Anketede katılın. Şişman bir kadınla yatar mısınız?
Evet, yatarım
Hayır, yatmam
Yoklukdaysam evet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben kilolulyum 165 boy 83 kiloyum kocaman bir gobegim 95 goguslerim var. Bacaklarım normal ustum genis. Ama 8 aydir mukemmel bir iliskim ve gozumun icine bakan bir sevgilim var. gayet de tutkuyla sevisiyorz. Bakireyim ilerisi olmaz. Oral yapiyoruz ama inanilmaz zevk aliyo. CatlaklarimDan da rahatsiz olmuyo. Seni seven de boyle sevicek. Sevgilim de mavi gozlu normal kiloda sarisin yakisikli kızların dibi dusuyo. Iste ask.
Aynen canım.. Erkek arkadaşın yüzüne vurmadı mı hiç kilonu. Yani beni yanlış anlama. Böyle korkularım var işte
Ne diye vurcak ki? O beni boyle sevdi ne diyebilir? kendine guveniceksin. Kiloluyum ama istersem alirim diceksin
Yuzun guzel mi?
Güzel olduğumu söylerler.. Ama vücut güzelliği daha önemli.. Tesekkür ederim yorumun için
Yuz guzelligi daha onemlidir. Unutma kilo gider ama yuz kalır. Hoscakal
Yazinin ilk satirlarinda az daha bosaliyordum
Kikolu kızlar candır şahsen bende en az 100 kilo olan hatta 200-300 kilo olan kadınlardan inanılmaz derecede hoşlaniyorum.
Kışın iyi oluyor, şahsen yattım ancak bunun kötü bir tarafı yok. Farklı bir deneyimdi. Esnek bir kızdaki performansı alamazsın ama sarılıp uyuması çok güzel oluyor.
Kesinlikle şişman insanlara sarılmak güzel. Yumuşak oluyorlar çünkü :)
Şişman bir kadını severim :) eline attın mı et gelicek kemik değil ayrıyeten şişman bir kadının bir kaç faydası daha mevcut:)
Mesela, ne gibi? :))
Ayrıca şişmandan kastın nedir?
Bir kadın en kötü ihtimalle snn için kaç kilo olmalı
Bende kiloluyum ama bu benim ilişkime hiç bir engel olmadı ben kilolu kadınları seviyorum ilişki yaşadıktan sonra vajina bölgesinde kilolu olduğu için kemik dokusuna git gelde vurmuyorsun ve bu gifdiğim ilişkinin suresini uzatmayı sağlıyor çünkü kasıklarım kemiklerd denk gelmediği için ağrı olmuyor ve daha fazla haz veriyor bana.
Profil resmim den beni anlayabilirsin.
Anladım.. Gerçekten şişman olmanın artı yönleride var mı, tam olarak açıklar mısın
Neden benim hesabımın kapattırıracak soruları buradan soruyorsunuz anlamıyorum bu cinselliğin içine giden derin bir konu buradan cevaplarsam heaabımdan olurum :( elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışıyorum ama bu kadar derini beni banlatır. Şişman bir bayanı her erkek doyurup değerini bilemez şişman bir kadın normal bir kadına göre daha ateşli olur bu kadarını yazabilirim:( kusura bakma ilerlersem hesap gider.
Ve şuna emin ol şişman bir kadının artıları fazla...
Tamam, teşekkür ederim. Sizi zor bırakmak değildi niyetim
Sorun yok güvenirsen mesaj atarsın açıklarım istediğin gibi.
Ve aşağı da gördüm sen okadar kilolu değilsin :)
Bekliyorum. Kendini bu kadar sıkma unutma hayatta hiç birşey hiç kimse senden daha önemli değildir.
Bugün konuşucaktık?
Cevap
44Cevap
Ben yokluktayken bir hataya düştüm. Sonra tövbe ettim.
Çok mu kötüydü. Hangi yönden kötüydü
Her yönden kötü ya neresinden anlatmaya başlayayim ki cidden? Bir etle ilişkiye giriyormuşsun gibi. Tutsan tutulmuyor, evirip çevirmeye çalışsan olmuyor. Ulaşım sorunları da sıkıntı. Kaldı ki kalıplı biriyimdir. Aletim de küçük sayılmaz. Cinselliği tamamen bir iş hâline getiriyor. Yani yapalım da bitsin kafası oluşuyr.
Fiziki zorluklar bir yana ter bezleri şişmanlarda biraz daha farklı çalışıyor. Bir kadın, şişman bir erkekle (çok çok çok çok aşırı şişman olmadığı sürece) her türlü idare edilir, sıkıntı yaratmaz cinsellik açısından. Ama kadın şişman olduğunda çok ciddi sorunlar oluşuyor. Erkek ne yapar eder şişmansa yolunu bulur ama kadın şişmansa çoğunlukla deneyimsiz de oluyor ve bir aktarım gerçekleştirilemiyor tensel.
Şişman olduğu için sevemez mi cinsel ihtiyaçları olamaz mı seviyorsam yatarım
Ben erkeklere hak veriyorum. Çünkü herkes kendisi için en iyisini ister.. Peki sen seviyorsun, sevdiğin kadın şişman.. Onun kilosu batar mı sana. Lütfen samimi yorum yap.. Yani sevdiğin kızın vücudu güzel değil. Göğüsleri 95. Sarkık, büyük ve yumuşak
Sevgi aşk sadece görünüş değildir ki açıkçası kilosu ya da dış görünüşü umrumda olmaz sevdiğim sürece :)
Keşke böyle bir soru sormasaydın yorumlara baktımda birsürü kırıcı yorum gelmiş üzüldüm açıkçası
Ben alıştım. Kimseye kırılmıyorum. Herkese hak veriyorum. Canları sağolsun
Kendinize haksızlık etmeyin lütfen 1.60 boy 84 kilo o kadarda fazla değil ve her erkek yatmak ister üzülme :)
Tesekkür ederim yorumunuz için :)
Rica ederim sormak istediğiniz konuşmak istediğini bir şey olursa mesaj atabilirsiniz arkadaş olarak :)
hayır neden yatmıyayımki. bu kafayı değiştirin ya.1 dış görünüş önemli değildir.2 güvenebileceğin bir sevgili arıyorsan kilolular on numaradır kapris naz vs yok 10 numara sevgilidirler.
Hem sisman hemde yasimdan olgun biriyle yaptim 35 yasinda 150 lerde 118 kiloydu kilo konusunu konusmayi cok severdi sanirim bilerek kilo aliyordu
şişmanlık derecesine göre , ben 85 kiloyum benden şişman değilse yatabilirim :) güzel olur
Yani 80-85 kilo arası olabilir mi
şismanların vajinası daha dar olduğu için daha çok zevk alır erkekler..
O yatsın ben onun karnında trampolin gibi zıplarım :D
Silindir gibi değilse can güvenliğim tehlikede değilse yatabilirim :D
Mesela kaç kilo
maksimum 60 olsun
Öyle bir kadın şişman olmaz ki. ya balık etli olur ya da zayıf boy durumuna göre değişir tabi bu durum.. Ama şişman olmaz
evet öyle de 60 kilonun üstü işte bana şişman geliyor ağır siklet geliyor bilmem anlatabildim mi :D en fazla bu kadarını kabul ederim dedim kız dediğin çıtı pıtı zarif olacak tabi değnek gibi de zayıf olmayacak :D
şişman dediğin büyük kalçalıysa o zaten ideal vücut :)
Peki göğüsleri sarkık, büyük ve yumuşaksa
sorun olmaz göğüs büyük olan bütün kadınlarda öyle :) zaten sevmediğim aşık olmadığım bir kadınla da yatmam.
ben yatmam, kadınlarda yatmaz ancak kadınlar şişmandan ziyade hafif ayva göbeği olsa bile yatmaz. yoklukta bile. s. s
yokluktalarsa yatarlar :D
Normal kilodaki kizlar beni aseksuel saniyor ama sismanlar icin azginim
Kışlık yorgan niyetine örtülür.
Niye yatmim onun canı yok mu ¿ oda insan.
Adamın s. k. ni kırar ya la o,
toplumun çoğu şişman zaten kaçış yok :S
Nefes alıyosa NO Poroblem.
Yatarım ama şimdi ne kadar şişman olduğuda önemli
Mesela en fazla kaç kilo olmalı bir kadın, en kötü ihtimalle
boyu 160 kilosu 84
Seviştiğim en iyi kadınlar şişmandı.
Mesela kaç kiloydu tahminen
90 falandı sanırım en kilolusu. Belki biraz daha fazla. Ama süperdi :)
Diyosun. Peki vücudu nasıldı. Yani göğüsleri çok mu sarkıktı. Çünkü fazla kilo nedeniyle göğüsler sarkar. Yumuşak ve büyük olur. Yani göğüsleri öyle miydi
Tabiki şişmandı ama göğüsleri o kadar sarkık falan değildi. Gayet iyiydi.
Göğüsleri büyükse yatarım.
Her yerde senin sorun var bayan :d
70 kg nun ustunu kabul etmiyorum
Şişman değil onlar balık etli :D
ne kadar sısman olabılır. boy ve kılosu kac?
160,84 kilo
bence guzel olur.
pekı vucudu nasıl
senın kac
kaç kilo peki o kadın?
En fazla kaç kilo olmalı
Ciddi misin
Kadın Olsunda farktmez :D
niye şişman insan değil mi
Tost olmaya hic niyetim yok cinimmm
Ne kadar lez var böyle.:)
Yattım
Nasıldı peki, zevk aldınmı
Delik aynı delik :)
Farklı bir bakış açısı :))
Bu diğer soru da senin mi?
Evet, peki o soruya cvbın ne
Sevgilisi 75 kilo olan benim :)
Sen mesaj at istersen bana. aynı şeyleri yaşadık diyebilirim
Orda mısın gizlicem?
Bu arada şişmanların libidosu normal kişilerden daha yüksek olur :)
seviyorum şişmanları
Sence bir kadın kaç kilo olmalı en fazla, en kötü ihtimalle
en fazlası diye bişey yok. her kiloda olabilir. yeterki pisboğazlılık gibi itici halleri olmasın. illada rakam diyorsan en fazlası tamamen göz zevkime ve yüzünün güzelliğine kalır. iyidir dediğim kilo 165 bir hatunda 70-75 kilodur. üstüde gayet hoş olabilir. zayıf kuru kadınlardan hiç hoşlanmıyorum. senin boy kilo nedir yaz konuşalım biraz bunu
yapiştır Mayk :)
Nema Problema
Hayır
Kesinlikle hayır.
Tamam kendine göre kriterlerin var. Ama büyük konuşma bnce
Tamam haklısın. Kendin için en iyisini istiyorsun. Ama arkadaşım yinede büyük konuşma. Çünkü insan büyük konuştuğunu mutlaka yaşar
Evet, yatarım
etleri sarkıksa asla
Hayır.
Yokluktaysam evet.
Evet, yatarım
olabilir olurda
Yatakta beni ezer
O beni siker.
BBW <3 galp <3 :D
yatılır
Yatarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?