Cinsel Yaşam konusunda 825 cevap paylaştı. İstekli olmak, arzuların olması normaldir, utanacak bir şey yok. Karşı taraf doğru değilse bu hisleri bastırmak yerine, onları sağlıklı yollarla yönetmek önemli. Önce kendinle barışık ol; kendi bedenini, zevklerini ve sınırlarını tanımak, karşılaştığın kişiyle ilişkiyi daha güvenli ve tatmin edici kılar.
Doğru erkeği bulmak zaman alır. Çoğu zaman insanlar anlık çekim veya fiziksel uyum ile karıştırıyor, ama sevgi ve bağlılık, saygı ve istikrarla inşa edilir. Sabırlı olmak, acele etmemek seni yanlış kişilerden korur.
Standartlarını netleştir: sadece fiziksel çekimle yetinme. “Beni gerçekten seven, yanında olduğumda değer veren erkek” kriterini belirle. Karşındaki kişi sınırlarını aşarsa veya saygısızsa, çekilmekten çekinme.14 Yorumla
Soran4 ayNe güzel açıkladın akıllı bacım :)
- 3 ay
Şu düşünceye sahip 18 yaş clasmanj yokmu ya
Soran3 ay@Sert38 güzel cevap
En İyi Cevaplar
4 ayBizde yanlış seçim yapan kızlardan muzdaripiz tipine bakıp şans veren kızlar genelde özgüven patlaması yaşayan kızı sadece obje olarak gören vurkaç mantığında ki erkekler ötesi varsa sen söyle daha yeni tanışıp aklı cinselliğe giden 2. Gün cinsellik konusu açan nude isteyen tipler yani
Sonra sizi gerçekten sevecek değer verecek iyi gününüzde kötü gününüzde yanınızda olacak adamlara ise iğrenerek bakıp yüzüne bile bakmıyorsunuz mideniz bulanıyor ve çok sıkıcı buluyorsunuz
Yanlışsa söyle yanlış
Burada kusura bakma gerçekleri söyledim kimse alınmasın gücenmesin02 Yorumla
Nedense bu soru erkekler içinde geçerli peki bu konuda kim haklı kadınlara göre doğru erkek çıkmıyor erkeklere göre doğru kadın çıkmıyor yani buradan ne yapılması gerekir ne olacak acaba bu düşünce ile nereye kadar yaşayacak erkek ve kadın
010 Yorumla
Soran4 aydoğru kadına denk gelince kaçıyorsunuz
Soran4 ayo zaman neden umut verip bırakıyorsunuz
- 4 ay
Şimdi öncelikle ben sana umut vermedim bunu netleştirelim diğer şekilde bu erkekler için de geçerli kadınlar için de geçerli erkek bir kadını tavlamak için kadının yapısı gereği gider ve kadınların istediğini aldıktan sonra yarı yolda bırakır bu da nedir bu zamana kadar senden etkilendim seninle işli dışlı oldum senin gerçek yapını öğrendim baktım ki bana göre değil ben gidiyorum demektir bu kadın için de geçerlidir tabii kadınların çoğu bunu yapmazlar duygusal oranında yüksek olduğundan dolayı yapmayı tercih etmiyorlar ama yapan da bir sürü kadın vardır
Soran4 aytamam da neden cepte tutar tamamen gitsin
- 4 ay
Abim benim o da artık sizin zekanız yalanlarla dolanlarla seni kandırıyorsa seni elinde tutmaya çalışıyorsa senin aklın ne zaman başına gelecek gitsin diyorsun sen ona yol vermedikten sonra o gitmez ki o da nasıl olsa hazırda bir tane kapım var canım sıkıldığı zaman çalarım keyfime bakarım yine kapatırım onun içeride ne yaşadığı nasıl sıkıntılarda nasıl psikolojik durumlarda oldu adamın umurunda olur mu sanki
Soran4 ayne güzel açıkladın
Soran4 ayarkadaş olabiliriz
- 3 ay
Doğru insan gökten zembille inmez o senin kendi içsel yolculuğunda ulaştığın olgunluğun bir yansımasıdır sen kendi değerini yalnızlığının asaletini ve kalbinin derinliğini keşfettikçe o doğru dediğin frekans seninle aynı hizada olanları kendine çekecektir gözyaşların seni güçsüz kılmaz seni insan kılar ancak bu acının seni tüketmesine izin verme onu ne istediğini ve daha da önemlisi neyi asla kabul etmeyeceğini anlamak için bir fener olarak kulland ünya sığlaşmış olabilir ama senin derinliğin bir kusur değil bir ayrıcalıktır kalbindeki o tutkuyu söndürme sadece onu yanlış kapıların önünde harcamayı bırak bir gün senin o her gece ağlayarak suladığın bahçende sadece o fırtınalara göğüs gerebilenler çiçek açacak
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
4 ayErkeklerin içinde de kızlarda olduğu gibi doğru ve yalancı insanlar çıkabiliyor bunu kadınlar kadar erkeklere bakınca da belli oluyor çok arada kalıyorsan onları da tanıyacaksın hemen ilişkide ziyade belki önce arkadaş kalacaksn
15 Yorumla
Soran4 ayAma erkekler herkesle yatabilir sevmeden de yapıyorsunuz
- 4 ay
Ben takılmalık ilişki yaşayan biri hiç olmadım o tarz ilişki insanı olmayı reddediyorum ben o dediğin genel erkeklerin dışında kalıyorum ben öyle kadınlardan uzaklaşıyorum istesem bile o an olmaz yani bir yerde kendim kullanılmış gibi hissederim daha önce yaşamadığım için
Soran4 ayGerçekten öyleysen ne güzel
- 4 ay
Güzel olsa bile elde tutulur bir değeri kalmıyor ki çoğu zaman kendi hemcinslerim tarafından buna korkaklık olarak bakıyorlar ne olacak çak geç diyorlar ama ben o duyguya veya kafa yapısında olamıyorum zamanında çok fırsat geçti elime değerlendirseydim şu an böyle olmazdım belki bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
3 ayÇıkıyordur da sen değer vermiyorsundur gadası
02 Yorumla
Soran3 ayHerkes yanlış çıkıyor bana
- 3 ay
Üzüldüm
2 ayBen 35 yaşına girdim o kadar yalnızım ki daha bir kıza dokunmadım böyle kız gördüğüm zaman ayaklarının kapanasım geliyor hele böyle hoşuma gidiyorsa ya öldürürsün beni.
Bazen ağlamalar beni titriyor yalan yok Öyle hissediyorum ki boşluğu anlatamam sana.
Yalvarıyorum artık ya kendimi Ağlama başlıyorum ben de bu kadar boşluk hissediyorum ki artık bir kız falan olsa yemin ederim ayaklarına kapanacağım ya yardım o kadar kendimi kötü hissediyorum ki hayatıma son vereyim mi diye düşünüyorum o kadar özledim bu kadar hasret çekiyorum ki Bayılmaz bir acı veriyor bana zoruma şey artık benim öpemiyorum sevemiyorum ulaşamıyorum Gezemiyorum bu kadar zorlayı size ulaşmak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
s 4 ayMerhaba! Evet haklısın çünkü cünsellik yaşamak öyle herkese olavak bşr şey değil bence karlımdaki insanı sevmen ona karşı duygular beslemen aranızdaki isteği ve tutkuyu arttırır aksi takdirde sadece birleşme olur tutku olmadan da yaşanan cinsellik sadece maksatları yerine getirmek içindşr.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u 4 ayTek başımıza mastürbasyon yapacağız 🤪. Yapacak bir şey yok 🤷♀️.
105 Yorumla- 4 ay
🤦🤦🤦🤦
- 3 ay
@PatronBy34 ne var ya 😹?
- 3 ay
😏😏 bişi yok bişi neysee
- 3 ay
Buralar sana göre değil evlat, sen küçüksün 🤪.
15 güöncelikle hanımefendi bu doğru seven erkek arıyorum triplerini bir kenara bırakıyoruz yemezler ve açık açık cinsel ilişki arıyorum cinsel ilişki istiyorum diyoruz bakın bakalım ondan sonra erkek çıkıyor mu çıkmıyor mu :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
m 3 ayDikkat edin ortalık da cinsellik değil.. zarar vermek isteyen evlat dolu
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
3 ayyapacak bi şey yok ya duygusuz olacak ya da bekleyeceksin
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayCok istekli olmakla dogru erkegi aradigin icin bulamiyorsundur
130 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. İstekli olunca ya mastürbasyon yaparak ya da sexting yaparak rahatlarsın bu arada biri gelirse onunla devam edersin. Gencsin
03 Yorumla
Soran4 aysexting den kusasım geliyor artık
- 4 ay
Cokmu yaptın
4 ayBulursun elbet
90 Yorumladoğru seven derken? herkesin sevgi anlayışı kendine bana göre seven erkek çıkmıyor de bari kendi algını evrensel doğru gibi sunma narsist gibi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yapma ya ne büyük derdin var. Açlıktan ölen çocukların anneleri senin Kadar acı çekmiyordur
01 Yorumla
Soran3 ay:(
3 ayBende gerçek kişiyi ariyorum yas 25 sadakat ve güven istiyorum hayırlısı çıkar belki ❤️❤️🥰🥰 tanışmak istersen buyur
00 Yorumla
3 ayKonuşmak birazda olsa iç döküp dertleşmek isterseniz sizi dinlerim elbette saygılar
09 Yorumla- 3 ay
Hem istekli olup hemde acı çekmeniz ne tuhaf bir durum tam olarak ne olsun istiyorsunuz biraz daha açık konuşabilir misiniz sizden rica etsem
Soran3 ayeski ilişkimi özlüyorum
- 3 ay
Peki birdenbire eski ilişkiye hasret kalmak neden ne tetikliyorda bu duruma düşüyorsunuz acaba
Soran3 ayhala onu sevmek ve ondan başkasını istememek ne onunla nede onsuz oluyor
- 3 ay
İyide neden ayrıldınız hadi ayrıldınız her şey bitti niye halen onu seviyorsunuz
Soran3 ayyarım kalmış toksik bir aşk hikayesi
- 3 ay
Bu açıklama yeterli değil belli ki tekrar bir araya gelemeyecek kadar onunla olamayacak kadar ciddi sebepler var
Soran3 aysanki aramızda güçlü bir bağ var kopmuyor
- 3 ay
Peki o sizi merak ediyor mu
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
4 aySanırım bu istek kısmını evlenmeden gösterince erkekler başka türlü bakıyor
03 Yorumla- 3 ay
Direk alır odaya götürürüm
Soran3 ayen doğrusu bu
- 3 ay
Yok da milletin önünde herkes onu izleyecekti
Ben de hiç yaşamadım ve kendim gibi yaşamayan biri ile bozmak hariç her şeyi yapacağım bir ilişki düşünüyorum. Sence mantıklı mı
00 YorumlaSelam ben de senin gibi çok istekli ve doyumsuz bir erkeğim eğer sende istersen ciddi anlamda seni tanımak isterim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 676 cevap paylaştı.
3 ayevlenmeden öce olur mu? sevmek yeterli mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayKarsina çıkmıyor değil de sanki sen konsantre olamıyorsun odaklanamıyorsun aklinda ya da kalbinde hala birileri varmış gibi yarim kalmis gibisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
3 ayDoğru kişiyi bulana kadar. Elizabeth le devam edeceksin
19 Yorumla
Soran3 ayKullanmıyorum
- 3 ay
Bi şekil de isteğini bastırman lazım. Sonra senin için sıkıntı olur.
Soran3 ayHasta mı olacağım
- 3 ay
Hastalık dan ziyade kafan devamlı cinsellik de olacak her gördüğün erkeğe yükselmeye başlarsın bu da senin yaşam kaliteni etkiler. Yani yaptığın hiçbir işe odaklanamazsın kendini vererek yapmazsın. Gece rüyaların da bile cinsellik yaşarsın. Onun için bi şekilde bastırman lazım bu abazalığını 😃
Soran3 ayHer gördüğüme yükselmiyorum kafamda bir kişi var onu görüyorum rüyamda
- 3 ay
Bu kişi takıntı haline gelmiş artık
- 3 ay
Eğer bi umudun yoksa boşuna kendini üzme
Soran3 ayTeşekkür ederim
- 3 ay
Rica ederim 😊
Cinsel Yaşam konusunda 595 cevap paylaştı. benim de seven kadın çıkmıyor. ağlama nasip bu iş. çalış.
00 Yorumla
3 ayDoğru sevmek ne yahu... Sevgi içten samimi olur. Bunun eğrisi doğrusu olmaz. Senin istediğin ne ki
00 Yorumla
4 ayBiz erkeklerinde karşısına düzgün kadın çıkmıyor maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayBen de çok istekliyim ama konuşacak rahatlayacağım kimse çıkmıyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 564 cevap paylaştı. Sevmeyle istekli olmani anlayamadım, nasıl bir bağlantı var
00 YorumlaTabi siz hepiniz padişah dölü olduğunuz için sevgili musa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayİstekli derken hayatında birini almak istiyorsun değer görmek istiyorsun doğru insan olsun istiyorsun değil mi
010 Yorumla
Soran4 aycinsel olarak da
Cevap sahibi4 ayAnladım anladım cinsel olarak da olsa hayatında gelip geçici biri olsun değil kalıcı bir insan olsun istiyorsun yani sevdiğin insanla cinsellik olsun istiyorsun
Soran4 ayevet aynen öyle
Cevap sahibi4 ayNe kadar istekli olursan ol kesinlikle acele etme hayatına doğru insanı girmesini bekle değer gör değer ver olacaksa da cinsellik O kişiyle olsun sonra pişmanlık duyma
Soran4 ayhaklısın öyle yapıyorum da doğru kişi bulduktan sonra belki 1 ay evden çıkamayız o kadar doluyum
Cevap sahibi4 ayYok artık ciddi misin? Peki daha önce hiç kimseyle birlikte olmadın mı yoksa uzun süreden beridir mi birlikte olmuyorsun kimseyle. Dediğim gibi doğru insanla ol da bir ay çıkma yalnız bu kadar istekli olma bakalim partnerinin hoşuna gidecek mi 🙂
Soran4 ay2 yıldır olmadım sadece 1 kişi vardı hayatımda
Cevap sahibi4 ay2 yıldır hiçbir şekilde cinsellik yaşamadıysan bu kadar dolu olman çok normal bu kadar istekli olman. Dediğim gibi sırf istekli olduğun için de hayatına böyle yanlış kişileri sokma bak. Normalde de libidon yüksek midir?
Soran4 aynormalde çok yüksek temas bağımlıyım ama hayatıma yanlış kişiyi almam asla 2 yıl yine dayanırım
Cevap sahibi4 ayİşte önemli olan bu gerçekten doğru insanla bir şeyler yaşamak. Çünkü insan ne kadar cinsellik istese bile bunun sevgiyle olduğunu aşkla olduğunu bilmesi o kişiye daha çok mutlu eder değil mi?
4 ayDoğruyu buluna kadar yanlışlarla takıl keyfine bak
87 Yorumla
Soran4 aySen öyle mi yapıyorsun
- 4 ay
Evet başka soru
- 3 ay
Doğruyu bulana kadar yanlışlarla takılmak neyin kafası acaba bu durumda sizde doğru olmuyorsunuz değil mi
Soran3 ay@iyilikçemberi0696 yanlışlara takıldıktan sonra doğru kişi için sende yanlış olıyorsun
- 3 ay
Aynen öyle onu diyorum işte niye yanlışlarla takılıp kendi benliğimi karakterimi gururumu mahvedeyim ki ne güzel yanlışlarla takılacam sonra doğru yolunda olan birisini hayatıma alacam eee yazık değil mi o insana kimse bu kadar karaktersiz olmasın çok üzücü bir durum
Soran3 ay@iyilikçemberi0696 aynen o yüzden sabr ediyorum doğru kişi çıkana kadar
- 3 ay
Güzel ama sabırda bir noktada çatlıyor maalesef helede bu ülkede doğru insana denk gelmek çölde kutup ayısına rastlamak gibi bir durum maalesef dilerim sabrınızın sonu iyi yere çıkar konuşmak isterseniz de dilediginiz zaman ulaşabilirsiniz bana her şey gönlünüzce olsun hayatınızın tüm mutlulukları ve güzellikleri sizinle olsun sağlıkcakla kalın 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
3 aycinsel istek ile sevginin pek alakası yok haberin olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayBence kötü bir şans bende bulamıyorum bıktım ya hangi şehirdesin
03 Yorumla
Soran3 ayİst
Cevap sahibi3 ayUzaksın yw peki müsait misin şu andw
Cevap sahibi3 ayÇok aşırı hoşuma gider severim
Gizli Üye(25-29)3 ayHemcinslerin gibi gecelik takılabilirsin işini görünce engellersin
013 Yorumla
Soran3 ayErkekler öyle davranıyorsunuz
Cevap sahibi3 ayHayır kızlar daha çok yapıyor
Soran3 ayDemek ki devran döndü
Cevap sahibi3 ayKızlar özüne döndü
Soran3 ayArtık kızlar mı sizi kullanıyor
Cevap sahibi3 ayBen birisiyle bir şey yaşarken sonuna kadar gitmek devam etmek isterim mesela
Cevap sahibi3 ayKızlar ucuz oldukça seçenek çok bizim için sorun yok
Soran3 ayBende sizin hakkınızda böyle düşünüyorum
Cevap sahibi3 ayKızların tek gecelik takılması işimize gelir bize hava hoş
Cevap sahibi3 ayKaç yaşındasın
Soran3 ay24
Cevap sahibi3 ayVarmışsın da biraz bende 26
Cevap sahibi3 aySağlam biri misin
Gizli Üye(25-29)4 ayHepimiz aynı durumda değil miyiz? Seven erkek ve kadınlar genelde üzülür
03 Yorumla
Cevap sahibi3 ayBen de ona cilve yaparım shdhdb azdırırım yani ve arkadaşlarımızdan ayırıp sakin bir köşede sevişmek için yanıma çekerim. Sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ederiz geceye
Soran3 ayne güzel tam istediğim gibi
Cevap sahibi3 ayKafamız aynı olduğuna göre bir çılgınlık yapıp tanışsak mı 😂
Gizli Üye(36-45)4 ayHic mi cikmadi 1 kere bile hayatina almadin mi
05 Yorumla
Soran4 ay1 kere aldım
Cevap sahibi4 ay1 kere daha alabilirsin:) sevgi onemli yatakta en az performans tutku sehvet kadar
Cevap sahibi3 ayNe düşünüyorsun duyguyu icine katarak hisle beraber tek seferlik degil yani
Cevap sahibi3 ayNe düşünüyorsun
Cevap sahibi2 ayBulabildin mi güvenebileceğin teslim alabilecek beraber eglenebilecegin kendini yaninda huzurlu rahat ait hissedebilecegin kadinligini hissettirebilecek her seyi unutturacak sil bastan başlatabilicek seni ilgiye boğacak sansli kişiyi
Cinsel Yaşam konusunda 622 cevap paylaştı. Fenasın istekli olman harika seveni bulursan her yerde fantezi enfes olur
00 YorumlaBende çok istekliyim ama karşıma düzgün bir kız çıkmadı biz ne yapacağız bizde bekarlar kulübündeniz maalesef çok istiyorum bir sevdiğim olsun ama
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayYabancı erkeklerle tanış belki doğru kişi uzaktadır
00 YorumlaHer önüne gelen erkeği kendine aşık edip yarı yolda bırakanlar varmış duydum bi yerlerde önce o kızlara gece operasyonu yapın bi 5 yıl sonra erkekler düzelmeye başlayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayçok istekli bir şeylerin varsa yap
101 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayBu çok zor bir durum ama kendi derdini çözümünü geliştir olmaz mı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayHer erkek isteklidir. Bende öyleyim ama yok olmuyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
3 ayDaha yaşın küçük yavrum, büyü hele biraz hallederiz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayTabi beni yükseltmesi çok hoşuma gider ve arkadaşıma bize müsade biz odamıza gidiyoruz derim sonrası anlarsın 🙈
10 YorumlaSenle evlenelim Avrupada bak cok iyi clublar var
00 Yorumla
3 aySizin gibi yaratıklar hakediyor, sosyal medyada dahi kuzum ile aldatanlar çokk...
01 Yorumla
Soran3 ayBen kimi aldattım pardon
4 ayDoğru düzgün severim ama bedensel engelimden dolayı red yiyorum
07 Yorumla
Soran4 aynasıl bir engel
- 4 ay
Yürüyemiyorum
- 4 ay
Ama ciddi Anlamda istekli biriyim
Soran4 aysevgilin oldu mu
- 4 ay
Olmadı engelimden dolayı red yedim çok aşık olduğum oldu ama işte
Soran4 aykaza mı geçirdin
- 4 ay
Hayır doğuştan
Sabredeceksin yapacak bişi yok.
10 YorumlaBana yazabilirsin istersen tanışalım bende çok istiyorum ama cana yakın birini bulamıyorum
00 YorumlaSelam birisi var
19 Yorumla
Soran3 aynasıl
Soran3 ayBurcu ne
Soran3 ayHımm sevmem
- 3 ay
oğlak ister misin
Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı. Doğru erkekten anladığın ne?
12 Yorumla
Soran4 ayEfendim?
Gizli Üye(18-24)4 ayVibratör al Nuri amca
46 Yorumla
Soran4 ayBir türlü alamadım
Cevap sahibi4 ayHavuç senin işini görür amca
Soran4 ayHavuç ne ya soğuk soğuk
- 4 ay
Jajajaja gülmekten yıkıldım 😅🙈
Cevap sahibi4 aySuda ısıtırsın
Soran4 ay@Fenasi13kerim 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 895 cevap paylaştı.
3 aySadece boş gürültüsün yavrum
02 Yorumla
Soran3 aytamam kanka
- 3 ay
Basacan girbaci domaltip sana hee bak
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Azgınlıktan bayılcak mısın
022 Yorumla
Soran3 ayartık tükenmişlik sendromu yaşıyorum iyi ki savaştan önce cinsellik yaşadım tadını almadan ölmek istemedim :D
Soran3 ayhayır doydum
Soran3 ayfb istemiyorum
Soran3 ayhe he aynen yedim bende
Soran3 ayisminden belli ciddi olduğunu
Soran3 ayyaşın yaç
Soran3 ay24
Soran3 aybana uymaz ama İstanbul'da yaşıyorum
Soran3 ayTakip ettim
Doğru erkeğe yanlış yaptırırsın sen tehlikelisin
04 Yorumla
Soran3 ayNasıl yani
Soran3 ay😂😂😂😂 yaklaşmayın bana
4 ayZevkinize bakacaksınız
07 Yorumla- 3 ay
Paylaşmak ister misin?
Soran3 ayNe?
- 3 ay
Kim üzfü seni bu kadar?
Soran3 ayBir erkek
- 3 ay
Neden üzdü
- 3 ay
Anlatmadın
- 3 ay
Grup yaparız napıcaz
4 ayDua et hakkında hayırlısı harama bulaşma
09 Yorumla- 3 ay
Neden acı çekiyorsun dua et mutlu ol senin isteklerin Allah'a ağır gelmez
Soran3 ayCanım acıyor ağlamaktan gözlerim şişti
- 3 ay
Asla ağlama umudu yitirme neden acı çekiyorsun ki sorun nedir?
Soran3 ayKandırıldım
Soran3 ayYarım kaldım
- 3 ay
Konuşmak istermisin
- 3 ay
İstek sanamı ait?
Soran3 ayEvet
- 3 ay
Tamam
- Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı.
4 ayMahmut abi dayan az kaldı iftara 🤣
011 Yorumla
Soran4 aykaç dk kaldı
- 4 ay
Saat var
Soran4 aykaç
- 4 ay
Mahmut abi 2 saatten az var burada mekan Kocaeli
Soran4 aymahmut abi mi
- 4 ay
Gizlilere kullandığım bir isim bu alınma 😅
Soran4 ayAlındım
- 4 ay
Benlik bir durum değil ama bu alinman 😄
Soran4 ayŞaka yaptım boş ver
- 4 ay
Bosverdim gitti kendine dikkat et
- 3 ay
Acı çekmek neden ya 😅 insan bu yüzden acı çeker mi
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dayılar sever çıtır kız
02 Yorumla
Soran4 aybizden uzak
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 aySjsjwn doğru kişimisin ki doğru sevsin
06 Yorumla
Soran4 aygayet doğru kişiyim
- 4 ay
Nerden bileyim sjsj neren doğru
Soran4 ayher şeyim her yerim
- 4 ay
Djsj her yerin doğruysa doğru sevgiye ulsşırsınn
Soran4 aytm
- 4 ay
Kes
2 ayHaklısın tatlım aynen öyle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayDoğru kadın da doğru erkek de yok yani bulabildiğin en temizini bulmaya çalışacaksın.
00 Yorumla- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat