Su fuckbody olayını bir bırakıp artik özunuze türklüğe ne zaman doneceksiniz. hic yakistiramiyorum bunları. üstelik dini İslam olan bir kişinin bunları söylemesi. bu gençlik nereye gidiyor dedirtiyor insana
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Fuckbuddy ile bir araya gelme nedenim her ne kadar seks olsa da karşımdaki de bunu para karşılığı yapan bir kadın değil. Bu dediklerini yaparım ben de. Ama evden çıktıktan sonra aynı duygusallıkta olmam.
017 Yorumla
Soran+1 yılhergün mutlaka konuşuyorsunuz peki?
Soran+1 yılmuhabbet seks dışı muhabbetler
Soran+1 yılgözlerimin içine bakarak konusuyo sevişirken birde
Soran+1 yılbana biraz ipucu verirmisin peki mesela diyelimki hoslanıyo olsun bunu nasıl anlayabilirim
Soran+1 yıltamam cok sevinirim beklicem tesekkürler
Soran+1 yılEvet dinliyorum
Soran+1 yılaşk olsun sevgili olmasada olur sevgili gibi degl ama hisleri olsun
Soran+1 yılbenimle sırf keyfi için görüşse böyle davranır mı?
+1 yılBir sonraki sefere hazırlık yapıyordur sende bağlanma, takma ve düşünme bunları.
18 Yorumla
Soran+1 yılistese tonla kızla birlkte olabilecek potansiyelde birisi ama bnmle neden ugrassın ki
- +1 yıl
Neden kendini aşağılıyorsun ki? Gerçekten seven, arzulayan erkek zaten sevdiğine kıymaz evliliği bekler seni sevdiğini düşünme balım keyfine baaaak :)
Soran+1 yılben hala bakireyim üstelik ama bunu da biliyomusun onunla gerçek bir birleşme bile yasayamıyoruz
- +1 yıl
Tam olarak ne yaptığınızı anlayamadım FuckBuddy diyorsun ama bakiresin :S
Soran+1 yılfuckbuddy demiyoruz iste birbirimize zaten böyle bir lügatımız yok ben beni öyle gördüğünü düşünüyorum ama hersey kısıtlıyken
- +1 yıl
Garip anlam karmaşası var.
Soran+1 yılaramızda cinsellik var yani ilişkiye girmiyoruz ama onun dışında hersey var ve böyle davranıyor diyorum yorumlayın diye :)
- +1 yıl
Haaa:)
Cinsel Yaşam konusunda 965 cevap paylaştı. Biri sana fuckbuddy ne demek onu ogretsin. Bilmeden yrk altina yatiyonuz.
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
aynen ben kıza birgün aşkım dedim kız afalladı, başka bir kıza da sevgilimin ismiyle hitap ettim oda ne diyosun falan dedi.. ama istem dışı söyledim kesinlikle itibar edilmemesi gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 764 cevap paylaştı. Boşuna heveslenme, sana aşık değil..
Havaya girmene yardımcı oluyor hepsi bu..12 Yorumla
Soran+1 yılasık değil bencede ama sürekli muhabbetimizin devam etmesi normal mi
yaa arkadaş millet ne romantizm yaşıyor. :))))
bence bunlar çok gereksiz şeyler, ben işimi bitirince hemen yataktan atarım açıkçası şahsen kendim :)))00 Yorumla
+1 yılseks sonrası libido düştüğünden duygusala bağlıyor. ama duygusallık biraz da alışkanlıktır. sana alıştığından fucbuddy likten cıkıp o moda doğru gidiyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılBen öpmüyorum bile, o da beni öpmez zaten. Direk duşa girer oraldan başlarız.
07 Yorumla
Soran+1 yılyani anlattığım için ne diyosun
- +1 yıl
Bak sana olayın iç yüzünü birebir yaşamış birisi olarak anlatayım. Sadece yattığın birisine karşı duyguların gittikçe güçlenebilir. Hem erkek için hem de kadın için geçerli bu. Ama bu sevgililik durumuna dönüşemez. Çünkü, hakkınızdaki her şeyi biliyorsunuz, en çok kimi sevdi, en çok kiminle yatmak istiyor, kimlerle yattı. Fuckbuddy iken birbirine karşı sorumlu değilsin ama sevgililikte sorumluluk oluyor. Öyle olunca da bu saydıklarımı kaldıramıyorsun. O sözleri ve hareketleri de ona bağlanman için söylüyor ve yapıyor ama sevgili olamazsınız.
Soran+1 yılona bağlanmamı neden istiyor
- +1 yıl
Başkasıyla yatma, o istediği zaman ver diye.
Soran+1 yılsürekli birileriyle yatan birisi değilim sevgilim birde bu oldu hayatımda ve ben bakireyim hala
- +1 yıl
Bakire değilsin, sadece vajinal seks yapmamışsın, bakireyim deme. Ben yaşadıklarımdan örnek verdim. Sizin ilişkiniz böyle olmayabilir ya da sen böyle olmasını istemiyor olabilirsin. Onun sana aşık olduğunu düşünmek istiyorsun ama üzüleceksin demedi deme. Benden sana bir abi tavsiyesi, bu işleri bu kadar büyütme kafanda, oluruna bırak.
Soran+1 yılTamam bisi olacagı yok zaten anlıyorum :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence yapar yanii niye yapmasınn seksi bedavaya getirtiyorsun ona
00 Yorumla
+1 yılhemen aşka yormamak lazım. belki de ileriye dönük bir yatırım yapıyordur
10 Yorumla
+1 yılHoslanmadigi biriyle seks yapmazki zatensenin yaninda iyi hissediyor iste.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. motive etmek icin de yapıyo olabilir pek bisey cıkarmamak lazim
02 Yorumla
Soran+1 yılhersey bitmiş sarılıyo yanında yatmamı istiyo neyi motive ediyo?
+1 yılBugün biriyle fuckbuddylik üzerine konuştuk. Ilgi iltifat istemiyorum dedı. Işte fuckbuddylik bu. Erkeğin sana kendini kaptırıyor.
00 Yorumla
+1 yılaksam aksam canımızı cektırtme gıt burdan cık dısar cıkkk
00 Yorumla
+1 yılUlan sizler nasil kizlarsiniz nasil insansiniz nesiniz siz niye yasiorsunuzki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonları yapmasa masanın üstüne parayı bırakıp gitmesi lazım
00 Yorumlamal elden kaçmasın diye yapıyordur
42 Yorumla
Soran+1 yılkacıcak bir durum yok ama arkadaşız zaten ve birbirimizle ilgili cok sey biliyoruz
evet yapar ama evlenmez yani umutlanma
01 Yorumla
Soran+1 yılevlenmek isteyen kim
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapmaz kesinlikle o hoşlanmaya başlamış bence
06 Yorumla
Soran+1 yılama sormaya kalksam hemen konuyu kapatıyor tersliyor
Cevap sahibi+1 yılyediremiyor hayatım çünkü en başta büyük ihtimal böyle planlamadı
Soran+1 yılof bilmiyorum o kadar çaresiz bir durumda kaldım ki tersleyince kırılıyorum kırılmamam gerekirdi onu önemsiyorum :( ama o bazen öyle syler yapıyorki aklımı karıştırıyor bazende tam tersi varlığımdan huzursuz oluyor sanki muamma
Cevap sahibi+1 yılaçık ve bariz yavrum korkuyor çocuk sana aşık olmaktan sana bağlanmaktan seni sevmekten
Soran+1 yılo zaman ne öneriyosun ben bana asık olsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılonu en iyi sen tanırsın bu saatten sonra nasıl etkileyeceğini bilmen lazım ben olsam kaçmazdım kaçan bu durumda kovalanmayabilir devam et bir şeyler yaşamaya ve akışına bırak sana bir süre sonra sana ve aşkına karşı koyamıyacaktır
yapması için aşık olmasına gerek yok
010 Yorumla
Soran+1 yılama asık edilebilir?
Soran+1 yılasık değil ama belki kendime asık edebilirmiyim diyorum sonuçta muhabbetimiz var sürekli
Soran+1 yıl:) nasıl ama özellikle bazen tersliyo bni hissediyorum bağlanmamak istediğini haklı sebepleride var ama yinede kısa da olsa aramızda ask olsun isterim nasıl yaparım bunu bilmiyorum
Soran+1 yılevet bağlanmak istemiyor zaten bunu biliyorum :) ne yapayım hadi akıl
Soran+1 yıl23 aynı yas
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir bize denk gelmez zaten şu fuckbuddyler:)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Hic oyle bir arkadasim olmadi bilmiyorum malesef
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. istersekarım olur adfg
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Sayın Bayan Fuckbuddy"
00 Yorumla
+1 yılEtkilenmişsin hadi itiraf et bize.. :)
00 Yorumla
+1 yılNayır nolamaz arada askmı var yoksa
00 Yorumla
+1 yılMala vuruyor mu
22 Yorumla
Soran+1 yılo nedir
- +1 yıl
S*kişiyonuz mu yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalandan kim ölmüş ki
00 Yorumla
+1 yıltutku olabilir
00 Yorumla
+1 yılben yaparım
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
ben o konuda seks kadar duyguyda onemserim. isini bitir git olmaz. ilgi alaka sarılıp yatmayida isterim.. duygu da olur aramizda. ama bu zamana kadar kimseyle yatmadim
+1 yılEvet
023 Yorumla
Soran+1 yılneden yapar
- +1 yıl
Cunku bunun eksikliģinide yasiyordur seks kadar..
Soran+1 yılo zmn onu kendime asık edebilirmiyim
- +1 yıl
Bu soruyu sorduguna gore ona sen asik olmuşsun bile.. bu cok bildik bir ironidir sevistigi zaman kiz erkeye daha cok baglanir erkek kiza eskisi kadar ilgili olmaz.. ama durum degiskenlik yaratabiliyor.. bigun herseyi seninle rahat yasadigini farkederse sadece seks degil herseyi ozaman asik olabilir
Soran+1 yılbirbirimizin cok özel seylerini biliyoruz sırlarımızı paylaşıyoruz ve hic yalanımız yok bu durum ona kendimi cok yakın hissetmeme neden oldu ama ona sorduğumda istediğim cevapları vermiyor özellikle vermiyor gibi ama o yüzden nasıl bu korkusunu atarım bilmiyorum
- +1 yıl
Cok hassas bir noktadasiniz bu noktada yanlis cumleler sizi koparir dikkatli ol zamana birak ve onu seviyorsan onunla sadece seks degil dertlerinide paylas yaninda ol onu savun kisa zamanda sana oyle aliscakki sensiz yarim kalcagini anlar ve senin olur
Soran+1 yılnolursa olsun sevgili tripleri ve gururu yapmamalıyım dimi böyle başladı onun yanında yakınında her zaman olmalımıyım?
- +1 yıl
Bence sen zaten olayi cozmuşsun.. en buyuk tavsiyem onunla her durumda ortak ol ve her durumda yaninda oldugunu onu dysunduyunu hissettir.. yas farki var mı
Soran+1 yılhayır yok aynı yas
- +1 yıl
Nasil basladi fuckbody olayi kisadan
Soran+1 yılbiz tesadüf okul kantininde tanıştık sonra dost oldk herseyi paylastk benden etkileniyo gibiydi bende ondan anlamsız bir görnmeyen sey vardı aramızda sanki sonra plansız bir sekilde seviştik böyle devam etti sürekli konuşuruz muhabbet ederiz
- +1 yıl
Bekaretini omu aldi
Soran+1 yılhayır ben hala bakireyim ilişkiye dahi girmedik ama o cok kez ilişkiye girmiş birisi gecmisinde
- +1 yıl
Hm anladim siz sevisiyosunuz sadece anal felanda yapmiyosunuz yani
Soran+1 yılaynen yapmıyoruz
- +1 yıl
Hm anladim fuckbody dynce bende baska sandim cunku benimde şu an bole bir iliskim var ancak ask konusuda asla olmaz diye sart koyduk gel gorki o bana karsi duygularini itiraf etti bense durust olmayi sectim
Soran+1 yılbiz bu konuyu böyle konuşmadık olur olmaz diye ama konuyu açtığım gibi o kapatıyor hoşlanmıyor bahsetmekten bile :(
- +1 yıl
Hyir acma sakin kovalayan olursan kacar.. zamana birak ayrica tatlim seni uzmek istemem ama cokta umitlenme cunku genelde cogu erkek bu sekilde kullanir sonra baska bikiza asik olur
Soran+1 yılne kadar kullanabilir ki baksana durumuma :) çocuk tonla kız bulur istese bnmle neden ugrasıyo sence
- +1 yıl
Dusunelim :) neden olabilir.. seyi kalktiginda en kolay yoldan fuckbodym bu isi halleder diyip gelebilirmi acaba? Bu sadece bir tedbir hayallerini golgelemek istemem bu durumda bekaretini almasinada izin verme cunku yakinda onuda istiycek
Soran+1 yılyok asla
- +1 yıl
Neyapiyosunuz oralmi
- +1 yıl
Herneyse ben kactim bsy sormak istersen mesaj at by.
+1 yılyapar
04 Yorumla
Soran+1 yılne için yapar
- +1 yıl
seni kendine bağlamak için yarın bir gün gitme diye sanırsam :D
Soran+1 yılbana muhtaç falan değil ama :)
- +1 yıl
senden başka birlikte olduğu kişiler var yani?
yapabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılnedeni peki
Soran+1 yılseksin duygusal yanı derken benden hoslanıyo o zmn başkası olsa böyle yapmazdı sırtını dönerdi
Soran+1 yılsorgulayıncada net seyler söylemiyor bağlanmak istemediği blli hatta bağlanmamak için ugrasıyo sanki zaman zaman
+1 yılYapar
00 Yorumla
+1 yılBen yaparım.
08 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
O samimiyeti görmüşsem neden olmasın. Yakın hissetmekle alakalı.
Soran+1 yılbenden hoşlanıyor o zaman yani ask degilsede iyi hissediyor benim yanımda kendisini
- +1 yıl
Evet ta kendisi.
Benim de aradığım şey.
Şanslı çocukmuş.
Soran+1 yılo zmn ilişkiye yani aska cesareti yok?
- +1 yıl
Cinsellik yaşar yaşamasına ama bu kadar uzun sürer mi tartışılır.
- +1 yıl
Halinden memnun sadece.
+1 yılYapar
04 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Yalnızlık hissi vardır öyle giderir. sevgili olmaz sadece kullanır
Soran+1 yılbende aynı durumdayım öyle bakarsan hoşuma gidiyo ilgisi o anlarda ama yinede bir erkek uğraşmaz gibi geliyor benim sevgilim böyle değildi düsün
- +1 yıl
Durumunu anlamadım tam senin anlatmak istiyosan dinlerim ama burdan olmaz
+1 yılyapabilir:)
01 Yorumla
Soran+1 yılneden yapar bunları
Gizli Üye(30-35)+1 yıla*mına bile korum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyapar.
01 Yorumla
Soran+1 yılneden
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapar
01 Yorumla