Rüyada, cinsellik yaşadığını gören bir erkeğin gördüğü kişiler neye göre? Bilince göre mi? Yoksa arzuladığı insana göre mi?
Cevabın nedir?
+1 yılMerhaba arkadaşım öncelikle bu soruna bilimsel bir yanıt vereyim ve için rahatlasin dedim kendi düşüncelerim yahut başkasının görüşü olmayıp bilimsel olmasi cevabın güvenilirliğini destekler öncelikle görsel bellek denilen birsey vardır insanlarda gözlerden bilgiyi alır ve sonra beyine iletir ve orada depolanir bilgi mesela örnek veriyorum metrobuse giderken 50 kişi gördün fusiform gyrus denilen bölge yüzleri tanimayi sağlar ve beyinde yüz tanıma ve depolama mekanının ipini çeker. gecmiste ve o günkü gördüğümüz yüzler tanıdığımız tanimadigimiz kim olursa olsun bellekte saklanmış durumdadır. gece yatarken rüyalar en çok nrem ve rem uykusunda iken görülür nasıl rüya görüyoruz dersen insanlarda birnevi makineler gibi elektirik ile çalışır beyindeki sinapslar ve neronlar sodyum ve potasyum elementlerinin neron icine sodium Potassium pump ile girip çıkmasıyla neron içi ve dışında elektriksel değişimler oluşur ve böylece birbirlerine bilgiyi aktarirlar. gece uyurken beyin az elektiriksel güç ile çalışır fakat nrem ve rem uykusunda bu elektriksel güç genellikle belirsiz araliklarla ( tabi yattığın yer vücut konforu yediklerin soğukluk gibi faktorlerde etki ediyor buna) artışa geçer yani beyinde bir elektrik patlaması oluşur ve bu elektronlari birer kıvılcım olarak düşünürsek bu kivilcimlar rastgele beynin visual Cortex ya da koku bölümü vs gibi yerlere denk gelir böylece beyin aslında olmayan birseyi simule eder yani rüya olayı oluşur Sayet bu durum visual Cortex e denk gelip random bir şekilde altın oran kanununa en uygun yüzlerden birini seçer ve sonra o yüzü rüyanda görürsün vücutta fazla testesteron varsa tabi bu bir cinsel rüya olur sanırım bu açıklama yeterli olmuştur
26 Yorumla
Soran+1 yılBeyin yakmaya bire bir. Teşekkür ettim. 😏
- +1 yıl
Niye beynin yandı be 😁
Soran+1 yılBen sana hoşlandığı için mi, yoksa normal olduğu için mi rüyasında bir kızı cinsel olarak görürler diye sordum. Sen bana nöronlarldan girip, remlerden çıktın. Ama güzel bilgi teşekkür ettim, anlamış oldum erkeklerin hoşlanmakla alakası olmadığını 😮
- +1 yıl
bak neronlar girip remden cikmamin nedenini anlamış oldun ne bilim gerçek bir bilgi almak görüşten daha iyidir kişi görüşleri farklıdır ama bilimsel bir bilgi kesindir böylece kendi biricik görüşünü ortaya cikartirsin ilerdede hem işine yarar bu bilgi herhangi bir konuda 😊
Soran+1 yılOrası öyle tabi, en azından öğrenmiş oldum. İyi yaptın. Sağolasın. :)
- +1 yıl
önemli değil iyi günler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli olmuyor. Arzuladigin kiside olabiliyor. Bazen hic olmayacak kisiyide gorebiliyorsun.
238 Yorumla
Soran+1 yılAnladım kişiye göre yani
Cevap sahibi+1 yılYani
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılYani aslında benim için nasıl arzuladığın daha önemli
Soran+1 yılDoğrudur bilemiyorum. Garipsiniz
Cevap sahibi+1 yılGarip olan neymiş
Soran+1 yılEreksiyon geçirmeniz rüyada
Cevap sahibi+1 yılUzun zamandır öyle birsey olmuyor ama bu durum garip bir durum degil
Soran+1 yılDoğrudur bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHmm bildigin nedir bu konuda görüşün?
Soran+1 yılHer insanın hormonları farklı sonuçta bir şey diyemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen senin görüşünü sordum ama
Soran+1 yılBen bilmediğim için sordum soruyu. Ereksiyon olduğunu biliyordum da bilinç altından rastgele olduğunu düşünmemiştim.
Cevap sahibi+1 yılAnladım peki bisey sorcam sen hic rüyada cisellik yasamadinmi?
Soran+1 yılHayır yaşamadım, görmedim bile
Cevap sahibi+1 yılMast. filandami yapmiyorsun?
Soran+1 yılYapmıyorum
Cevap sahibi+1 yılİlginç
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılYas kac bu arada
Soran+1 yıl20 😁
Cevap sahibi+1 yılHmm ama insan en azindan hayal eder. Yani sulanma filan olur illaki
Soran+1 yılBozukluk var bende belli ki, sorun yok
Cevap sahibi+1 yılHmm peki korkuyormusun ilkte?
Soran+1 yılEvet.
Cevap sahibi+1 yılEger anlattigin gibiysen korkman normal ama bu korkuyu yenmende senin elinde
Soran+1 yılZamanla olacak şeyler takılmıyorum pek aslında daha evliliğe uzun bir yol var benim için Allah bilir
Cevap sahibi+1 yılUzun bir yol derken 30 yasinda filanmi dusunuyorsun bence 2-3 seneye kadar dusunebilirsin.
Soran+1 yılHayır, okulum bitecek meslek sahibi olacağım sonrasında
Cevap sahibi+1 yılAynen mantıklı umarim istedigin mesleğe ve eşe sahip olursun.
Soran+1 yılAmin, teşekkür ettim. Umarım sende.
Cevap sahibi+1 yılAmin umarım
Soran+1 yıl:) :)
Cevap sahibi+1 yıl😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılNe okuyorsun ki?
Cevap sahibi+1 yılEig icin teşekkürler
Soran+1 yılRica ederim
Cevap sahibi+1 yılBaska sorularda gorusmek uzere :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
26Cevap
Bunu neden merak ettin ki rüyamızda bile karışıyorlar 😂
Ben genelde megan fox ile takılıyorum rüyada neden bilmiyorum ama hep o geliyor 🤔19 Yorumla
Soran+1 yılRüyanın ucu bana dokunuyorsa, karışmak müstahak :D
Soran+1 yılSevgilim değil sorun orada zaten :d
Soran+1 yılRüyasında gördüğünü söyledi ayıp dedi. Gerisini pek konuşmadık bir de kendisi değişmiş, öyle görmüş
Soran+1 yılDeğilmiş olacak, kelime hatası :D
Soran+1 yılUzaktayım Allah'tan sanal yani. Yüzyüze olunsa bunu bana söylemeyi bırak selam bile vermeye çakinirdi
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. sadece asık oldugum ya da sevgilim olan kızı rüyamda gorurum o da sadece cinsellik olarak degil yani.
217 Yorumla
Soran+1 yılKişiye göre değişiyor belliki
Soran+1 yılHaklısın orası öyle tabi
Soran+1 yılYok ayıp anlatmam dedi. Görmüş belliki ayıp anlamda
Soran+1 yılKonuyu değiştirdim
Soran+1 yılCinsel muhabbetlere gelemiyorum açıkçası zaten, iyi biri konuyu değiştirince o da değiştirdi. Belirtmiştim zaten devam ederse o yola başvuruyorum :D
Soran+1 yılHayır o olaydan dolayı deği. O zaten mıhabbetlere giren kızlarla konuşacak kapasitede. Ben o kızlardan değilim baştan belli ettim. O da buna göre davranmaya çalışıyor, davranmalıda zaten
Soran+1 yılHiç biri, cinsel içerikli hiç bir muhabbete girmiyorum. Sadece soruları cevaplayıp kafa dağıtmak amacım sitede. Başka bir idealim yok.
Soran+1 yılGerçek hayatta erkeklerle, fazla polemiğe girmiyorum. Çok samimi olmuyorum. Gerçi buradada değilim fakat arsız insan çok
Soran+1 yılHaklısın. Sağol sanada, görüşürüz sende kendine iyi bak.
+1 yılBu tam bir piyango hiç hatırlamadığı tanımadığı bir insanı dahi görebilir.
211 Yorumla
Soran+1 yılKim tutarsa artık :d
- +1 yıl
Bilinç altı yolda gördüğün yanından geçen bir insanı dahi rüyana getirebiliyorken seçenek çok fazla.
Soran+1 yılHay bilincinize dicem olmayacak :D
- +1 yıl
Bu inan hiç hoş bir durum değil mümkün olsa tamamen hayatımdan çıkıp gitmesini isterim bu durumun.
Soran+1 yılDizginleyemez misiniz?
- +1 yıl
Bu kontrolünde olan bir şey değil sen uyumak için yatıyorsun rüya getirip bunu önüne koyuyor ver uyandığında o iğrenç an gerçekten çok kötü.
Soran+1 yılErkek olmak zor mu demeliyim acaba :D
- +1 yıl
Hayır dememelisin sonuç olarak sizin her ay düzenli yaşadığınız adet ve onun eziyetleri yanında bu bir hiç.
Soran+1 yılOrası öyle tabi haklısın
- +1 yıl
Kısa sohbet için teşekkür ederim İyi akşamlar.
Soran+1 yılRica ederim, iyi akşamlar
+1 yılHepsi ama daha çok etkilebdiklerimiz gelir rüyamıza...
23 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Sevindim, anlamana...
Soran+1 yılTeşekkür ettim
+1 yılyok be hiç tanımadığın bir yüz bile görebilirsin gerçekte olması gerekli değil yani
113 Yorumla
Soran+1 yılEvet geneli öyleymiş
- +1 yıl
yani tanıdığında olur ama genelde tanımazsın... sen de görmüşsündür sen hep tanıdıklarını mı gördün? sene nasılsa bizde de öyle işte
Soran+1 yılKızlarda olmuyor ki öyle
- +1 yıl
yoo gayet olanda birsürü insan biliyorum... bazı erkeklerde de olmuyor sende o bazı erkeklerin ız versiyonusun :D
Soran+1 yılBelkide olabilir ondandır bende ki bu ön yargı
- +1 yıl
muhtemelen ;) sen neden merak ettin bunu
Soran+1 yılRüyasında görmüşte bir arkadaş beni
- +1 yıl
erkek bir arkadaşın mı? bunu gelip sana mı anlattı
Soran+1 yılAnlatmadı kapalı şekilde ima etti, rüyamda gördüm ben değildim ama biraz ayıp diyip kusura bakmamamı söyledi
- +1 yıl
erkek arkadasın muhtemelen sana zarf atmış:D erkeklerin uyguladığı yöntemdir :D
Soran+1 yılBariz belli olmayacağını biliyor, boşuna attı
- +1 yıl
sen hoşlanıyomusun cocuktan?
Soran+1 yılHayır sadece arkadaşım, iyi insan hepsi bu
+1 yılDaha önce yaşadıklarına göre olur etkilenir bakırken falan bilinçaltında kalir bazen bir ummadığı insanla dahi oluyor
221 Yorumla
Soran+1 yılGarip, evet anladım
- +1 yıl
Bu komsu arkadaş akraba aileden bile olabilir bazı n
Soran+1 yılO kötü işte, kimseye güven olmuyor :D
- +1 yıl
O yaşanan günlük hayattaki etkilere kaynaklanan bir şey güven olayı degil
Soran+1 yılAma hayali size kalmış, etkilenme olayı
- +1 yıl
Yani oluyor bazen insan bu ne alaka şimdi diyor yani sanki TV de beğenmediği film çıkmış gibi ;)
Soran+1 yılNasıl bir bilinç altınız varsa artık :d
- +1 yıl
Herkekte cinsellik uzerine kurulu
Soran+1 yılKolaymış o zaman, bir erkeği etkilemek. Kızlar boşuna kasıyor kendilerini demekki
- +1 yıl
Bu son cümleyi not al bence. Kesinlikle boşuna kasıyor hatunlar.
Ve bu istekleri sen belirlemezsin. Yapabileceğin hiçbir şey yok. Hatta çocuk seni aldatmamak için içine atmış sıkmış kendini da rüyasında kötülemiş durum.
İstek kalpten gelir, üzerinde oynama yapılamaz, denetleme yapılamaz, gelmişse gelmiştir.
Yok bunu asla kabullenmezsen sürekli bastırmaya devam edersen kişilik bölünmesi çok kötüler. Ve delirirsin!
Soran+1 yılBunu bastırmak yanlış zaten, fakat dizginleye bilmek kızların elinde bence. Konuşularak halledilebilecek olaylar.
- +1 yıl
Peki neden dizginliyorsun?
İki taraf da istiyorsa sorun nedir?
Evren sana yapacağın yaşı da belirtmiş. Eee? Sorun nedir?
Soran+1 yılEvlenince zamanı var. Fakat sevgiliyken, insanın elinde olacak bir şey değil. Benim açımdan öyle. Zamanını bildikten sonra dizginlenmeli sonuçta. Şimdi herkes için kolay bu cinsellik. Sonunu düşünmüyor kimse. Sorun zamanı.
- +1 yıl
Zenginsen o zaman çok da önemli değilken fakirsen beklemelisin di mi?
Kimse sormaz zengin kızın geçmişini. 500-1000 kez de yaosa farketmez.
Peki aynı adam fakir birinden neden ilişki yaşamamış olmasını ister? Para edecek bir şeyler mi bekliyor acaba? Ya mal mülk ya zar. Ne dersin? Bu bir ticaret mi?
Soran+1 yılNeden? Kızlar , zenginlere verip. Fakirlerle mi evleniyor? Saçma bir düşüncen var şu an. Zenginler için paradan başka bir şey mühim değil. Paran varsa diktirirsin zaten. Fakirlik yerine biz buna namus, ya da çeyiz diyoruz. Zenginlere bu olay aşılanmıyor belkide. Bu zamanda neyin önemi kaldıki zaten. Zar denen olayı bile b*ka çevirdi insanlar. Neyin ticareti bu? Al gülüm, ver gülüm oluyor bu devirde. Paran varsa susturursun milleti. Yoksa namussuz da olursun k*hpe de. O da karekter meselesi. Her insan aynı değil.
- +1 yıl
Tamamen yanlış okudun.
Feminist bir söylemde bulundum.
Soran+1 yılAnlatmaya çalıştığın, zengin bir kızın defalarca yapması sorun değilken, parası olmayan bir erkekten bakirlik beklemesinin nedenini mi soruyorsun?
- +1 yıl
Fakir kız için sorunken zengin kız için sorun olmuyo yer.
O halde erkek kadından pahalı maddi bir şey istiyor.
Soran+1 yılZengin kız için sorun olmamasının sebebi, beni paramla her erkek kabul eder görüşü sanırım? Ya da diktiririm kafasında oluşudur.
Erkekler için önemli bir şey olduğundan dolayı olabilir. Siz önüne gelenle, ilişki yaşayanla evlenmezsiniz. Bana ait olsun kafası olur. Fakir bir kız, başını sokacak bir ev ister. Kabullenilmeyeceğini, hiç bir erkeğin kendisine yediremeyeceğini bilir. Zengin kızın bir şeye ihtiyacı yoktur. Zaten parası var, istediği erkeği elde edecek kapasitede, çoğu erkekde afedersin ama diktirilmiş olan bir şeyi anlayacak güçte değil. Çoğunuz safsınız. Kadınların yanında. Umarım bu konuyu sormuşsundur görüş açısından, diğer türlü ne demek istediğini idrak edemedim kusuruma bakma 😏- +1 yıl
Çok geleneksel ve dantelli görüşleriniz var 😊
Ve bir şey sormadım 😊
Soran+1 yılDoğrudur. 😏😊 peki bakalım. 😊
Ben genellikle beni çok tahrik eden kendini bana çok istetenleri görüyorum..
19 Yorumla- +1 yıl
düzenli bir seks hayatın olsun ve vucuttaki testesteron azalsın tahrik edeni bırak cinsel rüya bile görmezsin :)
Soran+1 yıl@nicklibirisi senin öyle sanırım.
Yani karlıdaki insana bağlı oluyor genelde, anladım- +1 yıl
yeap vücuda bağlı kardeşim
- +1 yıl
@By_Carlos vucudun belirli bir hayata alışmış bundan dolayı olabilir testesteron rejeneresi erken olabilir yaşam stili bunda önemli fakat aynı zamanda bu hormanal bir sorun olabilir çok iyi bir durum değil bir doktora gitmeni tavsiye ederim ilerde damar ve kalp sorunları oluşabilir
- +1 yıl
@By_Carlos umarım ilerde sağlık konusunda bir sorun yaşamazsın
+1 yılGenelde rüya gördüğümüzde duş almak zorunda kalırız
21 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsi olabilir. Kesin bir şey yok, herkesi görebilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyleymiş :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılArzuladığın şeyi yatırırsın bir güzel...
Sabah bir uyan ortalık rezalet110 Yorumla
Soran+1 yılAnladım :d
Cevap sahibi+1 yılElife Gül e aşıktım mesela.
Ama bir gün Coğrafyacı dar etek giymiş masaya adımını bir attı. Poposu 1 ay aklımdan çıkmadı.
Ortalık yine battı
Soran+1 yılKızın haberide yok tabi. Bilse hocanın aklından çıkmadığını iyi olmazdı işler :D
Cevap sahibi+1 yılYok be, Elife de sürdüğün tekiydi. Duysa hoşuna bile giderdi.
Benim sınavım da surtuklerle oldu. Ama tabi ki onları ben kendime çektim. Esas mallık bende yani.
Neyse ki karma bitti. Artık bağlarını kopardım..
Soran+1 yılHayırlısı olmuş hakkında, iyi bir kısmet çıkar umarım karşına
Cevap sahibi+1 yılO işler öyle olmuyo işte
oltaya kaliteli yem takman lazım 😊
Soran+1 yılNeden kişiliğini düzgün belli edersen ve ona göre ortamlarda bulunursan, bu kaçınılmaz
Cevap sahibi+1 yılkimse sana sağcı mısın solcu mu diye sormaz.
Kimse sanattan sepetten hazetmez
Kimse açları doyurmak istemez.
Kimse senin ne hissettiğinle zaten ilgilenmez.
İlk soru şudur: Ne iş yapıyorsun? İstekleri yüksek gelir getiren bir alan söylemendir. Kişiliğin , dinin, kültürün... hepsi tamamen bundan ibarettir
Cevap sahibi+1 yılAma ben de onu gece yatırırım bir güzel sabaha kadar...
Soran+1 yılHey Allah'ım :D zamanla insanları tanıdıktan sonra her şey olur. Bak paraya ve pula önem vermeyen çok kız var. Serseri olduğu halde, onunla aç yatmaya razı olan milyonlarca insan mevcut bu ülkede. Kendini sevdir. Çabala. Gerisi zaten kendiliğinden gelir. Kızların dış görünüşüne bakarak, seversen. Senden yalnızı olmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhoşlandığım kız yok ama ben yine görüyorum o nasıl olacak :)
118 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani rastgele mi anladım
Cevap sahibi+1 yılaynen sorma son zamanlarda çok rüyalanma oluyor bende
Soran+1 yılMesela kimi gördün
Cevap sahibi+1 yılişte sorun orda rüyada ilişkiye girdiğim kadınların yüzleri gözükmüyo sadece şeyimin vajinalarına falan soktuğunu görüyorum ondan sonra zaten lanet olsun boşalıyorum gece gece heryer ıslanıyor :( bakirim ben galiba bu aralar aşırı istekten dolayı oluyor bunlar
Soran+1 yılBoşver bakir kal, gerek yok pis ikinci ellere kendine göre eş bul tamamdır. Garipmişsiniz anladım
Cevap sahibi+1 yıltabiki bakirliğimi evlenmeden bozmam ama askerden geldim geleli bitmek bilmeyen bir istek kötü oluyor böyle birde rüyalanma giriyor işin içine :(
Soran+1 yılAskerden gelince daha mı fazla olur ki
Cevap sahibi+1 yılvalla bilemiyorum ama 24 yaşına geldim hiç bir kızla öpüşmedim bile neyse askerden öncede istekliydim ama askerlik boyunca hiç mast yapmadım sonra askerden geldim geleli 5 aydır anlam veremediğim istek var
Soran+1 yılAnladım evlenecek kız bul sen en iyisi
Cevap sahibi+1 yılyok işte ama hayırlısı çıkana kadar bekliyorum :) ne kadar istekli olsamda yanlış yola sapmam ama evde artık hergün... anladın artık sen yapacak bişi yok
Soran+1 yılEn iyisini yapıyorsun, sapmada zaten senin gibi olsa herkes keşke. Milli olmayana erkek demeyiz diyen pisliklerle dolu bu site. anladım anladım neyse :D sağol görüşürün için
Cevap sahibi+1 yılaynen sadece bu site değil normaldede bakir olduğumu duyan bazı geri beyinliler alay ediyor neyse :)
Soran+1 yılAldırma onlara, bence çok güzel bir şey. İlkin olucak eşin ne güzel :D
Cevap sahibi+1 yılevet bende onu düşünce doğru yolda olduğumun farkında oluyorum :)
Soran+1 yılSenin gibi olmalı herkes bence, bozulma sakın. Erkeklik milli olmak değil maalesef ki 😊
Soran+1 yılAdam olmak değil * olacak
Cevap sahibi+1 yıleyvalah sağol :)
Soran+1 yılRica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı. Bilince göre bazen izlediğin bir filmde ki kıza bazen hiç tanımadığım biri
134 Yorumla
Soran+1 yılHm anladım
Soran+1 yılHayır görmüyor ondan garipsedim sizi bazı istisnalar oluyor tabi
Soran+1 yılDoğrudur erkeklerde ihtiyaç zaten o ayrı
Soran+1 yılİhtiyaç genelde sizinki kadar fazla olmuyor diye biliyorum kendimden yola çıkarsam bende 3 ay da olsa aklıma gelmez o ayrı
Soran+1 yılEvet doğurganlık arttığı için. Aslında regl öncesi olurlar
Soran+1 yılEvet doğurganlık olayından dolayı 😏
Soran+1 yılOndan dolayı vücut ister. Fakat kızlar yani kızlarımız zevkinden dolayı olduğunu sanar o ayrı. Hormonlar olmasa aklımıza bile gelmez
Soran+1 yılYani olabilir normal bir şey
Soran+1 yılAlmasam bile, hayatımı etlileyeceğini sanmıyorum açıkçası. Fazla arayan biri değilim. Sağol
Soran+1 yılBilmem, belkide hayırlısı
Soran+1 yıl20 😊
Soran+1 yılEvet sağol
Soran+1 yılBende :D
Soran+1 yılEvet, soruyu sordum cevapları aldım bitti sonuçta :D
Soran+1 yılGerek yok, mesaj bölümüm kapalı zaten 😁
Soran+1 yılTeşekkür ederim, sende kendine iyi bak :)
Soran+1 yıl😊😊😊
ya bilince ya da arzuladığı kişiye her ikiside olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
sen seçemezsin ruya bu
113 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur ama garip
Soran+1 yılHormonlardan kaynaklanıyor sanırım
Soran+1 yılSırtınız açık kaldığında kabus görülmesi gerekmiyor mu :D
Soran+1 yılHayır korkunç rüya anlamında dedim :d
Soran+1 yılDoğrudur bilemiyorum
Soran+1 yılOlmadı işte :/
Soran+1 yılYok değilim, doğrudur bilemiyorum :d
+1 yılevet cok fena görürürm hem de
118 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandığından mı yani
- +1 yıl
evet beni etkilyen kız olabilir asık oldugum ya da sevgilim olan olabilir. her türlü görürüm. görmesem bile hayalini kurarım :D
Soran+1 yılNickinden belli illa olacak 😏😮
- +1 yıl
hahahah aynen :D bu aralar libido tavan :D sen görülmek istemez miydin ki?
Soran+1 yılHayır istemezdim, arladaş beni hörmüş diye sordum zaten nasıl gördüğünü söylemedi soru açtım. :D
- +1 yıl
hmm iyi gormustur belki canım biz de hep öyle cinsel olarak gormuyoruz ki. normal gordugum arkadaslarım da oldu. bilinc altı bu
Soran+1 yılYok anlat dedim anlatmadi ayıp dedi
- +1 yıl
hmm o zmn kesin mikmiş seni :D
Soran+1 yılBeni o şahıs değil başkaları, neyse alla alla :D
- +1 yıl
baskaları ne? :) :D
Soran+1 yılKendisi değil işte, anladın anlamıyırmuş gibi yapma. Saf değilsin, kanmam :D
- +1 yıl
hmm reelde yapan oldu yani ;) kac farklı kişi?
Soran+1 yılReelde değil, rüyasında öyle görmüş arkadaş. Allah korusun saçmalama :d
- +1 yıl
kaç kişi yapmıs ruyasında. her yapan gelip anlatıyor mu sana böyle?
Soran+1 yılSadece bu dedi. :d
- +1 yıl
ee digerleri yapmıs dedin onu nerden biliyorsun o zmn
Soran+1 yılBana dediki, rüyamda seni gördüm. Nasıl gördün dedim. Ben değil başkaları tarafından dedi, ayıp anlatmayayım kızarsın gibi cümleler kurdu. Konuyu değiştirdim hepsi bu
- +1 yıl
baskaları tarafından ne demek ya birsey anladıysam arap olayım
tamamiyle rastgele bir görü
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyleymiş :d
Soran+1 yılOha o kadar vahim durum yani
Soran+1 yılAnladım sağol bakalım
Soran+1 yılPeki bakalım
+1 yılarzuladığı olur genelde
12 Yorumla
Soran+1 yılAnladım, evet öyleymiş genelde
- +1 yıl
ya da gördükten sonra arzuladığını farkedersin :D
+1 yılo tür rüyaları pek görmem neden bilmiyorum ama
18 Yorumla
Soran+1 yılKişilik meselesi sanırım
- +1 yıl
valla bilemiycem artık
Soran+1 yılDoğrudur
- +1 yıl
sen öyle diyosan :)
Soran+1 yılÖyledir o zaman 😏
- +1 yıl
yanii :)
Soran+1 yıl:) :D
- +1 yıl
:D :D
+1 yılgaliba evet sanırım oluyor
23 Yorumla
Soran+1 yılHangisinden dolayı oluyor
- +1 yıl
istediklerim
Soran+1 yılAnladım
bu şeytana bağlı çocuğum sen yorma kendini
115 Yorumla
Soran+1 yılPeki annem.
Soran+1 yılHebele hübele
Soran+1 yılSenin gibi
Soran+1 yılBelli çok temizsin
Soran+1 yılGit yıkan pislikten kokacaksın. Nalet
Soran+1 yılİyi o zaman pislik.
Soran+1 yılNe yaptım
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet anca rüyasında görür
17 Yorumla
Soran+1 yılO tabir, buna uyuyor 😄
Cevap sahibi+1 yılneye uyuyor? :D
Soran+1 yılAnca rüyanızda görürsünüz 😄
Cevap sahibi+1 yılişte o yüzden dedim :D
Soran+1 yılİyi dedin :D
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler :D
Soran+1 yılReca ederim :D
- Cinsel Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yılBilinç altına kalır
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur
Onu allah bilir
11 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle tabi
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İkiside olabilir
17 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılNe kadar acaip yaratıklarsınız 😏
Soran+1 yılBilmem olmadı hiç ondan sordum
Soran+1 yılYani olabilir, yapı meselesi sonuçta
+1 yılhayır :/
13 Yorumla
Soran+1 yılDğzgün cevaplasan şaşarım.
- +1 yıl
sevdigimi arzulamam ki ben ondan görmuyorum hayır yani
Soran+1 yılAnladım doğrudur o zaman
+1 yılBilince göre
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler, hoşlandığı ya da beğendiği kızları mı rüyasında görür?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler