Yani hem romantik hem seksi olması açısından ben çok beğeniyorum. Bence hem erkeğe hem kadına değer veren bir pozisyon bu. Çünkü kadının erkeğine duyduğu güvenin işareti, teslim olmak yani ve erkeğin de kadınını sahiplenişinin ona verdiği değerin bir göstergesi bence. Ben sevgiliminle böyle öpüşürümeyi severim :P Sizce nasıl pozisyon? Bir diğer sorum da bu şekilde seks yapmak fikri de güzel geldi bana aynı pozisyonda seks yani nasıl olur sizce?
Şu pozisyon sizce de çok güzel değil mi (Fotograflı) ?
Öpüşmek açısından oldukça hoş bir tercih ama seks anlamında çok katılmıyorum. Karşılıklı istek ve duyulan haz tavan yaptığında bu pozisyon çok da zevk verici olmaz bence. ;-)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hımm yani aslında fiziksel olarak en büyük yük erkeğe düşüyor tabi kadını hareket ettirecek o çünkü. Onun dışında zevk verme konusu değişir tabi herkes için.
kız katlanabilir bisiklet gibi az yerde kaplar bu bu arada favorimdir zaten :)
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ahahaha malum dünya nüfusu artıyor belkide 50 sene sonra ilişkiye girecek yer bulamıcak insanlar şimdide buna alışmak lazım, ilerde mucit kitaplarına da yazarlar bizi belki kucak akımının öncüsü diye :P
Kendi kafandaki değer yargılarını kimseye benimsetmeye kalkışma bir daha bu ve ailem hakkında fikirde bulunman senin haddin değil, terbyesizliğin lüzumu yok defol git şimdi.. Yobazın kralısın sen herkesi endinle bir tutma.. Gayrimüslimlerde olabileceğini ve onların değerlendirmesini sadece Allah ın yapacağını da öğren.. Ailenden insanlara yaklaşım kpnusunda görgüsüz yetişmişsin belli tam olmamışsın yani..
En İyi Cevaplar