Bir erkek neden bununla övünür? Övünülecek başka marifeti yok mudur?
Çiviyi çakmakla aynı. Şahsen bence rezalet bir durum.
Çiviyi çakmakla aynı. Şahsen bence rezalet bir durum.
Tek bir kızlık bozmak bile marifet değilken, çok sayıda bozmak nasıl marifet olabilir ki? Bir erkek, evlenmek niyetinde olmadığı bir kızın ilk erkeği olmamalı. Bekaretin, kızlık zarının anlamsızlığını savunuyor olsam da, erkeklerin seks yapmak için bakirelerden uzak durmaları gerektiğini düşünüyorum.
Bekaretle alakası nedir? Direkt seks yaşamayı marifet sanıyorlar seksin asıl amacı üremektir ve zevkli bir eylemdir fakat bununla övünmek zaten zeka seviyesinin altlarda olduğunu gösteriyor ki kanıtlanmış bir şey zaten bu gibilerin "aptal" olduğu. Başka övünecek bir şeyleri yok seks kadar basit bir şeyle övünüyorlar kendileri de o şey sonucunda dünyaya geldiler fakat bununla övünüp marifet sanmak? Ah erkekler gerçekten ağır ezik kompleksi yaşıyorlar bununla övünerek.
👏👏👏
Go sisss
Yanındaki kişinin gözünün gördüğü birden fazla çıplak bedenle erkekliği ve kadınlığı okşanan varsa neden hayvan değil de insan oldum diye sorgulaması gerekiyor insana ait bir durum olamaz bu 🤦🏻♀️ Zira ben hayatımdaki kişinin tek bir bedene bile dokunduğunu bilirken düşüncesi bana eziyet oluyor
Marifet mi? Evet. Kadınlar bu kadar değer verdikleri en özel deneyimlerini yoğunlukla gidip bir adama yaşatıyorlarsa gayet de övünülecek bir şeydir.
Erkek için güzel bir deneyim mi dersen hayır. Bir şeye benzemiyor. Hiç bir zaman da öyle bir arayışım olmadı.
Cevap
42Cevap
Değildir niye değildir...
İki kişi arasında yaşanan bir özel an bence 3. şahıslarla paylaşılmamalı.. bunu kadında yapıyorsa erkekte yapıyorsa literatürde bi ismi vardır...
Yol göstermek ya da dert yanmak başkadır...
İzin alınır (partnerler birbirinden) ortak bir sorunsa ve 3. Kişi ile paylaşılması ancak bu koşulda uygun olur diye düşünmekteyim...
Bence övünür. Bir sürü kızın İlki olmuş oluyor. Kızlar da önemse ilk seferi bırakın şimdi önemsizmiş gibi lanse ediyorsunuz ki bakire önemli değil diyenleri rahatlatmak ve açıkta kalmamak için. Yoksa ilk basan geri gelse direk gidersiniz kollarına.
Erkek yaaa ! Desinler diye, seviyesiz insanların yapacağı iş. Aksine sevinilicek şey zina etmemektir. Kadın hassas varlıktır, ne kadar takmıyor gibi gorunselerde kendilerini evleneceği adamdan başkasına açan kadınların yaralı olduğu anlaşılır. Bu işin haram kilinmasinin bir çok açıdan, sebebi vardır. Yoksa bir organı, bir organın eylemi kainata sinek kanadı kadar değer vermeyen bir varlık için neden önem teşkil etsin. Yasak varsa bizim içindir...
Erkekler çok abartıyor olayı. Marifet değil bence rezalet öğk
Bir kıza zarar verip onu yarı yolda bırakırsa maalesef o insan değildir adam hiç değildir
Bir bayan ona özelini sunup güvenip kendini emanet edip çevresine reklam yaparsa o erkek oda aynı b*k tur
Marifet olur mu ya onlar erkekliği cinsellikten ibaret sananlar , kendini bilen adam bununla övünür mü, reklam yapar mı..
Ya inanamıyorum hâla Çin ayda yasam kuracak Türk insanının tek derdi KADINLSRIN SIKISMESI abi şaka gibi aklim almiyor
Afedersiniz ama ucuz kadınlar namussuz erkeklerle olursa sonucuda bu olur
Artık kızlar vozuyor erkekleri. Devir değişti. Düzgün kızlar hariç tabi genelleme yapmayayim.
Aslında buna sebep olan toplumsal bir problem. Adam ne yapsın öyle buyutulmus onu yaptıkça takdir almis. Kendini önemli zannediyor. Toplumun bakis acisi duzeltilmeli.
-score zihniyetiyle bakan zihniyet var bu ülkede. Bakış açısı diyelim
düşük zekalı erkekler böyle şeylerle övünüyor
nasıl savaş uçaklarında çentik varsa bizimkinde de var.
1 tane olsun ölene kadar benimle olsun yeter.
Yalan, dolan hepsi inanma. Bu konularda hele gözünün görmediği hiç bir şeye inanma.
Marifet değil ama ona bu şekilde övünebilecegi şeyi vermekte bir aptallık
bilmem övünmedim hiç, ama sorusunu sorarlarsa cevaplarım çok bozdum diye
Ne alakası var ya asıl tam bir ahmaklıktır yani bu söz söyleyen
Yok ya ne marifeti. Ben bakire ile sevgili olmam zaten
o övünenin bacısı akrabası yokmu... tam bir mallık
İyi açıklamışsın, övünecek başka bir bilgi beceri yetenek özellik olmayınca bunu marifet sanan zavallı beyincikleri ile idare etmeye çalışıyorlar.
Cok kolay ve ugrastirmayan bisey
Gir cik tamam, ozel çaba gerektirmiyor.
Hiç böyle düşünmemiştim, hep şans olarak düşündüm.
Umarım bir tek karımınkini bozarım helalim olmayanla işim yok
Eyvallah
Erkek milletti işte ne beklersin ki
Çok bozdum ama övünmem yani
Marifet değil sadece boş konuşmuş öyle söyleyen
benimde 4 tane oldu soylemiyorlar sonra ogreniyordum bakire kizla olmayi sevmem
Nesi marifet olacak bunun, adiliktir 😒
Bununla övünmek şerefsizliktir.
Bir de bununla övünenler mi varmış🙄
Öbür tarafı hiç düşünen yok
Him haklısın tecih edilmekte sorun
Ben bakirim. heç göğüs görmədim yaş 29
yollu erkek övünür anca gelen geçen çakmış
Çok bekaret bozdum diyen yalan söyler.
Saçma sapan skor merakı. İğrenç değilse nedir?
İnanılmaz Bi geri kafalık
başka başarısı yoksa demek 🤣🤣
İki kez bozdum tabiki çok isteklilerdi
O iğrençlik kızları kandır dur erkeklikmi
Hayır neden sordun
Boş adam onun için
Cok yemek nasil guclu kadin yapiyorsa oda oyle
Kim bu?
Boş insan
Günah.
Ahlaksızlık dir
Ahlaksiz