Cinsellik Brazzers izlemek suç mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 İslam hukukuna göre Güncellemeler10 ay Güncel Brazzers izlemek suç mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
TɪᴛʀᴇᴋKᴀʀʏᴏʟᴀ Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 10 ay islami açıdan sana helal olan tek erkek eşin olacak erkektir. bir kadının dahi çıplak vücuduna bakmak islam hukukunda haramdır. suç kısmına da değinecek olursak, evet Allah katında suçtur. 0 0 Yorumla
blacklines Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. sonuç olarak hayal de edebilirdin yani okşarken illa ki aklına geliyor, kendi kafana vurup bayıltacak değilsin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Evet, başkasının zinasını izlemek günah. Başka adamın penisini görüyorsun, o da sana haram zaten. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Yoo zinaya karışmamak için izliyodan sorun yok kdkdkd 0 2 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Hadi izin verdim patlat 31 de uyu Yorumla TɪᴛʀᴇᴋKᴀʀʏᴏʟᴀ 10 ay yanlış kardeşim Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 10 ay Cinsellik konusunda 3,7b cevap paylaştı. 0 0 Yorumla
OR-DION Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Cinsellik konusunda 657 cevap paylaştı. Göz zinası işte çılgın bakire 1 1 Yorumla Soran 10 ay Bakireyim ama çılgın değilim Yorumla
cv_bbcn_abdullah71 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 10 ay İslama göre cinsel tabirin geneli suç 0 1 Yorumla cv_bbcn_abdullah71 10 ay Ne kadar güncel Yorumla
ibrhmkrkmz11 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 10 ay Cinsellik konusunda 450 cevap paylaştı. 31vakti Jav izliyorum 0 0 Yorumla
kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Cinsellik konusunda 383 cevap paylaştı. Izliyormusn Şu an 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 10 ay Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kırbaç cezası gerektirir. 0 0 Yorumla
Pijamaterlijj Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 10 ay Cinsellik konusunda 795 cevap paylaştı. Fıkıhta ne diyor 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsellik konusunda 691 cevap paylaştı. Bemce değil 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı. sevaptır 0 0 Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 10 ay Cinsellik konusunda 745 cevap paylaştı. sevap 0 0 Yorumla
Karabakh Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 10 ay Cinsellik konusunda 342 cevap paylaştı. Ne alaka ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay Günah evet 0 1 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Ama insanında canı çekiyor istiyor ben izlemiyorum ama sarmıyo beni zevk almıyom
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 10 ay Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oksa gec, düşünme 0 0 Yorumla
İstanbul_Beyfendisii Takip Et Xper 5 Yaş: 34 10 ay Sence 0 1 Yorumla İstanbul_Beyfendisii 10 ay XhamserLive daha güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
islami açıdan sana helal olan tek erkek eşin olacak erkektir. bir kadının dahi çıplak vücuduna bakmak islam hukukunda haramdır. suç kısmına da değinecek olursak, evet Allah katında suçtur.
sonuç olarak hayal de edebilirdin yani okşarken illa ki aklına geliyor, kendi kafana vurup bayıltacak değilsin.
Evet, başkasının zinasını izlemek günah. Başka adamın penisini görüyorsun, o da sana haram zaten.
Yoo zinaya karışmamak için izliyodan sorun yok kdkdkd
Hadi izin verdim patlat 31 de uyu
yanlış kardeşim
Göz zinası işte çılgın bakire
Bakireyim ama çılgın değilim
İslama göre cinsel tabirin geneli suç
Ne kadar güncel
31vakti Jav izliyorum
Müftü yoktur aramızda
Izliyormusn Şu an
DJWJDJWJDJWJDJWJDJSJDSKKDE ne alaka la
Suç değil haram, mekruh
Xhamsrer değil
Kırbaç cezası gerektirir.
Fıkıhta ne diyor
Bemce değil
Keyfine göre takıl
sevaptır
sevap
Ne alaka ya
Sen sık sık izler misin
Günah evet
Ama insanında canı çekiyor istiyor ben izlemiyorum ama sarmıyo beni zevk almıyom
Evet tabididi
Oksa gec, düşünme
Evet suc
Yooo
Sence
XhamserLive daha güzel