Üni okuyorum nereye gitsem dikat çekiyorum küçük şehir ve erkek kardeşimle okuyorum ben ama hem cinsellik hem duygu olsun istiyorum nasıl yapabilirim ben bunu
Erkeğimi nasıl tavlarım yeteri kadar dişil olmam için napmalıyım
Üni okuyorum nereye gitsem dikat çekiyorum küçük şehir ve erkek kardeşimle okuyorum ben ama hem cinsellik hem duygu olsun istiyorum nasıl yapabilirim ben bunu
Erkeğimi nasıl tavlarım yeteri kadar dişil olmam için napmalıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Erkeğin Duyguları Ve Huyu Güzel Değilse İstediği Kadar Yakışıklı Ve Çekici Olsun İlk Başta İçi Güzel Olucak !
Nerden bilceö içini
Erkeği Farklı Testlerden Geçirerek Zor Değil Eğer Bu Testleri Geçemezse İnan Bana Huyunu Anlarsın Seni Gerçekten Sevip Sevmediğini !
Bazen mantığım çalışıyor bazen duygularım bazen de arzularım boş ver istediğini yap diyor bu yüzden hareketlerimde karma karışık ve elde edemiyorum hiçbirşeyi
Elde Edince Ne Değişicek Senin Olan Şey Zamanla Senin Olacaktır O Yüzden Ben Bu Sözün Mantığını Çok Seviyorum Ve Hayatımın Bir Parçası Oldu Zamanla Benim Olan Şey Beni Bulur Bence Sende Bu Sözden Birşeyler Kap boş ver Daha Gençsin Hayatını Böyle Sevgili Şeyleriyle Yıpratma Yok Bir Gün Trip Atsın Diğer Gün Ayrılsın …
O zaman açıkça söylehim her kızın sevgilisi oluyor ben maall gibi kalıyorum neden benim yok yaşlanınca mı olcak
Ve tabulardan bıktım bu şeyi yaşamak istiyorum ailemin onun bunun dediği şeyleri yapmak istemiyorum özgür olmak istiyorum ve hem duygularım sevgilin olsun diyor hem beynim derslere çalış fb yap çok istiyorsan diyor
Ve arzularım da gez özgür ol seviş falan diyor
İyi Ben Sadece Kendimde Olan Fikrimi Söyledim Senin Dğşüncen Buysa Saygı Duymak Gerekir Buna Ama Sadece Sana Şu Kadarını Söyliyeyim Bu Zamandaki Erkeklere O Kadar Güvenme Kendine İyi Bak
Güvenmiyorum sorun da bu ya napcağımı bilmiyorum ben de yoksa şimdiye çoktan ilişkim olmultu
Ama Ben Sana Söyledim Bunu Anca Sınayarak Ve Erkeğin Hareketlerinden Çözersin Bak Sana Şöyle Yardımcı Olabilirim Sen Sevgili Olacağın Kişiyi Bana Bu Uygulamadan Fake Bi Hesapla At Çocuğu Anlat 1-2 Video Çek Sana Samimi Söylüyorum Nasıl Bir İnsan Oldupunu Söylerim Garantisini Veriyorum !
Burdan biri vardı mesela onun bana saygısız görmezden gelmesi beni çok kötü kırdı duygularımı falan herşeyi o yüzden şimdi başka birini nasıl bulabileceğimi düşünüyorum
Uygulamada Beğendin Bir Kaç Kişi Varsa Konuş Onlarada Bak Aralarında İlla Bir Tanesi Düzgündür Düzgün Olanla Konuş Sonra Zaten İnan Bana Hareketlerinden Çakarsın Nasıl Birisi Oldupunu
Diyorum işte o bana göre değilmiş olmadı kalbim kırıldı saygısızlık yaptı
O Yüzden Onu boş ver Senin Peşinden İnstada Veya Bu Uygulamadan Koşan Birisi Vardır İllaki Onla Çık Zaten Sana Yapılan Saygısızlığı Anlarsın Ona Göre Sana Göremi Yoksa Değil mi Anlarsın 😉
Yaa şöyle bir durum var ben erkek net olmayınca adım atmaya çekiniyorum netten kastım gel yatalım diyen değil ahahhaha
Bu İşler Utanmayla Olmaz Hoşlanıyorsan Söyle Gitsin Red Yiyecen Diyede Korkma Birisinden Hoşlanmak Veyahut Senden Hoşlanan O Kadar Kişi Varken Ona Müsade Etmemen Çok Yanlış Utanmak Kelimesini Aklından Çıkar Ve Bir Yetişkin Gibi Herkese Karşı Dik Ve Güçlü Dur ! Lan Bildiğimiz İnsanları Motivasyon Veriyorum Bu Saatte 😅
Kriterine gore birini bul aradigin ozlelikler sahipse istedigin olmus olur. Duyguda zevkte hissettirir bencil olmazsa
Kızsın zaten ve ilgi çekiyorum diyosun. Her türlü gelir sana birsürü
İlgi çekmem fizik falan değil sadece farklı olmam
Farklı olmamdan kastın ne nasıl bir farklılık
Özelden konuşsak bunu olur ku
Mu**
Okey
Problem ne tam olarak açar mısın biraz daha nasıl ilgi çekiyorsun mesela?
Bu dedikleriniz olur, siz nasıl birisiniz? Siz uyumsuz tavrılar içinde misiniz? Tam istedikleriniz neler?
Yani , biraz soğudum erkeklere diyebilirim
Anladım. Yani bir şey istemiyorsunuz.
Beni anlayan biri istiyorum ama toplumda bu yokki
Şans verirseniz deneriz
Birini bul ve açıkça konus.
Şöyle bir sorun var ki açık bunu söyleyemem
Ne diyim o xaman
Noldu lan bu memlekete böyle?
Nolmuş
Yardımcı olabilirim isterseniz
Kucuk sehir neresi belki ayni yerdeyizdir
Konuşmak ister misin