Cinsel Yaşam Sanaldan sadece yazışarak tatmin olmak mümkün mü ki? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Hic denemedim. ama son zamanlarda merak etmeye başladım Güncellemeler9 ay Güncel Sanaldan sadece yazışarak tatmin olmak mümkün mü ki? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 9 ay Mümkün değil, ama aşırı yükselmiş biri için karşının e yazdığı değil kafandaki düşüncelerle hareket ederek mümkün 0 3 Yorumla Soran 9 ay Nasil Yorumla Maritimo 9 ay Şimdi bu aksiyona girerken yeterince yükselmiş kişilerden bahsediyoruz, doğal olarakda yazışırken ah ohh kelimeleri değil kafasında kurduğu için tatmin oluyor, yazı ile ilgisi kıvılcım sadece. Ateşi yanındaki kibrit ateşlendiriyor Yorumla alperrr7 9 ay yemin ediyorum öyle bir yükseltirim ki 3 dakika da seni kendinen geçersin olmazsa adım berke değil Yorumla
Bakire_Rahibe Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Bakirelik varsa mümkün değil bakirelik yoksa mümkündür 0 2 Yorumla Soran 9 ay Aa neden Yorumla Bakire_Rahibe 9 ay Dene ve gör Yorumla
umutbarış3838 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% 9 ay Çokça yaptim guzel zevkli yokljk dönemlerinde temiz iştir. 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yazışarak saçma geliyor biraz, güvendiğin doğru kişi olursa foto video falan güzel etkileyebilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Lisede başladı bu olay bende aktif seks hayatım olsa da Sanal da mesajlaşamnın verdiği tutku çok farklı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay evet mümkün. hayal gücü önemli. ne kadar harekete geçirdiğin ve bunu karşıya ne kadar yansıttığın 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Sesli daha güzel oluyor yazarak olmayabilir 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sanirim bu karsindakine bagli 0 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayatta her şey mumkun 0 1 Yorumla Kayıpgezginn 9 ay Guncel Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. arada iyi geliyor 0 0 Yorumla
Arifvv Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 33% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Evet çok güzel bence 0 0 Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Deneyelim 0 0 Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 712 cevap paylaştı. Mümkün tabi 0 1 Yorumla Birrgariban 9 ay beklerim desem Yorumla
Verenegurban Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Zor iş 0 0 Yorumla
Raisa3 Takip Et Guru Yaş: 103 , eic 99% 9 ay Saçma 0 1 Yorumla uzmnhavaci 9 ay @Raisa3 niye saçma olsun. Güzel aslında Yorumla
Doğrucu_davut Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% 9 ay Mümkün 0 1 Yorumla Doğrucu_davut 9 ay Oldum şiddetle tavsiye ederim Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. yüzde 90.. 0 0 Yorumla
eyup110111 Takip Et Yoda Yaş: 26 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Elbette denemek ister miydin? 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Mümkün değil 0 0 Yorumla
Naughty_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 104% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. aran bulursun 0 0 Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. görseller eklenirse mümkün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Mümkün değil, ama aşırı yükselmiş biri için karşının e yazdığı değil kafandaki düşüncelerle hareket ederek mümkün
Nasil
Şimdi bu aksiyona girerken yeterince yükselmiş kişilerden bahsediyoruz, doğal olarakda yazışırken ah ohh kelimeleri değil kafasında kurduğu için tatmin oluyor, yazı ile ilgisi kıvılcım sadece. Ateşi yanındaki kibrit ateşlendiriyor
yemin ediyorum öyle bir yükseltirim ki 3 dakika da seni kendinen geçersin olmazsa adım berke değil
Bakirelik varsa mümkün değil bakirelik yoksa mümkündür
Aa neden
Dene ve gör
Çokça yaptim guzel zevkli yokljk dönemlerinde temiz iştir.
Yazışarak saçma geliyor biraz, güvendiğin doğru kişi olursa foto video falan güzel etkileyebilir
Lisede başladı bu olay bende aktif seks hayatım olsa da Sanal da mesajlaşamnın verdiği tutku çok farklı
evet mümkün. hayal gücü önemli. ne kadar harekete geçirdiğin ve bunu karşıya ne kadar yansıttığın
Hiç gerek yok keşke seni tanısam normal birşeyler yasardik
hemde nasıl ben kendime baya baya güveniyorum
Sesli daha güzel oluyor yazarak olmayabilir
Sanirim bu karsindakine bagli
Hayatta her şey mumkun
Guncel
arada iyi geliyor
Çok saçma da yoktuysan bilemiyorum olabilir
Evet çok güzel bence
Deneyelim
Tabiki mümkün fnkfkd
Mümkün tabi