anal ilişki esnasında erkeğin cinsel organı ortalama 15-20 cm olduğuna göre, bayanların neresıne kadar ilerliyor
yada sadece esniyormu?
lütfen gerçekten bilgi sahipleri yazsın...
yada sadece esniyormu?
lütfen gerçekten bilgi sahipleri yazsın...
anal ilişki her kafana estiğinde yapılacak bir ilişki şekli değil.önce başta bunu bilmek lazım.kadının ilşkiye girmeden 1 veya 2 saat öncesinden lağman seti kullanarak temizliğini yapması ve ilişki sırasında kayganlaştırıcı bulundurması lazım.ilişki sırasında ise kesinlikle prezarvatif kullanılmalı.çünkü aynı anda vajinal ve anal ilişki çok sağlıklı değil özellikle kadın açısından.giriş miktarıda erkek organının yarısından fazlası olmamalı(senin dediğin uzunlukla max 10cm) cünkü anal ilişki sadece erkeğin zevk alması için değil kadınında zevk alabilmesini gerektirir.kadının buna psikolojik olarakta hazır olması lazım.(genelde alkollu kafayla yapar kadınlar).burda amaç anal yoldan zevk almak yerine ilişkiden haz duymaktır.
evet anüsün yavaş yavaş girildiginde tabi kayganlaştırıçı jellerle genişliyor aynı vajina gibi ve penis boyunun tamamı girince kadar ilerliyor içeride :) ama yapmasını bilen tercübeli birisi olursa yoksa acı azdırap hepsi bir arada
Penisin uzunluğu ne kadarsa o kadar içeri girer tabii bunun için yeterince kaygalnaştırıcı kullanılmış olmalı yoksa sadece ritmik hareketlerle erkek ileri geri yapar ama penis tamamen içeri girmez .
Tamamen içeri giren penisin vardığı noktayı ise bilemem ama bazı anal bölgeden yapılan bazı testler vardır rektoskopi ile ne kadar ilerliyor bilemem ama kalın bağırsağakadar gittiğine göre epey yol alıyor demektir.
kalın bağırsağın içine girebilir. Hastanede kalın bağırsağı yırtılan amelyata alnınan mı desen anüsü yırtılan diktiren mi desen her türlü insanla karşılaşıyorum. O yüzden erkek zevk alcak diye yapılacak olay değil.
Helaaaaaallllllllllllll ;-)
Cevap
41Cevap
anüsün içinde gelip gitmektir anal seks.. sonu var tabiki ama oraya kadar ilerleyemez.. ayrıca vajina gibi o da esner .. hemde fazlasıyla ... anal seks yapmayı planlıyorsan kaydırıcı kremler var .. esner derken hemen de esnemez... canın yanabilir.. erkek işi bilmiyorsa
kalın bağırsağın içine girip çıkıyorsun. vajina dibinde yumurtalıklar var da makatın sonu yok bildiğim kadarıyla . lağım temizliyorsun bir türlü temizlenmiyor.
bir rivayete göre ağızdan çıkıyormuş ...
makat boşluğuna kadar giriyor ... esnek bir yapı var ...
fazla yapan kişilerde bağırsak sarkması dedikleri şey oluyor sanırsam ...
anal bölge dediğimiz anüs girişi yaklaşık olarak 20-30 cm içeri devam edip sonra yana döner yani kullara uyulduktan sonra erkeklik organının tamamını alabilir içeri...
anal ilişkiyi hiç tavsiye etmem.
çokmu acı çekiyorsun yoksa?
dayanamassın buna hiç boşuna uğraşma o izlediğin filmlerdeki kadar basit bir iş değil
15 belki olabilirde 20 cm çok nadir görülür özellikle türkiye deki erkeklerde
Anal ilişkiyi ahlaki bulmadığım için bu konuda birşey diyemem.
Kalın bağırsağın son 20 santimine kadar ilerliyor. Yapacaksında araştırıyorsan totoyu dağıtma olasılığın var.
ilerleyebildiği kadar ilerler 20 cm tamamen girer ama ilk deneyimde bu şekilde olmamalıdır ama tam neresine kadar ilerliyor diyorsan bilmiyorum arkadaşım
bu muhtemelen erkek veya kadının tercihine göre değişir.ama hepsinin sokulmaya çalışılması bence işin büyüsünü bozar.kadınıda zorlar veya zarar verir.bence hiç olmamalı
benimki baya uzin hemde kalin sert olduğu için tam köklüyorum
İşini bilen biriyse sıkıntı olmaz. Bilmeyen birine denk geldinmi vay haline o zaman 😊
20 cm olan cinsel organ pek yoktur :) bide hiç bir kız 20 cm lik aleti arkadan alamaz...
sonuna kadar girer. anüs de esniyor. yavaş yavaş yapılıyor zaten o yüzden acı çok az olur.
kalın bağırsağın kıvrımlarında ilerliyor.. boyutuna göre yani..
İcinde kivriliyor.
G noktasına arkada ulaşıyor. Biraz dolambaçlı gidiyor.
la hadi kadınları anladım da ya siz beyler ? aklıma kötü kötü şeyler getiriyorsunuz :(
Delik dışa doğru genişler vajina gibi değildir o yüzden deliğin ıslanması gerekir ve genişleyen bir delik 15 cm rahat alır
esneme yok ilerleyebildiği kadar ilerliyor karın bölgesi filan , göbek deliğini bile geçebiliyor atmasyon değil
anal ılıskıde damarlar genısledıgınden bagarsaklara kadar gırer ama zaman ıcınde oldukca bollasacagından sorun olabılır
Soru başlığından biyoloji dersleri geldi aklıma. Bunu Google amcaya sor o bilir.
içerde neler oluyo bilmem ama ben zevkden deliriyorum
Bana ters geldiği için susma hakkımı kullanıyorum...
Anal yapanın totosu biraz yaşlansın tutmaz. Ulu orta yerde altına yapar.
Anal yapanlar lanetlenmislerdir
Kim demis
senle de ne anal yapılır be yaa şimdi onu düşündüm
onu da denemeyin bence. o eksik kalsın.
kalın bağırsağın içinde ilerliyordur.
Bırakın şu analı.
Yok neden
dibine kadar köklüyorum sorun yok.
böbrek yataklarına kadar
bilemedim ki ucuna kamera takmak lazım.
evli kadın niye bunu sorar ki? fake profil bu
Anala karşıyım.