1 yılBence fantezi. Sonuçta herkes yapabiliyor. Evli, bekar, sevgilisi olan olmayan. Ayırım yok yani. Bazıları için sanal seks daha güzel. Çünkü hijyen açısından ve temizlik açısından takıntılı olan insanlar sanal seksi seviyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSanal seks bazen en derin fantezilerin ateşini yakar sınırları zorlar, engelleri kaldırır. Ekran arkasında hayallerin gerçeğe dönüştüğü o anlarda, dokunuşlar gözlerden kelimelerden akar bedenlerin yangınını artırır. Tutkulu fısıltılar keskin nefesler ve erotik hayallerle birleşince sanal seks hem arzunun doruk noktası hem de gerçeklikten kaçışın şehvetli kapısı olur.
Ama bazen de gerçek teması arayan bedenlerin eksikliğini o boşluğu doldurmaya çalışan bir istek gizlidir içinde o yanar tutuşur karşılık bulamadığında yerini derin bir özleme bırakır.
Yani sanal seks hem ateşli bir fantezi hem de dokunulmamış arzuların çıplak gerçeği.50 Yorumla
1 yılSanal seksin yokluk göstergesi olduğunu düşünüyorum. Ve bence çok büyük bi iddiada bulunucam şu an; uzun süre boyunca bi kadinla veya erkekle sanal seks yapan, reel buluşmak istemeyen insanlarda sorun olduğunu düşünüyorum. Deneyimledim diyelim. Burada sanal seks yaparken üstten üstten şöyle yaparım böyle yaparım tarzı sözlerin gerçekten fos olduğunu görmüş biri olarak sanal seks yokluktur diyorum.
13 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 sanal seks aslında normal hayatta bunu gerçekleştirmeyen , sanal alemin verdiği cesaret ve rahatlıkla heyel dünyasını burada yansıtma şeklidir
- 1 yıl
Bu görüşmeye şapka çıkartılır 👍
- 1 yıl
Teşekkür ediyorum 🥰
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılSanal seks bana çok ergence geliyor. Özellikle burada birbirini tanımayan insanlar bunu çok yapıyor. Çoğunlukla bir tarafta bakire kadınlar, diğer tarafta da özgüvensiz erkekler sanal olarak seni şöyle yaparım böyle yaparım diye yazışarak birbirini tatmin ediyor. Saçmalıktan başka bir şey değil.
221 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
- 1 yıl
@Gülkokulu_ 👍💐
- 1 yıl
@SwordOfDemocles kesinlikle öyle çok haklısın 👍 sanal seks nedir ya 😂 boş boş işler, his yok temas yok , duygu yok 😂 o yalan bu yalan gelde biraz sen oyalan misali 😂 kendini hayel dünyasında tatmin etme şekli
- 1 yıl
- 1 yıl
@Gülkokulu_ haha 😂🙈
- 1 yıl
@r_engarenkyollar otursun p*rno izlesinler ondan iyi 🤣
- 1 yıl
@SwordOfDemocles öyle zaten 👍😂 ama bu sanal seksin müdavini de çok , erkeğin cepte para yok , kızlar dersen özellikle 18 ,24 yaş arası eee bakire gerçek ilişki yaşayamıyor çılgın bakireler 🤣 ne yapsın buna tamah ediyorlar 😂
- 1 yıl
Ahahaha çılgın bakire sözüne sesli güldüm
- 1 yıl
@SwordOfDemocles agaa sen burayı birde gece gör 😃🤣 sanal seksciler av peşinde oluyorlar 😂 çılgın bakirenin teki ya göğsünü atar yads abuk subuk bir soru açar, yanıyorum kim beni söndürmek ister diye , 😂 ya da hortumu büyük olan var mı evinde yangin çıktı diye bütün etkekler doluşur " hemen özelden yaz , yangın tam olarak nerde filan diye 😂
- 1 yıl
@SwordOfDemocles bir gün çılgın bakirenin birisi soru açmıştı hala hatirkadikca gülerim 😂 evinizde hangi yumuşatıcıyı kullanıyorsunuz demiş , vajinasıni yakın plan çekip atmış 😂 yorumları gör tiyatroya gitmiş kadar oluyorsun 😂 safın brisi de yazmış mavi yumos kullanıyorum diye 😂
- 1 yıl
Vay arkadaş yaaa neler duyuyorum hem acı hem komik
- 1 yıl
@r_engarenkyollar 😀 itfaiyeci botlar da onların yangılarını söndürmek için çabalarrr
- 1 yıl
burada Gece saat 2 3 civarı çılgın bakireler 🤣 tozu dumana katıyorlar 🤣 ya bir şey diyim mi bizim bu erkeklerimiz harbiden çok saf @msalak bunlar 😂 dün kız 700 TL ye çok ihtiyacim var isterseniz görüntülü de yapariz demiş demiş
herkes ben atarım diye yoruma dolmuş 😂😂 - 1 yıl
Bu da bir tür keriz silkeleme operasyonu aslında 🤣
- 1 yıl
@gulkokulu_ ya hiç sorma millet görev aşkıyla yanıp tutuşuyor, hortumunu alan koşturuyor 😂 birde adam sorar 22cm kalın damarlı hortum var yeter mi diye 😂 böyle de düşüncelilerdir
- 1 yıl
@r_engarenkyollar hahaha yaaaa cok güldüm 🤣🤣 koptum ya Allah canını almasın
- 1 yıl
@SwordOfDemocles öyle öyle takdiri ilahi işte 😂 ämsalak olunca işte kızlar bunları evirip çeviriyor 😂 boş ver bunlara her şey müstehak ,
- 1 yıl
@r_engarenkyollar o para isteyenlerin en az yarısı pembe görünümlü mavi hesağtır emin ol
- 1 yıl
@gulkokulu_ haha 😂 Allah affetsin bende güldüm 🤣😃
- 1 yıl
Teşekkğr ederim
- 1 yıl
Rica ederim 💞🤗 asıl ben teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 31,5b cevap paylaştı.
u 1 yılYokluktan tabi ki de ve ergenliktir bana göre. seks yapacaklarsa gitsin gerçekte yapsınlar. gerçi banane ne yaparlarsa yapsınlar
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şurada sanal seks saçmalık ya da eziklik yokluktur diyenlerin çoğu bunu yapıyor hatta bir çok yüksek xper hesaplar yan hesapları ile yapıp kendi hesapları ile burada duyar kasıyorlar :) Asıl ergenlik böyle bir şey üstünden kendini farklı göstermeye çalışmaktır. Sanal dediğiniz şey mastürbasyon. yapmanın bir üst evresidir karşılıklı paylaşım ve etkileşim ile hazzı arttırır şimdi mastürbasyon. da saçma yeaahhh ben gerçekte yapıyommm diyerek kendini ayrıcalıklı çıkarmaya çalışanlarda çıkacaktır ama şu bir gerçektir ki her şeyin tadı ayrıdır.
10 YorumlaEgerki kisisini bulduysan çok güzel bir tat verebiliyor gerçeğin yerini tutmasada alternatif olabilir 😂
17 Yorumla- 1 yıl
Bak bak laflara bak sen 😂 nelerde biliyor hınzır şey seni 🤣
- 1 yıl
🤣🙈
- 1 yıl
Haydaa 🤣
- 1 yıl
Her takip atana geriş dönüş yapsak vay halimize
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl14 Yorumla- 1 yıl
Bunlar hep yokluktan oluyor işte 😂 rabbim kimseyi yoklukla imtihan etmesin yokluk zor şey 😂
Cevap sahibi1 yılevet ben zor durumdayım
- 1 yıl
Bak şimdi bu bizi üzer 😂
Cevap sahibi1 yılben daha çok üzülüyorum sana dm yazamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılCiddiye alır iseniz sanal seksin de reel seksin de bir birinden hiç farkı yoktur. Sanal seks ile tüm duygular daha cesur ortaya çıkmakta, herşeyi yaşamak, konuşmak, paylaşmak mümkün olmakta, sınırlar, mesafeler ortadan kalkmakta ve gerçekten birbirimizi tanımamız çok çok daha derin ve sağlam olmakta.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılŞahsen benim için fantezi çünkü sanal seks yapmayı seviyorum hoşuma gidiyor bunu yokluktan yapmıyorum sadece hoşuma gittiği için yapıyorum bir kadın kolay kolay yokluk çekmez ama belki erkekler için farklıdır
32 Yorumla- 1 yıl
Yani fantezi ya bu cidden kimle yapıyorsun yaşınız kaç
- 1 yıl
Benim için de öyle bir fantazidir
s 1 yılReel hayatında herhangi bir girişimde bulunmaya korkan yahut imkanı olmayanların tercih ettiği bir yol. Bakir ve Bakireler sıklıkla başvuruyorlar ve o kadar abartıyorlar ki anlam veremiyorum.
10 Yorumla
1 yılSanal, anal farketmez her türlü seks itinayla yapılır jsdfjdf
İnternet/Sosyal medyanın bu kadar yerleşmesi hayatımıza çoğu keyfi sanal yaşamamıza neden oldu. Bu sadece seks için değil, sohbetten, okeye-tavlaya, oyundan kumara her şey sanallaştı. Bu işin normal boyutu. Kimisi yokluktan olsa da fantezi boyutu da yok değil:) eyorlamam bu kadar00 Yorumlabence fantezi ya. Bir kadın asla yokluk çekmez bence.
31 Yorumla- 1 yıl
Deneyelim mi
1 yılBenim için fantezi. Sesimle kadınları baştan çıkartmak büyük haz veriyor bana. Çoğunda sesimin tahrik edici olduğunu söylüyor.
10 Yorumla
1 yılTabiki de öyle 100 gün yapmıyım sanal seks gine yapmam
10 YorumlaSadece ahlaksızlığın başka bir boyutu, ironik. Zira uçkuruna mukayyet olamayan ergen tipli yaşlıların gene kendi uçkurlarını tatmin etmek için kullandığı iğrenç bir yöntem. fantezi bu olmamalı.
10 Yorumla
m 1 yılSanal seks bir yokluk göstergesidir.
Eşinden/sevgilisinden alamadığı zevki burada alırlar.
20 Yorumla
1 yılAdına fantezi diyerek süslenmiş bir yoksunluk, tedbirsizlik ve cehalet gösterisi. Hem kendini, hem de zekasını ucuzlatma biçimi.
01 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🌸 hoş işler kısaca
- Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı.
1 yılBemce fantezi o anın akışına göre yükselen libidoyu söndürme ve kendi kendine mastdan iyidir
Ama gel sanal seks yapalım demek bence yokluk ve çaresizliktir00 Yorumla Yokluktan ziyade yapmak isteyipte yapamadıkları fantezilerinde göstergesi olabilir ya da yoklukta kişilere göre değişebilir durum bilemedim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. karşındaki kişiye göre zevkli bir oyun benim için
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılTanıştığın kişinin yanına ışınlanamayacağımıza göre tek çare sanalda vurdulu kırdılı roman yazmak oluo napalım
00 Yorumla Daha dün bu konuda farklı bir soru sormuştum ama anladığım kadarıyla daha çok uzun mesafe ilişkilerinde tercih ediliyor ki bunun bir mantığı var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. fantezi ve cinsellik yasayamayan ciftler icin yokluktur. Reel candir
10 YorumlaSanal seks fantezi dir eğer her gğn yaparsan yokluk olur
10 Yorumla
1 yılFantezi be. Bazı insanlarla sanal seks daha tatlı oluyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
1 yılyokluk, çaresizlik, korkaklık birsürü nedeni var. Fantezi değil.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yokluk çoğunlukla gerçeği varken neden o olsun ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYokluk mertliği bozar sözünün başladığı yerdir sanal seks🤣
00 Yorumla Sanal dan yapılan hiç bir şeyin anlamı yok ha prn izlemişsin ha onu yapmışsın aynı şey hiç gerek yok
00 Yorumla
1 yılYokluk değil fantezi ama yokluk çeken de kullanıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Zayıf ihtimal, fantezi. Güçlü ihtimal, yokluk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYokluk, kendinden biliyorum
14 Yorumla- 1 yıl
Eyvah eyvah 😆🙈
Cevap sahibi1 yılYokluk öyle büyük bir yokluk ki sanal seksi yapacak biri bile yok, gökten ele @*m yağsa bize başşak yağar hesabı 😏😏
- 1 yıl
Haha 🤣 yorumun beni benden aldı 😂
Cevap sahibi1 yılBak deme öyle yoksa yavaştan yavaştan sana yürürüm falan, hatta yurumem koşarım 🙄🙄
fantezi dir kesin net
71 Yorumla- 1 yıl
Doğru
1 yılYokluk göstergesidir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. yokluk göstergesi de olabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kesinlikle fantezi ve zor bir durumdur
10 YorumlaErgen erkeklerin yaptığı saçmalık.
10 Yorumla
1 yılBenim farklı bir sebepten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Fantezi olabilir..
10 YorumlaBilmiyorum ben hiç yapmadım..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı.
1 yılHer ikisi de diyebilriz
10 Yorumla
1 yılPartner ler im tecrübesi ile kaliteli bir fantezi
10 YorumlaHerkes kendine göre keyiflendiriyor
10 YorumlaAğır yokluk seviyesidir, karşındaki erkek mi kadın mı söylediği gibi biri mi bilmeden ah oh yazarak tatmin olma ezikliğidir
00 Yorumla
1 yılBence fantezi bu devirde yokluk diye bidey yok eskort bir telefon kdr yakin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUcuz dişi çok ülkemizde para için yapıyorlar
10 Yorumlafantezi galiba
40 Yorumla
1 yılYokluktan hep bunlar. d
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yoklukta ise yarayan etkinlik olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılFikirlerin umudu sanal seks yoksa zevkli bir yanı olduğunu düşünmüyorum temas olmadan zevk olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. fantezi çeşitliliğidir bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Yokluk göstergesi amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılZorunlu tercih gibi
00 Yorumla
1 yılHer ikisinden de biraz 😁
00 YorumlaHer ikisi de olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Benim için fantezi ama başkasını bilemem
06 Yorumla- 1 yıl
Kişiden kişiye değişir bu durum aslinda
- 1 yıl
En son ne zaman yaptın,
- 1 yıl
Güzel
1 yılBence genelde yoklukta olanlar yapıyor.
00 Yorumla
1 yılBnce fantazidir evliler de yapabilir uzaktayken
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 991 cevap paylaştı.
1 yılYokluk ve fantezi ikisi bir arada
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılNe için yaptığına bağlı bir sorduğun soru
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence yokluk sanaldan seks mi olur et ete degmeli bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet yokluk göstergesidir
00 Yorumla
1 yılFantezi
11 Yorumla- 1 yıl
O zaman yapalım mi
- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım