Evet arkadaşlar sevgilimle 1 senedir çıkıyoruz bana bakire olmadığını söyledi bende bakir değilim ama kabul edemedim yediremedim benden başkasının altına girip inlediği için ayrılalım dedim kabul etmiyor ben bakire istiyorum diyorum senin hakkın değil diyor ne yapsam kırmadan ayrıla bilirim.
Cevabın nedir?
+1 yılÇok pardon da sen kendini ne zannediyorsun bilader. Bulunmaz hint kumaşı mı ya da şah sultanının oğlu falan mı? O kız sana böyle bir şey dese nasıl hissedersin kendini? Bir düşünsene. Sen de bir kızın üzerinde inlemedin mi sen de zevk almadın mı. Sen çok mu farklısın sanki ondan. Ama erkeklik değil mi sizinkisi. Erkekler her şeyi yapabilir ama kadınlar tertemiz kalmak zorunda değil mi. Namusu kadınların iki bacağı arasında aramaktan başka bir şey bildiğiniz yok üstelik kendinize bakmıyorsunuz bile. Kıza yaptığın şey çok afedersin ama adilikten başka bir şey değil. Nasıl körkütük aşık olduysa sana bırakmak istemiyor seni. Sen o kızın bu sevgisini haketmiyorsun bile
82 Yorumla- +1 yıl
@zeynosevval hak veriyorum +
- +1 yıl
@AppleCrow teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılNiye ayrılıyorsun? Senden önce ne yaşadığının ne önemi var? O sana kaç kadına dokundun diye sorup bunu kompleks haline getirdi mi? Çok istiyorum cidden ya. Bayan arkadaşlardan biri de sen bakir değilsin, seninle olamam, bunu hazmedemem deyip bıraksın birinizi bakalım nasıl oluyormuş.
126 Yorumla
Soran+1 yılçok önemi var ben istemiyorum kendini korusaymış girmeseymiş kimsenin altına
- +1 yıl
sen de kendini korusaymışsın o zaman çıkmasaymışın kimsenin üstüne.
Soran+1 yılben erkeğim banane
- +1 yıl
evet, karşımızda bir pipi sendromu daha. noluyor erkek olunca?
Soran+1 yıl:( çok şey
- +1 yıl
@boncuksultan haklısın. soruyu soran gizli kullanıcı kendi önündeki 15cm çıkıntıyı farkedince kendini erkek sanmış.
"erkek olunca çok şey oluyormuş" bak hele pipi sendromlu taze ergen seni :)
Ohh ne güzel. Beyimiz bakir değil ama bakire kız istiyor!!!
Madem bakire istiyorsun onun kadar temiz olacaksın.113 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhakkın değil tabi ki doğru söylemiş kız. ben ve benim gibi bakir erkekler bakire kızlara layık sen değilsin.
203 Yorumla
Soran+1 yılTabi l*n doğru diyorsun
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler eig için. beklemiyordum bunu :))
Soran+1 yılNe demek her zaman doğru dedin
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
22Cevap
Ne saçma sapan zihniyettir yha bir bitmediniz ! bakire istermiş hale bak doğru tüm bakireler de senin için kuyruğa girdi zaten :)
Sen bakir değilsen öyle bişey isteyemezsin. net
Sen ne isen , karşındaki de öyle olacak (adalet)
ayrıca 1500 tl ye 40 köyün f*hişesi bile bakire olur merak etme sen :)
bknz. restorasyon-yenileme :) anladın ne demek istediğimi
ha bu arada terkettiğin insanı kendin gibi yobazdan kurtardığın için de saol ;-)48 Yorumla
Soran+1 yılsen şimdi birnin altında inlediğin için evlenmeden gurur duyuyorsun kendine demi :)
Soran+1 yılAma kız yalvarıyor :( demek sende evlenmeden milletin altında inledin üzüldüm senin için :( insanlarda namus denen şey kalmamış
Soran+1 yılben üzüldüm namus zardada var beyindede
Soran+1 yılBir sus artık ileti gelip duruyor
- +1 yıl
Soruyu soran insandan dönme, senin sonun bir fahişeyle ❤️😜
+1 yılYok canim ne yanlışı, ter edeceksin tabii ki. Sonuçta kadın o aaa olmaz böyle. Sen insansın o evcil hayvan zaten. Senin gibi bir yobazdan kurtulmuş iyi yapmışsın.
1313 Yorumla
Soran+1 yılöyle sürekli arıyor yalvarıyor
- +1 yıl
Ne beyinsiz insanlar var ak
Soran+1 yılaynen sana benziyorlar :(
- +1 yıl
Elin varoşunun hakareti beni çok üzdü vay canina
Soran+1 yıl:) çok üzülme
- +1 yıl
Hayatının geri kalanında saksocu bakirelerle karşılaşırsan sen de üzülmezsin
Soran+1 yılYokya ben onlarıda istemiyorum ben temiz kız istiyorum
- +1 yıl
Eminim bulursun bir tane
Soran+1 yılsenin gibi biri düşer :(
Soran+1 yıl@AppleCrow snde patlaksın demek :(
+1 yılpardon da sende yapmıssın senn altında inleyen kızların ne günahı vardı? Saçma bence sen bakireyi mi hakediyosun şimdi?
103 Yorumla
Soran+1 yılBanane korusaymış kendini
- +1 yıl
ne diyim..
Soran+1 yılhiç bir şey.
Haketme haketmeme meselesi değil bu değer yargıları ile alakalı sen bakir değilsindir bakire istersin kız bakire değildir bakir ister ya da kız bakiredir ama bakir erkek istemez. Ben istemem mesela bakir erkek. Haketme haketmeme gibi bir durum söz konusu olmamalı...
11 Yorumla
Soran+1 yıltercih meselsi tabi doğru diyorsun
+1 yılEvet senin hakkın değil. Sen kime ahkam kesiyorsan, yedirememişMİŞ. Senin gibiler yok olsa keşke
107 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama istemiyorum korusaymış kendini kadın o
- +1 yıl
Sen mikmeyi bırak önce iki yüzlü ahlaksız seni. Allah'ın katında bak bakalım kadın erkek diye ayrılıyor muyuz? Önce insan olmak ne demek onu öğren sen. Birgün annenin ablanın başına gelirse görürsün.
Soran+1 yılkaybol
- +1 yıl
Allah'ın izni ile önce sen kaybolursun inşallah
Soran+1 yıl:D aa ayıp ayıp
- +1 yıl
Aynen öyle @AppleCrow desteğin için teşekkürler. Ama bu bizi trollemişte olabilir :)
Hangi köyün delisi sikti seni?
Kendinizde bu hakkı nasıl buluyorsunuz anlamıyorum. Sanane kızın cinsel hayatından. Sen istediğin gibi seviş, kadın sevişince ben beakire istiyorum sen olmazsın de. * .520 Yorumla
Soran+1 yılahh victoriam sen patlaktım demi hatırlıyorum seni ne demek banane kimse patlak kızı kabul edecek kadar geniş değil victoriam bunu kafana sok anca kullanılır öyle kızlar atılır senin gibi mesela
Soran+1 yılYok biz patlaklara aşık olmuyoz kullanıp atıyoz canım :) sen yırtınmaya devam et :*
Soran+1 yılBen senin suratınada söylerim kadın sen merak etme patlak seni :)
Soran+1 yılyırtınınca dahada güzel oluyorsun gel bir yat benlede
Soran+1 yılCanım victoriam benim şimdi ben gizlidem çıkarsam kimse bu dediklerime inanmaz her kes patlakları görmek için yaptığımı düşünür
Soran+1 yılyok herkes benim çok iyi bir insan olduğumu biliyor senin patlak olduklarını bildikleri gibi :(
Soran+1 yılYok l*n yutturmuyom cidden öyle canım patlak victoriam benim :) herkesin altına girme artık düzelt kendini
Soran+1 yılYok ben gerçekleri diyorum herkesin altına giren biri olduğunu biliyorum düzel sen biraz iyi biri olursun
Soran+1 yılYok değilim ama sen o dediğin şeysin azım varmıyor demeye kaç kişinin altına girdin bu güne kadar allah bilir girdin girdin girdin sonra bekaret beyindedir dedin ama değil bekaret her yerdedir senin beyninde bozuk kaç milyon kişiyle yattın merak ediyorum
Soran+1 yılyok sen kirlilikte çığır açmışsın hiç utanmıyorsun demi :) merak ettim kocan olacak kişiye nasıl açıklıyacaksın
- +1 yıl
Soruyu soran insandan dönme, senin sonun patlağın tekiyle 😘
Sen baskasini inletirken iyiydi ama serefsiz neyse ayrilda kizin basini yakma bari
81 Yorumla
Soran+1 yıltamam kanka
Şimdi bu olay tercih meselesi hakedip etmediğini biz söyleyemeyiz. Bakire olmayan bir kızda aynı şekilde bakir bir erkek isteyebilir yani senin hakkın değil falan demesi saçma. Ayrıca 1 senedir ne konuştunuz aga siz bu konu 1 yıl sonra mı öğrenilir yani.
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen değilken kadınında nasıl bakirelik ararsın? Bir zar ile kadın fahişe de olmaz hanım efendi de. Kişiliğini 1 sene boyunca tanıman yeterdi. İyi ki bırakmışsın. Kızın adına sevindim ben.
https://i.hizliresim.com/MP4Agk.gif46 Yorumla
Soran+1 yılkanka kaçtane kız düşürdün burdan
- +1 yıl
Buradan kız düşürmüyorum. Amacım bu değil. :)
Soran+1 yılPek inandırıcı değil biber her neyse
- +1 yıl
@SinirliBiber arkadaşımızın hatun düşürmek gibi bir beklentisi olmadığı kesin zaten. ve yazdıklarında da sonuna kadar haklı.
Fakat bu soruyu bile gizliden soran arkadaş besbelli esas sen böyle bir niyettesin. Şimdi sırada ne var? " bekaret önemli değil " diyen bütün hatunlara tek tek özelden mesaj mı atacaksın seri ot*zb*rler çekerek sölesene ;-) - +1 yıl
@AppleCrow ellerini öperim bunun üstüne. :) Teşekkürler.
- +1 yıl
@SinirliBiber Rica ederim :)
+1 yılSenn kalben sevsseydin geçmişine bakmazdın. O artık seninle , tam bir yıl olmuş hemde. Az bir sürede değil
Böyle bir konu da bunları düşünmene sinirlendim.110 Yorumla
Soran+1 yılbir kızın geçmişi temiz olmalı her zaman alakası yok
- +1 yıl
senden önce bişey yaşadı diye birbirinizi seviyorsanız ilişkiyi bitirecek misin
Soran+1 yılkesinlikle evet
- +1 yıl
E senin kararın belli baştan peki
Soran+1 yılaynen bakire olsun
- +1 yıl
o* ruhlu bakireler gider sana. Onu hakediyoorsun anlaşılan.
İyi bakire bakmalar sana
Soran+1 yılYok ben temiz bakireler istiyorum
- +1 yıl
Avcunuu yalarsınn
Soran+1 yılYok sen merak etme ama senin gibi çirkin istemem zaten iğğğ
- +1 yıl
Aaaaa deli mi ne 😱
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoruyu okuyunca iyi yapmışsın dicektim içeriği okudum bilemedim şimdi.. Sn bakire değilsen bakire istemen yanlış bence..
56 Yorumla
Soran+1 yılama ben bakire istiyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman sende o bakire kız için saklasaydın. O bakire kız da bakire bir erkek istiyodur ;)
Soran+1 yılyok olmaz
Cevap sahibi+1 yılOlur.. Hangi kız daha önce yatmış biriyle evlenmek isterki.. bir kız olarak soluyorum ben istemem.. başkasının da isteyeceğini düşünmüyorum.. Bence ikinizde o hatayı yapmışsın devam et dicem ama artık onun yuzune bakınca başkasıyla seviştiğini düşünürsün ayrıl ama bakire kız diye tutturma bence
Soran+1 yılbak aşşada istiyen biri var
Cevap sahibi+1 yılOnu bilmrum.. Ama yani sen bilirsin ya hayat senin hayatın.. Ama iyi düşün..
Dostum kusura bakma ama o iş kızın aklına bakar. Aklı bakire değilse, kızlığı duvardan olsa ne olur?
63 Yorumla
Soran+1 yılben düşününce yediremiyorum ama kendime
- +1 yıl
Dostum tamam da şöyle düşün. Bu kız sana bağlı ve senden sonra kimseyle birşey düşünmüyor. Diğer yanda bakire olmayan, ama her fırsatta başkasına yazan bir kız var. Sence burada külodunun altındaki mi önemli, kafasının içindeki mi? Ya da şöyle sorayım, hangisini yedirebilirsin?
- +1 yıl
sana helal olsun cidden. şunca yorum yapan adamın arasından bir akıllı sen çıkmışsın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirgun senide birakirlar bakir degilsin diye inşallah ama sen de bakir olmadigini soyleyecek itiraf edecek yurek var mi bilmiyorum.
35 Yorumla
Soran+1 yılBıraksınlar teyzem bende çıtır bakarım
Cevap sahibi+1 yılInsallah baskalarinin altında inlemis citirlardan olur ahah ya da bekaretini kaybetmemis ama her bir naneyi yemis kizlardan.
Soran+1 yılfark etmez onlarıda kullanır yollarım teyzem benim
Cevap sahibi+1 yılAaa serefsizim diyorsun yani
Soran+1 yılYok değilim teyzemmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bakir olmadığın sürece karşındakini bakire olmadığı için yargılayamazsın. Sen bakire bir kızı haketmiyorsun.
45 Yorumla
Soran+1 yılediyorum ediyorum :(
Cevap sahibi+1 yılHayal dünyasında kalmışsın
Soran+1 yılHayır hayır
Cevap sahibi+1 yılHahahah evet doğru söyledi arkadaşımız @AppleCrow
Gizli Üye(36-45)+1 yılelalemin kizligini goturceniz diye 40 takla atiyorsunuz sonra ben bakire istiyomm diye ortalikta gezinin. Iyi be hayat size guzel. Hakkettigini yasa
51 Yorumla
Soran+1 yılamin iinş hepimiz
Eğer gerçekten evlilik düşünüyorsan ve bu tür şeyleri kafana takıyosan bırak takmıyosn devm
03 Yorumla
Soran+1 yılBırakıcam ya ben bakire istiyem
Soran+1 yılaynen bakire alıcam ben
bakire istiyorsan sen de bakir olmalısın, kimse kötüsünü istemez
41 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın kimse patlak istemez
1 senedir çıkıyonuz yeni mi öğrendin bakire olmadığını?
ilginç :/13 Yorumla
Soran+1 yılevet :(
Soran+1 yılYok hiç bir türlü istemezdim.
davul bile dengi dengine, hiç bilen ile bilmeyen bir olur mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyon
+1 yılen iyi cevaptaki arkadaş da hasedinden çatlamış.
soranda ağır gerizekalı.07 Yorumla
Soran+1 yılYalan söylüyorsun teyzem yoksa sendemi patlaksın :(
- +1 yıl
dgsahasfdhgsa
seksist herif :D
Soran+1 yılney patlakmısın :( teyzemmm
- +1 yıl
annene sorsana bunu delikanlı.
Soran+1 yıldemek patlaksın teyzemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :( kıyamam kim patlattı seni
- +1 yıl
lgkhlbjhlgfhfj
çok komiksin.
Soran+1 yılYok aslında hiç değilim neyse bana böyle konuşmak yakışmıyor zaten eğlenmedimde bana göre değil
asdadsadsa ergence gülmeyide bırak kadın
- Cinsel Yaşam konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılayrılma kardeşim sırf bu yüzden
önemli olan sana sadık kalabilmesi
hem bakir değilsen bakire birisinin hayalini kurmaya da hakkın yok
kızı gerçeği itiraf ettiğine pişman etme00 Yorumla ayrıl tabi. bende kendime yedirmemem böyle bişeyi. başkasının altına yatmış kızdan hayır gelmez sen ayrıl boşver bakir kızları haketmezsin diyenleri
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakireq bir kızın günahına girdiysen bunu istemeye hakkın yok..
61 Yorumla
Soran+1 yılBoş ver
Gizli Üye(25-29)+1 yılElalemin bacisini kizini s1k sonra gel ben bakire kiz istiyorum de. Allah sana hak ettigini verir ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin inş hepimize hakkımız neyse onu ver
+1 yılHerkesin kendine göre kuralları var, istemeyebilirsin...
01 Yorumla
+1 yılelini sürmeden ayrılıyorssan ayrıl tabiki, senin hayatın hazmedemediğin ilişki içinde yer alma
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle haklısın
+1 yılHe mk he :) Sabahtan beri saçma sorular sanki bilmiyor nedenini
05 Yorumla
Soran+1 yıl:D hahaha
- +1 yıl
Aahah kanka canım sıkıldı sorularda saçma takılıyorum ya:)
Soran+1 yıltakıl takıl
- +1 yıl
Bu arada yol ver gitsin kanka ne yapacan başkasının altına yatmışı ):Kimse karışamaz öyle istiyorsan Ahaha::)
Soran+1 yılaynen
Hakkın değil tabi ki sen yaparken iyi de kız yapınca mı kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuzssuz gibi birde ben bakire mi istiyorum dedim senin miktigin kizda senin altinda inlerken birsey olmuyordu ya
13 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılGit o miktigin kizla evlen o zaman
Soran+1 yılhayır oda patlaktı
Sende bakir olmadigin icin boyle davranman yanlis aslinda ama illa istemiyorsan bas tekmeyi
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle yapıcam
+1 yılSeviyorsan hiç birseyi önemsememelisin
15 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok her gün düşünürüm başkasının altında inledi diye her kes düşünür patlamış kızlar anca kendilerini kandırırlar ben ileride mutlu olacam diye
Soran+1 yıl@AppleCrow kız dediğin kendine bakar bakmayan kızlarda kullanılıp atılır bu devirde kendinizi kandırmayın :)
- +1 yıl
Ileride ya deli gibi sevdigin kizda Senin ya üstte inledigini düsünürse ve seni birakirsa?
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrolllolololooooololo
41 Yorumla
Soran+1 yılKim diyor terbiyesiz
Bir et parçası için yaptığın yakışmamış.
36 Yorumla
Soran+1 yılben o kadar geniş değilim.
Soran+1 yılişte düşmeseymiş o beni bağlamıyor
Soran+1 yılBence sende var kanka sen kız düşürmek için buraya üye olanlardansın bakireliği önemsemiyorum diyen her kişi burada kız düşürmektir amacı gerçekler acıdır
Eğer çok sevmişsem bırakmazdım.
00 YorumlaYazık etmişsin.
32 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılSevmiomussun demekki. Sevsen gozun gormezdi
01 Yorumla
Soran+1 yılbelki
Bakire kizlar da bakir erkek ister. Bana ne.
01 Yorumlaİyi yapmışsın dostum en doğrusu
01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum dostum
ayrıl bence usulca ben yapamam senle de
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılÇok Saçma :D
01 Yorumla
Soran+1 yılDemi bencede
+1 yılTroll seni :))
11 Yorumla
Soran+1 yılKim diyor
Kız dürüst biriymiş
01 Yorumla
Soran+1 yılo kadar zaman sonra söyledi istemem
sie yalan a... k
10 Yorumla
Devamını Gör(29)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım