nisanlimla arabada sevismeye karar vermistik issiz bir yer bulduk fakat ici rahat etmedi beni birinin o sekilde gormesinden korktu o yuzden cok cabuk oldu hemen oldu bittiye getirdi benimde moralim bozuldu soguk davrandim soguk soguk cevaplar verdim sonraki gun hic zevk almadigimi oldu bittiye getirdigini kendimi kotu hissettigimi soyledim? Sizce dogru mu yaptim kim hakli sizce? Cok cok fazla uzuldu bunu soyledigimde cinsel birlesme olmadi sadece surtunme
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğrusunu yapmış cocuk abartmışsın ve bir daha böyle seyler deneme evlenene kadr bekle ayrılnca pişmanlığını yaşıyo ınsan seni bırakmıycaqının garantisi yok
24 Yorumla
Soran+1 yılEminim birakamaz beni :) suphem yok benim ilkim o :) bende onun
Cevap sahibi+1 yılo da benm ilkimdi cok güvenyodum güven veriyodu bana. ama bitti benden söylemesi pişman olma die
Soran+1 yılSagol canim eminim ben
Cevap sahibi+1 yılmutluluklar dilerim
En İyi Cevaplar
+1 yılbence iyi yapmışsın sadece onun aldığı zevkle bitmez
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyleeeee soyledim valla acik acik bidaha yapsin bakalim. oyle noluyoo
Nişanlın adam değilmiş , ulan sevdiğin kızla arabada sevişmekte neymiş? Karaktersiz herif.
22 Yorumla
Soran+1 yılBen istedigim gibi bisey ya hosuma gidiyor araba ya da degisik. yerler bir de o sevse
Nişanlına;
"Arabanın hakkını ver hakkını!" diyorum. :D35 Yorumla
Soran+1 yılAhahhh benim hakkimiii verse bi:))
- +1 yıl
Eşek değil ya, verir herhalde... :)
Al sana hakkı... :)
www.buzmenajerlik.com.tr/Resimler/800/739122.jpg :D
Soran+1 yılAhahhah
Soran+1 yılRicaa ederim verdinn hakkiniiiii :))
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
31Cevap
+1 yılinsan gider bir daire tutar en azindan o ne öyle arabanin icinde tabiki sen haklisin
11 Yorumla
Soran+1 yılFarklilik olsun istedik otel hep tutuyoruz ama. hakliyim yani
+1 yılarabayi yeterince issia yere cekememissiniz demek mi. ama nisanlinin dusunme bicimi de dogru. neden araba? fantezi mi mekan kıtligi mi
119 Yorumla
Soran+1 yılFantaziii yeterince issizdi bence
- +1 yıl
fantezi olarak yapip da pasif davranmasi sacma olmus. hakkini vermek lazimdi arabanin. rahat sevismelerinizde nasilsiniz
Soran+1 yılErken bosalma. olmasa gayet iyi
- +1 yıl
umarim birbirinize alistikca ve zaman ilerledikce sure uzar. yaslariniz daha genc sanirim?
Soran+1 yıl24 nisanlim 25 ikimizinde ilk deneyimleri acemilik var :)
- +1 yıl
şu an acemilikten kaynaklıdır muıhtemelen. test sürüşleri düğün sonrası tam gaz alışırsınız. pilot bile olabilir ama erken boşalma vs dediğine göre sen daha kısa zamanda alışmışsın sekse
Soran+1 yılYa surtunme oluyor sadece şu an ama ben bosalip bosalmadigimi anlayamiyorum ya haha
- +1 yıl
ben cinsel birleşme sandım. sürtünme ile birleşme farklıdır. yaşamadan bilinmez erken boşalma geç boşalma. düğünü bekleyip yaşayınca anlarsın. aynı şey senin için de geçerli. klitoral orgazm ile vajinal orgazm çok farklıdır
Soran+1 yılYaa anlatsana biraz :)
- +1 yıl
nasıl anlatayım ki? tarifi zordur, hem de herkesin okuduğu yerde utanırım.
Soran+1 yılNasil. anlarim. bosaldigimi mesela
- +1 yıl
bunu sen bilebilirsin. dışardan birisi bilemez. kızlar erkekler gibi o kadar meni akıtarak boşalmaz ki.
Soran+1 yılPof anlayamiyorum
- +1 yıl
düğün ne zaman? düğüne kadar bekleyecek misiniz vajinal seks için?
Soran+1 yılDugunu beklemiyorum acikcasi hazir olmayi bekliyorum
- +1 yıl
hımm. durum vahim :)
- +1 yıl
sormak istediğin şey olursa her zaman yazabilirsin
Soran+1 yılistekli gozuksem. hosuna gider mi. aacaba?
- +1 yıl
gider ama abartma derim. sonra farklı düşünmesin. oral da mı istekli gözükeceksin*
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kız arkdsmla onun kendi arabasinda 2 güne bir surtunmeyle ilişki yaşıyoruz, kişiye göre değişir sevgilin alingansa kötü yapmışsn benm kız arkdsma tam bosalcakken soruyorum istemiyosa devam ediyorum erken bosaldgmda vuruyor zaten bana :D
133 Yorumla
Soran+1 yılSen bosalacakken ona mi soruyorsun nasil durduruyorsun kendini? Helal sana ya tebrik ettim senj
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim ki çünkü çok kızıyor bana :D kafamda hemen matematiksel işleme başlıyorum biraz daha gecikiyor sevgiline denemesini söyle ben kendim buldum :)
Soran+1 yılAcemiyiz daha yapabilir mi bilmiyorum :( ama supersin valla
Cevap sahibi+1 yılilkzamanlar bende çok acemiydim titreyerek bosaliyodum açıkçası pratik yapa yapa ilerlersnz merak. etme bazen gerçekten ilişkiye girmiş gibi hssediyor insan :) genellikle senn üste çık daire çiz üstünde :)
Soran+1 yılOnunda titredim resmen dedigi olmustu :) bir keresinde gozleri kaymisti resmen o derece kendinden gectigi oldu
Cevap sahibi+1 yılİşte bende ilk zamanlar oyleydm kendimden geciyodum resmen kuş gibi oluyodum bide sevglm çok güzel olunca diyodum allahim rüyada miyim :) yavaş yavaş bastırarak yapın sonra hızlanın sert olun biraz :) ne zamandır berabersnz
Soran+1 yılBu tarz seylerde yeniyiz 3 aydir surtunme falan yapiyoruz bu ne kadar sureede duzelir duzenli yapmakla da ilgisi var dimi biz haftada 1 ya da 2 haftada 1 yapyoruz
Cevap sahibi+1 yılBiz 18 aydır haftada en az iki yapıyoruz bazen üst üste 2 defa yapıyoruz evet düzene giriyor müthiş bir ten uyumuş olursa tadından yenmiyor ve gercekten tenin onun tenine çok alisiyor bir kaç gün yapmasan çok istekli oluyosun
Soran+1 yılYa mukemmel bir ten uyumumuz var sizde bizim gelecekti halimizi gordum :)
Soran+1 yılYaslar kac sizin
Cevap sahibi+1 yılaçıkçası bende sizde ilk zamanlarmzi gördüm :) yaş kaç senin ve sevgilinin? bir süre sonra o teninin kokusu vazgecilmez oluyorr boynu bile farklı kokuyor ahh ahh bak yine özledim onu :)
Cevap sahibi+1 yılBenim 21 onun 24 :) sizin
Soran+1 yılYa sorma onun kokusunu hissetmek bile yetiyor ya bir dokunusu bir bakisi bir opusu bende ozledim valla :)) ben 24 o 25
Cevap sahibi+1 yılahh ahh bazen insan birlesmek istiyor o anlarda :) geçen hafta banyoda bile yaptk tavsiye ederim hoşunuza gidebilir :) Grinin elli tonuna gittik begenmedik biz daha atesliyiz :) umarım böyle güzel geçer zamaniniz hep
Soran+1 yılUmarim ya cok tesekkur ederimmmm mutluluklar hep boyle atesli. kalinn :))
Cevap sahibi+1 yılsağolun sizde ateşli kalın yeni şeyler ogrenirsenz banada söyleyin degisiklik iyi olur :) oral yapıyor musunuz?
Soran+1 yılYa teklif ettim ona yapmak icin kabul etmedi sana kiyamam dedi cok istemesine ragmen bende ustelemedim ama yapacagiz elbet yani şu an yaptigimiz da cok sey eksik cokkkk :)
Cevap sahibi+1 yılBende ilk baslarda cekiniyodum diyodum yapma ben seni seviyorum ama hiç beni dinlemiyodu zorla kendisi yapıyordu :) siz zamanla oturursunuz tam emin ol bir süre sonra daha ateşli bir iliskiniz olacak böyle giderseniz buna eminim, seviyorsan yap orali nasıl haz aldığını göreceksin :)
Soran+1 yılYa evet kesinlikle zamana ihtiyacimiz var bende cekiniyorum acikcasi zorlamali. miyim bir keresinde mesajda soyledigimde soylemen bile yetti yapmana hic gerek yok inan ki kiyamam sana falan demisti zorla yapsam ne yapar acaba :)))
Soran+1 yıliradeniz baya var ya yuz yuze sevisme aninda teklif etmistim o. an bile istemedi :)
Cevap sahibi+1 yılsen bir anda onu ağzına aldığında zaten istesede vazgecemicek :) belli ki seni çok seviyor oda çekiniyor bir kaç zaman sonra bir bakacaksn ikinizde yapiyorsunuz :)
Cevap sahibi+1 yılSeni sevdiği için hiç bir zaman onu kabul etmez yuzyuzeykende, ancak senin onu ani bir anda yakalayıp yapman lazım bunu yapman bir kademe daha atlamis olursunuz , sende kız arkdsm gbi birden ağzına al istesede yok diyemez:)
Soran+1 yılya o gunleride goruruz umarim :))) malak. gibi yatip pasif kalmayi seven biri degilim o bana 1 adim gelse ben ona kosacagimda iste cekingenligi atmamiz lazim once :) ilk seks deneyiminizde erken bosalma. oldu mu? şu an bile oluyor bizde seks yaptigimizda icime girdigi an bosalmasindan korkmuyor degilim bekliyorum. ondan oyle bisey :)))
Cevap sahibi+1 yılBiz şu an sadece sürtünme ile ilişki yaşıyoruz daha seks yapmadık :) ama ilk seferinde benimde erken oluyordu ilk zamanlarda sonra düzene girince geç olmaya başlıyor ve erkeğin elinde aslında tam bosalacagi zaman sana söylesin çekilsin 1dakika durun opusun o arada sonra devam edin :) valla o o adımı atamiyorsa sen at bende ilk adımı atamamstm :) değecek biriyse seviyorsan ilk adımı sen at bsey olmaz
Soran+1 yılKesinlikle degecek birisi kesinlikle hic suphem yok :) bunu ondan isteyemem ya ilk baslarda hic bosalmiyordu sıkıyordu kendiini sonunda bile bosalmiyordu cekiniyordu bosalmaktan saatlerce opusup sevisiyordu 3 saat bile olmustu pestilim cikiyordu ama dusunuyorumda en zevklisi o zamanlardi
Soran+1 yılOna daha gec bosal diyemem en azindan su zamanlar :(
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim. aynı bizim ki gibi ya bende oyleydim cekiniyodum bosalmaya kızı sadece opuyodum oda bsey yapamıyodu :) bence her doneminiz çok güzel ilerde bunların hepsi sizin için çok güzel anılar olacak :) resimler videolar cekiyormusnz o hallernzi:)
Cevap sahibi+1 yılşu zaman diyemezsen bile biraz zaman sonra bak erken bosalirsan vururm seni de Şakayla karışık :) valla ben ona göre bosaliyorum karşı tarafta utangaç heralde biraz sen hakimiyeti ele alacaksın o alamiyosa buda senin çok hoşuna gidecek:)
Soran+1 yılerkrk arkadasim sevisirken ya da surtunurken foto cekmisti videoda cekti ama sildik sonra :)))) gorunce ben utandim yaaa boyle miyiz diye o an zevkten anlamiyorsun :))) sevgilin sana gec bosalmani istedigini ilk nasil soyledi? Ya biz ozelden konussak aaslindaa
Cevap sahibi+1 yılkonuşalım da nasıl ulasacaz birbirimze
Soran+1 yılCesaret verdin bana ya hakimiyeti alacagim elime yeter artik ahahah :))
Cevap sahibi+1 yılhahah bence senin hâkimiyeti eline alman daha güzel olur :)
Soran+1 yılGizliden cikacahim smdi mesaj atabilirsin :))))
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbide erkeklere sapık derler, görün bunları görün feministler :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAhahha esim olacak adamin sapigi olacagim tabiki de :)))
ilkler önemlidir, unutulmaz.
kötü olmuş bence bu şekilde :)13 Yorumla
Soran+1 yılIlk degildii :)
Soran+1 yılKesinlikle yaa bidaha yapsin bakalim. ne oluyor sogutmasin adami cinsellikten alla allaaaa :)))
Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. daha iyi bir yerde rahatca yapabilirdiniz çekinmeden uzun uzun ikinizde mutlu olurdunuz
26 Yorumla
Soran+1 yıldegisiklik istedim ya
Soran+1 yılAman ya azicik zevkiniz olsun :(
Soran+1 yılBidaha yapsin bakiyimmm yiyosa
Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Valla sürtünmede olsa orda seni boşaltmadan sürmezdim arabayı
16 Yorumla
Soran+1 yılDimi ayip etti boyle hatuna
Soran+1 yılNormalde yapardi ama alel aceleye getirdi birinin beni gormesindennn korktugu icin
Soran+1 yılHaklisin valla kardesim. sinirlendim yine şu an :))))
+1 yılYer bildirimi gibi olmuş soru başlığı :))
Nişanlımla taksimde gezmekte :))13 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahah nisanlimlaa arabadaa :)))
- +1 yıl
@pastaaaam trip falan yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuna kadar haklısın.. :( Zevkte alamıyıcaksan ne anlamı var o kadar enerji kaybının. :(
11 Yorumla
Soran+1 yılYani hic gitmeseydik o zaman amac zevk almak sonucta
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa adam seni dusunmus bu benim namusum kimse gormesin o halde die ama sana yaranamamis
114 Yorumla
Soran+1 yılYa o bakimdan oyle ama biraz fantazi iyidir ya degisik ortam falan emindim ben kimsenin gormeyeceginden o gereksiz tedirgin oldu
Cevap sahibi+1 yılOlsun o erkek kadinini korur yapma bole seyler ne guzel bir insanla nisanlisin
Soran+1 yılHarika bir insan suphem yok ama bana ayak uydurmali ya
Cevap sahibi+1 yılSen heryerde bosaltsin beni istiyosun galiba
Soran+1 yılHayir ama yapicaksak sıkıcı olmasin farkli olsun
Cevap sahibi+1 yılPeki yaptın mi hic bakiremisin yani
Soran+1 yılSurtunme sadece
Cevap sahibi+1 yılPeki ciplakmisiniz arabada yoksa kiyafetlerlemi
Soran+1 yılYari ciplak
Cevap sahibi+1 yılAraba caminda film varsa ben olsam arka koltuga geçer orasini bile operdim sevgilmin bikac kere yaptim ama sevgilimdi ciddi dusundugum insanla yapmam
Soran+1 yılHayir yok film ama gece vaktiydi issizdi
Cevap sahibi+1 yılSiz bos ev bulun azmissjn galiba anladigim kadariyla normal olarak rahatlamak istiyosun dimi
Soran+1 yılEv var zaten amac farklilik
Cevap sahibi+1 yılAmac ne o zamn
Surtturerek 3gun ugrassam bosalamam o Nasıl oldu bitti ye getirmiş hayret.
12 Yorumla
Soran+1 yılAcemiyiz deme oylee :Dd
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayallerle yasamak ne kadar guzel biliyormusun arabada surtunme ve kisa surdu heeeee
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok kotuydu alel acele biri gorecek korkusu yasadi oldu bittiye getirdi
Cevap sahibi+1 yılBir dahakine nasilsa yari tapulamissiniz birbirinizi nisanlisin ormanlik alana ne gerek var ortam ver ayarlayin verin coskuyu
Soran+1 yılDaha zevkli. oluyor ya ortam hep var da farklilik olsun dedik onuda eline yuzune bulastirdi
Cevap sahibi+1 yılBence sen ne yap biliyormusun onu bir otoparka gotur kapilari kapat ve ver agzina ya da asansorde hallet
Soran+1 yılasansorde opmeyide isterim ama ters tepko verir diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılEn iyi cevabi erken secmissin bence nisanlin isi biliyor ki :)
Soran+1 yılNasil biliyor ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılHakkını verememiş yazık o kdr çok pozısyon varken :)
12 Yorumla
Soran+1 yılsorma ya
Cevap sahibi+1 yılSordum bile :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru söylemişsin, madem göze aldın sevişmeyi adam gibi yapıcan demi
16 Yorumla
Soran+1 yılE yani ben korkmadim da o neden korkuyor? Biraz fantazilere degisik ortamlara acik olmasini istiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılyazık ya, senin gibi kadına böyle davranmış yazık
Soran+1 yılSorma ya neyse alistiracagim olmaz yoksa boyle ne heyecan kalir ne bisey
Cevap sahibi+1 yılparanoyak mı acaba?
Soran+1 yılAsiri kiskanc asiri katil olurim seni bu sekilde goren. olursa diyor
Cevap sahibi+1 yılEve götürseydi o zaman?
Ikinizinde yaptigi yanlış bence. Iki yanlisdan bir doğru çıkmaz malesef
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSamanlıkta 69 yapacak değildiniz ya?
32 Yorumla
Soran+1 yılAhahah orada da yaparim istesin yeterki
- +1 yıl
Peki. :):
sadece surtunmek icin okadar zahmete girmeseydiniz keske ergencikler
04 Yorumla
Soran+1 yılVallaa bileydimm boyle olacaginiii hiiiccc gitmezdim
Soran+1 yılAhahhahahajahahhahaha kahkaha attmmmmmm bizi anca o paklarr :)))
yanıyosun fuat abi durumu seninki. adamın gerekçesi var , hata etmişsin
10 Yorumla
+1 yılAma haklı seni kiskaniyor doğal olarak kimsenin gormeyecegi bir yere gidin o zaman gör sen onu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnişanlın seni düşünmüş daha ne istiyosun :)
15 Yorumla
Soran+1 yılBen korkmadim da yani o hic korkmasin :(
Cevap sahibi+1 yılama ince düşünmüş boşver nişanlına teşekkür et hatta zaten nişanlısınız düğün gününü bekle sonra bıkana kadar sevişin :D
Soran+1 yılAhahahhh boyle yapipta hevesimi kacirmasinsa
Cevap sahibi+1 yılasıl böyle daha iyi evlenmeden hevesini alacağına bu daha iyi :D
Soran+1 yılAhahahah iyi bakalim :))
hatunun da böylesi :)
117 Yorumla
Soran+1 yılSorma ya bana kalsa daha neler neler yaparim da iste
Soran+1 yılHayir ya ona pek belli etmiyorum
Soran+1 yılben goturmedim. ya onunda icinde varmis
Soran+1 yılAynen oyle yaaaniii ayiptir ya bulduda bunamasin yani
Soran+1 yılDimi yaaaaa amannn umarim gelir akli basina
Soran+1 yılaklini basindan aliyorum zaten bana bayiliyor 2 opucugum yeter :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılulu orta yiyişmeyin, edep var aile var.
12 Yorumla
Soran+1 yılMilletin onunde yapmiyoruz heralde
Cevap sahibi+1 yılihtimal? bir çocuk görse ne kadar psikolojisini bozarsın düşündün mü hiç?
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlac kullansin o zaman evlenince cekemezsin sen inu bu istek qrzuyla.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Uçakta da sevişirsiniz siz kabinde falan
13 Yorumla
Soran+1 yılBana kalsa avm kabininde de yiyismek isterim ama oyle seyler isteyecegini sanmiyorum ya
Soran+1 yılBoyle bir bayan ister mi erkekle4?
+1 yılYeterince rahat edebileceginiz yerlerde sevisin.
10 Yorumla
+1 yılbunu saymayız deyeydin :D
10 YorumlaTam bir kasar bu hatun...
Dereyi bir gorsun kiz herkes pacalari sivar..02 Yorumla
Soran+1 yılSus be mal
+1 yılyeter şimdilik tatlım
10 Yorumlabu saylanmaz tekrar
12 Yorumla
Soran+1 yılDimi ahaha
Pislikten farklarınız yok be iğrençsiniz ayrıca ahlaksızsınız
15 Yorumla
Soran+1 yılRezilsin