Cinsellik Arkadaşım göğüslerime küçük diyor şaka mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Kadın kadının düşmanıdır diye boşuna dememişler🙄 Güncellemeler11 ay fikrini sormadığım halde vücudum hakkında eleştiride bulunuyor amacı ne bunun anlamadım Arkadaşım göğüslerime küçük diyor şaka mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 11 ay Cinsellik konusunda 998 cevap paylaştı. Bence biraz kıskançlık, orta ve dik, diri göğüslerin. Ha bire konuyu oraya getiriyorsa çok iyi niyetli değildir. 0 2 Yorumla Soran 11 ay Kız arkadaşım durup durup sürekli vücudum hakkında eleştiride bulunuyor geçen çok zayıfsın kilo alsana dedi bana anladın mı fesatlığı Yorumla Skol85 11 ay Sen kesinlikle zayıf değilsin kendi kesin tombul 🤣 Yorumla
Koonuur Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Cinsellik konusunda 442 cevap paylaştı. Küçük değil ama devasa bir büyüklüğü de yok. Arkadaşının büyük düşüncesi galiba 90-95 beden falan sen de bu yok ondan küçük görmüş. 1 0 Yorumla
Admcn Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% 11 ay Onu diyen imansızdır onu diyen ateisttir onu diyen aklı dengesi yoktur... Biz bayıldık 1 2 Yorumla Soran 11 ay Yerim seni çok güzel söyledin Yorumla Admcn 11 ay Beğenmeyen ya kıskanmıştır ya da zevki yerlerdedir Yorumla
kedisevenadam34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 101% 11 ay halt etmiş arkadaşın. çok güzeller. tam istediğim gibi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay En iyisi orta boyuttur ve seninki orta. Hem büyük gibi erkenden sarkmaz ya da fazla sarkmaz hem eli doldurur. Beğenmeyenlerin estetik anlayışı zayıf 1 1 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ayrıca küçük göğüste kötü değil şekli güzelse yine estetik görünür. Dediğim gibi en iyisi orta boyutlardakiler Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay alt tarafta hafif bir etkileşim oldu fotoyu görünce 0 6 Yorumla Soran 11 ay Ne diyorsun anlamadım Yorumla Cevap sahibi 11 ay anlama boş ver güzel göğüslerin kısaca Yorumla Soran 11 ay Hayır merak ettim etkileşim derken neyi kastettin ben gizliyim kasamak etkileşim falan niye kasayım Yorumla Cevap sahibi 11 ay yok sen yanlış anlamışsın göğüslerin güzel olduğu için penisim sertleşti o anlamda Yorumla Soran 11 ay Benim saflık seviyesine şaka mı ya Yorumla Cevap sahibi 11 ay şaka değil ama etkilendim senden cidden Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Sen memnun isen kimsenin yorum yapma hakkı yok konuyu direk kapatman senin için daha iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Memelerin, vücudun komple her şeyin harika görünüyor, aşırı beğendim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Yani çok büyük sayılmazlar zaten knk şu an tabi kıyafet altında doğal salik hali de önemli 0 0 Yorumla
Kuralsız2 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 86% 11 ay Bence gayet güzel bence seni kıskanıyor 0 2 Yorumla Soran 11 ay Bilmiyorum artık Yorumla Kuralsız2 11 ay Fizigin mükemmel sutyen takmamışsın ve gayet hoş duruyorlar Yorumla
sorucevap03 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Cinsellik konusunda 758 cevap paylaştı. Kilo kaç göğüs kaç beden 0 7 Yorumla sorucevap03 11 ay Millet mal aq Yorumla Soran 11 ay Benim arkadaşım sıkıntılı Yorumla sorucevap03 11 ay Fiziğin olabilecek kadar iyi diğer yorumları boş ver Yorumla sorucevap03 11 ay Fiziğinin formunu korumaya bak Yorumla Soran 11 ay Bana çok zayıfsın kilo al dedi😂😂😂 Yorumla sorucevap03 11 ay Boy kilo kaç Yorumla sorucevap03 11 ay Fotoğrafta gayet iyi kendisi balık etli sevdiği için mi dedi acaba 😂😂 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 11 ay Cinsellik konusunda 3,1b cevap paylaştı. Onun gözleri bozuk 0 2 Yorumla Soran 11 ay Sıkıntılı biri Yorumla Ash_Ketchum 11 ay Belli Yorumla
bluefintuna Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Cinsellik konusunda 967 cevap paylaştı. Küçük ama diri. Diri olması önemli zaten 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 11 ay Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Hiç de değil Güzel maşallah 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 11 ay Cinsellik konusunda 7b cevap paylaştı. Mükemmel bir fiziğin, harika memelerin var. 0 0 Yorumla
OR-DION Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Cinsellik konusunda 672 cevap paylaştı. Kezo kıskanmış gayet güzel diri 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 11 ay Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Arkadaşını göz doktoruna götür 0 0 Yorumla
ayhanhocangeldi Takip Et Yoda Yaş: 54 , eic 100% 11 ay küçüklük büyüklük böyle anlaşılmaz bebişim))) 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 11 ay Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gayet ideal 😄 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 11 ay Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kıskanıyordur. İyisin her yerinle 0 0 Yorumla
yeniden_angarali Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Cinsellik konusunda 728 cevap paylaştı. Kadın kadına düşmanmıdır 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 11 ay Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. Uff tam benlik 0 0 Yorumla
Inspired006 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Cinsellik konusunda 519 cevap paylaştı. Perzing mi var tatlı görünüyor uzakta 0 0 Yorumla
Kirmizizevk Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 64% 11 ay Cinsellik konusunda 948 cevap paylaştı. küçük meme en güzel şeydir 0 0 Yorumla
Kerem0507 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Cinsellik konusunda 338 cevap paylaştı. Yo güzel. ideal 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Cinsellik konusunda 803 cevap paylaştı. orta meme bu nerde görsem tanırım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Benim bundan da küçük 😂 2 4 Yorumla mustafaram 11 ay Seninki kaç beden peki Yorumla selamsızselami 11 ay görmeden inanmam :D :D Yorumla SoruManyağıı 11 ay 😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Taş gibisin aşko insanları dinleme sen Yorumla
2Yüzlüİnsanlar Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 11 ay küçük zaten 1 6 Yorumla Soran 11 ay Neresi kafayı mı yediniz ya Yorumla 2Yüzlüİnsanlar 11 ay lan neresi büyük asıl Yorumla Soran 11 ay Büyük mü dedim ayrıca lan ne sen kızsın kendine gel Yorumla 2Yüzlüİnsanlar 11 ay büyük değilse küçüktür kız olmakla ne alaka ayrıca kız diye kibar mı olacaz illa yıkın artık şu kalıpları Yorumla Soran 11 ay Büyük küçük kavramı mı var sadece normal veya ortalama terimlerini hiç duymadıysan tanıştırayım Yorumla 2Yüzlüİnsanlar 11 ay bunun normali olmaz normal kişiden kişiye değişir ortalama da değil bana göre Yorumla
PunchMeDaddy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 11 ay Cinsellik konusunda 585 cevap paylaştı. Ortalama 1 1 Yorumla Soran 11 ay Evet Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 11 ay Cinsellik konusunda 680 cevap paylaştı. Erkek mi 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 11 ay Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gayet yeterli. 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Cinsellik konusunda 6,9b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
modernbey4 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 11 ay Cinsellik konusunda 522 cevap paylaştı. Gayet iyi cesaretini takdir ettim 0 1 Yorumla modernbey4 11 ay Kudurnuş Yorumla
Ryndiaa Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Cinsellik konusunda 380 cevap paylaştı. Bune aww 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 11 ay Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. En ideali takma 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 11 ay Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normal işte 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 11 ay Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Vay oeler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Bence biraz kıskançlık, orta ve dik, diri göğüslerin. Ha bire konuyu oraya getiriyorsa çok iyi niyetli değildir.
Kız arkadaşım durup durup sürekli vücudum hakkında eleştiride bulunuyor geçen çok zayıfsın kilo alsana dedi bana anladın mı fesatlığı
Sen kesinlikle zayıf değilsin kendi kesin tombul 🤣
Küçük değil ama devasa bir büyüklüğü de yok. Arkadaşının büyük düşüncesi galiba 90-95 beden falan sen de bu yok ondan küçük görmüş.
Onu diyen imansızdır onu diyen ateisttir onu diyen aklı dengesi yoktur... Biz bayıldık
Yerim seni çok güzel söyledin
Beğenmeyen ya kıskanmıştır ya da zevki yerlerdedir
halt etmiş arkadaşın. çok güzeller. tam istediğim gibi
En iyisi orta boyuttur ve seninki orta. Hem büyük gibi erkenden sarkmaz ya da fazla sarkmaz hem eli doldurur. Beğenmeyenlerin estetik anlayışı zayıf
Ayrıca küçük göğüste kötü değil şekli güzelse yine estetik görünür. Dediğim gibi en iyisi orta boyutlardakiler
Buna da büyük dememizi beklemiyorsundur heralde canim
alt tarafta hafif bir etkileşim oldu fotoyu görünce
Ne diyorsun anlamadım
anlama boş ver güzel göğüslerin kısaca
Hayır merak ettim etkileşim derken neyi kastettin ben gizliyim kasamak etkileşim falan niye kasayım
yok sen yanlış anlamışsın göğüslerin güzel olduğu için penisim sertleşti o anlamda
Benim saflık seviyesine şaka mı ya
şaka değil ama etkilendim senden cidden
Sen memnun isen kimsenin yorum yapma hakkı yok konuyu direk kapatman senin için daha iyi
Memelerin, vücudun komple her şeyin harika görünüyor, aşırı beğendim
Yani çok büyük sayılmazlar zaten knk şu an tabi kıyafet altında doğal salik hali de önemli
ya arkadasın net kudurmus supersin askim <3
Bence gayet güzel bence seni kıskanıyor
Bilmiyorum artık
Fizigin mükemmel sutyen takmamışsın ve gayet hoş duruyorlar
Kilo kaç göğüs kaç beden
Millet mal aq
Benim arkadaşım sıkıntılı
Fiziğin olabilecek kadar iyi diğer yorumları boş ver
Fiziğinin formunu korumaya bak
Bana çok zayıfsın kilo al dedi😂😂😂
Boy kilo kaç
Fotoğrafta gayet iyi kendisi balık etli sevdiği için mi dedi acaba 😂😂
Onun gözleri bozuk
Sıkıntılı biri
Belli
Küçük ama diri. Diri olması önemli zaten
Hiç de değil
Güzel maşallah
Mükemmel bir fiziğin, harika memelerin var.
Kezo kıskanmış gayet güzel diri
Yok güzel ya kiskaniyor fit vucidini
Arkadaşını göz doktoruna götür
küçüklük büyüklük böyle anlaşılmaz bebişim)))
Gayet ideal 😄
Küçük bence de
Olsa da yesek güzeller mis gibi
Kıskanıyordur. İyisin her yerinle
gayet iyi bence
Kadın kadına düşmanmıdır
Uff tam benlik
Bence güzeller. Kıskanıyor orspiler
Perzing mi var tatlı görünüyor uzakta
Tam net göremedim daha detaylı bakmak lazım
küçük meme en güzel şeydir
Yo güzel. ideal
Bence güzel ya neresi küççük
Küçük ama güzel durmuş
orta meme bu nerde görsem tanırım.
Yani çok büyükte değil eh işte
Benim bundan da küçük 😂
Seninki kaç beden peki
görmeden inanmam :D :D
😂😂😂😂
Taş gibisin aşko insanları dinleme sen
Biraz küçük 80 beden gibi
Yazlık
Yok fena değil
Bu sen misin? Bacaklarda muhteşem görrünüyor
Daha ne kadar büyük olacakmış?
küçük zaten
Neresi kafayı mı yediniz ya
lan neresi büyük asıl
Büyük mü dedim ayrıca lan ne sen kızsın kendine gel
büyük değilse küçüktür kız olmakla ne alaka ayrıca kız diye kibar mı olacaz illa yıkın artık şu kalıpları
Büyük küçük kavramı mı var sadece normal veya ortalama terimlerini hiç duymadıysan tanıştırayım
bunun normali olmaz normal kişiden kişiye değişir ortalama da değil bana göre
Ortalama
Evet
Evet küçük
Hayatım fake fotoğraf atmayın şuraya
ne küçüğü be yok ki
bence ıdeal
Erkek mi
Yoo normal ideal ve gayet güzelde duruyor
Gayet yeterli.
Küçük
memeler efso 😉