Bnde sorun mu var? Kendimi kontrol edemiyorum. Partnerim çekiliyor ama ben içimde hala orgazm geçiriyorum.
Bu kontrol edileblir mi?
Bu kontrol edileblir mi?
Kontrol etmek kadında da erkekte de oldukça zordur. Mesela partnerimle on seferde sadece bir kez aynı anda boşlabiliyoruz ve muhteşem oluyo. Ama ayar yapamadığımız gibi birbirimizi hızlandırmak ya da geciktirmek için hareket etmeye çalışıyoruz. birbirimizi azdıran ya da geciktiren hareketler yapıyoruz.(Örneğin içinden çıktığım zaman dikkati dağılım gecikiyo partnerim ya da pozisyon değiştirince benim dikkatim dağılıyor ben gecikiYorum.)
edilebilir senn elinde. orgazmla bosalmayı karıstrma ama.
Fark ne
Boşalma, daha çok fiziksel rahatlama olarak tarif edilir. Her cinsel ilişkide bu duyguyu, her erkeğin ve her kadının yaşamasını doğal bir duygu olarak görmek gerekir. Bu duyguyu, bir insanın çok susadığı zaman kana kana içtiği sudan aldığı tat gibi ya da çok sıkışan bir kişinin, ihtiyacını giderdiği zaman yaşadığı duygudaki rahatlama gibi tarif etmek mümkündür. Boşalma esnasında beden bir an gerilir ve arkasından rahatlama hissedilir. Cinsel ilişkilerin sonlarına doğru yaşanan ve 10-15 saniye süren kasılmalarla kendini gösteren fiziksel ve bedensel rahatlamaya “cinsel boşalma” denir. Boşalma olmadığında insanlar yattıkları yerden sıkıntı ile kalkarlar. Bu durum hem iç dünyalarında hem de partner ilişkilerinde sıkıntılara neden olabilir.
Orgazm; boşalmayı öğrenmiş, ilişkisinde belli bir kalite, uyum ve ahenk yaşamış çiftlerin, ayda yılda bir kez yaşadıkları bedensel rahatlamaya, ruhsal rahatlamanın da eklenmesi ile geçici bir süre, kadınlarda genellikle 10-15 saniye süren kasılmalarla kendini gösteren ama farklı bir bilinç hali gibi oluşan, kontrol kaybı duygusu gibi çok daha farklı, yoğun bir rahatlama olarak açıklanabilir. Burada orgazmı, hem bedenin hem de ruhun rahatlaması olarak tarif etmek mümkündür. Orgazmı, boşalmayı öğrenmiş ve ilişkide belli bir kaliteyi yakalamış, çok arzu ve istekli olan, her iki tarafın da gününde olduğu ilişkilerde yaşanan bir armağan ya da hediye gibi görmek gerekir.
Her kadın her cinsel birliktelikte boşalabilmelidir ancak her birliktelikte orgazm olmak zorunluluğu yoktur. Orgazm ayda bir kere olursa yeterli görülmelidir ve orgazm hedef haline getirilmemelidir. Çünkü iyi sevişme, eşlerin, istekle başlayarak karşılıklı haz alabilmelerine dayanır. Bununla birlikte orgazm yaşanır ya da yaşanmaz. Orgazmın yaşanmaması o ilişkiden haz alınmadığı, tatmin olunmadığı anlamına gelmez. Çift ilişkinin başından itibaren orgazmın yaşanıp yaşanmayacağına odaklanırsa, bu durum alınan hazzın sürdürülememesine dolayısıyla orgazmın ulaşılamaz hale gelmesine neden olabilir.
Klitoral ve vajinal boşalma...
Boşalmanın bilimsel kaynaklara ve yapılan çalışmalara bakıldığında iki başlıkta ele alındığı görülmektedir. Bunlardan birisi klitoral boşalma (direk klitoral boşalma) diğeri ise vajinal boşalma (dolaylı klitoral boşalma) şeklindedir. Klitoral boşalma direk klitorise yapılan baskı ile gerçekleşen boşalmadır ve daha kısa sürede gerçekleşir. Vajinal boşalma ya erkeğin penisinin vajinaya girip çıkarken klitorise yaptığı baskı gibi ya da klitorisi yerinde tutan bağların, penisin vajinanın içerisindeki hareketi sırasında, klitorise yaptığı uyarılar sonucunda meydana gelir. Klitoral boşalma ile vajinal boşalma fizyolojik olarak aynıdır. Fakat duygusal anlamda hissedilen, yaşanılan zevk anlamında fark vardır. Çünkü vajinal boşalmada bir öteki ile birlikte olmak, onunla tamamlanıp bütünleşmek kadına çok daha yoğun duygular yaşatır.
Klitoral boşalma o zaman bnmkisi.
Sanırım evet.
Harika bir şey.. harika.
Cokmu sevındın :)
O an anlatılamaz bir şey..
Umarım tekrarını yaşarsın Hayırlı sabahlar.
Yanlış aktardın bazı noktaları. Vajinal orgazm
vajina içindeki G point (g noktası) olarak adlandırılan noktaya basınç sonrası oluşan boşalmadır. Soran arkadaş da bu noktayı bir jinekologdan öğrenebilir. (Kadınların%90'ı bu noktayı keşfetmeden yaşar ve ölür çünkü bulunması zordur.)
Al benden :) bide işin kotusu ben orgazm olmuyorum boşalıyorum çokmu seviosun ustune boşalmayı diye kızıodu bnmki
Cevap
12Cevap
hayatımda bı tane doyumsuz kız tanıdım yırmı dakıka saatı kurmaya calıstım ama bır turlu kusu otmedı.. zevkten kudurdu ama bosalma denen brısey yok. parmaklarım koptu ama onda tık yoktu :D
Erken mi boşalıyor? Seni kurutana kadar çakarsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
sanki havale geçiriyorsun..
çok verme olaya kendini
Ya onu kendin hissedip yavaşlayacaksın tabi karşı tarafında sana ayak uydurması lazım yoksa olmaz.
Canim bende kontrol edemiyorum sirf bu yuzden cinselligi biraktigi bile oluyor kiziyor
Sende sorun falan yok bunu takma kafana.
Bende edemiyorum bebeğim yalnız değilsin :)
kontrol edilemiyor oluşu onu daha doğal yapıyor bence :)
Pelvis kaslarını geliştir
O nedir
Netten araştırırsan daha çok bilgi bulursun bulamazsan yardımcı olurum
İçinde hissediyorsun işte noolmuş
orgazm takılı kalıyor demek ki sende.
hayır saglıklısın işte
Zamanla edebilir
Etme yaşa o duyguyu
kontrol eden var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar