Cinsel Yaşam Kızlık zarımın üstünde bir et parçası var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Onu çekince zar görünüyor ama o et parçası zarı kapatıyor. Zar kanaması dediğimiz şey o et parçasının kopması mi? Kızlık zarımın üstünde bir et parçası var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. onun yırtılması ve penisin içerri girmesi ile olur yırtılan zar zamanla kendini parçalar ve atar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O et parçası mi yani yirtilacak olan? Yorumla lockerow35 +1 yıl evet o zat-i muhterem Yorumla Soran +1 yıl Ama o etin altında zara daha benzer şeyler var. Videolara baktığımda o et görünmüyor kimsede Yorumla lockerow35 +1 yıl yani şimdi öyle bahsettiğin zaman ben o zar ile etin arasındaki farkı maalesef anlayamam görmem lazım sağlık sektöründeyim ama muayene gerektirebilir bunun için bir jinekoloğa gitmeni tavsiye ederim Yorumla
pinkpussylove Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl bir şey kopmuyor, zar diye adlandırılan vajina giriş çevresi deforme oluyor. 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. kimseden birsey kopmuyor rahat ol sagini solunuda kurcalama 0 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Netten arastir bence burada bilen bilmeyen konusur. Ama bunlari merak edip arastirman guzel 0 0 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı. Hayır et parçası kopmuyor zar açılıyor sadece et parçasından kastın nedir tam anlayamadım. 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. ya g. tünden haberin yok afedersin.böbrek mi aldırıcan da et kopsun. 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl evet o et parçasının yırtılması kopması değil de 0 0 Yorumla
Pırasalıbörek Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu ne saçmalık yaa. Normal şeyleri merak edin. 0 5 Yorumla hakaarkan +1 yıl ya aynen cıdden onabakmak kac dk sını ayırdı kım bilir bu arada pırasalı borek cıdden yok demi bıde yemedınız demi pırasa hıc sevmim de Yorumla Pırasalıbörek +1 yıl @hakaarkan yaparsan olur neden olmasın. Çok da güzel oluyor Yorumla hakaarkan +1 yıl pardon ama yaptınızmı ve hangi yore oluyor bızım evde esıme yemegını bile yaptırmıyorum da ondan Yorumla Pırasalıbörek +1 yıl @hakaarkan ewt yapiyorm. Bildiğim kadarıyla arnavut böreği Yorumla hakaarkan +1 yıl pırasalı boregın adı arnavut boregimi ılk defa duydum ama sunu anladımki sız borekle aşk yaşıyosunuz Yorumla
Karizma_14_ Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 85% +1 yıl Zarın üzerindeki kılçal damarların yırtılması 0 0 Yorumla
Shadowman__ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tabiki hayır 0 1 Yorumla Shadowman__ +1 yıl Kızlık zarı diye bir şey yok. Bunu öğrenin. Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yirtilmasidir 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. öğhh 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
onun yırtılması ve penisin içerri girmesi ile olur yırtılan zar zamanla kendini parçalar ve atar
O et parçası mi yani yirtilacak olan?
evet o zat-i muhterem
Ama o etin altında zara daha benzer şeyler var. Videolara baktığımda o et görünmüyor kimsede
yani şimdi öyle bahsettiğin zaman ben o zar ile etin arasındaki farkı maalesef anlayamam görmem lazım sağlık sektöründeyim ama muayene gerektirebilir bunun için bir jinekoloğa gitmeni tavsiye ederim
bir şey kopmuyor, zar diye adlandırılan vajina giriş çevresi deforme oluyor.
kimseden birsey kopmuyor rahat ol sagini solunuda kurcalama
Netten arastir bence burada bilen bilmeyen konusur. Ama bunlari merak edip arastirman guzel
Hayır et parçası kopmuyor zar açılıyor sadece et parçasından kastın nedir tam anlayamadım.
ya g. tünden haberin yok afedersin.
böbrek mi aldırıcan da et kopsun.
evet o et parçasının yırtılması kopması değil de
Bu ne saçmalık yaa. Normal şeyleri merak edin.
ya aynen cıdden onabakmak kac dk sını ayırdı kım bilir bu arada pırasalı borek cıdden yok demi bıde yemedınız demi pırasa hıc sevmim de
@hakaarkan yaparsan olur neden olmasın. Çok da güzel oluyor
pardon ama yaptınızmı ve hangi yore oluyor bızım evde esıme yemegını bile yaptırmıyorum da ondan
@hakaarkan ewt yapiyorm. Bildiğim kadarıyla arnavut böreği
pırasalı boregın adı arnavut boregimi ılk defa duydum ama sunu anladımki sız borekle aşk yaşıyosunuz
Zarın üzerindeki kılçal damarların yırtılması
Küçük deliğin yırtılıp büyümesi
Tabiki hayır
Kızlık zarı diye bir şey yok. Bunu öğrenin.
Yok ya
Yirtilmasidir
öğhh
Öyle değil o
Nasıl yani ya janka
Evet yırtılma