Bana yarattığı cinsel bir travmamı?

Yaklaşık 1 sene önce eski sevgilimle bir şeyler yaşamak icin bungalova gittik benim isteğim ile. Kendisi İstanbul'da ben başka şehirde. Ve 2 günlüğüne geldi. Kendisi 175 boylarında ve 90 95 kiloya sahip biriydi son zamanlarda baya kilo almıştı. Neyse ben bakireyim ve hâlâ bakireyim oda tecrübesizdi ve bakirdi. Biz yatağa gectik önce bu bana oral yaptı cok aşırı heyecanlıydı fakat nedense benimde ilk ilişkim ya bende pek odaklanamadığım icin sanırım zevk alamadım yani hiç bir şey hissedemedim. Sonra sıra bana geldi benim saclarım acıktı neyse oral yapmaya basladım ona ve nedense altı çok kokuyordu kendisi 11 saatlik yoldan gelmisti anlıyorum ama ben o gün için belki 1 ay boyunca temizlik yapmıstım. Neyse ben buna oral yaptım ama o kokudan dolayı nedense bi tiksinme geldi o sadece uzanıp tavana bakıyordu arada kalkıp saclarımı kendim yana atıyordum. O hic bir şekilde tutmadı nedense. Neyse sonra ben uzandım o bir an gelip ağzımın içine girdi çok şaşkındım çünkü ilk cinsel ilişkim ve bir şeylere alel acele davranması beni ürkütmüştü direkt boğazıma kadar sokup benim yüzümün üstüne çıkıp nefessiz bırakmıştı ve ben o sırada ne göreyim hani yüzümde ya anal bölgesinde sayamadığım bir cok pamuk ve kıl vardı.. o sırada aklımdan sadece gitmek istiyorum oldu. Sonra ben ağzıma boşalmasını isterken koşa koşa duşa gidip orada boşaldı neden bilmiyorum ama baya zoruma gitmişti. Bunların hepsi sadece 15-20 dakika sürmüştü. Sonra yanıma gelip uzandı ve hemen duş alim dedi bende sen gir ben girmicem dedim oda tamam deyip karşımda o poposuyla twerk atıp "aşkım baak" deyip duşa girdi sonunda. Bende yatakta tavana bakıp durdum elimi götürdüğümde boşalmadığımı hissettim ve o dustayken kendimi tatmin edip bosaldım. Sonra bitti. Neyse simdi 1 senedir aklıma her gelişte cok kötü oluyorum o koku burnumdan gitmiyor ve neden o iğrençle yattım diyorum ilkim olan insana bak diyorum 1 senedir bu gece yine bu yüzden uyuyamadım gözümü kapattıkça o an geliyor napmalıyım?
Bana yarattığı cinsel bir travmamı?