hem daima seks romantizmi öldürür bence.
Şu pozisyonlar çok tatlı değil mi ya?
hem daima seks romantizmi öldürür bence.
Bütünüyle sevgiyle aşkla cinsellikle sarılıyorsun benimsin benim der gibi.. Ondan hoşuna gidiyor..
aynen. seksten arınmış tutkulu bir aşkı kastediyorum.
Mesela ikinci pozisyon da diyelim ki hafta sonu pazar sabahı hava biraz yağışlı hafif hafif serpiştiriyor, biraz soğuk.. Evin içi de sıcacık.. Bu tarz benzer giysi olacak.. Bir kaç mum yakacaksın kokulu.. Ve böyle tatlı tatlı uzanacaksın sakince ses tonunun nasıl çıkıyorsa öylece derinden konuşmak, duygularını ifade etmek, gözlerinin içine bakarak aynı şekil de o da sana karşılık verecek ıımm güzel kokuyorsun diyecek, dudağına küçücük öpücük ve içtenlikle seni seviyorum diyecek :) Ve sen onun omzunun yan tarafına yüzünü yaslayacaksın ve o da senin üzerini örtecek ve sarılı şekilde birazcık öylece kalacaksınız :)
:))
Mesela o anda ne isterdim.. Imm Fotoğraftaki gibi külot değil de penye mi ne derler hani külot gibi ama kısacık şort tarzı.. Ondan olacak. Üstün de askılı badi, hafiften görünecek sonra saçları da yanlardan iki taraftan bağlı olacak :) Giysi rengi pembe ya da kırmızı olsun ama onun canı ne renk isterse giyebilir sorun değil. Böyle olsa güzel olur.. Ama bu durum da dokunuşta önemlidir.. Mesela bu şekilde uzanacak.. Erkekte kızın sırtını güzelce sakin dokunuşlarla okşayacak sevecek.. Sevdiğinin üzerin de mayışmış tatlı tatlı uzanıp huzur için de azıcık uyuması :) Sevgi de olsun cinsellikte olsun dokunuş çok önemlidir..!
aklimdakini olussun : )
Tamam :)
Cevap
32Cevap
Pozisyon pozisyon Anadolu. :):
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif
Benim en sevdiklerimden birisi de ben yüz üstü yatarken üzerime yatması
bence seks ruh ve bedenı kuşatıcı birşey olmalı o zaman ölmez yenıden yenıden dırılır
bırak 2yi sarılıp havaya kaldırsam "ay elledi beni kullanıyo bu çocuk ayrılıyoruz" diyebilecek binlerce kız var
Iste kapiyi actigimda boynuma ole atlayip bacaklarini saricak ope ope doymicak biri lazim bana
sen pozsyon gormemıssın
https://hizliresim.com/pmkB7n
en sık yaşadıgım pozisyonlar :) fakat şu an tık yok
ama ilki seksle ilgili :D ama evet tatlı pozisyonlar haklısn
Evet tatlı gerçekten :) insan sekse ihtiyac duymuyor.
birinci pozisyonda girip çıkmak çok zor oluyor. ayrıca kadının bacağı da çok yorulur o pozisyonda uzun süre kalınamaz. ikinci pozisyonda da nefes alamıyor erkek. çok kısa sürebilir ancak.
ben 4 ayak seviyorum banada o özeldir
şimdi o hale girersek ben nefes alamam arkadaş
İnsanın bu şekilde günlerce durası geliyyooo :D
haklısn he dıyın gider.)
tatlı ne kelime doyumsuz ya bunlar
Güreşte rakibi alt etme teknikleri idare eder :)
Evet bari duş almasınlar erirler sonra :)
Ya çok seker bunlar ^^
cute...
couple cute..
Fotodaki Kadinn gydgi kilot cok yakisiyor kadnlara
Akrep burcu musun?
kova, neden?
Severim.
ay çok tatlıymış şimdi yapasım geliverdi
evet çok tatlı be
abdestim kacti saol.
1 deki çok iyi
Katılıyorum