teşekkürler soruyuda beğenebilir misiniz?
Sizce ülkenin yüzde kaçı yaşadığı cinsel ilişkiden memnundur?
teşekkürler soruyuda beğenebilir misiniz?
Ülkede yaşadığı cinsel ilişkiden memnun olan kesim en fazla yüzde 15 tir bu orandan daha fazla olsaydı aldatma sayısı minimum sevide olurdu dolayısıyla oranlamaya paralel olarak birbirini tamamlayan önemli unsurlardan biride bosanmalardır.
Yani gecen günlerdede dediğim gibi bosanma olaylarının asıl sebeplerinin yüzde 10 u ekonomi ise geriye kalan yüzde 90 ı kesinlikle cinsel doyumsuzluktur.
Ama bunu herkes bildiği halde nedense bitürlü mahkemede kocam beni iyi skmiyor denilmedigi icin isi ekonomiye dayayip kovusturmaya yer yoktur damga nezdinde evlilik birlikteliğininde sürdürülemez olması kanatinden ortaya çıkan dava sonucu karar alinmistir.
Oysa olayın skis eksikligidir ya kadin kendini doyuran birini bulmustur kendini osurta osurta sken birini ya da erkek birini bulmustur osurta osurta skyordur. ama evlilik olayı zaten coktan bitmistir
Yani kapalı kapı arkasında cinsel hayat tatminsizligin önümüze sundugu yol haritası aynen bu şekildedir.
Olayın sevgili kısmını konusmaya tenezul bile etmeycem sevgili kısmı tamamen osuruktan teyyare bir kısımdır yok gözlerinde istanbulu görüyorum falan filan bugün rüyama girdin bilmemne sektir git a.. iti
Bence ülkede cinsellik yaşayanların düşük bir oranı mutludur çünkü maalesef cinsellik ülkede ayıplanan bir şey oluyor insanlara bu eğitim verilmiyor anne babalar bu konu hakkında konuşmuyor sadece bakir bakire kal gibi bazı tabular aşılanıyor okulda da dersi verilen bir şey değil maalesef bu yüzden insanlar artık kendi başlarına internetten yalan doğru karışık bilgilerle ve arkadaş ortamında duyduğu şeyler ile bir şeyler öğreniyor. Bunun en sonucu olarak maalesef hem yanlış bilgiler hem gereksiz tabular, arayışlar, gereksiz yere bazı konuları kafaya takmaya başlıyor mesela en yaygın olarak penis boyu gibi. Ve sonuç olarak bu kişiler evlendiğinde maalesef cinsel hayatlarının pekte iyi olması beklenemez. Ancak eşiyle beraber birlikte öğrenerek yavaş yavaş daha iyi hale gelirler.
%20si filan memnundur. Neyseki bunu dert etmeme gerek yok. Çünkü cinsel hayatım yooook. 🤦♂️
Rica ederm
Bence %10'luk kısmı mutlu, %90'ı mutsuz. Nereden biliyorsun demeyin çünkü hepimizin annesi gün yapıyor ve neler neler duyuyoruz. Kadınlara cinsellik tabu olarak dayatıldığı sürece bu toplumda, o yatakta mutlu olamayacaksınız.
Cevap
116Cevap
Mutlu olanlar insanlar daha çok zevk alıyordur.
Selam perso
Bir yüzde vermeyeceğim fakat bir çok erkek
Cinsel ilişkisini istediği sıklıkta ve tarzda yaşayamıyor.
Sebebi kadınların çoğunun isteksiz olması.
Öyle kadınlar varki yıllarca seks yapmasada olur.
Allah erkeklere sabır versin 🙂
Çok nadir gerçekten mutlu olabilen sayısı
Kimsenin ten uyumu yok
Herkes aç
Ten uyumu olmayan bi ilişkide sadece anlık mutluluk veriyo ya da onu da vermiyo
Ben şimdiye kadar olan ilişkilerimde sadece 1 kişiyle ten uyumunu yakaladım. Ve adım kadar eminim ki bu sadece benim için böyle değil
Şu an ayrı yollarda olabiliriz ama bir tek onunla geçirdiğim anlar akılda kaliciydi
Çünkü ten uyumu olan ilişkideki hazzı , uyumsuz ama profesyonel sevisen birinden alamazsınız
Benim fikrim tabi 🙏
Çoğu memnun değil olmalı değişik ten arayışında herkes tüketim toplumu bugün onla yarın başkası ile olma derdinde evliler karısını kocasını sevgili olanların gözü oynaşta demek oluyor insanlar çoğunluk tatminsiz özelikle kırk yaş üstü doymamış erkek korkunç rezil görünüyor olur olmaz kadınlarla takılanlar var bir de büyük kadınların genç erkek sevdası çıktı yanıyorlar mi o kadar cidden anlaşılır gibi değil. Sosyal medya hiç işte adeta insanlar birbiriyle gött yarışında bir nevi et pazarı gibi kadınlar incilerini erkekler nazarlığını sergiler gibi birbirine sanki pazar..
Aç ve daha da kötüsü cahil ruhu aç bir toplum görgüsüzlük artıyor eğitim azalıyor malesef..
Cevapları okudumda bayanlar en çok %30 demiiş benim tanıdığım benle birlikte olanlr % 100 hatta %150 memnunlardı son sevgilim kınasından bir gün öncesine kadar bile son kez sevişip öyle ayrılalım demişti çocuğunun resmini gösterdiğimde içimden neyseki bana benzemiyor demiştim... son olunca przv falan yırtıldı dövdük resmen bir birimizi.. sakın reklam yaptığımı zannetmesin kimse eminim bir çok erkek arkadaşta benim gibi düşünüyordur mutlu olmayan kadın yok mutlu edemeyen erkek var okşamak ilk göğüsten ya da kalçadan başlamaz ruhunu okşamaktan başlar...
bu ülke cinselliğin afrikasıdır.
askerde ıken bır dr arkadasım vardı şark hizmetinde adam evlenmıs hamıle olunmuyor dıye karısını getırmıs , yapılan testlerde adam akrının vajenine değil idrar deliğine penetrasyon yapıyormuş.
ayrıca tr ortalaması 12-13 cm :)
ilk deneyim eşek , at, damacana, inek.
siyasal islamın baskısı feci şekilde erken boşalma sorunu ciddi
tek bılınen kadın kurbaga gıbı ac bacak adam ustte 5 dakıka .
maddı sevıye cok asagılarda buda etkılıyor , nasıl mı? paran varsa kalkar , yok ise karına bile kalkmaz.
.
evlilerde aldatma cıddı oranda nedenı genc yasta aıle baskısı ya da zengın koca bulma derdınde olup evlenmeler .
.
hangısını yazalım sizcede ulke seks anlamında happy hour saatler mi yasıyor?
Cinsel ilişki olarak bakmıyorum. Hayatta birşeyleri yapınca nasıl tatmin olmaya çalışıyoruz cinsellik de sadece bedenlerin değil ruhumun tatmin olmasını istiyorum. Geçmişimi geleceğimi herşeyi unutmak hayatımda ilk kez ait olmak istiyorum.
Baskıyla büyüdüm çevremde cinselliği yıllarca çok yanlış anlattılar. Evlenince cinselliği yaşayacaksın sonra her şey bitecek dediler. Bu yüzden sürekli korktum kendi vücudumu bile tanımadan keşfetmeden yaşadım çoğu kadın da bence böyle yaşıyor. Sonra öğrendim ki aslında hiçbir şey bitmiyormuş yeni bir yolculukmuş, keşfetmekmiş, hissetmek sevilmekmiş, ruhunu dişil enerjini hissetmek ortaya çıkarmakmış. Ateşin içine yanacağını bile bile elini uzatmak korkmamakmış. Hayat bana bunu keşfetmemi sağladı. Teşekkür ederim
ben yüzde 5 diyorum çoğu erkek mutsuz mesela benim bir bayan arkadaşım var eşin den cok mutsuz istedigi gibi diyil ve bide alkol ve sigara kesinlikle bırakmalı ve kadınlarda bir çok düzeni bozuyor hem çoğu ilişkiden sogmuş kadın lar var ayle düzeninden kaynaklı korkuve baskı sayesinde kadın yatakta tedirgin biri duyarmı endişesine kapılıyor bu nun gibi bir çok nedeni var bu yüzden ciflerin çoğu mutsuz
Yuzde 20 dir oda tabulari olmayan evlenmeden once iliskiyi yasayabilenlerdir. Evlenip mutlu olan da var dir ama biraz nadir sanki denk gelmesi. Belki flort ederken ya da nisanliyken bisiler yasayanlar dahil olabilir mutlu yuzesine. Toplum olarak ac bu konuda malesef egitimde yok tu
Ya bence bu çok güzel bir soru. Bence yüzde 5 bile değil çünkü , ülkenin yüzde? si orgazmdan birhaber ve sadece p*rnodan gördüğü şeyleri gerçek sanmakta. Kalan yüzde? Luk bir kesim de yüksek baskı altında yetişip cinselliği keşfedemeyenlerden. Yüzde? lük kesim Aydın ve cinselligi bilen dozunda yaşayan ve düzgün partnere sahip kesim. Kalan yüzde? lik de cinsel açıdan problem yaşıyan travma vs dolayısıyla cinsellikten uzak kişiler diye düşünüyorum.
Çok az bir kesim mutludur kesin. Çünkü evet erkek bencil olabilir ama kadın da ondan boşanabilir, cinsel anlamda tatmin olmadığı bir ilişkiyi reddedebilir veya tatmin olmadığını dile getirip konuya çözüm arayabilir. Fakat işte tabular. Dediğin doğru çoğu kadın orgazm olmuyor ama kimisi orgazm ne onu bile bilmiyor. Bu yüzden cinsellik erkeğin artısı sanıyor. Kendini erkeğe sunulan cinsel obje olarak görüyor ve yalnızca eşi isteyince ilişkiye giriyor.
@orhnymk Var arkadaşım var. Koskoca kadınlarla konuşuyorum cinsellik tabuları var ve evli barklı kadınlar. En başında küçüklükten beri cinsellik erkeğe sunulan hediye olarak işlenmiş kafasına toplum tarafından ve aşamamış bunu. Kimse bilgi vermemiş, konuşulmamış ayıp diye. Tamam ayıp da biyere kadar ayıp. O da belki zevk alabileceğini bile bilmiyor üstüne gitmemiş.
Okul zamnı sitemiz vardı bir anket yaptık evli kadınların%80 koca doyuramiyor. cok şikayetciler okadar acemi kocalar varki kadın boşlmaz diyenmı ararsın kudurdunmu beş dakika neyine yetmıyor diyen kocamı 🙂🙂boyle diyen kocalar cok boynuz yiyordu tabıkı
Yurtdışı ile buranın arasında çok fark var, orada hem sınırlar daha esnek hem de ilişki süresi daha uzun, burada nazıyla uğraş, yok kimse duyarıyla uğraş, hemde zırıldamasıyla uğraş. İnsan neyle uğraşacağını şaşırıyor. Kısacası burada insan 80 defa düşünmek zorunda kalıyor bu da memnuniyetsizlik doğuruyor. Bahsederken bile farklı konulardan bahsetmişim..😂
Hakkını vererek yaşayan yüzdelik dilim çok küçük bence, ama bu geri kalan çoğunluk kesmin memnun olmadığı anlamına gelmiyor çünkü daha iyilerini görmemiş, bilmiyor, bunlar bu yüzden kendilerini tatmin olmuş olarak hissediyorlar zaten birçoğu bu durumu en ilkel biçimde yapılan basit bir olaya indirgiyorlar
Kimse yaşadığı hayattan memnun değil ki yaşadığı cinsellikten memnun olsun
Bizim ülkede herkes aç kimse memnun değil :D
Orgazm olamayan kadınlar nerde Allah aşkına niye bir tanesi bana denk gelmiyor? Sürekli orgazm olamıyorum orgazm olamıyorum diyorlar ama 5 saat vakit ayırınca 3. saatten sonra orgazm olamayan kadın gidiyor yatağı suyuyla ıslatan kadın geliyor. Bu defa 5. saatten sonrada ben bırakamıyorum ;) orgazm olamıyormuş muş 😎 😎 partnerinde iş yok partnerinde ;)
18-25 arası Gençlerin yaşadığı cinsellik nedendir bilmem ama tamamen hayvani duygularla yapılıyor. Dolayısıyla erkek biraz acelecei davranıp cinsel anlamda kendini keşfetmeyi fırsatı olmamış bayan partenrine istediği cinselliği yaşatamadan seks eylemini tamamlamış oluyor.
Oysaki yaş ilerledikçe erkek ve kadının daha tecrübeli bir şekilde ön sevişme süresi uzun olan duygusal olarak yapılan seks her iki tarafıda doyum noktasında ulaştırıyor.
Büyük bir oran diyebilirim. Kadınların bir çoğu yastık sevdalısı ve sekse dair hiç bir bilgisi yok, vajinama girse de orgazm olur girmese de olur mantığı ile hareket ettiği için erkeklerde işin devamını veya başını güzel takiplemediği için memnuniyetsizlik zinciri oluşuyor.
Cinsellikten memnun kalan kimse yok sanırım herkes hala arayış içinde sonun gelseydi devamlı istek olmazdı ben günde 5 kere 10 kere de olsa doymuyorum güvende hissetmedigim Hükmetmedigim kadına ne ben faydalı olurum nede o faydalı olur
Hayat p*rno filmleri gibi değil.
İzlediğin, hayal ettiğinle yaşadığın aynı olamaz zaten.
Olsa bile sürekliliği olamaz.
Çay’ın keyfi semaverde közde çıkar ve bunu herkes bilir ama o çayı pratik ve hızlı yapmak için basit yöntemleri tercih eder ve çayını içer insan.
%20 si anca Alayı Uyumsuz çift bence sırf adı seks olsun diye yapılan sextir Direkt görücü usulü evlenip Birbirlerini Tanımadan yaşamadan evlenenler Maalesef evlendikten sonra isteklerini karşılayamıyor lar sonra aldatma vs boşanma
Tecrübelerimizi duyanlar hayret içindeyse ki ne yazık ki öyle... durum vahim
En komiği de şu Türk kadınları iyi değil cinselikte diyerek yabancı kadınlarla kıyaslıyorlar ulan yabancı kadınlar 14 yaşında cinseliğe başlıyor onlar özgür baskı yok rahatlar.
Erkek pislikler yüzünden Türk kadınlar baskıya uğruyor hiç adil değil
%90 Memnun değil bence baksanıza ülkenin bir kısmı salak bir kısmı özürlü bir kısmı deli
cinsel ilişkiden memnun olsakar bu tip insanlarmı doğardı 🥴
Hiçbiri herkes görücü usulü mantık evliliği yapıyor ne aşk var ne ten uyumu performans da bi etken tabi ben yaşıtlarımdan zevk alamıyorum olgun kadınlar daha müthiş oluyor mesela
Bence hiç kimseye kırdığı ilişkilerin seksten memnun değil çünkü hep kısıtlama hep şunu yapma ayıp bunu yapma ayıp bu şekilde yetiştirilmiş cinselliğe aç bir toplumuz
Bence %70 ten fazla. Sebebi de tamamen normalde atıp tutmak ama iş icraate gelince bomboş bir ilişki olması. İlla kadın erkek için demiyorum hepsi için geçerli bu
Pardon memnun değil anlamışım ben ondan 70 dedim
Evlilerin yuzde 10 memnundur buna eminim imzamida altina basarim. Turkiyedeki sorun kadinlarin heosinin demiyorum cogunun sadece alta yatip hicbisey yapmamasi
Şu sorudaki görüşler gösteriyor mesela; hayvan gibi çiftleşmenin bir tık ötesi, Türkiye'deki cinselliğin kalite seviyesidir.
Hayat seks üzerine kurulmuş, ülkenin memnuniyet oranı sexin memnuniyet oranı ile doğru orantlı olmalı. Gerisini siz düşünün.
Şöyle söyleyim; ön sevişme de en çok ne hoşunuza gider sorusuna Oral cevabı yazan insanlar ne kadar mutluysa o kadar. Bu kibiri eğitimle yenmek şart.
Ben yabancı bi erkekle cinsellik yaşayacağım (hollandalı, norveçli vs.). O yüzden Türk adamları umrumda bile değil, çünkü bu türk adamının tek düşündüğü şey kendisi, çok benciller. Cinsel ilişki bile yaşanmaz onlarla.
Ben bu ülkenin cinsellik ablayışından memnun değilim. Cinsel açlık en ön safada. Cinsel bilinç berbat
Çoğu mutlu değildir. Sayı veremem. Ekonomik, sosyal nedenler, bencillik, empati yeteneğinden yoksun olma gibi nedenler etkendir bence.
Normal ilişkisinden memnunsa mutludur.
Evli olsun olmasın heycanları yoksa birinden biri eksiktir.
%25 diyebilirim. Umarım sayı artar ama bunun için bilinçli cinsellik konusunda ilerlemek gerekiyor. Bunu yapan her çift mutluluk hazzını delice yaşar.
Bence her iki tarafda karşı tarafı düşünse çok daha mutlu olurlar ama bencilce yaklaşıyorlar
%30 gibidir. Malesef bende %70 lik kesimdeyim😔🙁💔
Hic olmayan bir seyden nasil mutlu ya da memnun olunabilir ki
Ülke beni ilgilendirmiyor, sadece bu hayatta tek kadınım yeter
%25. Onlar da herşeye imtihan diyen köyü muhafazakarlar flndır.
Hiçbir fikrim yok, mutlu olan kısımda olmam ilgilendiriyor sadece 🤭
Sokaktaki insanlara mutlu musunuz diye soracağız sanırım?
Bence % 20 si
gerisi hep bir naz
ya da erkeğğnden mutsuz
Bence baya düşük bir oran çıkar. Hiç karıştırma oraları.
Kaçını bilmem ama ben doyamıyorum. Çok süper ve olağanüstü kariyerim var fakat partner kısa kesiyor.
yüzden 10 nu geçmez bu ülke zikişmeyi bilmiyor çünkü ratik yapamıyor fazla d
cinsel ilişki unutulacak ülkede nerdeyse knk. kime sorsam hiç yapmamış. o kadar kötü. ben sevgilimle sürekli yapıyorum.
En uzun s! k! s süresi Türkiye’deymiş 2 saatle tabi elin gavuru bilmiyor ki bunun 1 saat 55 dksı ikna çabası 5 dksı s! k! s
Yüzde 5 en fazla geri kalanin kesinlikle memnun değil
Bence kimse cinsel hayatını yaşayamıyor elalem ve şehirlerin sıkış tıkış tek düze hayatlarından.
ya sadece erkekler de değil sorun bence. çünkü erkeklerin en çok zevk aldığı oral seksi ülkemizde ki kadınların çoğu yapamaz, iğrenir.
Cinsellik sadece fiziki bir aksiyon değildir. Beyin ve zeka kırıntisi da önemli. E o da bizim coğrafyada cok kullanilmadigi icin... orqn bayağı düşük
Herkesin beklentileri aynı olmadığı için bunu kimse bilemez
Yüzde on bile değildir.
Perso isteğe göre bence yazıyormusun çok şey öğrendim sayende
Yasaklarla kurallarla seks yapılıyorsa hiç kimse mennun olmaz mennun olacağı birini bulur bu net
Karımda var sevgilimde var ikiside bana Yetersiz kalıyor
%1'den daha azı. Kimsenin benim gibi bir partneri yok çünkü.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?