Bazı erojen bölgeler olduğunu duydum, ama daha çok egosal bir şey mi acaba karar veremedim.
Zevk alır mısınız?
Zevk alır mısınız?
o kadar yer varken dudaklar gögüs vucut vajina felan yani harika bir öpüşme ile sevişme ve sonunda tam cinsel birlieşme dururken ayak ayakkabı yalamakta ne iğrençleşmeyin lütfen. benim ayaklarımı kız yalayacak gelecek dudaklarımdan öpecek onu döverim orda. ayaklar pis ya da temiz farketmez ama bana ters
hayır hiç bişekilde zevk almam. ama ben yaliyim dokuniyim partnerimin ayağına, tabiiki bakımlıysa ve güzelse o zaman zevk alırım
sanmam. sevgilim ayaklarıma ilğili, bende onunkine karşılık vermek istemiştim izin vermedi.
ayakların yalanırken aldığın zevk nasıl ya da hoşuna gider mi gitmez mi
aslında ayaklarım çok güzel bulunur genelde bende bakarken hoşlanırım ama yalamak farklı bir şey..
direkt ayaklarıma bağlı bir zevk durumu yok, kendi ayaklarından da bilirsin bunu yani klitoris gibi değil ki zevk alasın direkt yoldan. ama mantelite olarak zevk alınabilir belki. yani partnerinin bundan zevk aldığını düşünerek zevk alabilirsin belki ama bu çok uç bir nolta ve fedakarlıktır.
Cevap
26Cevap
Yok gtumun deligini yalatınca acaip zevk alıyorumm fena sekilde.
"Erkekler" değil, tüm erkeklere özgü bir şey değil bu yani. Bazı erkekler hoşlanır, bazı kadınlarında hoşlandığı gibi.
Leen kuru kuru ayak nesini yaliyon ne biçim fantazi ne zevk aliyonuz anlamiyomki.. Çorap kokar falan tiksinir insan yalarkende gıdıklanır insan
siz bunlari nerden ogreniyonuz bilmiyom ki sizde eksik biseyler mi var
İnternetten bir yerlerden. Sinir uçları yoğun sonuçta bu bilimsel bir şey
anladim fakat onemli olan bunu yapanin zevk almasidir karsi taraftan zevk alan erkek yoktur
Öyle bir fantezim yok daha çok gıdıklanırım gibime geliyor :D
dıger ayagımın parmagını şu an altına surttum hakkaten cok hassas bolge zevk alınır ya kesınlıkle.
Valla ben hoşlanırım ne yalan söyleyeyim.
Cevap verenlerin çoğu hiç denememiş sanırım
Ben arada değişiklik malzemesi arıyorum
denemedım yanı hıc yalayan olmadı o yuzden bılemıyorm.
pas
Saçma geliyor bana egosal olma ihtimali daha yüksek
hayirrr cok igrenc ama rimjob seviyorum
Ben çok severim msela burada olsan beni tepeden tırnağa yalasan öpsen ardında bende seni.
erkek ayağının nesini yalıcan manyak mısın :D
Yok ayaklar listede yok
Yapan oldu mu ki? Ayak parmaklarına sıcak nefes verse mesela, gıdıklanılan yerden zevk de alınır mantığıken sinir ucu çok
Ayak bas parmak cok yalandi tabiki ama insan oglunda sabirsizlik var iste bir an once yukariya cikmasi icin tesvik oldu
Anladım teşekkürler
Ama onun parmak aralarini cok mesgul ettim zamaninda
Aha bir ayak fetişi daha :D
Hayır fetiş değilim
*fetişist
sen bole bisi mi arzuluosun yoksa
kulamı yalasalar daha çok zevk alırım.:D
yoo hıc zevk almam D:
tecrübe ettim. çok tahrik ediciydi.
Alırlar.
ben fetişist değilim. fetişciler sevebilir ama.
ay gıdıklanırım ben.
Hayır
Tekmeyi yer yapan.
Kişiye göre değişir
Gıdıklanırkö
No no nayn
Alın Bunu Burdan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar