Bu konuda çok azar işitiyorum. Büyük bir ihtimalle siz de "Neden ten rengini değiştirmek istiyorsun ki?" diye soracaksınız. Esmerim ve hoşuma giden bir şey değil. Herkes azarlıyor. "Ne güzel ten rengin var. Herkes senin ten rengine sahip olmak için tabut gibi solaryuma yatarken sen ten rengini açtırmak istiyorsun." diyorlar. Beyaz ten her zaman daha çok hoşuma gitti ve artık takıntı haline geldi. Ten rengimi açmak istiyorum ve daha önce yapan varsa hangi yolla yaptığını ya da hangi ürünleri kullandığını söyleyebilir mi?
Ten rengini açmak için yöntemler neler? Ayrıca yüzümde bir kaç tane sivilce var onları kurutmak bitirmek için yöntem ne olursunuz yardım edin :( Şimdiden teşekkürler.
Cevabın nedir?
Selam :)
Cilt rengini açma ile ilgili çok fazla soruyla karşılaşıyorum. Ancak şu konuda gerçekçi olmak gerek. Orijinal ten rengi ancak 2 ton kadar açabilir. Yüz rengi açma daha kolay. 3-4 tona kadar açılabilir ancak vücut ten rengi en fazla 2 tona kadar açılır.
Eğer orijinal ten renginizi değil de bronzlaşma sonucu oluşan ten rengini açmak istiyorsanız işiniz daha kolay. Size vereceğim doğal yöntemleri kullanarak vücut ve yüz ten renginizi açabilirsiniz.Ten rengini açmak için yöntemler neler?
Ten rengini açmak için birçok doğal yöntem mevcut. Bunlar deneyip memnun kaldıklarımdan bahsetmek istiyorum.
Yüz rengi açma için yöntemler neler?

ten rengini açmak için - Zerdeçal ve limon maskesi: Zerdeçal ten rengi açmak için kullanılan harika bir baharat. Limonunda cilt rengi açma özelliği ile birleşince harika ikili oluyorlar. 1 tatlı kaşığı zerdeçal ve yarım limonun suyunu karıştırıp yüzünüze uygulayın. 15 dakika beklettikten sonra ılık su ile yıkayın. Bu maskeyi haftada 2 kere düzenli olarak uygulayın. Zaman içerisinde yüz renginizde 3 tona kadar açılma olacak.
- Kil maskesi: Kil ten rengi açma konusunda doğal bir malzeme. Ben kil maskesini saf kil ile hazırlıyorum. Aktardan aldığınız saf kilden 1 tatlı kaşığı kadarını 2 tatlı kaşığı gül suyu ile iyice karıştırın. Yüzünüze sürüp 15 dakika bekleyin. Ardından ılık su ile yıkayın. Bu maskeyi haftada 1 kere uygulayın. Kil maskesi cilt rengini açtığı gibi sivilcelere de iyi geliyor.
- Patates suyu maskesi: Patates ten rengini açma ve gözaltı morluklarını yok etme konusunda başarılı bir malzeme. Minik bir patatesi rendeleyip suyunu sıkın. Suyunu tüm yüzünüze bol bol uygulayın. Bu şekilde 15 dakika bekledikten sonra ılık su ile yıkayın. Bu maskeyi de haftada 3 kere uygulayabilirsiniz.
Vücut ten rengini açmak için yöntemler neler?

ten rengini açmak için kesin çözüm - Limon ve karbonat peelingi: Peeling ve kese yapmak cildi ölü deriden arındırdığı için cilt rengini açıyor. Limon ve karbonat ten rengini açmak için kesin çözüm. Hem limon hem de karbonat cilt rengi açmak konusunda çok etkili iki malzeme. Cildin koyu renkli üst kısmındaki ölü derinin soyulmasını sağlıyor ve cilt altındaki daha açık renk ten ortaya çıkıyor. 2 yemek kaşığı karbonat ile 1 limonun suyunu karıştırın. Duştan önce tüm cildinize uygulayın ve 15 dakika bekleyin. Ilık su ile yıkanın. Bu peelingi haftada 3 kere düzenli olarak uygulayın.
- Yulaf ve zerdeçal maskesi: Yulaf ve zerdeçal maskesi yağlı cilt için uygun bir maske. Cildi ölü deriden arındırıyor, cilt rengini açıyor ve cildi fazla yağdan arındırıyor. 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi unu, 1 tatlı kaşığı zerdeçal ve 1 limonun suyunu iyice karıştırın. Cildinize uygulayıp 15 dakika bekleyin ve ılık su ile yıkayın. Bu maskeyi de haftada 2 kez düzenli olarak uygulayın.
Ten rengini açmak için ne yemeli?

ten rengini açmak için ne yemeli? Beyaz bir cilde sahip olmak için sağlıklı beslenmeniz gerekiyor. Vücudunuzdan toksinlerin atılması sağlıklı ve ışıl ışıl bir cilde sahip olmanızı sağlar. Bu yüzden ben size yeşil çay içmenizi tavsiye ediyorum. Yeşil çayı hem içebilir hem de cildinize sürebilirsiniz. C vitamini sadece sağlığınız için değil cildiniz için de çok faydalı. Bu yüzden C vitamini açısından yüksek olan besinleri tüketmenizi tavsiye ederim.
90 Yorumla
En İyi Cevaplar
orjinal ten rengin nedir? bugday mi? beyaz da daha beyaz mi istiyorsun yoksa ciddi esmerlik mi var?
bence kese felan ve gunesten kacinip gunes kremi kullanmak..
yuzun icin soruyorsan , kese yap bol bol.. gunes kremi kullan. bunlarin icindede bazen beyazlatan maddelerde var.
birde bazi kremler var whitenig onlari arastir. asian kremlerde veya bazi gunluk kremlerde. parfumerilerde sorustur.21 Yorumla- +1 yıl
Benim ten rengim normalde açık buğday süt beyazı değilim yani açık buğday ama sürekli güneş altımda olduğumdan kollarım ve yüzüm inanılmaz derecede esmerleşti. Çok komik duruyor etek giyemiyorum dekolte giyemiyorum oralar beyaz yüz esmer. Nasıl açıcam yüzümün rengini
bu 2 soruna da cevap olacaktır hem leke giderici hem renk açıcı:)
lancome leke açıcı serum hem cilt rengini açar hem lekeleri giderir
Lancome Blanc Expert Melanolyser ten rengi açıcı serum
bir de Clinique Even Better Glow Makeup SPF 15 Fondöten var
ama fiyatları 225TL falan bu tip bi ürün istiyorum de heryerde bulursun bu olayın başka çaresi de yok anca lazerle açarlar.11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
güneş koruyucusuz çıkma dışarı esmerleşmeyi yarı yarıya düşürüyor ve marketlerde pirinç unu var ondan 2 çorba kaşığı al ılık su kat çok az kısacası çamur kıvamına gelmeli. onuda yüzüne maske olarak kalınca sür göz çevren hariç 15 dk bekle ve yıka. derinlemesine temizleyici özelliği olan bi peeling bu oyuzden ten renginide açıo. hatta çinlilerin meşhur maskesiymiş bu.
50 Yorumla
Cilt rengini açmak için hazır halde satılan pirinç unundan faydalanabilirsiniz.Bir miktar pirinç unu ve kıvama gelecek şekilde ılık suyu karıştırıp yüzünüze uygulayın.Yarım saat sonra cildinizin daha beyaz ve pürüzsüz olduğunu göreceksiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
Peki bu ne kadar kalıcıdır?
+1 yılSarı kantaron yağı kullanabilirsin. Ben 1 hafta bu yağı geceleri yatmadan önce kullandım ve cilt rengim açıldı. Buğday tenliydim, yağı kullandığımdan beri herkes cilt rengimin beyazladığını söylüyor.
34 Yorumla- +1 yıl
Merhaba cildiniz hala acık mı?
- +1 yıl
@Belinaysss merhaba. Düzenli olarak kullanmadım, kullanmadığım halde bile cildimi beyazlanmıştı. Şu an kullanmıyorum, ama kullansaydım rengi bayağı açılırdı.
- +1 yıl
Merhaba. Nasıl kullaniyordunuz acaba yağı?
+1 yılPirinc unu maskesi su ve sütü bir kasede karıştırıyosun fırçayla uygvluyosun ayrıca prinç tonik uyguluyosun su ve pirinç karıştır beklesin suyunu al uygula işe yaradı bende
10 Yorumla
alizade kil maskesi lekeleri yok ediyor gerçekten + ev yapımı ayva çekirdeği maskesi.
04 Yorumla- +1 yıl
lekeler demek bronzlaşan yerlerni demek
- +1 yıl
alizade kil maskesini eczanelerdemi, yapıyolar yani alabilirmiyim eczanelerden
Cilt Bakım konusunda 981 cevap paylaştı. Cilt rengini açmak için doğal çözüm limon maskesi
Evde hiç limonata yaptınız mı? Biraz fazla sayıda limon sıkınca ellerinizin beyazladığını fark edeceksiniz.
Cilt rengini açmak denildi mi akla aslında ilk limon gelir. Ayrıca yüksek miktarda C vitamini ve antioksidan içerdiği için cildi de besler.
Limon suyunu cilt rengini açmak için bir kaç farklı şekilde kullanabilirsiniz.
- Taze sıktığınız limonun suyunu makyaj pamuğu ile cildinize direkt olarak uygulayabilir, 1 saat kadar bekletebilir ve durulayabilirsiniz.
- 3 çay kaşığı limon suyunu 1 çay kaşığı zerdeçal ile karıştırıp macun kıvamına getirebilir ve cildinize uygulayabilirsiniz.
- 1 çay kaşığı limon suyu, süt tozu ve balı yine macun kıvamına gelene kadar karıştırın ve cildinize sürüp 15 dakika bekletin. Bu uygulamayı her gün yapabilirsiniz ancak limon suyundaki asit cildi tahriş edebileceği için bence yine de hafta 1-2 defayı geçmemekte fayda var. . bunları deneyin.10 Yorumla
bildiğim bişey varsa oda salatalık suyu
salatalığı rendeleyip içine bi kaç damla limon suyu sıktıktan sonra süzüp yüzüne sürüyosun ten rengin açılıyo diye biliyorum ben tv de görmüştüm sivilcelrede iyi geliyomuş03 Yorumla
Soran+1 yılne kadar kalcak peki yüzde
Soran+1 yılhm
pirinci 3-4 saat suda beklet, sonra yüzünü o suyla sil, bardağın 1/3 üne pirinç koy, gerisini suyla doldur, 10 gün ard arda filan kullan
10 Yorumla
bepanthen işe yarayabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılbiraz açarmısın?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
97
Cevap
87Cevap
+1 yılSelam, Sana cildini doğal yollarla açman için birkaç yöntem sıralayacağım.
Cilt Doğal Yollarla Nasıl Beyazlatılır?

Yoğurt Maskesi:
Cilt için faydalarını say say bitmez, aynı zamanda cildi beyazlatmak için de ideal bir şey. Eğer cildin kuruysa yoğurdun içine bal da koyabilirsin.
Limon Maskesi:
Kararmalara daha önce iyi geldiğini duymuş muydun bilmiyorum ama cildini beyazlatma için cildine uygulayacağın limondan da faydalanabilirsin.
Pirinç Unu Ve Süt Karışımı:
En bilindik diğer yöntem de bu olsa gerek. 2 yemek kaşığı pirinç ununa macun kıvamına gelecek şekilde süt koyup cildine uygulaman, cildinin beyazlamasına yardımcı olacaktır.
Salatalık ve Şeker Maskesi:
Yarım salatalığı çatalla çok da suyunu akıtmadan deldirip toz şekere batır ve yüzünde her gün 30 dakika boyunca peeling yap.
Bu arada eğer cildin limon gibi asidik özelliği olan şeylere alerji yapıyorsa ve yüzün kızarıyorsa hemen yüzünü yıkaman gerekiyor. Saydığım bu maskeler her cilt yapısına uygun olmayabiliyor. re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft, p00 Yorumlaneden ten renginiz beyazlasın istiyorsunuz ki? bence sahip olduğunuz bedenin güzelliklerin kıymetini bilmelisiniz.emin olun belki de beyaz tenliler de sizin gibi esmer olmak istiyordur ;) eğer çevrenizdeki kızlara göre bunu yapmak istiyorsanız bence esmerliğin ayrı bir çekiciliği vardır zaten.ama illaakiiii beyazlasın diyorsanız en güzeli bir medikale sorun.onlar size kesin yardımcı olacaklardır.
17 Yorumla- +1 yıl
haklısın aslında beyazlarda esmerleşmek bronzlaşmak için uğraşıyorlar. ama hani merak ettim beyazlar esmerleşebiliyorlar ama esmerler beyazlaşabiliyromu mümkünmü diye
- +1 yıl
ben teşekkür ederim
- +1 yıl
bende :)
+1 yılCildi açmak için papatya yağı kullanabilirsin. Bencemde bunu daha detaylı olarak belirttim oraya göz atabilirsin..
00 Yorumla
+1 yılgüneşe çıkmayacksın cilt rengini açan bitkisel şeyler denyceksn pirinç limon gibi yine starwhite gibi kremlerden kullanacaksn özellkle vucudunda bazı bölgelerde kararma varsa bunları kendi cilt rengine eşitliyeceksn yüzünü daha aydınlık göstereceksn saç rengin açık olursa emanet gibi durmaması için giydiğin kıyafet renklerinede önem vereceksn
00 Yorumla
+1 yılTen rengim kumral mı desem beyaz mı bilemedim ama ben hep sıcak suyla banyo yapıyorum. Fazla sıcak suda yıkanan eşyaların renk atması gibi düşün :D :D :D
20 YorumlaMerhaba canım
Bende sivilce tedavisi için araştırma yaparken full face diye yeni bir teknolojiye denk geldim. Bu tedavi cilt tonu açmada da kullanılıyormuş. bir araştır bayağı etkili olduğu söyleniyor.00 YorumlaBen açık esmerim.ne beyazım nede gerçek esmerim.Mutluyum bu halimi beğeniyorum.dünyaya bidaha gelsem aynı ten rengini isterim :) Beyaz erkekler süt çocuğu gibidir hiç bulaşma bence.iticidir yani
11 Yorumla- +1 yıl
ozaman esmerliğe devam :)
Sözde ilaçları filan var, ek olarak koca karı ilaçları da var, hangisi kulağınıza yatkın gelirse artık. Lakin hiçbir işlevleri olmayacağını da düşünmek lazım zira biraz mantıksız bir durum gibi.
00 Yorumla
+1 yılbildiğim bir maske var iki yemek kaşığı yoğurta yarım çay kaşığı karbonatı karıştırıp 15 dk. yüzünde bekletiyorsun güneş lekelerine ve yanıklarına iyi geliyor.
00 Yorumla
+1 yılEn azından yüz için etkili olan eşek sütlü sabun kullanabilirsin. Bende şaka saniyordum ama gerçek kuzenim kullanıyor.😊
00 YorumlaAçma. Ölü gibi tenim var. Açık tenli olamak güzel değil. Ama prinç unu ya da yumurta beyazı deneyebilirsin.
01 Yorumla
+1 yılMillet o tür renk tonlarını yakalamak için çabalıyor, senin arkadaşın neyin peşinde! Yok çözümü kalsın öyle. İyidir iyi :)
00 Yorumlaaçıp napıcan ki? açık ten rengi cildindeki kusurları ortaya çıkarır sadece yüz değil bacak karın popo bölgesi
01 Yorumla- +1 yıl
ya cok sey degil anlatabiliyomuyum ben istiyorum
Keselen ya :D güneşe de çıkma birazcık açılırsın bence. Sağlıksız ne olduğu belirsiz şeyler kullanma yani.
01 YorumlaBen bebek pudrası kullanıyorum, hoşuma gidiyor kokusu da güzel beyazlığı da. :)
22 Yorumlagarneer 3 u bir arada var zaten beyazdim iyice beyazladim
10 Yorumla
+1 yılPrinc unu ve sütü karıştır maske yap. Devamlı kullanmadım ondan çok etkisi olmadı. Ama beyazlatiyormus
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler deneyeceğim.
