstemıyo
01 Yorumla
Soran2 aySevdiğin için özlüyorsun zaten?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
2 ayAdam kim?
Sen nerdesin o nerde?
Neler yaşadınız mı zamana kadar?018 Yorumla
Soran2 ayFarklı şehirlerde yaşıyoruz. Ben onun olduğu yere tayin isteyecem. İnşallah gelir. Ondan bağımsız zaten istiyorum oraya gitmeyi. Bir seneyi geçti diyebilirim. Bir buçuk iki ayda bir kesin görüşüyorduk. Ama birbirimizin hayatına dahil olmamıştık. Şimdi tekrar konuşmaya başladık hergün bir kere kesin konuşuyoruz normalde 3 hafta hiç konuşmadığımızı bilirim yani. Onun yanına gidecem iki hafta sonra işte. Ama tayinim çıkarsa bu durumu sonlandırmayı düşünüyorum. İlişki istemeyecek bu düzeni devam ettirmek isteyecek muhtemelen bende bunu istemiyorum. Sorumluluk almasını istiyorum sevgi ilgi bekliyorum vermeyeceğine eminse ve bunu görürsem burnunun dibindeyken bitiririm diye düşünüyorum.
- 2 ay
Tamam şimdi anladım da. Siz nasıl tanıştınız. Neysiniz sevgili. Misiniz fb misiniz
Soran2 ayYani yazdım işte gayet açık. İki tanım da bize uymuyor. Nasıl tanıştığımızın ne önemi var? Yani soruyu tam olarak nasıl cevaplamayı düşünüyorsun da bunları soruyorsun?
- 2 ay
Adamı düşününce arzuluyorsun. Belli. Ki yatmışsınız da
Ama ilişki yok ki adam da istemiyor anlaşılan.
Sen oraya gidersem ilişki olursa devam ederim olmazsa devam etmem diyorsun. Adam seni bu kadar azd. rırken nasıl ayrılacaksın hem de aynı şehir de
Ya da oraya çıkmadı tayinin bitirmeyecek misin devam mı edeceksin.. Çok değişik bir durum yani
Soran2 ayTayin olmama durumunu düşünmüyorum şimdilik. Gideceğim gibi ayarlıyorum her şeyi. Her yeri yazacağım umutluyum. Gittiğimde de eğer bitirmek zorunda kalırsam zor olacak biliyorum o yüzden bi süre onu görebileceğim yerlere gitmem. Güçlenene kadar.
- 2 ay
Senim iş zor.. Baksana onsuzluğa alışmak çok zor olacak. Ama o seni sadece yatmak için istiyor
Soran2 ayTabiki öyle değil. Yeni tanışmıyoruz biz her şeyden önce bi arkadaşlığımız var bağımız var. Ne istesem yapar elinden geldiğince yanımda olur sevdiğini de biliyorum sadece evlilik düşünen biri değil kaç yaşına gelmiş zaten evlense evlenirdi bu yaşına kadar
- 2 ay
He anladım arkadaşsınız. Ama seks de yapıyorsunuz. Ama muhtemelen ciddi bişeye gitmez. Adam şu an memnun belli ki
Soran2 ayEvet öyle ama sürmez işte ben tayin olunca
- 2 ay
Sen yine bu istekli halinden devam edersin diye düşünüyorum ama tabi benim düşüncem bu
Soran2 ayBen gururluyum aramam yani
- 2 ay
Yani seni tanımıyorum sonuçta ama anladığım bu
Soran2 ayBen adamı seviyorum mesele seks değil ki. Sevdiğim için arzuluyorum.
- 2 ay
Heee ama o sevmiyor mu
Soran2 aySeviyor tabi ama kendince. Benim kadar güçlü değil. Kendini kontrol edip ket vuruyor hep duygularına
- 2 ay
Öyleyse sen açarsın o duygularını
Soran2 ayÇok sert biri zor ama umut olsa uğraşırım. Belli olur zaten bakacaz
- 2 ay
İyi bakim Peki
Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Evlen mas yaptığın günleri mum ışığında ararsın... Şunu bilirim çift kişilik yatak tek kişi olınca daha güzel daha huzurlu...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı. Kadinlarda libodunun yuksekligi bana hep yalan gibi geliyor. Begenilmemmekten dolayi galiba.
