Cinsel Yaşam Sevgilim benimle göğüslerim büyük diye alay ediyor, ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 95 beden giyiyooorum 😕 büyük diye alay ediyor ne yapmalıyım Güncellemeler+1 yıl Onunkode büyük dev gibi bir şey 😔😔 Sevgilim benimle göğüslerim büyük diye alay ediyor, ne yapmalıyım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
evlimutsus Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Böyle canım nasıl sevgili oluyorsunuz hadi sevgili oldunuz yanlışlıkla nasıl bu kadar uzun süre sevgili kalıyorsunuz gerçek yüzlerini gördüğünüz halde 0 0 Yorumla
Parçalayıcı Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl 95 giyiyorsunda cup değeri kaç? Önemli olan bu. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. yahu lütfen gelin anlaşalım göğüs memelerin bulunduğu bölge 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Sevgilini değiştir, büyük meme seven birini bul. 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. küçük olsa bu seferde küçük dicekti?erkeklerin çoğu büyük meme sever 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Troll değilse yuhhh. 95 ne yahu. Ben korkuyorum büyük olmasından 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sper göğüslerin varmış arasında git gel süper olur ben severek öper yalar hakkını veririm 0 0 Yorumla
bol-malzemos Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl O zaman bidaha verme görsün gününü uzak dur 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herkesin aradığı iri göğüs, bulmuşta buluyor... 0 0 Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sende onunla şeyin küçük diye dalga geç fsdkj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benimde büyük. Alay edenin ağzına terlikle vururum. Alay sebebi neymiş? Ne diyor 2 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Ayrılsana hala soruyor musun napacam diye bu kızların hiç kendisine saygısı yok ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sen de tipisiyle dalga geç kaç taksit bu de, ilk taksiti mi aldın sadece de, gerisi ne zaman gelr de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gögüslerinde döv onu oda kendinkiule dövsin seni öyle anlaşın iste 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Boş kapaktan farkı yok. Millet büyük göğüs sever. O akıllı dalga geçiyor. 0 0 Yorumla
butikçi374 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl dik mi peki sarkık mı ;) 5 5 Yorumla CAGRI16 +1 yıl Erik gibiymis 😁😁😁 Yorumla Soran +1 yıl He isircan mi 🤣 Yorumla CAGRI16 +1 yıl Evet kütür kutur Yorumla mrfatbee +1 yıl Dikmiş. Everest tepesi gibi.😉 Yorumla mrfatbee +1 yıl Olur. Ne tarafa dönecem?👍😉 Yorumla
Çılgın_birii Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Göğüs büyük severim☺️ sevgilinde bulmuş kıymet bilmiyor 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı. Iki tane çak çak ağzına bir daha yapamaz 3 2 Yorumla CAGRI16 +1 yıl Göğüsleriyle caksin Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl @CAGRI16 dayı ne diyorsun Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Kendine baksın o önce 1 0 Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. Allah akıl fikir versin 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. harıkasın boswer onu super hatta 0 0 Yorumla
İdre123 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. 1 hafta emzirme pişman olsun 😂 0 0 Yorumla
KucukAmaKalin Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı. Alay eden değil talan edeni bul 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Delimi oArayıpta bulamadığım😍 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Efsane millet arayıp bulamıyor bu lari okuz 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Büyük meme gibisi mi var ya 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sende onla küçük diye alay et 0 0 Yorumla
Ali3335 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Millet büyük bulamaz seninki bulmuş bunuyor 😂 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Boy ve kilon nedir bir de cup? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sende onunkinin küçüklüğü ile dalga geç gitsin. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E o zaman derdi neymiş? Büyük göğüsler itici durmuyor ki? O zaman artık biraz dekolte birşeyler giy ve öylece dolaş. Bakalım dalga geçtiği göğüslerinj kıskanmadan ne kadar duracak? Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevgilini değiştir.👍😉 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Normal bence 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. anlamıyo göğüsten:) 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Vala gösterme sendes 0 0 Yorumla
Silaeveren Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Cocuk sezdim 2 1 Yorumla kırmızıveilerisi +1 yıl Nasıl çocuk sezdin Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Döveriz onu 0 0 Yorumla
baltusp Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl iktirsin gitsin m@l 0 2 Yorumla baltusp +1 yıl şu dünya ne garip kimi arar bulamaz kimi bulur alay eder Yorumla baltusp +1 yıl dev gibi derken? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Böyle canım nasıl sevgili oluyorsunuz hadi sevgili oldunuz yanlışlıkla nasıl bu kadar uzun süre sevgili kalıyorsunuz gerçek yüzlerini gördüğünüz halde
95 giyiyorsunda cup değeri kaç? Önemli olan bu.
yahu lütfen gelin anlaşalım göğüs memelerin bulunduğu bölge
Sevgilini değiştir, büyük meme seven birini bul.
küçük olsa bu seferde küçük dicekti?
erkeklerin çoğu büyük meme sever
Troll değilse yuhhh. 95 ne yahu. Ben korkuyorum büyük olmasından
Sper göğüslerin varmış arasında git gel süper olur ben severek öper yalar hakkını veririm
O zaman bidaha verme görsün gününü uzak dur
Herkesin aradığı iri göğüs, bulmuşta buluyor...
Sende onunla şeyin küçük diye dalga geç fsdkj
Benimde büyük. Alay edenin ağzına terlikle vururum. Alay sebebi neymiş? Ne diyor
Ayrılsana hala soruyor musun napacam diye bu kızların hiç kendisine saygısı yok ya
sen de tipisiyle dalga geç kaç taksit bu de, ilk taksiti mi aldın sadece de, gerisi ne zaman gelr de
Gögüslerinde döv onu oda kendinkiule dövsin seni öyle anlaşın iste
Onunki de dev gibi dediğin kaç cmcik merak ettim :d
Boş kapaktan farkı yok. Millet büyük göğüs sever. O akıllı dalga geçiyor.
Ayrıl benim gibi büyük seven biri çıkar karşına elbet
dik mi peki sarkık mı ;)
Erik gibiymis 😁😁😁
He isircan mi 🤣
Evet kütür kutur
Dikmiş. Everest tepesi gibi.😉
Olur. Ne tarafa dönecem?👍😉
Küçük olsa bu sefer küçük diye dalga geçerdi 😑
Göğüs büyük severim☺️ sevgilinde bulmuş kıymet bilmiyor
yanaşma sende anlasın hatasını
Iki tane çak çak ağzına bir daha yapamaz
Göğüsleriyle caksin
@CAGRI16 dayı ne diyorsun
Aaa neden erkek buyuk severdi
Kendine baksın o önce
Allah akıl fikir versin
Sende onu memelerinle döv.
Çok güzel, kıymetini bilmiyor
harıkasın boswer onu super hatta
1 hafta emzirme pişman olsun 😂
Alay eden değil talan edeni bul
Delimi o
Arayıpta bulamadığım😍
Efsane millet arayıp bulamıyor bu lari okuz
Büyük meme gibisi mi var ya
Hay senin sevgiline nediyim ben ben olsam kıyamam 😢
Sende onla küçük diye alay et
Millet büyük bulamaz seninki bulmuş bunuyor 😂
Boy ve kilon nedir bir de cup?
büyük sevmiyormuydu erkekler
Sende onunkinin küçüklüğü ile dalga geç gitsin.
E o zaman derdi neymiş? Büyük göğüsler itici durmuyor ki? O zaman artık biraz dekolte birşeyler giy ve öylece dolaş. Bakalım dalga geçtiği göğüslerinj kıskanmadan ne kadar duracak?
Ayrıl ve mahrum bırak onu o göğüslerden.
Sevgilini değiştir.👍😉
Vur kafasına
gel sen tadını cıkarırız :D
Afadersinde sevgilin hiç bireyden anlamiyo
büyük göğüsten anlayan sevgili bul
İyi değil mi iste
Normal bence
Ayrıl.
daha da büyüt
gögüslerinle boğ onu
Aptalmış.
anlamıyo göğüsten:)