Kendimi bildim bileli çok istekliyim önüme gelen her erkekle yatmak isterim hep fantezi kurarim ama bunu belli ortamlarda ve bazen burada bile belli edince tepki yağmuruna tutuluyorum kötü bişey mi istekli olmak ya şu an birlikte olmak istediğim bir adam var benden büyük elde etmek istiyorum ama olmuyo hep böyleyim herkesle yatmaya düşünüyorum bu düşüncemide herkes yargiliyo kötü bir durum mu bu ya
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstek gayet normal ama bunu kontrol etmen lazım.
Bayanların çoğu mast da orgamz olamaz, olduğunu zanneder. tam rahatliyamadigin için masti yaptıkça yaparsın gelir. Günde 3-4-5-6-7-8-9 kere bile yaparsın ama İstek gene bitmez. Her mast sonrası 10 dakika kadar pismanlik olur ve kendini kotu hissedersin. Ama 10 dakika sonra tekrar mast yaparsın. Kısır döngü ye girersin yanı. Hatta ev e her geldinde kilodunun ıslak olduğunu görürsün. Yerli yersiz herşeyden etkilenirsin.
Eğer mast ile tam orgazm olma yı öğrenir sen haftada 3-4 kez mast yaparak yani düzenli ilişki gibi istegi kontrol altına alırsın. Kontrol sende olur.
peki tam orgazm olabiliyor musun00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen yargılanıyorum. Herkesin kendi tercihleri vardır ve kendi hayatını yaşar.
Şu elalem ne der düşüncesi kadar Nalet birşey yoktur belkide.
Herkes kendi hayatını kendince yaşamakta özgür olmalı.
Tabi bu özgürlükler başkalarının özgürlüğünü kısıtlamamalı.
Uzun lafın kısası hayatını yaşa.212 Yorumla
Soran+1 yılMalesef cevredekilerin baskısına maruz kalıyorum
- +1 yıl
Herkeste var o zincirler. Sen gibi özgür düşünceli birini bulamadık ne yazıkki.
Soran+1 yılBen bu durumumdan dolayi herkese artık cinsellikten nefret ettiğimi söylemek durumunda kalıyorum
- +1 yıl
Hayat ve çevre bizi olmadığımız insanların rolüne girmeye itiyor. Yinede seninle tanışan erkeklerin şanslı olduğunu düşünüyor be makus talihime kızıyorum
Soran+1 yıltanışıriz belki bir gün 😄
- +1 yıl
Hahah sence olası mı :D
Soran+1 yılBelki
- +1 yıl
O belki bile kulağa hoş geliyor ama mümkün olmadığını ikimizde biliyoruz :)
Soran+1 yılEn azından böyle biri olduğunu bil
- +1 yıl
Yokluğumla avun diyorsun yani :)
Soran+1 yılŞimdilik öyle
- +1 yıl
Şimdilik?
bir umut var gibi geldi sanki :)
+1 yılLibidonun yüksek olması suç değil de herkesle yatmayı düşünmen kötü, bir de bunu sormuşsun kötü mü diye, yaşın kaç ki senin?
07 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Bunu bende isterdim.. Erkeklerin aldatmasından şikayetçi olan kızlara genelde şöyle derim."Erkek aldanmaz, kadın aldanır". Erkeği tanımaktan gerçekten çok uzaklar bu kadın kısmı. Tabii farklı olanlar vardır ama geneli aynen benim dediğim gibiler. En azından doyana kadar önüne gelene hayır demezler.
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü değil aaslinda insanlık hali bende öyle ssayılarım sjsjhf burcun ne bu arada
13 Yorumla
Soran+1 yılBasak
Cevap sahibi+1 yılHimm
- +1 yıl
kovalar fenaydı galiba :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
55Cevap
+1 yılKötü olan senin libidosu yüksek biri olman değil; bilakis toplumdaki değer yargıları. Sanma ki bu değer yargıları kişilerin bireysel çapta yaşanmamışlıklarını da içine almıyor. Kimi kendi kaybedişlerini hatırlayıp sana çemkiriyor, kimi bu alem düşündüğü kadar masumane değil diyen gerçekle cebelleşiyor da sancısı sana düşüyor...
Öte yandan bil ki kendin hakkında gözden geçirmen gereken iki nokta var. Bunlardan ilki, dışarıya doğru attığın adımlardan hangilerini senin cinsel istekliliğinin tetiklediğidir. Diğeri ise bu cinsel isteklilği ve askerlerini bir kenara bıraktığımızda gerçek senin nasıl biri olduğun ve aslında dışarıya hangi adımları atacak olduğundur.
Bil ki şu an iki köle tarafından zincire vurulmuş bir efendisin sen; bunlardan biri şehvet, diğeri de utanç'tır!..00 Yorumlaİstekli olmak neden suç olsunki senin elinde olan birşey deyil bu seni tenkit eden kişi seni kıskanmasından kaynaklanıyor bence kendilerinde istek olmuyor sendedw fazla olunca seni kıskanıyorlardır. bende senin gibiyim bende çok istekli oluyırum bayan gördümmü onunla yatmak istiyorum bunda utanılacak bir durum yok diye düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum
Cinsellik konusunda 670 cevap paylaştı. Sen partner olarak tam aranan kadınsın ama eş ya da sevgili olursan tehlikeli gibisin, adam az uzak kalsa başkasını mı isticen hemen :D :P?
18 Yorumla
Soran+1 yılYok o konuda endişesi olmaz sadık kalırım 😄😄
Soran+1 yılÖnemli olan kısım aslında orası
Soran+1 yılÇok kötü oluyorum ya
Soran+1 yılÜst üste kaç kez mast yaptın rekor kaç 😄
Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Millet zaten rahatsız. Senin gibi sıradışı birinin dürüst itiraflarını duyunca normal tepki vermelerini hiç bekleme. Onlar genel geçer ahlak kurallarına tabi insanlar..
20 Yorumla
+1 yılBaktığında herkes namus timsali ama ellerine fırsat geçse seni duvardan duvara vururlar. Kaldı ki ben de libidosu yüksek biriyim ve libidoru yüksek kadınları severim.
11 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍👏👏
+1 yılSadece herkesle olmayacağını bilmen ve kendini tutmaya çalışman yeterli bence... başka hiçbir problem yok hatta çok çekicisin ;)
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden herkesle olmuyo ki herkes sonuçta birini bulmak istiyor
- +1 yıl
hayır yanlış anladın... ben de senin gibiyim ama sürekli değişik kişilerle olmaz... birini bulup mutlu ettiği sürece onunla sonra başkasıyla onu demek istedim
Soran+1 yılTek kişiye bağlı kalamam farklı tarzlar denemeliyim
- +1 yıl
Aynen , mesaj atsana
Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen rahatsız olmuyorsan kime ne? Hayat senin hayatın, beden senin bedenin. Sen memnunsan kimseye laf düşmez. Sen özgürce yaşıyorsun en azından. Keşke her kadın senin gibi olsa.
10 Yorumla
+1 yılİstekli hatunu severim sürekli her fırsatta bir şeyler yaşama isteği falan.. Lakin biraz frene basmayı öğrenmen gerekiyor yoksa nemfomani'ye doğru gidebilirsin :) bunun için seni anlayabilen, eğlenceli ve oyun oynamayı seven bir partner bulman gerekir
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBizimde yüksek ama sadece düşüncede onlar 😃😉 evlenmeden olmaz 😉😃😂
12 Yorumla
Soran+1 yılOluuuurrr
- +1 yıl
Senin görüşün yani ne diyim 😉😃😂 Tercih meselesi 😉😃
suç değil canım ihtiyaç sonuçta. tek başına yapmak biyere kadar. fazlasını istiyo insan
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikel
Kendi iyiliğin için uluorta yapmamalısın yoksa kötü karşılanıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılBen bu hayatı istediğim gibi yasamicaksam ne gereği var ki
+1 yıldeğil ama herşeyi herkese söylersen ve toplu ortamlarda itiraf edersen herkesten hertürlü cevap çıkabilir :) aslında senin bunu yadırgamaman lazım gayet normal bişey
20 YorumlaCinsellik konusunda 423 cevap paylaştı. Boşver sen buradakileri çoğu çoluk çocuk zaten. Sen keyfine bak. Sanki kendileri yolda gördükleri güzel kızları hayal etmiyorlar fantazi kurmuyorlar. Gayet normalsin sen bence takılma burdakilere..
10 Yorumlaerkelerde öyle malesef , ne söylesek abaza yaftası sapık yaftası yiyiyoruz :/ , belli dönmelerde fazlasıyla tavan yapıyor , ister istemez rahatlamak icab ediyor , elinde imkan olmayıncada mecbur takılıyorsun mast falan :)
025 Yorumla
Soran+1 yılBen elimden geldiğince yardimci olmaya çalışıyorum 😄😄
Soran+1 yılDeğişmez kanunlardan biri malesef
Soran+1 yılEvet noldu 😄
Soran+1 yılBen titiz sayılmam ama
Soran+1 yılSehir?
Soran+1 yılİzmir manisa falan değişiyor
Soran+1 yılOlurda karsilasirsak o an istemesem bile çoktan yerini ayırmış olucam😊
Soran+1 yılRezervasyonun vücudum da olucak 😊
Soran+1 yılİsim düşerse gelirim
Soran+1 yılÖyle gerekiyor sonra mesaj atarım sana
Soran+1 yılBeklerim
Soran+1 yılİstanbula gelme durumum olursa mesaj atarim
+1 yılNasıl istiyorsan öyle yaşa. İktir et kim ne düşünürse düşünsün
10 Yorumla
+1 yılharika anı yasamak süperdir seni desteklyrm ve favorilerdesin :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstekli olmak suç değil, herkes namus timsali geziyor ama fırsatını buldu mu affetmiyor. İçinfen geldiği gibi yaşayacaksın en güzeli.. Yaş kaç?
00 Yorumla
+1 yılDoğru zamanda , doğru yerde ifade etmelisin sadece. Libidosu yüksek olmak suç değil. Bir çok insan senin gibi.
00 Yorumla
+1 yılAhlaksızlıkla yüksek libidoyu karıştırıyorsun çünkü.
02 Yorumla
Soran+1 yılAhlaksızlık değil normal bir ihtiyaç
- +1 yıl
Olabilir de, bunu dile getirip durman sıkıntı. Evli değilse istediğin biri ile istediğin kadar yat. Bunda doğal olarak bana göre ahlaksızlık değil. Ama burası Türkiye. Kendinde kalsın bunlar. Orada burada herkesle yatmak isterim dersen tabi derler.
Libidom benimde herzaman tavan durumunda aynı şeyleri hissediyoruz ;)
10 Yorumlabende senle aynı düşüncedeyim çok istekliyim ama ben erkeğim işte olmuyor yani bnc kötü değil
10 YorumlaBence aksine cok iyi bir durum. Cok sanslisin. her kadin senin gibi degil. Bende ayni sen giibyim. Keske seni tanisam.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu sanalda yazanlardan bir tanesi 30 yilda hicmi insanin karsisina cikmaz denekki libido esittir sanal
00 Yorumla
+1 yılsevgilin olursa onun acisindan kotu, bir de bir iliskisi olan her kadin icin amansiz bir dusmansin
00 Yorumla
+1 yılKafana göre hacı bende neler yapmak istiyorum bir bilsen.
