.
Erkekler popolarına şaplak atılmasından hoşlanır mı?
.
kız arkadaşım popomu ellemişti kıza yumruk atmamak için kendimi zor ttuutum çok sinir oluyorum napıyorsun sen * kızı dedim utandı gelin penisimize dokunun elleyin götümüzden ne istiyorsunyz erkeğin götünü elemmek nedir *
Dur yavaş ya :D abartmışsın, dokunmak nasıl erkeklerin hoşuna giderse kızların sa gidet. Ters bir durum yokki bunda
yav bacım yolda yürüyoruz kalabalık bir yerdeyiz kıcımı elliyor biz erkek miletii olarak götünü duvara dayayarak büyüyen bir miletiz bir an yapınca tepki vermek zorunda hiseettim =D
Haha o zmn başka tabi. Benim bahsettiğim yalnızken
yalnız kende hoşlanmam ki çırılçıplak sarılalım tamam ona bişi demem ama kıcımı elemmesin istemiyorum bazı kadınların erkeklere parmak atma fantezileri felan da oluyor muş hele öyle bir şeye kalkışanı döverim l*n =D en nefret ettiğim şeyler her yerimi ellesin ama götüme dokunmasın
evet el izini çıkartasıya kadar hatta 3 4 gün boyunca çıkmamıştı öyle olasıya kadar vururum :))
Vuran sen değilsin yalniz, kiz sana vuracak;)
ben hoşlanırım mesela hem vurmaktan hem vurdurmaktan
Aynen
teşekkür ederim :)
Cevap
19Cevap
Erkeğe popoya şaplak atılması rencide edici bir durum onunla salak olduğu için birlikte olduğunu düşünür
bunu ilk defa duydum
:)) biri atmisti yanindan gecerken... Sasirdim.. Mukemmel demişti... Saol dedim öylece mal mal baktiydimm
:D.
Yani sizdede fanteziler var hani
Elinin hamuruyla erkek işine karışmasın ben atarım.
Attı diyelim, kızar mısın?
Yok bea niye kızam
Kicinda 5 kardese yuva yapınca bir daha yapmamasi gerektiğini anlar
Şaplak mı hmmmm tabiki de atabilir :)))
Aman Allah ım. Namusuma göz diktiler anne.
Hoslanirim ama daha guclusu benden gelir
E her şey karşılıklı tabi :p
Aynen :) sadece saplak mi opmek yok mu sahsen opmeyi severim
ben atmakt an hoşlanırım:)
sabah sabah azııttınız *
Cevabını bildiğin bir soru :)
Oglum sen nasıl bir sapiksiniz ln
Hayır
Neden? Ve kızar mısın peki?
Milletin içindeyse evet
Haha yok ya o kadar da değil
g*tüme vuranın* g*tünü * ...