Az önce böyle bir yorum okudum. Kadının ağzına boşalmak istemek, erkeğin kadına saygı duymadığı ve kadının da öz saygısını yitirdiği anlamına mı gelir?
Eğer cevabınız hayırsa, bunu söyleyenler neden böyle düşünüyor olabilir?

Az önce böyle bir yorum okudum. Kadının ağzına boşalmak istemek, erkeğin kadına saygı duymadığı ve kadının da öz saygısını yitirdiği anlamına mı gelir?
Eğer cevabınız hayırsa, bunu söyleyenler neden böyle düşünüyor olabilir?

Eğer erkek kadının onayı olmadan bunu yapıyorsa saygısızlıktır. Ama eğer iki kişi de bundan zevk alıyorsa, kadın partneri boğazına boşalırken erkeğinin gözlerinin içine bakarak her damlasını yutarken erkeğin aldığı hazzı gözlerinden, yüz ifadesinden okuyorsa, bunda ne sıkıntı olabilir ki?
Aslında önemli olan tavır. Bunu hangi tavırla yaptığı önemli. Bunun için de yapılabilir mi? Evet. Hatta daha da fazlasını yapmak isteyenler var. Kadının ağzını başka bir şey gibi kullanmak isteyen.
Fakat normalde hayır. Hatta kadın kendisi bile isteyebilir eekeğinin döllerini oraya boşaltmasını.
O yüzden ana etken tavırdır.
Cinsellikteki fantezilerle ilgili şeyleri saygı veya saygısızlık bağlamında değerlendirmek doğru değil bence. Cinsellikte bu tarz davranışlar rıza alma/verme yöntemiyle ilerlemeli. İki tarafın da rızası varsa ağıza veya başka bir yere boşalma sadece haz verir..
Bu tamamen iki kişinin rızasına bağlı bir şey. Kadın istiyorsa ve bunu kendi isteğiyle yapıyorsa, bunda saygısızlık diye bir durum yok. İnsanlar kendi bedenleri üzerinde özgürdür.
Cevap
52Cevap
İnleye inleye boşalmışsın erkeğini de boşaltmışsın. Yatağa uzanmışsınız nefes nefese. Yüzünde aptal bi sırıtmayla tavanı izliyorsunuz. Nefesini toparlayınca yanaşıyorsun yanındakine yine yapalım mi diyorsun🤭.
Ağza boşalmak insanlık tarihinin en büyük icadıdır.😏
Bazı kadınlar bunu çok seviyor bu yüzden değil bence. Bazısı erkeğe oral yapar ağzına boşalırsın tükürür bazısı yutar bazısı ise seks sonrası vajinadan çıkmış penisi yalayarak ağzına boşalınmasını ister. O vajina sıvısına bulaşmış penisi sevende var. Ama bazısıda hiç sevmez. Kısaca sevmeyene ısrar edilmemeli.
Ben öyle düşünmüyorum, seven sevdiğini her türlü düt karşı taraf da bunu istemeli elbet , mükemmel bir oralden sonra onu yudum yudum yutmak erkeğe ne büyük zevk verir yaşamayan bilemez gerçekten
Öyle bir anlatmışsın kiiiiiii
Ne alakası var. Tamamen ait olma kavramı ile ilgili bence. Buda bir fantezi işte her şey de bir şey ararsak ozaman komple seks yapmamak lazım
Izinbverdin mi
Kesinlikle katılıyorum. Olgun bir kadın görüşü 👏👏
Zorla yapılıyorsa saygısızlıktır ama kadın da buna razı ve istiyorsa fantezidir
zorla yapılan her şey saygısızlık ama. birini zorla yerinden kaldırmak bile saygısızlık :D
Yatakta edep haya olmaz allah ne verdiyse demelisin ağız surat göbek djkdkd olabilen şeyler bunlar eğlenilmeye bakılmalı djkd
Eşim yüzüme boşalıyor ama ağzımada isterim alışma sürecindeyimm
Evettt
Anlatabilirim isterseniz
Gerek yok bende aynısını yaşıyorum
Bence kişiden kişiye değişir. Partner istemiyorsa saygisizliktir , istiyorsa değildir. Mesela normal bir sohbette kibar konuşan bir partnerin yanında argo konuşmak da saygısızlık olur ama keyif alıyorsa yatakta konuşmak saygısızlık değildir.
Bence alakası yok. Bu da erkekler için bir zevk yani. Kadını küçük gördüğü ya da saygısızlık yapmak istediği için değil. Kadınlar da bizim ağzımıza bosalabilir bu gayet normal bir şey
Saygısızlık olarak gören kadınlar gitsinler prenses erkek bulup onları domine etsinler, sahibesi olsunlar, ne bileyim prenses erkekleri d.. omaltıp tokatlasınlar.
@akirak keşke kadınların istekleri, düşünceleri, arzuları senin bu dediğin gibi olsa. Erkeğe erkek, kadına kadın olarak hissettiren tek yöntem
@akirak sen bu işi biliyorsun 😉
Bu tamamen iki kişinin isteğine bağlı birseydir. Kimisi saygısızlık olarak görürken kimisi kendisine değer verildiğini düşünür. Ben şahsen yüze veya ağza boşalmayı sevmem
Saygı ile alakası yok ekstra haz veriyor erkeğe ondan istiyor kimsenin kadınları küçük gördüğü yok
saygisizlik olsa ne fark eder icine ve agzina yuzune en iyisi zaten
Sen nesin be
bazi baynlar kocami somurup yutuyom yaziyor çokta zevk aliyom. Benim midem bulandı onlar yazinca:)
Değildir tabii ki. Seksteki persona normalden farklı da olabilir, fantezilerdir, zevklerdir önemli olan. Hakaret, argo dahi bir parçası olabiliyor.
istemekte sorun yok, zorlamakta ısrar etmekte sorun var... fantezilerde sınırları partnerlerin ortak istekleri belirler.
Hiç alakası yok. Bazı kızlar sevmeyebilirsin igrenebilir ama saygila alakası yok bence güzel sert sksi böyle heyecanlı sonuclyabilirsin
Hayır çünkü burada kadını aşağılamak gibi bir niyetimiz yok
Bunu istemediğini belirtikten sonra yapıyorsan saygısızlıktır tabiki
Saygısızlıkta olsa güzel bir şey bence ben bosalirim ağzına yüzüne içine
Bu soruyu bi erkek sordaydı kaldırılırdı. Ama bu saygısızlık değil büyük bir zevk bence.
Lafını bilen, zihnini boşaltmayı da iliğini boşaltmayı da doğru bilir.
Valla ben kadınımın sıvısını içmek keyif verir aynı şekilde o da ağzına boşamamı isterse beni daha çok azdırır. Bunun saygı ile hiç bir alakası yok. Se. ste sonunda kadar özgür olsa taraftarıyım.
Saygısızlık diyemem zevk, tercih meselesi, seven olduğu kadar iğrenenlerde var. Ben şimdiye kadar bunu hiç istemedim ama partnerim bunu yapmamı isterse ağzına boşalırım bu durumda.
Önceden konuşmak gerek neyi sevip sevmediğini ona göre hareket edilir
Alakası yok. Kadın ağzıma boşalsa hoşuma gider mesela saygısızlık olarak görmem
Sekste bu fantazidir tabiki isteyrn partnere tabiki.
Ben yalarken benim ağzıma kadın bosalabiliyorsa bende bosalirimn
Alakası yok, o zaman sekste saygısızlık komple
saygısızlık olarak görme sebeplerini anlamadım fantezi bence seven vardır sevmeyende vardır ama yutmayacaksa ağzına boşalmam ben
Kadının ağzına boşalmak kendi isteği de varsa bu saygısızlığa girmez. Kadın istiyor ve erkek boşalmak istemiyorsa ağzına o zaman saygısızlık yapmış olur kadına karşı
Cinsellikte b. ktan fanteziler olmadığı sürece her şey yaşanabilir
Gereksiz kalıplar bunlar.
Sapkınlık tarafına kaymadığı sürece, yatak odasında sınır olmamalı bence.
Kadın isterse boşalırım yoksa öyle bir talebim olmaz.
İğrenç bir eylem..
millet de kudurmuş kardeşim 😅🤣
Neden öyle olsun ki. Kadının erkeğin ağzına bosalabildigi gibi tersi de olabilir. Zevk meselesi bence
Aynen aynen ondan
O zaman seks saygısızlık komple.😅
insan insana bunu nasıl yapar 😀
İnsafsizlik resmen
canilik 😜
Eğer bu saygısızlık ise, kadının zevk sularını ağızda istemek ne oluyor acaba? hahaha
İğrenç
Ama kadın isterse laf diyemem
Ama asla anal ilişkiye evet demem kadın istesede
Alakası yok. Böyle düşünceler nereden çıkıyor anlamıyorum
Alakası yok bizde boşalıyoruz
O zaman benim yüzüme oturup oral yaptırdıgında banada saygısızlık ne saçma insanlar varya
Yani kadın istiyorsa olabilir istemiyorsa zaten yapmam
Hayır neden bu tür ufak şeylere saygısızlık olsun ki kadında istiyorsa bir şey olmaz ayrıca saygısızlık la alakalı birseyde degil
Bu kadar saçma bir yorum görmedim 😂
Bizde onların ağzına boşalıyoruz
BDLADBOQSBKQSBJA Nxnwkwjsjskka
benim eşim kendisi istiyo ne saygısızlıgı millet deliriyo sanırım
benim ilişkilerimde hiç saygı yokmuş onu öğrendim. :D :D
Yoook canım ne saygısızlığı ayıp yatakta olur
Hiç alakası yok , daha da zevk katıyor bu
Karşılıklı olması lazım bence
Kişiden kişiye değişir
Aklimdan çıkmıyor ya bende çok yapmak istiyorum
Kesinlikle öyle. Ve ben ağza boşalmaya bayılırım
Neden olsun ki. Kadın kabul ediyorsa
Alakası yok. iki kişinin arasindaki bir şey
Bence de saygısızlık
bence güzel bir şey
Olmaz.
Kadın da bir gün erkeğin ağzına iser ödesirler.
Midem bulanır aq🤮🤮
İğrenç ,🤮🤮
benim hoşuma gidiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?