04 Yorumla
Soran2 ayboş ver böyle şeyleri
Soran2 ayPeki
- Cinsel Yaşam konusunda 595 cevap paylaştı.
2 ayÇalıştığın kuruma bağlı ciddi olup olmayacagi
06 Yorumla
Soran2 ayHahaha biraz öyle
- 2 ay
Dilekçe verdin mi tayin için
Soran2 ayDaha var vaktine mayısta
- 2 ay
tayin dilekçesi için sağlık bakanlığı Ocak Temmuz idi sanırım diğer kurumlarda da belli bir tarih mi var ise merak ettim hangi kurum bu
Soran2 ayMeb.
- 2 ay
Doğru ya :) eğitim döneminde dilekçe almıyor MEB :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayNereye çıkcqk knk oldun yerden iş görvek birini gönderelim
09 Yorumla
Soran2 ayOlay sadece o
- 2 ay
Knk olay uzak olması hep dbnce olunca kavga edrsn
Soran2 ayGörcez inşallah
- 2 ay
Ayrılınca bize de haber et
Soran2 ayO da olabilir olmayadabilir kimse kimsenin tapusunu almamış sonuçta
- 2 ay
Eee yani bebeğim öyle tabiki ama haber et
- 1 ay
Verdn mi knk
Soran1 ayDüzgün konul
- 1 ay
Kıxxx naptınuz gece
2 aySiz bu kelimeleri ozenle mi seciyorsunuz helak oldum ne nzmsnz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yaşlarınız kaç. Haftada kaç kere mastürbasyon yapıyorsun. Tayinin çıkarsa ciddileşir bence
04 Yorumla
Soran2 ayİnşallah
Soran2 aySormandaki amaç?
Merhaba canım bu gerçekleşmesi ilişkinin ciddiye dönüşmesini çok gerçekçi bulmuyorum
61 Yorumla
Soran2 ayBende evet mutlu olabileceğime inanmıyorum ama belli de olmaz belki şaşırtır
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 aycinsellik üzerinden plan ve program yaparsan düzelmeyebilir.
önceliğin duygusallık ise ona yoğunlaşmalısın bence.04 Yorumla
Soran2 aySen ne alaka? Soru cinsellik sorusu.
- 2 ay
Sen ne alaka derken?
Soran2 aySoru cinsellik sorusu duygusal bir şey yansıtılmamış bu olmadığı anlamına gelmez kategorisi cinsellik mantıksız mısınız
- 2 ay
Kategorisinden bana ne yorumumdan sana ne ya? Senin mantığına ya da beklentine göre yorum yapmak zorunda mıyım? Oku geç sadece o kadar ! Mantıksız mıymışım
Mantık sizin paçanızdan akıyor ya hadi oradan ya
- Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı.
2 ayBilemem , sadece cinsellik olarak da düşünüyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)2 ayGerçekten zor bir zevk sizin. Bizde 5 dk içinde istediğine yani rahatlamaya ulaşıyorsun. Boşaldığında bitiyor. Sizin uzun süre uğraşı gerektirir.
00 YorumlaEn güzeli reel
Gizlilik güvenilirlik içinde biri olursa da olur00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayUzak mesafe tabiki çok zor peki ara ara buluşmalar olmuyor mu psikolojik danışmanım destek ister misin
01 Yorumla
Soran2 ayOluyor işte yazmışım soruya iki hafta sonra gitcem diye sadece okuyacaktın
sonuçta insani doğal ihtiyaç cinsellik , bu adam dediğin kim oluyor sevgilinmi yoksa sadece cinsellik yaşamak istediğin birimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayMücadele veren sensin o değil nasıl ciddileşecek😄 olmazı zorla olduramazsınki
03 Yorumla
Soran2 ayO zaman biter
Cevap sahibi2 ayMücadele vermeyen insana olumlu güzel bir şeyler yapılmaz emek verilmez çünkü sana karşı sempatisi olsa mücadelesi olurdu zaten sempatisi olan insan mücadele verir
Soran2 ayOnunla ilgili böyle bir bilgi yok soruda kendi kendine bi sonuca varıp konuşuyorsun ama yine de sen bilirsin
Gizli Üye(25-29)2 ayOnda da sana karşı bu derin arzulama var mı? Yaşı kaç?
01 Yorumla
Soran2 ay43 evet var hep böyleyiz
2 ayBu yaşa kadar neden ciddileşmedi
63 Yorumla
Soran2 ayEvlilikten bahsetmiyorum ilişkiden bahsediyorum onunda nedeni yazıyor uzaktayız
- 2 ay
İstese gelirdi
Soran2 ayGelsin farketmez yinede düzenlilik yok hayatıma dahil olamaz ki. Telefonla ilişki yaşanmaz yaşlarımız küçük değil ne ben ne o bunu yapamazdık.
Birseu sorcam kendisinin en çok hangi özelliği seni tahrik ediyor 3 tane saysana
02 Yorumla
Soran18 güİyi kalpli oluşu karizması bana karşı koyamaması 3 dedin çok zor oldu bi milyon özelliği var çünkü
Gizli Üye(30-35)28 güSabrına ve üslubuna hayran kaldım umarım tayinin istediğin gibi olmuştur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayVay bee, Kadınlarda da oluyo muymuş bu, Ben sadece bizde oluyo sanıyodum 🙄😂🙈
00 Yorumla
2 aySen hangi şehirdesin, adam hangi şehirde? Tayinin adamın olduğu şehre mi çıksın istiyosun?
034 Yorumla
Soran2 ayEvet öyle
- 2 ay
Mesafe çok mu iki şehir arası, adam evli mi
Soran2 ayEvli insanların eşleriyle ilişkileri olur
- 2 ay
Toplumda şu an böyle olan da çok var, ondan sordum. İkinizde hiç mi evlenmediniz
Soran2 ayBu normalleştireceğimiz anlamına gelmiyor
- 2 ay
Ben de normal demedim zaten, evlilik düşünüyor musun o adamla
Soran2 ayHayır şu an düşünmüyorum
Soran2 ayEvlilikten önce oturması gereken Bi sürü şey var
- 2 ay
Evlilik düşünmüyorsun, adamı düşünüp mastürbasyon yapıyorsun o tamam. Yanına gidince s3x yapacaksın ama doğru mu?
Soran2 ayEvet geri kalan herr şeyle birlikte bu da var tabiki
- 2 ay
Anladım, tesettürlü müsün
Soran2 ayNe alaka? Evli misin tesettürlğ müsün aşırı anlamsız alakasız sorular ya sen basit biri misin?
Soran2 ayNeyi anlamaya çalışıyorsun böyle berbat sorular sorarak
- 2 ay
Gerilmene gerek yok, gizliden sorduğun için seni çekimser gördüm. Bu sebeple sordum.
- 2 ay
Kaldı ki bu sitede neleri varmış onları öğreniyoruz her geçen gün, sen kendini biliyor olabilirsin ama berbat halde olan onlarcası var.
Soran2 ayNe alaka bak yine işte. Tesettürlüler eşittir çekimser mi? Kimse beni eklemesin diye ya da mesaj atmasın diye ya da sadece keyfimden gizli sormuş olamaz mıyım? Neden böyle saçma sapan bir mantık dizilimi ve evli artı tesettürlü sonucuna ulaştın?
Soran2 ayAma herkes öyle değildir ve herkesle bu şekilde konuşmazsın.
- 2 ay
Ben sana evli misin diye sordum kesin olarak evli olduğun kanısıyla yorum yapmadım. Evet tesettürlüler genelde daha çekimser oluyor bu da dayanaksız bi yorum değil, ilişki yaşayan ya da insanlarla muhabbet eden sadece sen değilsin bizde birçok insanla heralde konuşup buluşuyor ve birşeyler yaşıyoruz.
Soran2 ayBak şunu demeye çalışıyorum biriyle ilişkisi olduğunu söyleyen birine reelde evli misin diye sormazsın onun bekar olduğunu varsayarsın normal olan budur. Aldatmayı normalleştirmişsin ki direk bunu soruyorsun. Tesettür asla çekimsetliğin göstergesi değildir ayrıca. Çekimserlik bir karakter örneğidir. Kişinin özelliğidir açık da olsa kapalıda çekingen olabilir. Tesettürse tercihtir. Dini bir tercih. Tesettüre giren bir kadın çekimserdir diye bsey söylemek mantıksızlık.
- 2 ay
Genel olarak bunları gördüğüm için söylüyorum diyorum bende sana.
Soran2 ayBak yine genel olarak gördüğüm diyorsun bende bu ülkede yaşıyorum bende görüyorum ama kabul etmiyor ve bunu normaşleştirmiyorum
- 2 ay
Beni yanlış anladın, bende normal olan bu demiyorum. Diyeceğim şeylerde seni hedef alacak yanlış bir şey olmasın diye sordum.
Soran2 ayUmarım öyledir
- 2 ay
Baştan okursan anlarsın
Soran2 ayPeki
Soran2 ayGerek yok hala soruya cevap verebilirsin. Soruyla alakasız her şeyi konuştuk birazdan iran savaşından bahsetmeden önce soruya cevap verebilirsin
- 2 ay
Sendeki azgınlık sağlıklı düşünmeni engelliyor, en normal lafı bile yanlış anlıyorsun
Soran2 ayYanlış anlamadım bseyi soruya cavap vermeni istedim bu kadar basit. Edebini takın
- 2 ay
Sen iyi değilsin
- 2 ay
mastürbasyon ı keyfinden yapıyosun heralde, azınlık deyince edep falan diyosun. Garip.
Soran2 ayHakaret etmeye çalışıyorsun farklı bi dille yazsan saldırı olarak almam. Saygılı konuş diyorum sadece
- 2 ay
Derdim hakaret değil. Buradan açık konuşamıyorum. O kadar.
Soran2 ayburada yazamayacağın bseyi zaten özelde yazma yani mümkünse.
- 2 ay
Hay hay.
Gizli Üye(36-45)2 ayTatlım senin sesini duymadan yapamıyor mu ve seni gerçekten önemsiyormu sana bağlılığı çoksa ve evlilik teklifi yapma planı varsa ve sende ona yardımcı ol ve evlenmeden ilişkiye girme sakın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayDevlet bu işe bir el atmalı
51 Yorumla
Soran2 ayHemen ya
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
2 ayNe kadar mesafe var aranızda
043 Yorumla
Soran2 ayFarkeder mi
- 2 ay
O yüzden demedim yayın çıkınca yanına mı gideceksin
Soran2 ayTayin çıkınca inşallah aynı il de olacağız
- 2 ay
Hımm
- 2 ay
İnşallah çıkar O zaman aynı evde mi yaşıyacaksınız
Soran2 ayHayır tabiki. Tam tersi eğer sorumluluk almak gibi bir niyeti olmazsa uzaklaşmak zorunda kalacağım
- 2 ay
Evlilik gibi mi yani
Soran2 ayEvlilik değil o çok ileri aşama.
- 2 ay
Şuanki aşama ne
Soran2 ayTayin inşallah önce bi bakalım. 2 hafta sonra da görüşcez
- 2 ay
2 hafta sonra mı belli olacak
Soran2 ayTayin bir buçuk ay sonra belli olacak ama ben iki hafta sonra yanına gidecem
- 2 ay
Hım güzel kaç gün kalacaksın
Soran2 ayCuma cts
- 2 ay
2 gün yetecek mi yangını söndürmeye
Soran2 aySaçma bi soru
- 2 ay
Çok doluyum dedin de o yüzden
Soran2 aySoruyu iki yüz yıl önce sordum. Adet dönemindeydim
- 2 ay
Başlangıçta mı idin
Soran2 ayBilmem
- 2 ay
şu an geçti mi
Soran2 ay12o sene sürmediğine göre?
- 2 ay
Regl dönemi içinde de oluyor mu
- 1 ay
Nasıl geçti neler yaptınız
Soran1 ayÇok güzeldi yaylaya gittik orada arkadaşıyla görüştük eve gittik bana soba yaktı ertesi günde yürüyüş yaptık sohbet ettik full flört çok güzeldi he rşey
- 1 ay
Yayla mı
- 1 ay
Soba başında güzel sarar
Soran1 ayEvet ailesi gelmişti o yüzden ı da beni oraya götürdü
- 1 ay
Bence daha güzel olmuştur sevişebildiniz mi
Soran1 ayRahatladım yazıyor ya evet tabiki
- 1 ay
Günde kaç kez yaptınız
Soran1 ayAra veriyor 3 diyebilirim
- 1 ay
3 az değil mi Normalde süre uzun o zaman
Soran1 ayOnla hiç bsey az değil
- 1 ay
Anladım sen bayağı güzel doymuşsun iyi gelmiş sana
Soran1 ayÇok iyi geldi
- 1 ay
Sadece seviştiniz mi ilişkide oldu mu
Soran1 ayÇocuk muyuz biz bu ne saçma bi soru
- 1 ay
Ne bileyim sınırların vardır belki
Soran1 ayBirlikte olduğumuz çok aşıkar soruda yani sadece okuyup anlama gerwktiriyor
- 1 ay
Hımm güzel her seferinde orgazma ulaşabiliyor musun tekrar gidecek misin
Soran1 ayTayinim çıkarsa inşallah böyle sorunum olmaz. Bi kere gitme durumum var ama bir günlük bilmiyorum yani
- 1 ay
Yayın çıkınca hergün pompa mı 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
2 ayBu birini onu bekleme
02 Yorumla
Soran2 ayÇok anlamsız bir yorum
- 2 ay
Mal mal soru soruyon ergen seni
Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. 110 cevap ne aq
01 Yorumla
Soran2 ayNe sorsam böyle
- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
2 ayHangi şehirsesin ki
04 Yorumla
Soran2 ayOnunla aynı il de değilim
- 2 ay
Ben yardım edeyim sana ona kavuşana kadar istersen
Soran2 ayIslah olursun inşallah
- 2 ay
Sende inş
- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
2 ayKadı bu kadınlar gerçekten mastürbasyon yapar mı,?
02 Yorumla
Soran2 ayNormalde yapmam ama onu düşününce dayanamıyorum görmem gerekiyor artık
- 2 ay
İlginç
2 ayTayinin çıkwrsa onun yanına mı çıkacak 🤔
04 Yorumla
Soran2 ayOnun olduğu il işte
- 2 ay
İnşallah çıkar o zmn eline yazık orana yazık 🤫🫣
Soran2 ayİnşallah yaa
- 2 ay
Sen gidene kadar sohbet edelim mi kız belki unutursun hem mas tı da
Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sexting yap çoksa zamanin
06 Yorumla
Soran2 ayÇocuk değiliz
Soran2 ayBana boş geliyor ben yetişkinim dokunmam gerekiyor
Soran2 ayMide bulandırıcı bence
Gizli Üye(18-24)2 ayHangi şehirdesin ki şu an nereye gideceksin
03 Yorumla
Soran2 ayOnun olduğu şehre işte
Cevap sahibi2 ayDaha önce yaptınız mı
Soran2 ayAnlamsız soru. Bilmediğin bseyi özleyemezsin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
2 ayCiddiyeti neye göre yorumlayalim 🤔
02 Yorumla
Soran2 ayYani bağın artması. Hayatıma dahil olması. Sorumluluk almaya başlaması
- 2 ay
her şey mümkün
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uzak, mı aranız
010 Yorumla
Soran2 ayİnşallah uzak olmayacak tayinim çıkınca
Soran2 ayBen hep oraya gitmeye çalışıyordum çünkü oralıyım
Soran2 ayHayır o da orada yaşıyor anlamsız soru soruyorsun
Soran2 ayİnşallah atanırım
Soran2 ayÖyle bir seçenek yok düşünmüyoruz
Gizli Üye(30-35)2 ayEvlilik yoksa yaptırtma seni çerez olarak görür
016 Yorumla
Soran2 ayHerkes evlenmek zorunda değil. Evlenmeden de kaliteli bir ilişki yaşayıp bitirebilirsin
Cevap sahibi2 ayHastalık kaparsın kadın verya erkek taşıyıcı olabiliyor
Cevap sahibi2 ayEvlilik dışı ilişki haram ve günah ve evlilik ahlak aile sınırını belirler evlilik olmadan yapmayın
Soran2 ayO yüzden de napıyoruz önümüze gelenle cinsellik yaşamıyoruz
Soran2 ayDin konusunu tartışmıyorum herkes bu yazdıklarını biliyor neticede vaaz vermene gerek yok
Cevap sahibi2 ayErkek veya kadın farketmeksizin bu uygun normal degil haram ve günah Senle olan başkasıylada olmuştur ondan kapıp sana sana bulaştırır
Soran2 ayBiriyle birliktelik yaşamayan insan sayısı nerdeyse yok. Ve bu normal bir şey. Çocuk değiliz.
Cevap sahibi2 ayBaz vermiyorum ne haddime kısa bir hatırlatma topragın altıda var evet insanız düzenli ilişki canımız ister onun içinde imam nikahı kıyıp günah görmezsiniz
Soran2 ayEvlilik çözüm değil çoğu zaman yanlış bir tercihtir.
Cevap sahibi2 aySeni kınamıyorum senin yaptıgını bende yapmayacağım ne malum düzenli ilişki için güvenilir biri lazım bende arıyorum imam nikahı kıyıp o şekilde düşünüyorum ben ömür boyunca o kişi isterim ben mesela arayışım var
Soran2 ayBulursun inşallah
Cevap sahibi2 aySanada tavsiyem bu yani daldan dala atlayan biriyle sıkıntı yaşarsın hastalık olarak
Soran2 ayÖyle olduğunu sen düşünüyorsun tanımadığın biriyle ilgili. Ama ben onu tanıyorum? Yani neyse
Cevap sahibi2 ayTanımak veya tanımamak karateri çok. Önemli sadece senle ilgilenmesi gerekir
Soran2 ayPeki
Cevap sahibi2 ayUmarım seni kullanmaz evli olmasın
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Uzak mesafe pişmanlıktır hep diyorum
04 Yorumla
Soran2 ayİşte o yüzden ilişkimiz olmadı. Ama az kaldı inşallah tayinim çıkacak
Soran2 ayİnşallah teşekkür ederim
2 ayOnun olduğu şehre mi yazdın
010 Yorumla
Soran2 ayYazcam daha
- 2 ay
Sen bilirsin ama iki seks sonrası tekmeyi basarsa ne halt yicen bilmediğin yer ise
Soran2 ayÜslübun çok iyi okulda mı öğrendin evde mi
- 2 ay
Okulda öğrendim ya ben hep yurtta büyüdüm
Soran2 ayHiç bsey için geç değil Umarım düzeltirsin kendini
- 2 ay
Umarım da uslubumu bi kenara at dediğimi düşün
Soran2 ayYorumun anlamsız çünkü ben kendini bilen biriyim bir kadın ya da bir erkek kimse kimse için böyle bsey yapmamalı kendi için yapmalı. Onun olduğu şehre gidecem çünkü ben oralıyım ailem orada arkadaşlarım orada ekstra sevdiğim adamda orada. Bunu soruda belirtmeme gerek yoktu çünkü alakası yoktu ama sen dar baktığın için böyle varsaydın. Ayrıca ilişkinin dinamiğiyle ilgili bir bilgide yazmadım çünkü yine gerek yoktu konu bu değil ama biz bir seneyi geçkindir görüşüyoruz. Seks için birileriyle görüşen insanların tavırları duruşları bellidir ve o tip insanlarla görüşmem
- 2 ay
Ben söylediklerim için utanıp geleceğim demek isterdim ama gelmeye yüzüm kalmadı sory
Soran2 ayÖnemli değil teşekkür ederim
- 2 ay
Rica ederim
2 ayAdam kim peki?
06 Yorumla
Soran2 ayAnlamsız bir soru? Ne sormak istedin
- 2 ay
Kimi çok özlüyorsun
Soran2 aysevdiğim adamı? Hala anlamsız
- 2 ay
O nerde sana uzak mı
Soran2 ayBu soruda belirtilmiş bir şey
- 2 ay
Erkek arkadasın mı senin meslek nedir
Yakınına mı tayın
04 Yorumla
Soran2 ayOnun olduğu şehre ya da civar evet
- 2 ay
O zaman yakın olmak avantaj ama cinselliğe alıştırırsan sıkıntı ciddiyete binmez olacak elbet ama tadında
Soran2 ayCiddiyetten kastım evlilik değildi bağdı
- 2 ay
Bağ haliyle oluşur
Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Ciddileşebilir yani karşındakine bağlı
02 Yorumla
Soran2 ayBakalım zaman gösterecek
2 ayİlişki yaşadınmı daha önce
040 Yorumla
Soran2 ayBu soru yersiz tabiki yaşadım da bu soruyu sormuşum adamı özlüyorum
- 2 ay
O zaman biran önce gittttt. Ama evlilik düşüncesi olur mu dersen çok zor
Soran2 ayEvlilik gibi bir düşüncem yok benim kendi adıma anı güzel yaşamak derin yaşamak düzgün yaşamak önemli. Ama değerini bilir bu sevgi ve emeğin ama bilmez bilemem benim kaybedeceğim bsey yok.
- 2 ay
Sadece alacağı hazza bakar. Sana önem verirse senin de almanı isterr. Sadece ilişkiyi düşünür
Soran2 aySeks odaklı değil ilişkimiz seks bi getiri. Özlemin somut hali
- 2 ay
Onun yanında gidince. ilk yapılacak eylemin seks olduğunu yaşayarrak görürsün.
Soran2 ayİlk ya da son farketmez ki sırası. Anlamsız bi yorum. Napıyor seksten sonra tanımıyor mu beni? Ben bir yıldır bu adamla beraberim düşündüğün gibi seks için bir arada değiliz. Ne onun ne benim seks için birbirimize ihtiyacımız var. Olay biziz
- 2 ay
Evli misiniz ikiniz de
Soran2 ayEvli insanların eşleriyle ilişkileri olur. Yine anlamsız bir yorum
- 2 ay
Evli insanların heyecaan arayışı da çoook Anlamsız yorum değil. Ama ilk bululmada ilk eylem gerçekleşir. İyi günler
Soran2 ayNasılsa yapılacak ilk ve ya son farketmez. Bu beni bir yere koymuyor. O en son yapar bu arada ama ben ilk yapmak istiyorum o benle oturmak istiyor önce hep saatler geçiyor asla yatağa gitmiyor. Ama dediğim gibi bu bsey ifade etmez kapıdada beni yatağa götürebilir bu dinamik ilişkiye göre değişir. Evli insanların eşlerini aldatmalarını normal bsey gibi söyleyen herkesin yorumu benim için anlamsızdır.
- 2 ay
Evli biriyle beraberdım 1 yıla yakın bende evliyim her şey güzel gidiyordu sonra eşi şüphelenince bir anda ayrıldı? ↗
Evli bekar farketmiyor bak hemcinsin sormuş. Yorumumda bu türden insanların olduğuyla ilgiliydi
Soran2 ayBen kötülük yok demiyorum bunu normalleştirmeyin diyorum. Evli misiniz diye sorman bunu normal karşıladığın anlamına geliyor. Bu ihtimal aklına gelmemeliydi yani konu bu bile değildi. Bu çok korkunç bi yozlaşma
- 2 ay
Hayır asla normalleştirmedim. Evli misin diye sormamın sebebi ikimizinde ilişki olup olmaması önceliğimiz değil dedin. Ama sorunun başlığı da mastürbasyon olunca, eşin seni yeterince tatmin edemiyor da ona gidiyorsun diye düşündürdü.
Soran2 ayAlakası bile yok. Her insan evlilik düşünmez yani bazen buna hazır olmazsın ya da karşıdaki insanı tartıyorsundur karar vermezsin illa her şey oraya bağlanmak zorunda değil. Bunu istemeyebileceğimi değil evli olduğumu düşünüyorsun. Tam olarak normalleştirmişsin. Ayrıca tayin diyorum yazmışım ki oraya kocaman adam uzakta yani fiziksel olarak yanımda değil, ne alaka olmayan bir eşin beni tatmin edememesi? Hayır zihniniz çoktan kirlenmiş.
- 2 ay
Senin zihnin kirli. Sebeplerini söyledim. Neyse
Soran2 ayKirli değil biriyle ilişkisi olduğunu söyleyen birine evli misin diye sormak benim aklıma gelmez çünkü zihnen onun bekar olduğunu düşünürüm. Ama senin kirli çünkü maalesef bu kötülükleri normal karşılıyorsun. Aldatmaya heyecan arama yazdın az önce. Korkunç bsey bu. Heyecan aramak değil bu eşini sevmiyor ve boşanması lazım ama karaktersiz olduğu için çocuklarının annesini ya da babasını aldatmayı seçiyor bu kadar basit.
- 2 ay
ilk sorduğum soru değil. okumadın mı. ikimizn de seks olmasa da olur demen ve mastürbasyon yapmaktan yoruldum demen düşündürdü. hoşuna gitmedi söylediklerim. ama böyle sorduran senin cevapların ve sorun
Soran2 ayBeni anlamamışsın ki demeye çalıştığım şey şuydu o da istese bende istesem başkasını bulup seks yapabiliriz. Bizi bir arada tutan şey seks değil çok daha fazlası. Bunu demeye çalıştım. Cinsellik olmadan herhangi bir ilişki yürümez ayrıca çünkü bu yemek yemek uyumak gibi temel bir şey.
- 2 ay
seven başkasını bulmaz. demek istediğim de bu. senin anlamadığınnn
Soran2 ayAynı şeyi söylüyoruz yani birbirimizi sevdiğimizi kabul etmiş oldun. Yani olay seks değil bu kadar basit
- 2 ay
seven başkasını bulmaz diyorummm. neyseeee
Soran2 ayİkimizde bulamadığımıza ve tüm mesafeye rağmen vazgeçmediğimize göre
- 2 ay
öyle olsun. neyse
Soran2 ayNeyse
Soran2 ayTeşekkür ederim
- 2 ay
Rica ederim. Diledğin gibi olsun her şey
Soran2 ayHayırlıysa tabi Amin seninde
- 2 ay
Bir soru daha var aklımda ama sorsam kızarsın. sormayacam. Teşekkürler
Soran2 aySor lütfen ben kızmıyorum tartışıyorum ikisi farklı şeyler
- 2 ay
Türbanlı mısın
Soran2 aySizi bana sırayla mı gönderiyorlar
- 2 ay
Bak kızdın işte
Soran2 ayYukarıdaki adamla yazışmamı okuyabilir misin rica etsem hepsini yazamam şu an okursan anlayacaksın
- 2 ay
Evet veya hayır dersin. Bütün soruları okumam. Hiç bir soruda. Cevaplarım soruyu ve soranda cevap yazarsa yazarım. sana kalmış cevap
Soran2 ayAlakasız bir soru
- 2 ay
Sorunla alakalı değil. Son vverdiğin cevapla alakalı. Ama bu kadar gizlediğine göre türbanlısın
Soran2 ayRica ediyorum oku
Soran2 ayİki dakikanı almax
- 2 ay
İyi günleer. Sağlıcakla kal
Cinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Yaşın doğruysa yazık sana
01 Yorumla
Soran2 ayYapacak bir şey yok az kaldı
Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. Evlilik çözüm olabılır o kişiyle
00 Yorumlaçağır bir gelsin doyursun
00 YorumlaKeşke konuşsak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 478 cevap paylaştı.
2 ayHayirlisi be insallah olur diyelim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence boşa bekle gitttt
00 Yorumla
2 ayBilmem belki ama fena olmuşsun sen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
2 ayBaşkasına vererek rahtla
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. Biran evvel evlenmenizi tavsiye ederim
00 Yorumla
2 ayBize böyle kadın denk gelemez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
2 ayCiddileşmez çünkü seks isteği üstüne canım.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
2 ayhangi sektördesin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
2 ayGit git böyle yaşanır mı
00 Yorumla Cinsel yüksekliğini çok fazla belli etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayCiddilesmez ama işi pisirirsinizn
00 Yorumla - Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne