Erkek arkadaşım bir ara rüyasında beni değil başka bayanları gördüğünü söyledi.Niye beni görmüyorsun falan diyince saçmalama seni öyle görmek istemem zaten yüzüne bakamam sonra dedi bu normal mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılya saçma bence ya seni öyle görmek istemem yüzüne bakamam ne ya eee başkasını görüyorsun ya yok sana yapamam sana dokunamam eee başkasına dokunuyorsun ya o insan değilmi yok seni bozamam başkasıyla yaparım nasılsa onlar bu yolun yolcusu ee onlarıda siz bu hale getirdiniz insan sevdiğini düşünür arzular aşıksa onunla tek vücut olmak birlişmek ou canına yüreğine sokmak içine sokmak sımsıkı sarılıp onunla tek bedende buluşmak gittiği heryere onu götürmek ister yok ben sana bakamam yok seni öyle düşünemem bilmem ne bunlar numaralar ayak çekmelerdir bence sevdiğine dokunmazsın ama onu son derece istersin rüyandada görürsün hayalde edersin bunlar normal şeyler
14 Yorumla
Soran+1 yılsanki gerçek bir ilişki yaşadı assaydın bari bide.yorumunu mantıklı yap bari rüyadan bahsediyoruz burda kimseye dokunmadı kimsenn kızlığınıda bozmadı kimse o yolun yolcusuda yapmadı yazdığını gör tamam mı
Cevap sahibi+1 yılolabilir sert yazdım diye lafım ona değil şu sen benim sevgilimsin yok senle ciddi düşünüyorum sana dokunamam deyipte gidip başka kızlara dokunan dtiplerde be kardeşim onlarda insan onlar sex makinelerimi insan arzuladığı kişiyle olmayıp bşkasıyle nasıl olurki sen yanlış anlamışsın ben senin için değil genel kanı için o kadar sert konuştum kusara bakma afedersin
Soran+1 yılİnsan sevdiğini tabiki ister ama rüyalarını kontrol altına alabilirmi bende seviyorum bende arzuluyorum ama göremiyorum
Cevap sahibi+1 yılrüyaları kontrol altına almak bana göre mümkün değil ama başarabilen varsa helal olsun
En İyi Cevaplar
Sizi nasıl o halde görse yüzünüze bakamayacak yahu? Nikahı basıp sizi aldığı vakit salonun orta yerine koyup süs eşyası muamelesi mi yapacak? Bir evlilikte mutluluğun en önemli koşullarından biri de sağlık bir cinsel yaşantıdır ve çocuk denilen şeyi kuşlar falan getirmiyor, ailesi ona nasıl sahip olmuş acaba? Tutarsız ve samimiyetsiz bir muhafazakar görüntüsü çizdi benim gözümde :) (samimiyetsizliği inancına ve kendi yaşadıklarına karşı, şahsına yapılmış bir hakaret olarak algılamayın lütfen)
126 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik ayrı sevgili olmak farklı.Evliyken yapılan cinsel ilişki sevgili olurkende normal olsaydı evlilik diye birşey olmazdı diye düşünüyorum.Henüz sevgiliyken böyle birşeyle beni rüyasında görmek istememesi gayet normal
Bazıları gibi sevgiliyken cinsel ilişkiye evet diyenlerden DEĞİLİZ- +1 yıl
E o zaman şikayet etme benimle rüyalanmıyor diye. Bir taraftan muhafazakarız diyorsun, bir taraftan niye rüyasında benimle birlikte olmuyor da başkalarıyla birlikte oluyor diyorsun, neresinden tutsan içinde kalan, kendiyle çelişen bir durum. Ayrıca sevgili olmakla evli olmak arasında ne gibi bir fark var cinsel arzu yönünden? Bir erkek sevgilisini eşi olmadan önce daha çok arzular, çünkü arada sınırlar vardır. Erkekleri tanımıyorsunuz. Sizi görmek istememesi de size bunu söyleyememesindendir.
Soran+1 yılBeni görmesini istiyorum ama cinsel birliktelik yaşarken değil of biz bir konuda sizinle anlaşamıyoruz sanırım.
- +1 yıl
Cinsel birliktelik yaşarken de görebilir, bu konuda neden kendinizi ve onu kısıtlıyorsunuz ki? Seni o hallerde, o şeyleri yaparken görsem yüzüne bakamam diyor ve neden başkalarını görüyor da beni görmüyor diyorsunuz. İstiyorum demeseniz bile bilinç altınızda erkeğinizin rüyasında sizi tam da bahsettiğim şekilde görmesiniz istersiniz, bunun size aktarılması tahrik edici ve onore edici bir şeydir fakat burada inançlar ön plana çıkıyor. Size gelip böyle olduğunu anlatsa tepkiniz ne olurdu? Merak :)
Soran+1 yılBana yüzüne bakamazdım dediğine göre bizim yaşamadığımz benm yaşamayı düşünmediğim birşey(sevgiliyken tabi,evlennce zaten olucak) Ben beni o kadınlar gibi görsün istemiyorumki normal görsün sarılırken uzanırken yada eğlenirken falan.Beni afedersiniz ama oral yaparken yada başka şekilde görmesi ve bana anlatması beni tahrik etmez.Dediğiniz gibi sanırım inançlar ön plana çıkıyo.Beni öyle gördüğünü anlatsa sanırım sadece cinsel yönden düşündüğünü sanırdım.
- +1 yıl
Öyle düşünmeyin lütfen, erkeklerin bazı ihtiyaçları vardır ve bunu sevdikleri insana yöneltmeleri ve kendi içlerinde yaşamaları kadar masum bir şey yoktur bana kalırsa toplumumuzda. Gönül isterdi ki bunu özgürce, rahatça yaşayın (uzun süreli ve ciddi bir ilişki olduğunu, birbirinizi arzuladığınızı varsayıyorum, her sevgili olan sevişsin demek istemiyorum) ama inançlarımız buna izin vermiyor. Sizi baskı altına alıp, sizden yapamayacağınız şeyler istemesindense, sizi hayal etmesi son derece makul.
- +1 yıl
Bir de emin olun o bayanlara sarılıp uyurken görmüyor kendisini, görse zaten sıkıntı var demektir. O güzel ve sıcak duyguları size karşı besliyor, onlara duyduğu şeyler tamamen hormonal ve duygu içermeyen, hayvani güdüler. Bu da normal bir durum, sizinle günün her vakti sarılıp uyumak ister ama bu rüyada görülecek bir şey değildir pek. Aslında sizi o şekilde görmüş ve tepkinizi ölçmek için size bunu bu şekilde de aktarmış olabilir, sizin yüz ifadenize göre olayı öyle aktarmış olabilir.
Soran+1 yılYa benim huyumu biliyor.Seni gördüm şöyle böyle dese ben dediğim gibi cinsel yönden istiyo diye düşüncem uzun bir beraberliğimz var 3 sene oldu.Ama henüz 18 yaşındayım.Güveniyorum inanıyorum ama çevremden farklı öğrendiğim için ister istemez aklımda baskı oluyo.Beni zor durumda bırakmıyo tabi düşünsün de bana söyledikten sonra çevremdekilerin düşünceleriyle ters şeyler düşünebiliyorum işte buda sanırım onda seni görsem öyle yüzüne bakamam diye bir düşünce oluşturmuş olabilir.
- +1 yıl
Sevgilinizin sizden 2 veya 3 yaş büyük olduğunu tahmin ediyorum, tam yaşı işte, olur yani, olacaktır, bazı şeyler söyleyip canınızı sıkmak istemiyorum, salt gerçeklik de salt çıplaklık kadar rahatsız edicidir çünkü. 3 yıl geçtiği halde bu durumu "Sadece cinsellik düşünüyor!" şeklinde yorumlamanız biraz sağlıksız bir durum, biraz fazla korkutmuşlar galiba sizi. Tanıyorsunuzdur artık, 3 yıl az bir süre değil, sizi herhangi bir şeye zorlayabileceğine inandığınız bir adamla o süreyi geçirmezdiniz.
- +1 yıl
Biraz güvenmeyi deneyin. Erkek kendini elle tatmin etmek zorundadır ama bundan da keyif almalıdır başka çarelere yönelmemek için. İşte burada siz ön plana çıkıyorsunuz, inancınızı ve kendinizi ezin, gidin azdırın adamı şeklinde yorumlamayın sakın ama bu kadar kapalı olmamanızda fayda olduğunu düşünüyorum. Bir erkeği nasıl elinizde tutacağınızı bir kadın olarak ilerleyen yaşlarda çok iyi biliyor olacaksınız ama erkeği bir şekilde beslemek lazım, bunu bilmelisiniz.
Soran+1 yıl19 yaşında sevgilim.Biraz mı fazlasıyla o yüzden yaşadığım küçük bir öpüşme bile ailemin sevgililer sarıldığında ne kdar terbiyesizler demesiyle ğişmanlığa dönüşüyo kendimi kötü hissediyorum.
Soran+1 yılBaşka birine yönelceğini düşünmüyorum aşırıya kaçmamak şartıyla zaten bazı şeyler oluyo aramızda ama şuda bir geçekki erkek her zaman daha fazlasını ister bu yüzden geri çekilmek durumnda kalıyorum.Öyle böyle biraz yaşa biraz geri çek kendini diye diye 3 sene idare ettik bakalım
- +1 yıl
Onlar aileniz de olsa başkalarının sözleriyle, düşünceleriyle, acaba ne derler diye düşünmeden yaşamayı öğrenmelisiniz. Gidip parklarda öpüşmek tabi ki hoş bir davranış değil fakat gençleri buna iten nedenler var, insanların yalnız kalma, ilişkilerini rahatça yaşayabilme şansları olmuyor malesef. O yüzden onlar da suçlu değil. Devamı aşağıda;
- +1 yıl
Suçluluk duyacağınız, pişman olacağınız şeyler yapmamanız gayet güzel ilişkinizin sağlığı ve ruhsal dengeniz açısından ama 3 yıldır beraber olduğunuz erkek arkadaşınızı ufak bir öpücükle mükafatlandırmanız sizi suçlu hissettirmemeli. Unutmayın, cinsellik de bir tür şefkat ve ilgidir, ilgisiz kalan ve şefkat göremeyen erkek başka şeylere yönelir. Biraz daha aşmaya çalışın duvarlarınızı, çok az daha.
Soran+1 yılBen onu öptüğüm için yada bana sarıldığı için pişmanlık duymuyordum ancak annemlerin söylediklerine kadar.Yoksa ben yaşadığm şeyler için pişman olmam sevdiğim kişi sonuçta.Ama annem anneannem akrabalarım öyle düşününce büyüklerim sonçta diyorum ister istemz bozuluyorum.Hem zorla öpmüyorumki istediğim için ama gel gör ki şu yaşam tarzı inançlar falan böyle oluyo
Soran+1 yılGerektiği yerde duruyo 2 senelik beraberliğmiz sonrasında aylarca bir kere bile öpmedi ben yanaşmadım diye hiç yeltenmedi bile bu konuda sıkıntım yok yapmam dediğim zaman bidaha kabul ettiremiceğini biliyo.Yani ipler benm elimde o konuda
- +1 yıl
O bahsi geçen insanlara "yollu" muamelesi yaptıkları ve siz de üzerinize alındığınız için suçluluk duyuyorsunuz. Şimdi düşünün, anneniz ve babanız görücü usulü evlenmeyip de görüşerek, sevişerek evlendilerse, onların da bir parkta sarılmış olma ihtimalleri nedir? %99 :D Kendinizi onların yerine koymaya çalışın, özellikle bir baba için zordur kız çocuk sahibi olmak. Devamı aşağıda;
- +1 yıl
Kişi kendinden bilir işi diye bir laf vardır, bu babanız da olsa, dedeniz de olsa bazı kadınlara karşı zamanında veya hala besledikleri bazı duygular vardır. "Ya biri de benim kızım için böyle düşünürse!" fikri yiyip bitirir adamcağınızın aklını fikrini. Anneniz ise yıllarca babanızla muhatap olmuş, az çok erkekleri çözmüş bir kadındır. Bence amaçları işte bu sebeplerden dolayı sizi bu olaylardan uzak tutmak, sizin kendi etrafınızda bir oto savunma mekanizması kurmanızı sağlamaktır :)
Soran+1 yılAnnemle babam 5 sene sevgili olmuşlar ve 19 yaşıındayken annem evlenmiş.Sanırım o süreç içinde bazı şeyleri yaşamışlardır ve bu yüzden davranışları öyledir.Ama bende onlar gibi olabilceğime inanıyorum güveniyorum sevgilime kendime belki 5 sene değil 7 sene sevgili olcaz ama onlar gibi olmak istiyorum.
Birkeresinde annemle babamın şöyle konuşmasına denk geldm çocukları bırak rahat gezsinler biraz konser zamanıydı annemde bırakmam peşlerindeyim dedi sonrasında babamda bizim zamanımzmı
Soran+1 yılaklına geliyor demiş olacakki annemde evet biz aklıma gelince iyice peşlerindeyim falan.Tabi 25 sene önce falan ne olabilir orasını bilemem ama ailem az çok bildiğinden böyle davranıyo sanırım (telefon konuşmasıydı)
- +1 yıl
Bak işte dediğim gibi çıktı her şey :) Eskiden internet gibi bir şey yoktu mesela, insanlar birini sevdi mi fazla seçeneği, aklını çelecek çok fazla alternatif yoktu ve eskiden daha içtendi her şey, bu kadar hızlı ve yapay yaşanmıyordu. Üzülmenden, zarar görmenden korkuyorlar, bu yüzden bilinç altına kazıyorlar bunları, çok dikkate almamalısın ama kulağını da tamamen kapatmamalısın. Aşkına güveniyorsan sorun yok ortada.
Soran+1 yılo zaman hem annemleri dinlicem hemde biraz biraz yaşıyarak sevdiğimi elimde tutucam başka alternatif yok gbi
- +1 yıl
Kendini zorunlu hissetme sevgiline bir şeyler verebilmek için, ben tamamen kendini ondan çektiğini düşünmüştüm ama yine bir şeyler yaşıyoruz vicdanım izin verdiği ölçüde diyorsun. Fazla zorlama kendini, ailenin söyledikleri kulağına küpe olsun ama her söylediklerini de kural olarak görme. Her söylediklerinde bir gerçeklik payı vardır ama kesin değildir.
Soran+1 yılZorladığım falan yok sırf o istiyo diyede birşey yaşamam zaten elimde tutmak için yaşarım dediğime bakma sen böyle şeyler hiç hoş değil o yüzden ilişkimiz ters gidicekse hiç gitmesin diyenlerdenim
+1 yılkafana takma canim,insanlar partnerleri oldugu zaman bile flört ederler ,sirf kendileirni tatmin etmek icin,sen hic rüyanda baska bir erkegi düsünmedinmi ,bilmem yani baskasini yakIsIklI bulmadinmi? kivanc tatlitug ve arkadaslari gibi :D ( ben nefret ediyorum o tip kilibiklardan ama neyse...) önemli olan senle beraber olmasi ve seni sevmesi, baska kadina baktigi yada rüya gördügü zaman büyütme cünkü onun icinde büyük birsey degil,biraz heyecanlanir okadar~ onlardan hic birini senle degismez ama :) önemli olanda bu
20 Yorumla
+1 yılGayet normal bunda şaşıracak bir şey yok canım .. Yani senin isteğinde çok komik neden beni görmüyosun .Bunu seçemiyorsunki uyku anında yolda gördüğün sana çekici gelen hiçç tanımadığın bir adamla bile rüyanda deli gibi sevişirken görebilirsin kendini .
Sanmıyorumki rüyasında kişi kendini sevgilisi veya karısı ile deli gibi sevişirken görsün :)).05 Yorumla
Soran+1 yılBen ona beni gör diye sipariş vermedim sadece beni niye görmüyosun düşünmüyosun uyumadan önce dedim.Bende onu görmedim rüyamda.Ama herkes yüzüne bakamam demesini saçma buluo
- +1 yıl
Keşke düşündüklerimizi görsek rüyalarımızda :) .Evet onu söylemekte saçma olmuş ama bir şekilde sana mesaj vermiş de olabilir, utanıyor belkide .. Belkide görüyordur söyleyemiyordur aranızda henüz samimi bir şeyler geçmediğine göre .
Soran+1 yılAslında biraz daha detay verirsem durum şu: Ben 18 yaşındayım sevgilimde 19, 3 senelik bir beraberliğimiz var cinsel anlamda tatmin ettiğimi düşünmüyorum çünkü ben sevgiliyken ileri gitmeyi düşünmedm.Cinsellik konusunda ise sürekli sert çıkmışımdır.Konuşmak istemiyorum falan diye.Rüyasında beni gördüğünü ve detayları söyleseydi sevgili olduğmz halde beni nasıl düşünüyo dicektim ve belki hatta kesin mesafe koyucaktım.Ben onu görsem cinsel birlktelik yaşarken rüyam aklıma gelir utanrm ondada olmzmı
- +1 yıl
Aynen tabiki sende utanırsın söyleyemezsin .Belki şakayla karışık söylersin
- seni rüyamda gördüm ama anlatmam çok ayıp gibi espiri de yapabilirsin .
3 yıl da az değil hani bu espriyi yapacak kadar samimi olmuşsunuzdur.
Soran+1 yılAma rüyaları açık açık anlatıcak kadar geniş biri değiliz bende o şekil görsem utanırım gördüğüm için.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
- Cinsellik konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılcinsellikle sevgililik arasında cok yakın bir bag yoktur...cinsellik ayrı bir boyuttur...ama sevgilimiz hazır varken onunla da sevisiriz. olay bu...ruyada da olur, baska kadını hayal ederek dusta masturabasyon da olur , baska kadınları arzulayabilir...
Sordugun sey " Bu normal mi?" ...evet normal...suclanacak bir sey yok...20 Yorumla - Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılrüyadır rüyada erkeklerin kime saldıracağı belli olmaz
ha sevgilinin durumu anne fenomeniii. japon erkeklerinde çok görülüyor karılarıyla evlendikten sonra bir müddet cinsel yaşam devam ediyor sonra eşlerini anneleriyle özdeşleştirip cinsellikten soğuyorlarrr
acilen önlem almak lazımmm
annesinin yapöadığı şeyleri gözüne sokarcasına yap annesi olmadığını anlasın012 Yorumla
Soran+1 yılAnne fenomenimi o nerden çıktı şimdi
- +1 yıl
seni seks yapacağı biri olarak göremiyor utanıyor yüzüne bakamıyorrr yaniiii nerden çıkmış olabilirr
yaniii ben sevgilimin dokunmadık yerini bırakmamışımdır hayal kurarken :))))) yanii tipik bir türk davranışı da değil
Soran+1 yılSevişmediğimizi nerden biliyorsun arzulamadığımızı?
Sevgilini düşünürken sadece cinsel olarak düşünüyorsun sanırım dokunmadık yer bırakmamışsın hayal dünyanda buda çok normal bir davranış değil.
Sende ilerde sadece seks için eş anlayışına esir olabilirsin- +1 yıl
ana sizin ikinizde psikopatmışsınız
tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
size hayırlı olsun
ben seks de düşünürüm vefam da vardır saygım da vardır sadakatimde vardır
eğer gider bir psikoloğa danışırsanız kimin aşkı daha sağlamdır anlarsınızzz
yaa siz gidin evcilik oynayın cinsellik sizin neyinizeee
Soran+1 yılsen bana bir hastalık buldun bende sana.Beni tanıyormuş gibi yorum yapma sanki bende saygı yok sadakat yok.Sağlam aşk konusunda bir sorunumz yok dert etme.
Aaa doğru ileri düzeyde cinsellik yaşamayanlar sizden sayılmıyordu geri kafalıydı dimi afedersinz- +1 yıl
ben geri kafalı falan demedim onu sen kendine demişsin sonuçta sizde cinsel ilşki yaşamamak gibi bir problem yokk sadece cinsel ilişkiyi başkasıyla yaşayıp senle yaşamayan bir erkek arkadaşın varrr sizdede bu dindarlık mı acaba
Soran+1 yılBiraz daha yazsak seni aldatıyor diceksin.
Tabi canım başkasıyla cinsellik yaşıyor biliyorum hatta grup yapıyoruz.Nerden biliyorsn bikere başkasıyla cinsellik yaşadığını- +1 yıl
rüyasında başka bayanlarla sarılıp koklaşmıyormuuu onların tenine dokunmuyormu onları öpmüyor muu sizin orda bunun adı başka nedir ben asla sevgilimden başkasıyla inş bunu düşünmem zaten düşünemem
Soran+1 yılçeliştiğinin farkındamısın sevgilimn benden başkasına dokunma gibi bir düşüncesi yok.Başkasıylda fantazi kurduğu yok 3 senede bunu anladım.başta sen dedin rüyada kime saldırcağı belli olmaz diye.
- +1 yıl
ama seni görürsem utanırım demiş bir erkek olarak derimki yanii o sadece rüyada hayal etmiyodurr neysee bir soru sormuşsun ve yorum istemişsin bu benim yorumun sen bilirsin allaha size mutluluk versinn
Soran+1 yılrüyasında başkasını gördüğü için rahatsızlık duyan kişi başkasını hayal etmez diye düşünüyorum neyse yorumn için sağol
- +1 yıl
hiç sni görmediği için mutsuz olmuşa benzemiyor soryu bi daha okudumda neyse çok sağol yorumların için
bence sevgilin seni aldatıyor seninle yapamadığını başkjası ile hayal ediyo sevgilindekide iyi cesaret seninle değil başkasıyla seviştim demesi bence ne yap ne et başkasını düşünmesini önle kadınlığınızı biraz kullanın yoksa kaçan balık büyük olur :))
02 Yorumla- +1 yıl
Sende ii morel veriyon haa :D
Soran+1 yılMoralimi bozduğunu söylemem.Aldatıcak kadar karaktersiz değil. Seviştim diye açık açık söylemedi seni öyle görsem yüzüne bakamam dedi.Biz evli olmadan ilişkiye karşıyız ondan olabilr mi rahat takılmıyoruz anlıcağın. teşekkürler
Gayet normal sende baska erkelerı görebılırsın bu senın bılınc altın kontrol edılebılecek bır yer değil aaltındada birşey aramaya gerek yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılrüya görürken kimse cd takıp menüde neler varsa sıradan izleyerek gitmiyo, istem dışı ne olursa onu görüyosun nedemek sevgilisi varken başka kızlar görürmü soruya bak çay demle :D
11 Yorumla
Soran+1 yılmadem beğenmedin soruyu cevap vermeseydin sanamı kalmıştım bu cevap olmasada olurdu :)
soruna saçma diyenlere aldırma dediklerinde haklı yanları var. Ne demek seni öyle göremem asıl seni görmesi görmek istemesi normal görmek istemem demesi anormal bence
04 Yorumla
Soran+1 yılne gördüğünü bilmiyorum ki belki oral yaparken bi bayan ona öyle görmüştür.Ve oral yapmak ona itici geliyo banada yada kadını sadece o iş için gördüğünden beni o şekilde istemiyo olamazmı.Yoksa rüyamda seni görmek istiyorum diyo
Soran+1 yılteşekkürler sende rüyalarında sevgilini evire çevire yap çokta güzel yüzüne bak.
Cinsellik konusunda 778 cevap paylaştı. bende rüyalarımda pek sevgilimi görmem, görmedimde. çoğunlukla hiç tanımadığım, daha önce hiç görmediğim hatunları görüyorum nedense. bu çok sık olmuyor tabi. arada sırada bir oluyor ama.
00 Yorumlahakikaten normal mi? erkekler sevgilisinden farklı kızları rüyalarında öyle görür mü :S
014 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ki :S
- +1 yıl
görürler ama görmemeleri gerek insan sevdiği kişiyi arzular ve tek vücut olamk ister ya bu çok doğal normal birşey biz duygulu hayvanlarız çünkü ama başkasını arzulşuyorsa ya o çok tahrik edici çekici biridir yada kişi çok azgın biridir olmaması gerek aslında insan sevdiğini düşünür ya zaten sevmiyorsa sevgii olmasının anlamı yok sevgili değildir sadece kullanıyordur karşısındakini bilmiyorum seven adam düşünür sevgilisini ya
Soran+1 yılTanımadığı biri oluyormuş zaten uykudan uyandıktan 10-15 dk sonra yüzünü bile hatırlamıyormuş.Üstelik rahatsız olduğunu böyle bir şeyi kendisinnde istemediğini söyledi.3 senedir mi kullanıyo?
- +1 yıl
bilinçaltı :) rüyamıza söz geçirecek halimiz yok ya
Soran+1 yılBana tepkisi saçmalama böyle bir şeyden mutluluk mu duyduğumu sanıyorsun çok mu memnunum sanki dedi ama beni görürse de yüzüme bakamıcağını söyledi
- +1 yıl
ya düşünsenize gece rüyanda birini çıplak görüp ilişkiye giriyorsun bunun akabinde boşalıyorsun bu bir ihtiyaç bunu kabul ettim ama bu kişi neden sen değilsin neden seni arzulamıyorda gidip başka birini görüyor bazen olur birini görürsün ama sadece vuct ve ilişkiye girme vardır yüzünü görmez hatırlamazsın bile ama bir kıza aşıksan ve onu sevip son derece istiyorsan arzuluyorsan sadece onunla ilgili rüylar görürsün birde paylaşıma bağlı eğer onunla hiç cinsel paylaşım yaşamamışsan tabikide...
- +1 yıl
... elinde fazla malzeme olmadığı için başkalarını görecektir yada benzeri işlevi tamamlayacak nesneler hayaller olacaktır mesaj sığmadı ikiye böldüm o yüzden
- +1 yıl
bzm erkek arkadaşımla cinsel bi paylaşımımız yok, bni sevdiğinden eminim ancak onu sadece duygusal açıdan doyurabiliyorum ben, hal böyleyken onun rüyasında başkalarını görmesi normal mi? bunu sık sık yaşar mı?
ayrıca bn sırf bu tarz işleri eyleme dökmesin ve böyle rüyalarında görmesin die onu p*rno izlemeye filan teşvik ediyorum, en azından hayal olarak kalsın die, sizce hata mı yapıyorum? - +1 yıl
ya açıkcası sen onun rüya görmesini hayal kurmasını engelleyemezsin çünkü erkek yaratılışı bayana göre tahrik olmaya uyarılmaya daha müsayit cinsel organımız bile bütünüyle dışarı afedersin donumaza sütmeye başlasa uyarılırız biz bu yüzden uyarıldığında hayal rüya vs olur ister p*rno izlesin ister izlemesin ihtiyacı duyduğunda mastürbasyon yaparken bile hayal kuracaktır bu olağan birşey ama p*rno izlerse rüyalarında azlama olmaz çünkü gündüz gördüklerini görecek bu seferde onlardan etkilenecek
- +1 yıl
birde kafasının dolu olması başka şeylerle meşgül olması stres ve yük altında olması bu tip şeyleri fazla düşünmesini engeller beyin boş olunca rahat olunca daha kolay oluyor rüyanlanma
- +1 yıl
olsn, bn p*rnodaki bayanlardan kıskanmıorum :D yani o iş için varolan kadınları düşünsün, benim derdim o değil ama yakın çevreden, ulaşılabilir birisini hayal etmesi ya da rüyasında benim için kaldırılması güç birşey olur, dediğim gibi bna olan sevgisinden eminm ama yine de başkalarını, yolda gördüğü kızları filan düşünüo mudur ya da rüyasında görüo mudur?
Soran+1 yılzaten her gün görmüyomuş gördüğünde ise hatırlamıyorum yüzünü diyo.Cinsel yönden tatmin etmiyorum.Biliyorum ihtiyaçtır ama sevgilisi varken görmesi ya ben beni görsün zaten istemiyorum daha fazla istek olur sonra ama başka birinide görmsin sanırım bu durumda öldür sevgilini diceksiniz oda istemiyo başkalarını görmek sennle uzanmış yatarken görmek senin yüzünü görmek varken çokmu hoşuma gidiyo sanıyosun diye kırılıo bana
- +1 yıl
zamanla düzelir bu durumlar arkadaşlar herkes herzaman bu tip şeyler görmez rüyalar bilinçaltı ve psikolojik etmenlerle şekillenir sıkmayın kendinizi bu konuda
Normaldir. Gören kişi zaten seksten hoşlanıyordur ki görüyordur bunun sevgilisi veya başka kızı yoktur erkek ister, görür :)
07 Yorumla
Soran+1 yılBu başkasını arzuladığı anlamına gelebilirmi?
Soran+1 yılama böyle birşey için rahatsız oluyorsa
Soran+1 yılBaşka kadınları görmekten memnun değil.Beni rüyasında görmek istiyo ama o kadınlarla yaşadığı gibi değil daha masum ben şuan onn sevgilisi olduğm için öyle görürsem utanırım diyo
Soran+1 yılyeni değil 3 sene oldu
Sorun başkalarını görmesi değil elbet görür ama sana seni göremem saçmalama demesi saçma.
Senide görebilir. Bunda birşey yok.02 Yorumla
Soran+1 yılbizim aramızda ileri boyutta bir cinsellik yok bundan görmek istememesi olabilirmi?
Normaldir gün içerisinde çok fazla uyarıcıya maruz kalıyoruz..Yine suç sizin cinsinizde..
00 YorumlaRüyaları manipüle etmek imkansızdır, kimse ıkınarak kendini zorlayarak belirli birşeyi rüyasında göremez, dolayısıyla her rüya normaldir,
00 Yorumlasevilin sana mesaj vermiş anlasana,senden oral vs istiyor,senle öyle sevişmek istiyor adam...
05 Yorumla
Soran+1 yıloral falan istemiyor rüyasında ne görüyor bilmiyorum ama benm yapmıcağımı bildiği için mesaj falanda veremz
Soran+1 yıldemekki benm istemediğim bişeyi gördüğü için beni öyle görrse kendini suçlu hissedicek sorun çözüldü
Soran+1 yılistemediğim şeyi sırf o istiyo diye yapamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılgayet normal, seninki saçma bir istek olmuş..
buna göre değerlendirip seni sevmediğini düşünüyorsan çok gülerim02 Yorumla
Soran+1 yıltabikide öyle bişey düşünmüyorum sevmiyo falan diye
Cevap sahibi+1 yıliyi bari
gayet normal, aslinda sen de görüyorsundur, farkinda degilsindir
00 Yorumla
+1 yılBence normal ben sık sık görürüm başka kadınları..Ama sonuçta yine sevgilime takılırım
00 Yorumlabence normal.erkekler için cinsellik fiziksel ihtiyaç ağırlıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu neya sinemaya gitsin geceleri baksın cd kolleksiyonuna adam yok beni gör yok onu gör ben kaç yaşındayım daha hiç rüyalarımı seçemedim
00 Yorumlaya allahın işine karışmayın bari yaaa:)))))
21 Yorumla
Soran+1 yılPeki :D
ne saçma ya anlatıcak kadar yüzü varmış halbuki..
08 Yorumla
Soran+1 yılrüyasını anlatmadı ben rüyanda beni görüyomusun dedim hayır dedi başka kimi görcen ne görüyosun dedim tanımadığm kişileri dedi nasıl ya niye görüyosun onları kim falan dedim.Bilmiyorum dedi seni öyle görmek istemem sen benim sevgilimsin sana öyle düşünemem dedi.bende anladım fazlasını anlatmadı yüzüne bakamam dedi işte
Soran+1 yıl3 sene
Soran+1 yılyaş 18 :)
Soran+1 yılsenn tanıdıkların 18de geç bile kaldı sanırım.Senn çevrendekiler gibi 18 oldumu satmıyoruz kendimizi evlenene kadar bozulmaz benm şeyimin kararını senmi vericeksin @spawnseytan 2
+1 yılBen gördüğümde anlatırım bu iticimi =)
00 Yorumlanormal tabiii.
rüyaları yönetme şansımız yok...00 Yorumlaiyide bu çok normal her erkek görür.
00 Yorumla
+1 yılNormal tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye görüyorsun niye öyle oluyor diyince sanki ben çok memnunum başkasını görmekte ama seni görrsemde yüzüne bakamam dedi
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam