Erkekler iri memelerin arasına kafalarını koymayı sever mi? Uyurlar mı?
3 ay
Severiz tabi. Hele ki biri burun ile ağız arasına gelirse. Aldığım ve verdiğim nefes memenin ucuna gelecek. Diğeri de çenemin altına. Bir elim belden geçip kalçada kalacak öteki de okşamayla meşgul olacak. Kadının alıp verdiği nefes ise ensemde. O kalp atışı ve nefes temposunu duyarak uyumaya çalışacaksın.
ben daha çok popocuyum 🤤 o da doğum kanalı doğan bebek kafasına oranla en dar olan memeliyiz, kendimiz için istemiyoruz yani doğumda ölüm riski düşük diye 🙃 ayrıca büyük göğüs de bebeğin daha iyi beslenmesi içinmiş, gene kendimiz için değil 😀
Arasına demeyelim de iri meme severiz evet 😅 ama orantılı olmalı büyüdükçe sarkanlardan olmazsa sevinirim sjakak
Cevap
153Cevap
hem de her ikisini de yaslamayı severler sen yeter ki iste
Evet tıpkı bir bebek gibi emzirilmek ve başımızı memeye yaslayıp uyumayı severiz ve o esnada da başımızın okşanmasını
Kafamı yasladığım memenin sahibi sevdiğim kişi ise bu benim için ritüel gibi ayin gibi olur sevmeyi bırak bayılırım bile
İri olduğunda iki ucunu birleştirip yalamayı seviyorum. Arasına vermekyalayarak sıkarak uyumak sakinleştiriyor
Ben de uyutmayi isterim yani
Bide koklaya koklaya uyutmak ahgsfh
Yorumumu siler misin? rahatsız oluyorum artik
En beğendiğimiz aktivitedir :) Bebekliğimizden beridir süregelen görünce bir anlamsız mutluluk bi huzur bi mutluluk :) anlatamam :D
Ben küçük memeli kızlardan çok hoşlanırım
Küçük memeli kızın memesini ağzıma alırım bakarım yalarım öperim uçlarını hafifçe ısırırım
Dünyanın en rahat uykusudur ya, hiç denemedim, yok ki şöyle bir minyon hatun, Birlikte öyle uyusam
Kesinlikle canım direk uykumuz gelir bir bakmışın ışıklar kapanmış gözlerimiz kapanmış rüya görüyoruz o derece
Bayılırlar. Emziredebikirsin.
Erkekler idam edilmeyi daha cok sever bence hadi erkeklere idam yuppi
Aynı soruyu ben sorsam kaldırırlar. 😉 KS yönetimi kadınlara ayrıcalık yapıyor 😉
Sen bı erkeğe meme göster sonra otur izle. Aklının alamayacağı şeyleri yapar
Evet çok severim küçük ya da sarkık olmayacak başka şeylerde severiz
Kahrolası iri memeler vazgeçilmezimiz
Yaşam enerjimiz
Yani uyumak diil de olup sıkmak isirmak guzelya 😊
iri meme sevilmez mi kafayı yaslar duramayız ama sonra
Benim en cok sevdiğim şey uzerimizde bir şey yokken sarılmak
Hemde nasıl yumuşacık birde güzel kokuyorsa ohh
Erkekler ne sevmez ki aq
Abartma
Sen onu naptım diye mi adlandırıyorsun? Biz ayrı evrendeyiz, ben rastgele ilişki yapmam, senin zihnindeki bir yapım yok benim. Ben libido derim geçerim, beni mi stalkladın sen ahdkgldllg ilgi çekmeme gerek yok ki profil fotoğrafım yeter, o yokken de konuşmalarım görüşlerim çekiyordu, ayrıca profil fotoğrafım ilgi için değil insanlar kimle konuştuğunu bilsin diye (işin biliminde sporundayım ben) istersen inanma ilgilendirmez. Bu arada olmadı bu senin daha da sinirlenip saldırman lazımdı bana 😂
@CptMac bak derdin ne bilmiyorum ama ben burdakinlere bile yüz vermiyorum dm kutusunu görsen full ama amaclarinin ne oldugunu bildigim icin orali olmuyorum ayrica sana tepki vermekten cok dalga geciyorum cünkü bi yorumum seni bu kadar kudurttuysa kendi halimde yorum yapmisim yani cevap vermene gerek yoktu ve benim cevaplarima bak seninkine bak sen sadece kizlarin sorusuna cevap veriyosun sadece kizlari takibe almissin simdi burada ilgi manyagi ben mi oluyorum sen mi düsün sal artik beni
@emineh takip atanlara gt yapıyorum, derdim yok, düşmanlık yapıyorsun ben de sevmediğim için cevabını veriyorum, engelleyebilirsin seni tutan yok, tekrar düşün; dm kutunda yüzlerce onay var. Fakat 1 yerden onay gelmedi, ağır geliyor değil mi? Kudurmuyorum istediğine inan ama hoşuma gidiyor böyle. İstersen engelleyebilirsin son lafı söyleyip her kızın yaptığı gibi 😅 ben sadece davranış gözlemcisiyim. Merak etme yardımına sana yaranmak için koşacak abazalar gelir 😅
Ya sen burayi bu kadar ciddiye alma valla bak ne Hale gelmissin 1 yorum yüzünden nerden yazmisim öyle ben sen ilk önce kendi davranisini gözlemlede baskalari kenarda dursun tutturmussun 1 yerden onay gelmedi agir geliyo diye alakasi yok sen bana bulasirsan profilime laf edersen bende sana bulasirim ve abazalara ihtiyacim yok benim hay nerden yapmisim bu yorumu ya Allah kahretsin
Hakdjsldkdlslslslslöwöw Nasil da kuduruyo engellemicem olm Banane beni ilgilendirmez burayi ciddiye alan sensin ben degil niye engelliyim lafi yiyen sensin hakli olmadigin beni profilimden vurmaya calismandan belli yani sen ne anlation ben aksama kadar uzatirim cünkü kudurman keyiflendiriyo
profil fotoğrafıyla birine egolu demekte ironik oldu bi tık :D ya bu iş denge işidir, sana güzelsin diyen hangi insanla beraber oldun :D biraz da gerçekçi ol (ayrıca muhafazakarlık var senle işim hiç olmaz) şimdi sen özgür kadınsındır sjsdjk. ama toksik bekliyordum seni sempatik çıktın bitek. hadi sus artık.
Evet ben seviyorum arada annemin memelerine kafamı koyup koklayıp uyurum
sevmeyeceklerini sanmıyorum
Benımkıler de bekliyo ona göre
hayda ben yatiyimmm
Öyle mii
Hemen atesini alim yaz bana
erkek arkadaşım iğreniyorum dedi büyük olunca
Dünyanın en rahat yastığı desem yanlış söylemiş olmam. Cidden çok çok sevilir
bılıblıblılıblıbılıbılıbıblı diye ses çıkartacaksak evet...
İlla büyük olmasına gerek yok, severler.
Uyumak için eveg
hıc bırıyle yapmadım ama olabılır bılmıyorum
Şimdi olsaydı emerek uyurdum birazda ısırıp yalardim
Severler bence de meme onlar için dünyanın en güzel şeyi 🔥 hele bir de iriyse
Erkek se severr
Evet severler benimki çok seviyor ve emzirerek uyutuyorum 🙈
Bayılırım keşke olsa 😄
Evet ama arasında gezdirmeye daha fazla severiz
Evettt bide yalasak mükemmel olur 😋😋😋😋🔥🔥🔥🔥
Sever bebeklikten gelir
Başka sorumu bulamadin
kafayı gömüp bogulmayı severim