Dünya ortalamasının çok altında çıktınız 🤣🤣🤣
https://tr.euronews.com/2023/09/20/ortalama-penis-boyu-turkiye-dunya-ortalamasinin-altinda

Dünya ortalamasının çok altında çıktınız 🤣🤣🤣
https://tr.euronews.com/2023/09/20/ortalama-penis-boyu-turkiye-dunya-ortalamasinin-altinda

çoğu boş yapıyor maalesef güncel değil ama güncel de aynı yani ortam 13,14 arası yani şişirmeyi severler yani..
bunlarin hepsi sözlü beyan ortalama 13 se bilki 10 dur.
Cevap
19Cevap
Ortalama sonuçlar doğru. Ama oldukça uzun olanlarda yok sayılmayacak kadar fazla. Mesela benim karşılaştığım 50 erkekten 20 tanesi ortalama üstü 💅🏻
çok nadir ya ben görmedim çoğuda yalan diyor zaten 18 diyor 13 çıkıyor
ben sadece 1 sefer denk geldim
Onlarda sanırım Kürt.
@LeonidasınFedaisi evvet 😌
Benim ki büyük
kesin öyledir
ayn onlarda öyle diyordu
dünyada sadece türk kızları penis boyu hesaplaması yapıyor :D sonuc ortalama altında dediğin pipiyi öpüceksiniz :D
çünkü diğer erkeklerin daha uzun gerek kalmıyor yapmasına
zaten türk erkeği alanda kalmadı artık
sizinle eğlenip bırakıyorlar
hahaha züğürt tesellisine bak yabancı erkekler sizi napsın be :D türk erkeği alanda kalmamış hahaha aynen heryer alman erkeği doldu :D
züğürt tesellisi seninki oluyor asıl şahsen sevgilim türk değil ayrıca Türk kadınlarının en çok evlendiği yabancı damatta Almanya kaldı ki Bulgaristan vatandaşlığım var yani istesem bile rahatlıkla Avrupa'ya gidip başkasını bulabilirim
ama yabancılar sizi sevmiyor istemiyor
en çok erkekler yabancı kadınlarla evlenişyor bu ülkede kızlar değil. çok malum video izlemeyin psikolojiniz bozulmuş :D
bu da dediğimi kanıtlıyor işte türk erkeğini alan yok burdan
kendi ırkınız bile sizi istemiyor
türk erkeğini alan yok değil. sizin beyni başka yerde olan kızlarla değil aklı başında kızlarla evleniyoruz :D
he he aynen belli oluyor :D
onlarda sizi ya dolandırıyor ya da boşayıp ülkesine dönüyor çok haberlerini gördük dkdkfkfk
ayrıca sizi isteyen yok zaten bulunmaz Hint kumaşı değilsiniz
konuyu boşuna manipüle etmeye çalışma ve boşanma rakamlarına bak yeter
boşanma türk kızlarında daha çok :D ruslarla ya da yabancı kızla evlenen erkek dolu heryer kocası yabancı olan tek tük denk gelirse yani üste cıkmak için zorlama kendini istatikler ortada
sjdjdjwkdk ayn kızlar kızla evli çünkü dimi
gerçekten saçmalamaya başladın ayrıca Ruslar da sizi sevmiyor zaten hatta türk erkeklerini tehlikeli bulduklarını söylüyorlar ve hepsine sorulunca italyan erkeğini sevdiğini söylüyor
ben hiç yabancı kocası olan görmedim bu ülkede vardır ama az. hepiniz yabancı erkek hayali varda hayatlar anadolu erkeği hahah :D
benim sevgilim yabancı ayrıca bende yabancı kızla evlenen erkek görmedim şahsen
bi taneside boşanıp 2 çocuğunu alıp ülkesine geri döndü
şunlar sevmiyor bunlar yapmıyor. sanırsın 1 milyar avrupalıyla tanıştın. yabancı erkekler sizi seviyormu? onlarla sevgili olunca ilk günden yatmanız lazım sizin gibi mızmız kabrisli egolu kızları napsınlar? benle sidik yarıştırcam diye kendini zorlama diyorum her şey ortada
penis boyuna bakıyorsunuzda yabancı kızların vücudu gibi vucutlarınız yok. yagdan gecilmiyorsunuz :D
yabancı kızla evlenen erkek görmediysen mağaradan çık çok p*rno izleme :D
herkesi o analarınız gibi zannetmeniz oldukça komik ayrıca sizde bi İngiliz erkeği değilsiniz tüy yumağı, kel , göbekli, bodur
onu izleyen sensin yabancı erkekle evlenen göremediysen sıkıntı sende
ayrıca sizinde en çok nerden gelin aldığınızı biliyoruz suriye 1. sırada ahahah
arkadaşlarım var moldovalı rumen rus ukraynalı ile evlenen :D ama hiç yabancı kocalı kız duymadım :D bizlere tüy yumağı diyen kız koltukaltları 1 kilo kıllı erkeklere aşıklar hahah :D siz kendi kıllarınıza bakın göbeğinize bakın :D
kızda kıl normal erkekte değil
bizde de yabancı erkekle evlenen çok
yabancı kızla evlenen duymadım ama
siz önce kel kafanıza bakın
karşında çocuk yok sen agu derken ben yabancı kızlarla konusuyordum askerde. bu masalları git kendin gibi ergenlere yuttur. hiç haberde tvdede görmemiş magarada yaşıyor sanki.
kızda kıl normalmiş sakallı gezin o zaman :D koltuk altı kıl yumağı olmuş pasaklı erkeklerle yatın :D
kızda sakal olmayacağını bilemicek kadar malsanız ben napıyım siz önce köpek gibi olan kıllarınızı kesin
sg yaşlıları kandır sen
köpek kılları senin yabancı erkeklerin yapar :D
kıllı şey modasıda yabancı kızlarda var uyandırayım dkfkfk
ayrıca sizinde o erkeklerden farkınız yok zaten
İngilizler sizden temiz
he he aynen hala üste çıkmaya çalışıyor karşısında cocuk var gibi :D
üste çıkmaya çalışan sensin ama yemezler
hadi git ingiliz penisi ye afiyetle hahah ;:D yoksa sevgilin nijeryalı müslüman mı :D
öğk süslümanlar uzak dursun
sende git kıllı asyalı şeyi ye
he he ondan :D :D
ok
Benim problemim degil
Hepsi sallıyor o kadar bile yok😂
Kürt erkeği olarak 18 I'm 🌹
Cok kücük aboo en az 40
tamam sen 10 cmle yap o zaman
Ben 40 cm istiyom oh
yapayı var sıkıntı yok
15cm, baş kısmı kalın. Ne ise, o.
Benim 13 karım kendi ölçtü
Sikmzle uğraşmayı bırakın 🤪😁
uğraşacaz
Sebep 🙄🤨
Türk erkeklere neden bu kadar öfkelisin?
kendi kendinize yapıyonuz
Sen ozaman zengin olmayan hiç bir türk erkekle evlenmezsin bu kadar sallıyosan türk erkeklere
zenginlikle konunun ne alakası var
normalde de türk erkeğiyle olmam
sallayan falanda yok çok karşılaştım bu durumla
kendi cinsin bile söylüyor
Kafana göre takıl
Türkmüsün sen?
Bulgar
Türk erkeği mi Kürt erkeği mi
türkü hiç bi koşulda seçmem
Sen türksün sadece kendini Bulgar yapmaya çalışıyorsun
değilim
Türk erkeklerle derdin ne türk değilsen
Bulgaristanda türk yok mu sanıyorsun
Bulgaristan'da nasıl türkçe öğrendin resmi dilleri bulgarca
halkın bi kısmı türkçe konuşuyor zaten diğer yarısı Bulgarca
Tamamda bulgarlar genelde türkce biliyor mu sen nasıl türkçe biliyon
bulgar ne ki çoğu yabancı türkçe öğreniyor zaten sırf dizilerden
kulak aşinâlığı oluyor etrafta çok konuşan olunca da
Bu türk dizilerini türkler hariç herkes izliyor heralde. Ben 1 tane bile izlemedim. Sen diziden mi öğrendin nasıl öğrendin?
Kısmet
varmısın iddasına
16,5 cm maalesef elendik sanırım
Dolar boyunu geçti
Eyvah eyvah 😂
Burdaym
Yani ne olmuş beğenmiyorsan git istedigine
herkesi kendin gibi zannediyorsun sadece
zoruma giden yok çünkü gerçekleri biliyorum ama senin gerçekleri reddetmen ne kadar zoruna gittiğini gösteriyor
malsın sen
Dogru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar