FB (fucbuddy) sadece seks amaçlı kurululan ilişki modelinin adıdır. FWB (friends with benefit) ise normal bir arkadaşla aynı zamanda seks de yapılan ilişki modelidir.

FB (fucbuddy) sadece seks amaçlı kurululan ilişki modelinin adıdır. FWB (friends with benefit) ise normal bir arkadaşla aynı zamanda seks de yapılan ilişki modelidir.
Ben arada bir benim ayağıma çoraplarıma ilgisi olanlarla ya da benim çok beğendiğim bazı erkeklerin kız arkadaşlarımın ayaklarıyla ilgileniyorum birde basit şekilde tatmin olmak isteyen erkek arkadaşlarım oluyor onlarla bir şeyler yapmayi seviyorum malum sevgilim yok istemiyorum da
Arkadaş edinmek şster misin
Olabilir neden olmasın tanışalım anlaşırsak arkadaş oluruz yani
Sen takip etmezsen yazamıyorum
İki kişi arasında duygusal bağ olmadıkça hiçbiri gerçek bir seksin verdiği hazzı veremez
Güven, arzu, ilgi, uyum, şehvet, çekim bunların her biri birer duygudur sayın gizli bağyan
işte hepsi toplam duygu bütünü ztn ben de bunlardan bahsediyorum ztn efendim
Hemfikir olmamıza sevindim sayın gizli bağyan
bende sayın bayım ;)
EİC için teşekkürler
Ricalar sayın gizli bağyan :)
Cevap
6Cevap
Hepsi yeterli zamanda doğru şekilde yani gönlünce olduğunda hepsi ayrı zevkli oluyor. Arkadaştan seks genelde aşka dönüşme riski içeriyor.
Hiçbiri.
Tek gecelik ilişkiler ruha yara Acar.
Kalben sevdiğim insan ile helalinden olanin yerini hiçbiri tutmaz.
Hiç bir ilişki sevgili ile evlilik tadında birlikteliğin hazzını vermez bu illa cinsel ilişkide değildir
Çok ilginç etiketler gerçekten
Seks yapacaksam sevdiğim adamla yapmalıyım
tek gecelik zengin erkek gerisi hikaye
Tek gecelikse zenginliğinin sana ne faydası var. Ne saçma
@FOSİLbirÜYE parayla ilişki yaşayan biri galiba hanımefendi
Sevgililik > FWB > FB > ONS
Hepsinin yeri ayrı
Fwb ve fb bulamadık maalesef henüz
Sabit ilişki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?