Ya youtubedan açtım kadin kafes dövüşü izliyorum dedim şu kadin gibi güzel ve güçlü olursa iyi paralar kazanır 1 maçta hem un hem rahat yaşar dedim neden ben cirkinmiyim bu izlediklerin vahşiler parası batsın dedi neyse sen çok güzelsin dedim git be dedi simidi saralleye batırıp yedi üstüne kete yedi beni de ye diye güldüm 😂sen benden ne istiyorsun diye gozu doldu şaka yaptım dedim sonra hafif tokat atti afrttim dedi gülerek sonra sevismek istediğini söyledi ertesi gün bunda da ıslak ıslak öpüştü inanılmaz sevgi pıtırcığı oldu göbeği de çok cikti birde aşığım seviyorum diye diye bende 10 kere dedin dedim sen neden demiyon beni begenmiyon mu dedi olur mu aşığım sana diye atladım dudağına yedi bu sefer çok alıngan her şeye geçici mi bu dönemler
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tabi ki geçici bu dönem de sen ona ne dersen onda uyandıracağı his x2 iyi bir şey dersen dönüşü çok iyi olue şaka yolla kötü bir şey dersen özellikle dış görünüşüne alınır tabi hormonlar bozuluyor kolay değil içinde başka bir insan büyüyor
ki yemek yemesi de normal ihtiyacı artıyor iki kişilik yer
Gunde 50 bin kere seni seviyorum diyor şaka mı yapıyor diye düşünmeye başladım artık gece 3 de uykusunda konuşuyor sarılıp yatarken çok seviyorum diye çok alıngan birde
Abim alıngan olması normal sen onun yaşadığı duygu değişimini anlayamazsın demekki senin de ona demeni istiyor ki sana söylüyor ilgini sevgi sözcüklerini sarılmalarını artır bı geçici dönem korkma
Söylüyorum zaten de sevisirken bile demesi abes kaciyor artık 😂 killandi birde baya bunalım yaşayalım istiyor ama saygı duyuyorum ona
yok be niye abes kaçsın hormonlar bozulduğu içindir kıllanması hepsi çocuğun suçj abim 😄
😂😂😂😂😂 ayak parmakları bile kıllı çok komik duruyor üstüne çenesinde kıl çıkmış batıyor opusurken ya gel diyorum fenerin maçına gidelim pazartesi günü ne işimiz var hemen cevap belli
abi fenerin maç ne alaka
Pazartesi var gidelim diyorum gitmeyelim diyor sende gitme evde izle içkini de evde iç diyor
kaç aylık hamilr
7 aylik
abi son aylar bence bırakma ama sen bilirsin son 3 ay riskli
Gitmiycem zaten çok agliyor başka arkadaşımda gidemryince kıza birde bana vermiş bilet ikiniz gidin diye ama yok gitmem ya en başında da gitmiyordu 7 aydır neredeyse 4 aydır evdeyiz
yoruluyordur napsın 🥹
Oyle beni de salmıyor uyuyor dizimin dibinde sonra da çayımı koyup ise gönderiyor
rutin nimettir abi
😂😂😂😂oyle de haftada 1 gün insan kafa dinlemek istiyor ev ve iş ortamından ayrı en azından
haftasonu gezin siz de öyle de bakalım
Zaten ilk başlar çıkartıyordum hafta sonu sonra 1 güne düştü şimdi hiç çıkmıyor sadece 1 saat ben çıkıyorum kulaklik müzik dinlemeye eve gel diyor hemen sonra bazen de ben kafeye çıkarıyorum gidelim diyor 1 saat olmadan
idare etcen doğuma kadar ya de bak bebek için yürüyüşe çıkalım
İşte çıkartıyorum zaten ama bir saat dışarı çıkınca bile eve gel diyor birde başka kız arkadaşımla bile konuşamıyorum agliyor hemen seviyor o seni sen seviyon mu fdiye 1 saat sonra özür dilerim bunalttım seni diyor ama önceden böyle değildi
abim doğursun bir lohusalığı da geçsin normalr döner
Evet birde baya merhametli oldu bana karşı sırtıma masaj yapmaya başladı bira içmeme hiç karışmadı önceden masaj yapmazdı hiç
yaa ne tatlı maşallah size abim
Hamile olunca masaj yapmaya başladı ilginç
şefkati artmıştır
Aynen çok ilginç bakımını birakti bana sevgisi arttı çok ilginç geldi
Sorularım var kete ne öncelikle? Bi de normaldir hormonel olarak bunlar.
Bir de niye özelini paylaşıyosun sen abi alla alla?
Kete poğaça kare
Ayrıca özelimizi kimliğimizi açık mı paylaştım aw sala özellikle herkese sormadığım için gizli KS soruyorum başından geçen varsa diye