Cinsel Yaşam Eşimi dün gece yetişkin film izlerken yakaladım. Ne yapacağımı bilmiyorum? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler7 ay Güncel Güncellemeler7 ay Güncelleme Güncellemeler6 ay Günce Eşimi dün gece yetişkin film izlerken yakaladım. Ne yapacağımı bilmiyorum? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sebebşni öğrenip ona göre davrancaksın ama bunu belli etmeden lazım doğru sonuç al👍 0 0 Yorumla
babyyy_girl Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 7 ay demek ki yetmiyosun 1 5 Yorumla Soran 7 ay Bunu mu çıkardın gerçekten... Yorumla babyyy_girl 7 ay ben evli olsam ve aktif bir seks hayatim olsa mastürbasyon yaoarken bile kocamı düşünürüm ama o başka erkekleri izleyerek tatmin oluyor bu bence yetersiz kaldığının bir göstergesi Yorumla Soran 7 ay Şu an söylediğin mantıksız gelmedi ama zaten aktif bir seks hayatımız var ve mutlu olduğunu düşünüyorum... Yorumla babyyy_girl 7 ay ara sira farkli fanteziler deneyin o zaman hatta beraber izleyin illa izleyecekseniz mutluluklar diliyorum Yorumla Soran 7 ay teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Kızdın mı beraber izleyin 3 1 Yorumla Soran 7 ay Beraber izlemekte sakınca yok ama yanlız izliyordu... Yorumla
kendinegelbee Takip Et Xper 6 Yaş: 28 7 ay Normal değil mi beraber izlerseniz daha iyi olur 4 3 Yorumla Soran 7 ay Beraber izlemekte sakınca yok ama yanlız izliyordu... Yorumla kendinegelbee 7 ay Olabilir merak etmiştir Yorumla Soran 7 ay Ya ne bileyim hiç beklemiyordum da şaşırdım... Yorumla
ebruceylannn Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 7 ay Karın yani 1 3 Yorumla Soran 7 ay Eşim dediğime göre aksi düşünülür mü sence? Yorumla ebruceylannn 7 ay Ben seni gizli kız sandım genelde erkekler yapıyor ya bunu Yorumla Soran 7 ay Hayır ben erkeğim... Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Çizgi film mi izlesin 0 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sebebini sormadın mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 ay Bunu konuşuruz hacı bi sakin ol 0 5 Yorumla Soran 7 ay Sen ne diyorsun be... Yorumla Cevap sahibi 7 ay Sordun ya ben nedenler ve yapacakların konusunda mantikli iletişim diyorum Madem tip atcan ne soruyorsun Yorumla Soran 7 ay Trip atan yok bunu konuşuruz sakin ol diye yaklaşım iletişim oluyorsa sen uzak dur. İletişim kurma kimse ile. Yorumla Cevap sahibi 7 ay S lan dalllyarrak karına yetsen niye izlesin? Dua et izlemiş başkası ile de yatabilirdi Once karını becer sonra dayılan Yorumla Cevap sahibi 7 ay güncelde anladın mı beni? Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 ay Hep erkekler mi izlicek 2 2 Yorumla O1Donsuzdonjuan 7 ay Hep mi biz izliyoz 😜😁 Yorumla Soran 7 ay Ne alaka ben onu mu diyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sebebşni öğrenip ona göre davrancaksın ama bunu belli etmeden lazım doğru sonuç al👍
demek ki yetmiyosun
Bunu mu çıkardın gerçekten...
ben evli olsam ve aktif bir seks hayatim olsa mastürbasyon yaoarken bile kocamı düşünürüm ama o başka erkekleri izleyerek tatmin oluyor bu bence yetersiz kaldığının bir göstergesi
Şu an söylediğin mantıksız gelmedi ama zaten aktif bir seks hayatımız var ve mutlu olduğunu düşünüyorum...
ara sira farkli fanteziler deneyin o zaman hatta beraber izleyin illa izleyecekseniz mutluluklar diliyorum
teşekkür ederim
Kızdın mı beraber izleyin
Beraber izlemekte sakınca yok ama yanlız izliyordu...
Normal değil mi beraber izlerseniz daha iyi olur
Beraber izlemekte sakınca yok ama yanlız izliyordu...
Olabilir merak etmiştir
Ya ne bileyim hiç beklemiyordum da şaşırdım...
Olayı büyütmeden konuş.
Karın yani
Eşim dediğime göre aksi düşünülür mü sence?
Ben seni gizli kız sandım genelde erkekler yapıyor ya bunu
Hayır ben erkeğim...
Beraber izleseydiniz
Çizgi film mi izlesin
Sor neden izliyorsun diye
Sebebini sormadın mi
geçmiş olsun abi
E izlemesine gerek kalmamasını sağla
Normal olabilir
Bunu konuşuruz hacı bi sakin ol
Sen ne diyorsun be...
Sordun ya ben nedenler ve yapacakların konusunda mantikli iletişim diyorum
Madem tip atcan ne soruyorsun
Trip atan yok bunu konuşuruz sakin ol diye yaklaşım iletişim oluyorsa sen uzak dur. İletişim kurma kimse ile.
S lan dalllyarrak karına yetsen niye izlesin? Dua et izlemiş başkası ile de yatabilirdi
Once karını becer sonra dayılan
güncelde anladın mı beni?
Hep erkekler mi izlicek
Hep mi biz izliyoz 😜😁
Ne alaka ben onu mu diyorum