Vajinamdan et parçası geldi yardımm?

bir hafta oldu biteli. adetim geliyordu. yanlış hatırlamıyorsam üçüncü günü falandı. ve akşama doğru karnımda çekilmeyen bir ağrı başladı birkaç saat sonra sancıya döndü karnımın alt tarafı o kadar kötüydüki dayanamazsınız saatlerce ağladım ağladım ağladım sabaha kadar uyuyamadım en sonunda bir kaç saat dalmışım ve uyandığımda ağrı yoktu lavaboya gidip iç çamaşırımı indirdiğimde pedimin üstünde avcumun içi kadar bir et parçası vardı abartmıyorum kan pıhtısı falan diyenler olacaktır ama değil inceledim elime eldiven giyip dokundum dağılmıyor bildiğimiz et parçası beyaz et parçasıydı çok korktum yardım edin lütfen çok korkuyorum hastaneye falan gidemedim bu ne olabilir hiçbir fikrim yok sancı ile geldi dediğim gibi akşam sancı sabah da bu vardı sonra 2 gün sonra adetim bitti yardım edin lütfen çok korkuyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Fotografını koymak istiyorum ama cepten giriyorum nasıl koyabilirim bilmiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Üç dört ay once bir ilişki yasadım. Ama beceremedk. yani yapamadık. Emin olmak içinde kadın doguma gitmiştim bozulmadıgımı söylemişti. rahatlamıstım. hala bakireyim. Ama nette okumustum bakirede olsan erkeğin menisi oraya giderse hamile kalabiliyormuşsun. Tek korkum bu acaba hamile miydim düştü mü. Agustos 1 2 gibiydi ilişkiye girmeye calıstıgımızda. Ama ondan sona adetim gelmeye devam etti her ay. Kafam cok karısık bu yuzden
Vajinamdan et parçası geldi yardımm?