Cinsel Yaşam Fb niz sizden başkasıyla birlikte olsa ne tepki verirdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Size haber etmeden başkasıyla ilişki yaşaması normal mi sizce sonuçta sevgili değilsiniz Güncellemeler6 ay Güncels Fb niz sizden başkasıyla birlikte olsa ne tepki verirdiniz? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Fb ilişkisi sevgili ilişkisi değildir. İki tarafın da birden fazla fb ilişkisi olabilir. Bunu bilmeyen de fb ilişkisine girmesin. 0 1 Yorumla Soran 6 ay Ondan sonra werlcome to hiv aids 😅 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Başka takımdan birisiyle olursa elbette terk ederdim. Fenerbahçeli dışında olmaz. 1 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Papaz her gün pilav yemez 0 1 Yorumla Soran 6 ay Napalım kral hergün pilav yenmez diye herkesle yatalımda hastalık mı bulaşsın Yorumla
Blueberylib Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 6 ay Birakirdim 3 3 Yorumla Soran 6 ay Demi ya olması gereken o bence herkesle yaparsa hatalık mı getirir bişey mi olur Yorumla baxtafar 6 ay Karşırsanız sevgili olur ama Yorumla AloneKING_7357 6 ay FB nize sadık mısınız?Hayatınızda FB nizden başka erkek var mı?Eğer hayatınızda FB nizden başka erkek varsa FB nizinde hayatında sizden başka kız olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fb ilişkisi sevgili ilişkisi değildir. İki tarafın da birden fazla fb ilişkisi olabilir. Bunu bilmeyen de fb ilişkisine girmesin.
Ondan sonra werlcome to hiv aids 😅
Başka takımdan birisiyle olursa elbette terk ederdim. Fenerbahçeli dışında olmaz.
gayet normal alışveriş gibi düşün
Papaz her gün pilav yemez
Napalım kral hergün pilav yenmez diye herkesle yatalımda hastalık mı bulaşsın
Birakirdim
Demi ya olması gereken o bence herkesle yaparsa hatalık mı getirir bişey mi olur
Karşırsanız sevgili olur ama
FB nize sadık mısınız?
Hayatınızda FB nizden başka erkek var mı?
Eğer hayatınızda FB nizden başka erkek varsa FB nizinde hayatında sizden başka kız olabilir
Fb ne
F. ckbuddy
Üçlü bile yaparım