00 Yorumlabence sen yinede nefsini bilenlerden ol silenlerden değil!
00 Yorumlaşu bayan şu şekil sevisir bu bayan bu şekil sevişir.
00 Yorumlasonuç ne peki yatıyormusun
112 Yorumla
Soran+1 yılFırsat buldukça
Soran+1 yılKarşılıklı anlaşmak ve tanışmak birincil kosullarim
Soran+1 yılYapmadığım her gün
Soran+1 yılGibi
Soran+1 yılO ne tam olarak
Soran+1 yılOlsun her türlü cinsellik var içinde
- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yıllibidoyu eşime saklıyom kutunun içinde açınca evin heryerine sacılcak :D
00 Yorumla denk geldigin erkekler nasıl bir bala sahipki böyle bir kadınla olmuşlar vay arkadas :)
00 Yorumla
+1 yılBen tam senin gibi birini arıyorum ya. ben de oyleyim çünkü
00 YorumlaNefromanyak olma ihtimalin yüksek bu güzel bir şey. Ve ben böyle kadınları çok severim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen güzelini yapıyorsun canım , tek gecelik mi hepsi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendisine saygısı değerleri olmayan iğrenç zavallının tekisin.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim dusunceme saygın yoksa bu bana hakaret edebilcegin anlamına gelmiyo hadi şimdi kaybol burdan
Cevap sahibi+1 yılsendeki düşünce hayvanlardada var senin gibilerin hayvanlardan farkı yok
Soran+1 yılSana ne ulan benim dusuncemden cinselligimden versek anında yatağa atarsınız burada namuslu erkek rollerine girmeyin
Cevap sahibi+1 yılHerksi kendinle karıştırma senin gibi iğrençlerle işim olmaz senin gibilef bedavaya çalışan enayi
ben de öyleyim kendimi pek belli etmiyorum..
12 Yorumla
Soran+1 yılToplum baskisii
Gizli Üye(36-45)+1 yılolabilir bazı kızlar çok istekli oluyo, yatakta da daha iyi oluyo onların performansı ;) begendigin etkilendigin erkeklerle yatmaya devam o zmn :D
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnetten tanışıp hiç yattıgın birileri oldu mu? ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de istekliyim fakat bakireyim, tercih meselesi ve bana göre kötü bir durum.
02 Yorumla- +1 yıl
Peki anal mı yapıyosun yoksa kendini tutuyor musun
Cevap sahibi+1 yıl@Esmerantalyalı anal yapmıyorum
Kendine hakim olman gerekir.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki özgür düşünce var ben dusuncemi dile getiremez miyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılen kisa zamanda tanismamiz dilegiyle kuzum :) bana da yer ver hayallerinde :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kötü algılamıyorum doymuyosun sekse bence.
10 Yorumlaözgür düşünce taktir ederim
10 Yorumlayok canım ya ne kötüsü önüne gelene ver ne olcak
02 Yorumla
Soran+1 yılKimsenin Karışma hakkı yok zaten hayat benim
+1 yılyoo kotu degıl tatlım.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstekli olman normal.
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNiye tepki geliyor anlamadım ki herkes istiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAma onlar dile getirmeye cekiniyor
- +1 yıl
Bu yüzden kaybediyorlar
+1 yılİnsanin vicdaniyla kendi arasinda
00 Yorumla
+1 yılSende böylesin yapacak birşey yok. (Kötülemedim)
00 Yorumla
+1 yılLibido ne knk? Köpek cinsimi?
00 Yorumlasem tam bir pipi delisi olmuşsun.:P
08 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Soran+1 yılKomik 😄 hayir
Soran+1 yılOrası biraz karışık aslında
Soran+1 yılKarışık işte boşver
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal de, kendine azgın yine de sen :)
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Değil tabiki :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kere veren hep verir in örneği.
05 Yorumla
Soran+1 yılSacma
Cevap sahibi+1 yılkaç kişiyle yattın bugüne kadar?
Soran+1 yılBilmem
Cevap sahibi+1 yılo kadar çok yani
Soran+1 yılYoo çok sayılmaz sadece saymadim zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılgayet güzel tanımak isterdim seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDur kaldırma şimdi :)
012 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 😄😄
Cevap sahibi+1 yılUyuyor :)
Soran+1 yılÜstünü ört usumesin 😄
Cevap sahibi+1 yılAteşi var :)
Soran+1 yılOpiyimde geçsin falannnnnn 😄😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılUyandır da tanışın :D
Soran+1 yılTanışmak için benim eve gelmesi lazım 😄
Cevap sahibi+1 yılÖzele gel diyo sana önce :)
Cevap sahibi+1 yılBir konuşmak istiyormuş :D
Soran+1 yılHatta kalsın diyorum 😄
Cevap sahibi+1 yılÇıktım gizliden mesaj at uyandı :)
Cevap sahibi+1 yılAnılarımı anlatıcam sadece
İstwdiiiiğine ver
10 YorumlaSuc degıl
10 Yorumlabu yaşlarda normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen evlenemessin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Değil canım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi sehirdesin
00 Yorumla