- +1 yıl
Rica ederim umarım işe yarar. .
Avonda bir sabun vardı arkadaş kullanmıştı yüzünü yaktı yani kızardı ama sonradan geçti işede yaramıştı 1 hafta kullanmasına rağmen
00 Yorumla
+1 yılPirinc filan sacmalik. Koca kari ilaclarini gecsin. Butcesi ne duumda ona gore kozmetik urunu onerecegim
02 Yorumla- +1 yıl
Orta - düşük gibi
- +1 yıl
Loreal in boddy clean kremlei var. Kisa sureli fayda saglayacaktir. Ancak bu tur isler malesef para isteyen seyler. Para olmadan fazlasini yapamaz.
+1 yılimkansiz gibi bisey
ama benim eski ten rengimle simdiki ten rengim arasinda 3-4 ton fark var03 Yorumla
Soran+1 yıle nasıl oldu
- +1 yıl
zamanla oldu
buyuyerek ten rengim acildi
Soran+1 yılhm
+1 yılarapkızı kremi.. bilmem duydun mu ciltteki çiller lekeri yok etmek için kullanılıyo
12 Yorumla- +1 yıl
HI HI aktarlarda varmış
+1 yılBenim de arkadaşımın kireç gibi bembeyaz teni ve simsiyah saçları var. Çok ta anormal değil bence.
00 Yorumla
+1 yılsaç rengi koyu olup cildi açık olabilir, benim de öyle
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBu çocuk Adanalı yalnız.
- +1 yıl
adanalılar siyahi mi oluyor? ne abarttın ya
Gizli Soran+1 yılEsmer oluyorlar
kahve ve limonu karıştırıp maske gibi sür 5 dk bekle yıka ama mümkünse akşamları yap
02 Yorumlapirinç suyu ve limon suyu diye biliyorum bir araştır iyice istersen :)
00 YorumlaGece yatmadan Limon sürebilirsin sabah güneşe cıkmadan yıka ama
00 YorumlaCilt Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Keşke bunu daha ileriki yaşlarda bir kez daha düşünsen..
00 Yorumla
+1 yılpirinç maskesi mi ne vardı youtubeda ben denemedim ama bakabilirsin istersen
02 Yorumla- +1 yıl
Bakacağım, teşekkürler ^-^
- +1 yıl
birşey değil :)
aspirin maskesininde cildi beyazlattıgını duymustum
00 Yorumlamichael jackson a sor uzuuun uzuun anlatır o çok uğraşmıştı bu konuyla.
01 Yorumla- +1 yıl
Cilt Bakım konusunda 376 cevap paylaştı. nie yalan söylesin ya yok evd e özel kimyasal var onu kullanıyor
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBu çocuk Adanalı ve saçları benimkinden daha koyu. Doğal olarak benden daha açık tenli olma imkanı yok.
Gizli Soran+1 yılSiz esmer değil kumralsınız.
Gizli Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bende adanalıyım noolmuş anlamadm illa kara kaş kara göz mü olucak adanalıysak Sjsjsj
Oyle bir sey olsa milyon dolarlar sahibi micheal jackson maymuna donmezdi
00 YorumlaYüzünle boynun Arasında ki renk Çözümü bildigini söylüyor
00 Yorumla
+1 yıldomates maskesi kızarıklığa iyi gelir haftada 3 kez yaparsan açılır belki rengin.
01 Yorumlayüzünü belli sabunlar var dove, protex vs düzenli kullanırsan 1-2 ton açarsın. en bilinen prinç suyu. vücudu ne yapıcaksın merak konusu.
10 Yorumla
+1 yılbadem yağı şişesini suratına koy 1 saat bekle sonra yumurtayı kır beyazından ayır sürmene bile gerek yok direk açılırsın
00 Yorumla
+1 yılgüneş görme bol su iç doğal ürünlerle yıkan süt iç süt banyosu yap derken 3 5 yıla açarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPirinci suda beklet o suyu kullan tenine bir de şey var pirinç ununu suyla karıştır onu sür maske gibi kısacası çözüm pirinçte
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPirinç unu yoktur evde heralde ama suyunu denerim teşekkürler
Cilt Bakım konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bırak esmer kal
Sarışının adı esmerin tadı diye boşa dememiş eskiler20 Yorumla
+1 yılKrem falan satılıyor galiba ama kesin bir şey yok ona alışsın.
00 Yorumlaarap kremi mi ne varmış . 3-4 ton açıyormuş. birçok ünlü kullanıyor bunu.bi araştır istersen
00 Yorumla
+1 yılmaske olarak bilmiyorum ama hakiki arap kızı kremi sipariş edebilirsin internetten. 7-8 tona kadar açıyor
00 Yorumlabir ara Lorealin perfect clean temizleyici ile niveanın toniğini kullandım sabah ve akşam cilt rengim açıldı baya ama sabah akşam kullanması lazım
00 YorumlaGamzenin Güzellikleri sayfasında söylüyordu. Pirinçli domatesli bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. Ordan bulabilirsin.
01 YorumlaDoğal ten rengini değiştiremezsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Cucuppe nin ki değişmiş hemde siyahtan?
Gizli Üye(30-35)+1 yılya kimisi böyle esmer kavruk sevebiliyor ama açıkcası süt kadar beyaz tenli hatunların da çekiciliği başka oluyor süt banyosu yapabilrsin :D
00 Yorumla
+1 yılBenmde yüzümde sivilce izleri var bılursan bende isterim
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbulursam yazarim soz ama yuzundeyse pirinc unu maskesini deneyebilirsin bence en azindan kimyasal degil bisey kaybetmezsin
- +1 yıl
Deniyeceğim
+1 yılYoğurt, süt, limon, domates suyu bunların hepsi beyazlatıcı etkiye sahip
00 Yorumlamillet deli gibi solaryumlara gitsin sen açmaya çalış oldu mu şimdi :D
01 YorumlaCilt Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. Çamaşır suyu kullan bence.Ama su miktarını iyi dengele yoksa saydam olabilersin için dışın bir olur.
10 YorumlaMaske değilde, keseleyebilirsin. Ölü derinin kalkmasını sağla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz öyle şey ayrıca kendinizle barışık olun, hem esmere yakın buğday tende, esmer tende çok güzeldir
00 Yorumla
+1 yılDoğal yolla istersen, pririnç unu maskesini duynuştum.
00 YorumlaOlsa millet makyaja milyarlar dökmez dediğin imkansız.
00 Yorumla
+1 yılbeyazlatıcı sabun gunde 2 kere yıkıyon kısa surede etkılı oluyo
04 Yorumla- +1 yıl
Nerde bulabiliriz
- +1 yıl
kozmetik urunleri satan yerler avon.. oroflame falan ben almıştım bir ara oroflameden bizim komsu uyeydi kataloghdan aldım 1 ay kullandm gercekten işe yaradı ama çok değil tabi ben duzensız kullandm
- +1 yıl
Sagol
- +1 yıl
ne demk
+1 yılesmerim. ve solaryuma para vermiyorum.kendimle barışığım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa abi saçmalamayın ya millet bronz olmaya çalışıyor siz açılmaya çalışıyorsunuz. Sonunuz Michael Jackson gibi mi olsun istiyorsunuz.
01 Yorumla- +1 yıl
Benim isteğim değil zaten tenim açık. Arkadasimin isteği bu. anladiysan ne mutlu
kusura bakma ama bu ne yani ten rengi acilinca ne olcak
01 Yorumla- +1 yıl
Ne bileyim. Arkadasimin isteği bunu bana sorman sacma
esmerim zencüklerden biraz açık rengim yaz gelse denizde biraz daha koyulaşsam .
00 Yorumla
+1 yılLimon suyunu düzenli olarak cildine sürersen ten rengin açılır. Pirinç unu maskesi de bu konuda oldukça etkilidir.
00 Yorumla- Devamını Gör (124)
Devamını Gör(169)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem