Cinsel Yaşam Erkekler bacak arası yalamayı sever mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Erkekler bacak arası yalamayı sever mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
GEZGİN5334 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bir kadının zevk alışı beni daha fazla mutlu eder zevk verir yalamayı değil hatta zevk suyunu içmeyi bile severim 0 0 Yorumla
__SimonDiyorKi__ Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kadın; temiz ve bakımlıysa, arzuluyor ve seviyorsa kuru yer bırakmaz gusül aldırır.. Rahat ol. 0 4 Yorumla çilek82 +1 yıl Gusül aldırırda patladım 😅😅😅 Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl @çilek82 😅 Troll soruya başka ne cevap vereyim.. Yorumla çilek82 +1 yıl Ay çok güldüm ya gece gece😅 Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl @çilek82 Allah bozmasın :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kokmayan, kararmamış, yanakları sarkmamış, şekli bozuk olmayan, pembe ve temiz fındığı yalamayı severim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çok şey istiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet, Türkiye de az bulunan fındık türü bu. Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl iç bacaklara ufak dokunuşlar yapmayı severim 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Benim için aşktır, terapidir o... Başka orgazm olamıyorum tam olarak. 0 0 Yorumla
DasvidanyaIstanbul Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Oldukça hem de, kadınımı kısık kısık inletmek ahh ahh diye... 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Coğu sever coğu sevmez yalanmadan olmaz şahsen 1 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yalatmadan asla sevişmem 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Offff cook 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Ben severim 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Tabiki 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bayılır 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Çok severiz. 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Eveeet 0 0 Yorumla
alperrohe Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Yüzüme oturtmayı severim 0 1 Yorumla alperrohe +1 yıl Çok severim Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 656 cevap paylaştı. Bayılır 0 0 Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Offfff zevkle hemde 0 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok temiz olmali 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Buda sorumu şimdi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Severler genelde 3 13 Yorumla Olugide +1 yıl Çünkü neden sevmeyelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden sevesiniz? Yorumla Olugide +1 yıl Partnerimize iyi hissettirdiği için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece bu yüzden mi? Yorumla Olugide +1 yıl Yapması o yüzden zevk veriyor ağırlıklı olarak. Yapması da hoş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım Yorumla Olugide +1 yıl Size hoş gelmiyor mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Denemedim bilmiyorum 😂 Yorumla Olugide +1 yıl İstemez miydin peki😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem Yorumla Olugide +1 yıl Burcun ne senin😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka 😂 Oğlak Yorumla Olugide +1 yıl Merak ettim hahahah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Bir kadının zevk alışı beni daha fazla mutlu eder zevk verir yalamayı değil hatta zevk suyunu içmeyi bile severim
Kadın; temiz ve bakımlıysa, arzuluyor ve seviyorsa kuru yer bırakmaz gusül aldırır.. Rahat ol.
Gusül aldırırda patladım 😅😅😅
@çilek82 😅 Troll soruya başka ne cevap vereyim..
Ay çok güldüm ya gece gece😅
@çilek82 Allah bozmasın :D
Kokmayan, kararmamış, yanakları sarkmamış, şekli bozuk olmayan, pembe ve temiz fındığı yalamayı severim.
çok şey istiyorsun
Evet, Türkiye de az bulunan fındık türü bu.
iç bacaklara ufak dokunuşlar yapmayı severim
Benim için aşktır, terapidir o... Başka orgazm olamıyorum tam olarak.
Bayılırım. Kokusu ve aroması… emdikçe emesi geliyor insanın.
Oldukça hem de, kadınımı kısık kısık inletmek ahh ahh diye...
Coğu sever coğu sevmez yalanmadan olmaz şahsen
Aslında bir çok erkek bunu sevmez
Yalatmadan asla sevişmem
Evet Hm Yalamayı Hm yalatmayı
Ben kılsız ve temizse severim
Sen yalatmayı sever misin?
Yok sevmem. Mikrop yuvasıdır orası
Vajina temiz olacak saatlerce yalarım
en sevdıgım seydır onu yapmadan asla bırakmam
Offff cook
bayılırım ben
Bayılırım