Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sevgilimle çok ayrılıp barışıyorum ama cinsel anlamda çok özleyip barışmak istiyorum 10 gün göremeyince kötü oluyorum ama ben bakire değilim tamamıyle onu istiyorum çok bagımlılık yaptı bende :D başka birini arzulamıyorum
115 Yorumla
Soran+1 yıl"Tamamiyle onu istiyorum" derken, yani sadece erkekliğini mi istiyorsun-özlüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılerkekliğinide özlüyorum beraber normal vakıt geçırmeyıde özlüyorum ama ten uyumunu onda yakaladıgımı düşünüyorum duygusal anlamda da cinsel ilişki bağlar zaten beni
Soran+1 yılAnlıyorum seni... Sadece emin olmak için sordum.
Ne kadar süredir birliktesiniz; daha doğrusu ne kadar zamandır cinsellik yaşıyorsunuz peki?
Cevap sahibi+1 yılBen dulum 1 sene kmseyle konusmadm sonra bunla tanıstm ılk goruste etkılendm çok yakısıklı geldi 1 ay msjlastk falan sonra buluştuk, opsme flan oldu ben daha da baglandm iki ay sonra dul oldugumu anlattım ve ilişki istedigimi ben kendm söyledim, inanmazsın belki ama yapamam ben dedi istemedi utangaç bir hali var her zaman en çok o çocuksu masum halinden etkilenmiş olabilirim 6 aydır sevgiliyiz 2 aydr falan cinsel ilişki var
Soran+1 yılGerçi nasıl ayrıldınız bilmiyorum ama; eşinden ayrılınca onu da cinsel olarak özlemiş miydin, aramış mıydın?
Bu arada, şimdikine iki aylık sürede cinsel olarak biraz fazla bağlanmışsın gibi geldi.
Cevap sahibi+1 yılEşimle bu kadar tutkulu sevişmiyordum bu başka çok çekici geliyo hayır diyemiyorum kötü bişey belki beni sevmiyorda olabilir ama o yanımdayken dünya umrumda olmuyor :))
Soran+1 yılBenim de 5-6 yıllık bir birlikteliğim vardı. Onun hatası yüzünden ayrıldık. Sonra bir süre görüştük, şimdi yeniden görüşmez olduk. Bikaç sefer böyle gel-gitler oldu. Ama bu sefer, tekrar görüşmeyeceğiz herhalde. O aramazsa da ben aramayı düşünmüyorum doğrusu. Pek sevmiyorum aslında ama onu cinsel olarak özlüyorum. Kadınlığını, ıslaklığını, sıcaklığını canım çekiyor...
Soran+1 yılKaç gündür çok kötüyüm ve ne yapacağımı bilemiyorum...
Cevap sahibi+1 yılama sadece seks için bir araya gelirseniz yine biter ben aşığımda o yuzden istiyorum gerçi bizimkide bir bitiyo bir başlıyo ama bilmiyorum yaz o zaman ona tekrar denemek ıstedgnı soyle
Soran+1 yılDedim ya, bu sefer ben aramak istemem. Çünkü son bir konuştuk; sonra cebini aramaya kapattı açmadı; mesaj attım cevap vermedi. Sonra yanına gittim konuştuk; hatta ertesi gün görüşelim dedik falan. O günün akşamı, "seviyorum ama böyle olmaz, görüşmeyelim" falan gibisinden mesaj yazdı ve yine telime cevap vermedi. Yani çocukça ve hoş olmayan salakça bir şekilde oldu. Neyse...
Ya sevmiyorum dediysem, duygusal açıdan hiçbirşey hissetmiyor değilim tabi de yani cinsel olarak daha çok özlüyorum. Sorumun bir nedeni de buydu; yani acaba o da en azından cinsel olarak özler de arar mı falan diye merak edip sormuştum.
Üç haftadır görüşmüyoruz; en son bir ay önce sevişmiştik. Bu aralar çok kötü oluyorum; canım çok istiyor. Sabahtan akşama kadar defalarca boşalabilirim yani o derece...
Cevap sahibi+1 yılhımm emınım oda çok istiyordur ama arar mı bunun için bilemem, ben arıyorum :))
Soran+1 yılSenin canın cinsel istek duyunca nasıl oluyor; neler hissediyorsun?
Cevap sahibi+1 yılistiyorum işte azuluyorum yaşadklarımz gözümün önüne geliyo keşke yanımda olsa diyorum amaan diyorum gurur neye yarıyo barış gıtsın :D
Soran+1 yılGurur değil sadece. Biraz özetledim ama yani benim aramam yakışık olmayacak hale soktu durumu. Hatta kendi de arayacak olursa, o davranışından sonra hangi yüzle arayacak onu da bilemiyorum artık.
Sorumu da kestirip atmışsın. :)
Onu nasıl özlüyorsun değildi sorum; "genel anlamda cinsel istek duyunca vücudunda ve hissi olarak neler oluyor" yani kadınların canı istediği zaman nasıl oluyor onu öğrenmek istemiştim.
Cevap sahibi+1 yılsevgılıne sormamıs mıydın hıç bunu
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. bu konu degisken.. tensel cekim duyuyorsam ararim ve soylerim..
sevmek ile tensel cekim apayri.18 Yorumla
Soran+1 yılAyrılık sebebi ve şekli de önemli olur sanırım?
Soran+1 yılSana göre (senin için) o süre ne kadar olur mesela?
Soran+1 yılİyiymiş...
Keşke her kadın senin kadar istekli olsa. Ya da isteklerini çabukça-kolayca belli edebilseler.
Soran+1 yılGenellikle öyle olsa da, herkes aynı değil ve her erkek öyle algılamaz-düşünmez.
Soran+1 yılEn azından, insan eski sevgilisi o şekilde aradı-söyledi diye öyle düşünmez yani.
Eski bir kaç sevgilim aramıştı. Özledim diyip. Nelerden sevişmek içinmiş sonra geri gittiler 😁
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hic sevismedim ama sevgilimle sevismis olsam 1-2 hafta olmaz özlerim
11 Yorumla
Soran+1 yılNormalde 1-2 haftada istek olur tabi de, yani ayrıldığın sevgilini arayacak kadar isteklenmek için ne kadar süre geçmesi gerekir sence?
Ama tabi sen şimdi hiç erkekliğin tadına bakmadığın için, bunu net olarak yanıtlaman da zor sanırım.
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. aramazlar onlasın parmakları varr
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar