Öncelikle partnerinin sexe hazır olduğuna emin olman gerekk ve ön sevisme dedigimiz olayı en az yarım saatten aşağı tutmaycaksin vücudunun her zerresini öpecek ve yapacaksın çok iyi bir oral yapacaksın ve zevke gelip islandiginda penisinle vajinaya süreceksin ki zevke gelsin seni istesin iyice cildiridiginda yavaş girevek sert devam edeceksin bir yandan öpüşürken diğer yandan git gel yapacaksın elllerinle goguslerini sıkacak vs vs bu şekilde devam eder ve aşırı zevk alır partnerin
16 Yorumla
Soran+1 yılHazır olamıyorum işte cunku oral olsun dokunuşları olsun cok soğuk isteksiz gibi ama baya istekli etken gidiyor kendisi
Soran+1 yılSoğukluk birtek cinselliğe karşı başkada yok eşimle aram gayet iyi
Soran+1 yılSevişmeler dışında 20 sn ile 30 dk arasında değişiyor
En İyi Cevaplar
Öncelikle kadının orgazm safasına getirilmesi için kadının orgazm pozisyonunu nerede yakalayabileceğinin tespit edilmesi gerekir. O pozisyon tespit edildiğinde erkeğin sürekliliğini koruyabilmesi gerekir. Fakat orada hassas bir nokta var. Kadının orgazm olması için çalışılan noktada erkek sürekliliğini devam ederken kadından önce orgazm olabilir. Bunu çoğu kişinin sağlayamadığını bildiğim için şunu tavsiye edebilirim. Kadın orgazm safasına yaklaştığını erkeğe belli etmemesini öneririm. Çünkü bunu hisseden erkek kadından önce orgazm olur. Bu Cised seanslarında çok duyduğum bir ayrıntı. Altın bilgidir.
25 Yorumla
Soran+1 yılVay be bunu kesinlikle kullanacağım ☺️
Soran+1 yılTşkler ☺️
- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun net bir cevabı olamaz her kadının hoşlandıgın şeyler farklı her erkegin taktigi farklıdır kadına göre ayar verirsin kadını tanımalısın önce vücudunu senin ki seni tanıyamamış muhtmelen kendi işini bitiriyor seni tatmin etmeye yogunlaşmıyo
12 Yorumla
Soran+1 yılYa biraz beceriksiz danırsam ve tecrübe yok nasıl oral yapcagımı bilmiyor bense internette birçok video izleyerek öğrendim baya ama o bilmiyor yok cunku hep yalayın felan yazıyor titretin diyorda nasıl olcak bende bilmiyorum
- +1 yıl
Bilmiyorum ekle anlatiyim şimdi burada anlatsam başkalarında farklı yorum katar etik olmaz
- Cinsellik konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer kadın aynı olmaz Öncelikle onu keşfetmek lazım öğrenmek bu da birazcık sabır ister ve bencillik istemez
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha zamana ihtiyacımız var desenize
- +1 yıl
Evet zamana ce çalışmaya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Cinsellik konusunda 8,1b cevap paylaştı. orgazm olması için en önemli etken kadının tenine tüy hafifliginde dokunup tüm vucudunda parmakların dilin gezmesi kadının okşanması öpülmesi yalanması cok cok etkiliyor
13 Yorumla
Soran+1 yılDaha detaylı olsa harika bir yorum olabilirdi
Soran+1 yılŞöyleki dokunucak ama nasıl dokunacak yalayacak ama nasıl yalayacak yanı anlatımınızda soru işaretleri kalıyor anlatabildim mi
- +1 yıl
Kaldırmasalar anlatırım zaten kalkıyor detaya inince
+1 yılarada mekan değiştirin , farklı oda , otelde kalın, orman vs yerler de olabilir. farklı bir parfüm sürsün , oral mutlaka yapmalı. farklı pozisyonlar ve konuşmalar da olmalı
22 Yorumla
Soran+1 yılOnlarda sorun yok sorun oral yapması bana dokunması. Yani dokununca ya da oral yapınca pek bir şey hissetmiyorum
- +1 yıl
Yapamıyor demekki :)
+1 yılBebeğim ilk yapman gereken bir doktora görünmeniz cinsel yaşantınızı anlata bileceginiz anlayışlı bir trapist bulmalısınız 🥺
26 Yorumla
Soran+1 yılEvet denedim aslıdna ama fiyatlar cok uçuk bütce onu karşılamıyor maalesef yoksa bende isterim gitmeyi daha iyi olurdu
- +1 yıl
Ozaman esine cinselikte bir fark yaratalım de aranıza birini alın onu erkek diyilde tiravesti gibi birini ya da bir eskort cinseligi öğrenmenin bir yoluda seks işçisi den geçiyor bu olanaksız bir durum olsada senin için ve eşin için gerekli rahata ve kuşkusuz bir seks hayatınız olmalı diye düşünüyorum 🥺
Soran+1 yılBayanucuk bir fikir olmadı mı sencede? Siz evli olsanız sorunlar aynısı olsa böyle bir şey yaparmıydın harbi söyle ama
- +1 yıl
Evet öyle doğru söylüyor sun ama bazı çiftler yapıyor bunu ben olsam bende yapamazsım 🥺
Soran+1 yılBenlik değil hiç yapana da denk gelmedim farkli tarzları varmış 😀
- +1 yıl
Sagten hep gizlilik içerisinde görüşme yapıyorlar tatlım 🤗
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlişkiye her şeyimi kattığımda partnerim doruklara ulaşıyor. Kocan şu an bu işi beceremiyorsa bundan sonra da zor. Sextingle bile orgazm ettiğim oldu. İlişkiden sonra eli ayağı titriyor benimle ilişkiye giren kadının.
12 Yorumla
Soran+1 yıltamam baya övdün kendini şimdi püf noktalarını alalım senden
Cevap sahibi+1 yılKocana ilaç yok bende maalesef. Başkasını hayal et. Bunu istemeyebilirsin de o yüzden sıradan tavsiyeler de vereyim:
Yeni şeyler deneyin, oyuncaklar, vibratör vs.
Farklı pozisyonlar
Romantizme önem verin ve duyguları yeniden canlandırın.
Ya ne biliyim senin eşin odun heralde ya sen git ona tavsiye vereyim. Al okusun:
Partnerinin nabzını alarak ilerle, yavaş yavaş ateşi ver, cilveleşmeyle başla hislerini anla ve konuşurken iyi bir dinleyici ol.
İlişkide sen karşı tarafı düşün karşı taraf da seni düşünsün. Kimse kendi istediğini ön plana sürmesin.
Öküz gibi girme zaten tecrübelisin azıcık oyun yap ateşi harla.
Partnerinle ilişkiye girerken duymadığı iltifatlar et.
İlişkiden sonra nasıl olduğunu sor, neler hissettiğini, düzüp bırakma. İlişkiden sonra da güzelce ilgilen. Sana heyecanını yaşadığı duyguları anlatmasına izin ver. Biraz mola verin, rahat ettir eşini sonra tekrar nabzını yokla azar azar kızıştır sözlerinle dokunuşlarınla. İsteği varsa üstüne git ve canla başla seviş, becer. Bu kadar yeter. Yorum sınırına takılmayalım.
Önünde dünyanın en kıymetli şeyi var kıymetini bilmiyosun pzvenk.
- Cinsellik konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılYa bu işin büyük kısmı psikolojik, fantezi dünyanız çok önemli nasıl fantezileriniz var mesela,
Özelden yazın isterseniz konuşalım00 Yorumla Cinsellik konusunda 745 cevap paylaştı. Sevismek sanattir yani bunu her erkek beceremez erkek kendi orgazmına odaklanirsa kadini unutur ben eşimi her iliskide 4 defa orgazma ulastiriyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılAnlatta eşimde bi bilsin nasıl oluyormuş işte tavsiye bekliyorum
Soran+1 yılBen 24 eşim 27 ve 2 yıllık evliyiz
- +1 yıl
Aslinda daha yeni sayilirsiniz kaliteli sexin sirri fantezi ve uzun ön sevismedir ayrica kadinin orgazma ulasması hatta birden fazla orgazma ulasması icin om sevisme ve oral seks çok iyi olmalı ayrica kadini sexe davet ederken bile cok iyi olunmalı ki kadın daha sevismeye baslamadam icinden biseyler akıp gitsin tabi bunun pesinden erkek kadinini iyi taniyacackki onun erojen yerlerine odaklanacak ve önceliği kadina verip acele etmeyecek ve uzun bir oral sexle kadini birkac kez orgazma ulastirmalı ve daha sonra penis vajinaya girdiginde ön sevisme ve oral seks sayesinde kadin zaten daha kolay vajinal orgazm olacaktir ve ayrica erkek bosaldıktan sonrada ereksiyonu devam ettirebilmelidir ve ikinci postaya devam etsin iste ozaman iliklerine kadar doyuma ulasirsin
Soran+1 yılAh nerdeee bu yazdıklarım kaba tabir zaten bunları oda yapıyor ama meselah şöyle diyim anlayın diye örnek veriyorum bi kadına tavsiye veriyoruz oral seks cek diyoruz dimi ama dişlerini değdirmeden ( bazı erkekler hoşlanır diş değdirmekten ama acıtmıcak sekilde hafif ısırık ) agzına aldığında ise girip çıkarırken hareketli etmesi gerektiğini eli ile dudaklsrının altına koyup desteklemesini anlatmıyorsunuz sadece oral seks cek diyorsun o kadar anlatabildim mi
Yani burdan biraz zor anlatılır da deneyeyim anlatmayı
04 Yorumla- +1 yıl
Mesela doggyde diyelim ben penetrasyon yaparken bir elimle göğüslerini bir elimle de klitorisini okşarım o şekilde orgazma ulaştırmadan bırakmam çoğu zanan kısa sürede orgazm olur kadınlar da bu durumda yani erkeğin tecrübesinin olması lazım yeri geldiğinde elini de dilini de iyi kullanabilmesi lazım
Soran+1 yılBu beceri kazanılabilirmi sence
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. burada açık anlatırsam millet mastürbasyon yapmaya başlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılAy bu insanlar yüzünden olan bana oldu bak şimdi senden o tavsileri alamıyorum
söylemekle olmuyor o işler uygulayıcının sağlam olması lazım bikere...
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte sorunda bu nasıl uygulatacağım tecrübesiz yani ilişkisi olmamış benden önce benimde durum aynı o yüzden sıkıntı büyük
- Cinsellik konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılSadece dilim ve ağzımla titretmek en güzeli... Uzuun uzun
01 Yorumla
Soran+1 yılBirazdaha açıklarmısın acaba şöyle salağa anlatır gibi çünkü gercekten deneyimlerim hiç yok birtek eşimle birlikte oldum oda tecrubesiz bana diyor tavsıye ver onu yapayım ama bende bilmiyorum işte
+1 yılSoyunup direkt sokmayın sizde. vucudunuzla oynayın sevişin uzun uzun. su akar yolunu bulur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi gevşemek lazım heyecan olacak ama ön konuşma mesela şarap vs güzel bir yemek hafif kafalar güzel sonra alttan çalan afrodizyaklı bir müzik sonrası erkekte olmalı benim şahsı görüşüm erkek isterse atlatır isterse patladır isterse havalara uçurur ya da yarımda bırakır kolay gelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılvalla bende anlamadim bu kadinlardaki bosalma olsun sivilar falan, bin bir cesit akinti sivi bosalma var sizde. Insan hangisi oldugunu nasil anlasin kiz oldugu halde...
00 YorumlaYa sakıncası yoksa özelden sana yardımcı olabilir miyim
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerden partnere degisir o. Sana yetmeyen baskasina yetebilir.
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOha herkes ozele cagirmis :Dd
Soran+1 yılBu yorumana yarıldım kimse burdan anlatmıyor ya 😂
Cevap sahibi+1 yılHerkes bi sekilde taniniyor. Ozelde yazan belli alan belli sorun olmuyor. burada bi itibarimiz var :D yanlis kefelere konuyoruz
Cevap sahibi+1 yılAydinlatan oldu mu
Soran+1 yılBi iki kişi biraz anlattı deneyeceklerimi nor ettim
Cevap sahibi+1 yılKatkida bulunabilirim yazacaksan
Cevap sahibi+1 yılBaksana istege sen de at
Cevap sahibi+1 yılMesajlarin kapali yazamiyorum
Soran+1 yılSnn acıksa görünür yap yaz atayım
Cevap sahibi+1 yılHadi
Gizli Üye(25-29)+1 yıluzun ön sevişme, ama 10 15dk değil, 20dk den uzun sürecek ve yavaş başlayıp sert ilerleyecek.
04 Yorumla
Soran+1 yılYavaş ne yapacak meselah şöyle salağa anlatır gibi anlatım lütfen
Cevap sahibi+1 yılsanki ağır çekimdeymiş gibi dudaklarını, boynunu öperken yavaşçada içine girecek ama hızlanmasın yavaş yavaş girsin içinde beklesin, o sırada öpmeye emmeye devam etsin ellerini göğüslerinden çekmesin yani her parçasını kullansın, iyice kıvama gelincede çatır çatır gömsün
Soran+1 yılBunu bu gece deniyorum 😀 aşırı teşekkür ederim kimse burada böyle acıkca tavsiye vermemişti
Cevap sahibi+1 yıltecrübeyle sabit :D rica ederim
+1 yılKlitoris ve oral seks yaparak
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte onu yapamıyor nasıl yapılcak diye soruyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence beyinde başlıyor
318 Yorumla
Soran+1 yılEvet beyinde ona kesinlikle katılıyorum hoş sohbet ediyoruz sonra bi istek geliyor ama sevişmelerde çok sorunlarımız var oral de meselah yalıyor ama dondurma yalar gibi bide biryerdemi ne okumuş ısırık dıye canımı acıtıyor tamamen bende seks bitiyor
Cevap sahibi+1 yılBelkide çok zorluyorsunuz akışa bıraksanız ısırmak yerine öpmek sarılmak dokunmak uyarmak gerekiyor diye düşünüyorum birde hem aynı yerde aynı şekilde olmasın birde kadında g noktanı keşfetmelisin bunula ilgili yazılar oku ve seni ne tahrik eder fantazin ne belkide kendini tanımıyorsun ayrıca erotik film öneririm seks ve kahvaltı dikkat şehvet sekreter bunları izlersen belki kendini keşfetmene yardımcı olur
Örneğin ben erkeğin daha baskın olmasını seviyorum ve onun başlatması beni çok tahrik ediyor mesala Öpüsürken özel bölgelere dokunuşlar farklı pozisyonlar gibi şeyler deneyin bence
Cevap sahibi+1 yılİyi öyleyse öğretin bir zahmet hiç anlamıyorum başkalarının yaptığı şeylere sürekli olumsuz yorum yapanları benim bilgim bu kadar sen daha iyisini biliyorsan sende yaz görüşünü sürekli başkasına b*k atmak neden anlayabilmiş değilim
Cevap sahibi+1 yılHerkes utanıyoruz özele gel demiş isteseler gizli yorum yaparlardı
Soran+1 yılYazıyorum zaten bazılarına ama yok işim çikti aksam anlatırım yok yarın anlatırım diyorlar
Cevap sahibi+1 yılKonusmani tavsiye etmem
Soran+1 yılBakalım çözebilcen mi
Cevap sahibi+1 yıl@Burannnn benim yorumuma neden yazıyorsunuz kendiniz özelde konuşun yeter artık ya saygısızlık yapmayın
Soran+1 yılGercekten haklısın canım sabote ediyor snn yorumunu baya
Soran+1 yılKendin direk yorum ataydın ya buran
Cevap sahibi+1 yılEvet canım boş ver bence onunla konuşma sen kendini keşfetmeye odaklan
Cevap sahibi+1 yıl@Burannnn peki önemli değil
Adam yapamıyor demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsin dışında ilişkiye açık misin
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla
Cevap sahibi+1 yılCanım istemişti
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi bir ön sevişme şart
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet bizde kısa suruyor cunku ne yapcagımızı bilmiyoruz. İkimizde tecrübesiziz
Cevap sahibi+1 yılBu çok kötü
Soran+1 yılO yüzden burdayım 4 xper yaptığım gibi bu soruyu actım tavsiyeler beklıyorum denemek içn
Cevap sahibi+1 yılBurdan anlatırsam üyeliği silerler
Soran+1 yılE napcaz kilitli kaldık desene burada
Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. Eşini zevk alacak şekilde yönlendirmelisin
018 Yorumla
Soran+1 yılO baya zevk alıyor zaten gidiyor da sorun bende olmaması vakit yok resmen
Soran+1 yılBitiyor işte bana pek dokunma benle uğraşma diyor özellikle
Soran+1 yılİşini hallediyor somrada devam edemiyor brklemek gerekiyor oda beni sıkıyor. Tutamıyor aslında
Soran+1 yılOho kackere devam etim bu seferde sönüyor inmeler felan yaşanıyor buda cok can sıkıcı
Soran+1 yılAma aşırı can sıkıcı böyle olunca bendede heves gidiyor işte düşünsene kızla ilişkiye gircen cok bol heves kalırmı ya da bi veriyor bi vermiyor devam edebilirmiydin
Soran+1 yılYapıyorum ama gene sönmelr oluyor bi saat felan beklemek lazım kalıyor
Soran+1 yılTamam denicem umudum yok ama
Soran+1 yılAma gercekten 2 yıldır cok sıkıldım ya bu hep sorun olmasından
Soran+1 yılBi kaç güne denerim kesinlikle haber edicem tamam mı
Cinsellik konusunda 334 cevap paylaştı. On sevisme oluyor mu
28 Yorumla
Soran+1 yılYamlışlarımız olsada evet
Soran+1 yıl10 dk felan ne yapcağımızı bilmiyoruz ben bişiler yapıyorum o rahatlıyor direk zaten bu yuzden erken bosalma sorunu var ama bende hiç yani anlatabildim insallah
Soran+1 yılEkledim de yazamıyorum ☺️
Soran+1 yılYazdım aslıdna
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOnce kendi bedeninizi tanimakla baslamalisiniz
00 Yorumla Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Burada yazarsak anında ban yeriz
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok yolu var
11 Yorumla
Soran+1 yılBi kaç yolunu anlat öyleyse en etkili yollardan bi iki tane alalım senden
+1 yılBeceriksiz ve bencil bir eşin var yazık
014 Yorumla
Soran+1 yılBaya beceriksiz ama cok iyi biridir kendisi o yüzden burdan soruyorum nasıl onu daha iyi hale getirebilirim cinsellikte diye
- +1 yıl
Ondan olmaz ya böyle devam edeceksin ya da becerikli biri ile yapacaksın
Soran+1 yılEvliyim eşimi seviyorum harika bir karakteri var cok eğleniriz ama seks işte yok maalesef
- +1 yıl
En güzel yanı yok işte sorun çok çıkar böyle
Soran+1 yılBunun öğrenmr yolu yok mu ya
- +1 yıl
Yaparak ancak
Soran+1 yılİşte neyi nasıl yapcak sorun o
- +1 yıl
Sen yaparak öğreneceksin sonra ona öğreteceksin antrenman gibi
Soran+1 yıl2 yıl oldu hala öğrenemedik şu aexin büyüsüyle bi tanışamadım
- +1 yıl
Antrenör lazım sana
Soran+1 yılDerken anlamadım
- +1 yıl
Kendine bir tane antrenör bul
Soran+1 yılAntranötörden kastın ne işte onu amlamadım
- +1 yıl
Yaz sen öğreteyim
On sevişme sulanana kadar
03 Yorumla
Soran+1 yılTamamda nasıl oluyor onu cıdden anlamıyorum sevişmeyi açmak lazım oral felan diyoruz ama nasıl yala diyenler olmuştu nasıl yalancak dondurma gibi mi eğer öyleyse ben hoşlanmıyorum sanırsam
Soran+1 yılEngel yemişim senden
Onu yaşatarak gösteriyorum djjdd
08 Yorumla
Soran+1 yılBi kaç tavsiye versen hani çünkü bende nelerden hoşlandığımı bilmiyorum cok sey deniyoruz ama yok hiçbiri tatmin etmiyor
Soran+1 yılAmaç değişmicekse tavsiyeler üzerinde kalcaksan tamam
+1 yılKendini bana bırakman yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoru ne tam olarak
14 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle evliyim 2 yıldır ama hiç orgazm olmadım desem doğrudur coğu yerde okuyorum titreme diye bir şey varmış kadınlarda hiç titremedim eşimin atladığı cok sey var ve ben bu konuda tecrubesiz olduğum için eşime diyorum olmuyor oda söyle onu yapayım diyor ama ne söyleyeceğimi bilmiyorum burayada o yüzden yazdım ne yapmasını söylemeleyim
Soran+1 yılİnternetten bakıyorum ama aşırı üstü kapalı tabirler var oral yap diyor mesrlah ama nasıl oral işte ne yapcak yalamaktan bahsediliyor nasıl yalayack dondurma gibi mi eğer öyleyse bende sorun var
Cevap sahibi+1 yılBurada çok sorun olur
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat