Erkekler iri memelerin arasına kafalarını koymayı sever mi? Uyurlar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Severiz tabi. Hele ki biri burun ile ağız arasına gelirse. Aldığım ve verdiğim nefes memenin ucuna gelecek. Diğeri de çenemin altına. Bir elim belden geçip kalçada kalacak öteki de okşamayla meşgul olacak. Kadının alıp verdiği nefes ise ensemde. O kalp atışı ve nefes temposunu duyarak uyumaya çalışacaksın.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayben daha çok popocuyum 🤤 o da doğum kanalı doğan bebek kafasına oranla en dar olan memeliyiz, kendimiz için istemiyoruz yani doğumda ölüm riski düşük diye 🙃 ayrıca büyük göğüs de bebeğin daha iyi beslenmesi içinmiş, gene kendimiz için değil 😀
20 Yorumla
6 ayArasına demeyelim de iri meme severiz evet 😅 ama orantılı olmalı büyüdükçe sarkanlardan olmazsa sevinirim sjakak
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
154Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı.
6 ayhem de her ikisini de yaslamayı severler sen yeter ki iste
210 Yorumla - 10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayEvet tıpkı bir bebek gibi emzirilmek ve başımızı memeye yaslayıp uyumayı severiz ve o esnada da başımızın okşanmasını
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBen de uyutmayi isterim yani
Bide koklaya koklaya uyutmak ahgsfh
91 Yorumla
Cevap sahibi5 ayYorumumu siler misin? rahatsız oluyorum artik
4 ayKafamı yasladığım memenin sahibi sevdiğim kişi ise bu benim için ritüel gibi ayin gibi olur sevmeyi bırak bayılırım bile
10 Yorumla
5 ayİri olduğunda iki ucunu birleştirip yalamayı seviyorum. Arasına vermekyalayarak sıkarak uyumak sakinleştiriyor
10 Yorumla
6 ayEn beğendiğimiz aktivitedir :) Bebekliğimizden beridir süregelen görünce bir anlamsız mutluluk bi huzur bi mutluluk :) anlatamam :D
10 Yorumla
6 ayBen küçük memeli kızlardan çok hoşlanırım
Küçük memeli kızın memesini ağzıma alırım bakarım yalarım öperim uçlarını hafifçe ısırırım10 YorumlaDünyanın en rahat uykusudur ya, hiç denemedim, yok ki şöyle bir minyon hatun, Birlikte öyle uyusam
10 YorumlaKesinlikle canım direk uykumuz gelir bir bakmışın ışıklar kapanmış gözlerimiz kapanmış rüya görüyoruz o derece
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayBayılırlar. Emziredebikirsin.
131 Yorumla Erkekler idam edilmeyi daha cok sever bence hadi erkeklere idam yuppi
10 Yorumla
5 ayAynı soruyu ben sorsam kaldırırlar. 😉 KS yönetimi kadınlara ayrıcalık yapıyor 😉
10 YorumlaSen bı erkeğe meme göster sonra otur izle. Aklının alamayacağı şeyleri yapar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı.
6 ayEvet çok severim küçük ya da sarkık olmayacak başka şeylerde severiz
10 Yorumla
6 ayKahrolası iri memeler vazgeçilmezimiz
Yaşam enerjimiz10 YorumlaYani uyumak diil de olup sıkmak isirmak guzelya 😊
10 Yorumla
6 ayiri meme sevilmez mi kafayı yaslar duramayız ama sonra
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Benim en cok sevdiğim şey uzerimizde bir şey yokken sarılmak
10 YorumlaHemde nasıl yumuşacık birde güzel kokuyorsa ohh
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Erkekler ne sevmez ki aq
1939 Yorumla- 6 ay
Abartma
- 6 ay
Sen onu naptım diye mi adlandırıyorsun? Biz ayrı evrendeyiz, ben rastgele ilişki yapmam, senin zihnindeki bir yapım yok benim. Ben libido derim geçerim, beni mi stalkladın sen ahdkgldllg ilgi çekmeme gerek yok ki profil fotoğrafım yeter, o yokken de konuşmalarım görüşlerim çekiyordu, ayrıca profil fotoğrafım ilgi için değil insanlar kimle konuştuğunu bilsin diye (işin biliminde sporundayım ben) istersen inanma ilgilendirmez. Bu arada olmadı bu senin daha da sinirlenip saldırman lazımdı bana 😂
- 6 ay
- 6 ay
@CptMac bak derdin ne bilmiyorum ama ben burdakinlere bile yüz vermiyorum dm kutusunu görsen full ama amaclarinin ne oldugunu bildigim icin orali olmuyorum ayrica sana tepki vermekten cok dalga geciyorum cünkü bi yorumum seni bu kadar kudurttuysa kendi halimde yorum yapmisim yani cevap vermene gerek yoktu ve benim cevaplarima bak seninkine bak sen sadece kizlarin sorusuna cevap veriyosun sadece kizlari takibe almissin simdi burada ilgi manyagi ben mi oluyorum sen mi düsün sal artik beni
- 6 ay
@emineh takip atanlara gt yapıyorum, derdim yok, düşmanlık yapıyorsun ben de sevmediğim için cevabını veriyorum, engelleyebilirsin seni tutan yok, tekrar düşün; dm kutunda yüzlerce onay var. Fakat 1 yerden onay gelmedi, ağır geliyor değil mi? Kudurmuyorum istediğine inan ama hoşuma gidiyor böyle. İstersen engelleyebilirsin son lafı söyleyip her kızın yaptığı gibi 😅 ben sadece davranış gözlemcisiyim. Merak etme yardımına sana yaranmak için koşacak abazalar gelir 😅
- 6 ay
Ya sen burayi bu kadar ciddiye alma valla bak ne Hale gelmissin 1 yorum yüzünden nerden yazmisim öyle ben sen ilk önce kendi davranisini gözlemlede baskalari kenarda dursun tutturmussun 1 yerden onay gelmedi agir geliyo diye alakasi yok sen bana bulasirsan profilime laf edersen bende sana bulasirim ve abazalara ihtiyacim yok benim hay nerden yapmisim bu yorumu ya Allah kahretsin
- 6 ay
Hakdjsldkdlslslslslöwöw Nasil da kuduruyo engellemicem olm Banane beni ilgilendirmez burayi ciddiye alan sensin ben degil niye engelliyim lafi yiyen sensin hakli olmadigin beni profilimden vurmaya calismandan belli yani sen ne anlation ben aksama kadar uzatirim cünkü kudurman keyiflendiriyo
- 6 ay
profil fotoğrafıyla birine egolu demekte ironik oldu bi tık :D ya bu iş denge işidir, sana güzelsin diyen hangi insanla beraber oldun :D biraz da gerçekçi ol (ayrıca muhafazakarlık var senle işim hiç olmaz) şimdi sen özgür kadınsındır sjsdjk. ama toksik bekliyordum seni sempatik çıktın bitek. hadi sus artık.
- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
6 aysevmeyeceklerini sanmıyorum
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 aySeverler bence de meme onlar için dünyanın en güzel şeyi 🔥 hele bir de iriyse
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayEvet ben seviyorum arada annemin memelerine kafamı koyup koklayıp uyurum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayEvet ama şansıma hiç buyuk. memeli sevgilim olmadi
12 Yorumla
Cevap sahibi6 ayorada misin
Cevap sahibi6 ayKacma artik:)
Gizli Üye(25-29)6 ayBenımkıler de bekliyo ona göre
285 Yorumla- 6 ay
hayda ben yatiyimmm
- 6 ay
Öyle mii
- 4 ay
Hemen atesini alim yaz bana
6 ayerkek arkadaşım iğreniyorum dedi büyük olunca
35 YorumlaDünyanın en rahat yastığı desem yanlış söylemiş olmam. Cidden çok çok sevilir
32 Yorumlabılıblıblılıblıbılıbılıbıblı diye ses çıkartacaksak evet...
10 Yorumla
6 ayİlla büyük olmasına gerek yok, severler.
50 Yorumla
6 ayUyumak için eveg
130 Yorumla
5 ayhıc bırıyle yapmadım ama olabılır bılmıyorum
10 YorumlaŞimdi olsaydı emerek uyurdum birazda ısırıp yalardim
10 Yorumla
4 ayErkek se severr
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayEvet severler benimki çok seviyor ve emzirerek uyutuyorum 🙈
31 Yorumla
5 ayBayılırım keşke olsa 😄
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayEvet ama arasında gezdirmeye daha fazla severiz
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayBen kafamı arasına değilde memelerin üstüne koymayı severim uyurum da
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Daha çok emmeyi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayEvettt bide yalasak mükemmel olur 😋😋😋😋🔥🔥🔥🔥
11 Yorumla
Cevap sahibi2 ayOhhhhh 🤤🤤 acayip yükseldim abla
Sever bebeklikten gelir
10 YorumlaBaşka sorumu bulamadin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı.
5 aykafayı gömüp bogulmayı severim
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Of of bayılırım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayÇook sever hemde... arasına sokmayı öpmeyi yalamayı
10 YorumlaBazı kadınlar bile sever sshhehd
10 Yorumla
5 ay2 kafa da yaslanır. Huzurdur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı.
6 ayO kadar büyük mü ki?
11 Yorumla- 6 ay
Heyy
daha güzel az şey var şu ahi dünyada
10 YorumlaBudur. Aradığım şey
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben çok severim
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
6 ayNe kadar iri olduğuna bağlı
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olur, tabi.. yolla gelsin
10 Yorumla
6 ayRahat uyunur 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı.
6 ayAynen sirf bu yuzden yastik almiyorum
10 Yorumla Muhteşem bişi , nasıl sevmesin
10 YorumlaMemede uyumayı seviyorum bebek gibi 😀
10 YorumlaMemme benim için kırmızı çizgidir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı.
6 ayO şekildeki erkek her memeye gider
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 676 cevap paylaştı. Meme sevilmez mi ya
10 Yorumla- Devamını Gör (118)
Devamını Gör(163)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri