Global mutluluğun 37 ülke arasında yaptığı araştırmaya göre her yüz kişiden 89 'unun birliktelik yasadığı Yunanistan birinciliği alırken, ikinci sırada %88 lik oranla Endonezya ve Rusya geliyor, Çin ve Portekiz %85, ile üçüncüğü alırken, Türkiye ise haftalık%84' lük oran ile listede 4. sırada yerini aldı , seks hayatında en az keyif alan ülke ise japonya olduğu açıklandı 🌟 alınan %84 oran ile 4. cülüğü kazanan başarı Türkler yeterince sevişmiyor mu sorusunu akıllara getirdi...( Allah belanızı versin erkekler 🤣😆🙈 )
Güncellemeler
10 ay
,,
Dünyada en çok cinsel ilişkiye giren 4. ülkeyiz memnun musunuz?
Türkler ekonomik koşul ve bastırılmış duygudan dolayı, istedikleri arzuları eşiyle bile paylaşamıyor, çünkü flört yasak sevgili yasak cinsellik ayıp gibi gibi belli kalıp içinde kural yelpazesi kapsamında aile olunduğu için, çok evliliklerde görücü usulü ya da tam tanımadan yapılıyor ya da çok kiz baskıdan kurtulmak için evliliği kaçış olarak kullandığı için. Erkekler de sadece aile değerleri ve evlenmek için evlendiği için, duygusal bağ ve frekans yakalamadiklari için, iletişim kopuklugu gecimsizlik le gelen özel hayata olumsuz damga vuran bir evlilik toplumu var ülkede.. çok evlilik ekonomik şartlar çocuk ve aile korkusundan devam ettiği için 4 sırada olması bile mucize bence.
Adamlar yaşıyor bu hayatı 😂 bizimkiler anca klavye başından çıkarmadan 4 posta atarım en az 2 saat ön sevişmem sürüyor, boşalma sürem en az 45 dk kime sorsan herkesin ki 20cm aşağı değil. dir 😂 eee sürekli boş salladıklari için olsa gerek anca 4. sirada yer almışız 🤣 Yunanlılar kadar olamadık ben ona yanıyorum 😆😂 elalem konuşmuyor yaşıyor bizimkiler de yasayayamadığı cinselliğin reklamını yapıyor olacağı buydu 🤣🙈
Aynen öyle 😂😂 bizimkiler atma da birinci sadece. 👍 ama birazda tabu' lardan kaynaklı. Bırak cinselliği 😅 Türkiye de bakınca bile , ne bakiyon bee canım - manyak.. 😂😂😂
Japonya iyidir ya. Japon sevgilim vardı çok önceden 😂 Türk gibi kültürleri var. Ayakkabı ile asla eve girmezler hep terlikleri vardır. Erkekleri sünnetlıdır. Bi tek kadınların bişeyini hiç sevmiyorum? 😂😂
Sen de bizim kültürümüzü tanitsaydin keşke 🤣 bsk kızım bizim burada erkeğinkine, , hortum , kobra , ejderha kadınınkinede pıttık , bal kutusu , derler 😂 deseydin
Hayır kadınların seksi yatıp bacak açmaktan ibaret olmasından Sürekli başım ağrıyor demesinden Gereksiz anlam yüklemesinden Fantazinin ne olduğunu bilmemesinden Gereksiz drama çıkarmasından Yeterince sekse özen göstermemesinden Gibi daha bir çok nedenden kaynaklanıyor 🤷